Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Marseille

Frankrigs næststørste by kombinerer provencalsk køkken, bådture på Middelhavet og mangfoldig kultur.

Vores mest anbefalede ting at gøre i Marseille

Marseille: City Sightseeing Hop-On Hop-Off Bustur

1. Marseille: City Sightseeing Hop-On Hop-Off Bustur

Marseille er en by rig på historie og kultur. Der er mange seværdigheder at gå på opdagelse i, bl.a. den gamle havn, La Major-katedralen, Vallon des Auffes, Mucem og Notre-Dame de la Garde. Stig ombord på vores panoramabusser, og beundr Marseilles historiske hjerte og must-see seværdigheder! Rejs og oplev Marseilles historiske hjerte og must-see-steder på en dagslang audiotur. Nyd de mange skatte i byen Marseille, såsom basilikaen Notre-Dame de la Garde, La Major-katedralen, Vallon des Auffes, Mucem, Cosquer Méditerranée osv. Kom og brug en dag på at opdage det bedste, Marseille har at byde på! Vores råd: Få et første indtryk af byen, gå en tur, vælg de steder, du vil udforske nærmere, og stå af ved det stoppested, der ligger tættest på de monumenter og kvarterer, du planlægger at besøge. Oplev den utrolige arkitektur i Mucem, tag på shopping i Prado Shopping eller Terrasses du Port, nyd en spadseretur langs havet på Corniche Kennedy eller stop ved Notre-Dame de la Garde og tag dig tid til at nyde den betagende udsigt over hele byen! Oplev byen, som indbyggerne i Marseille kender den, fuld af autenticitet og rigdom.

Marseille: Calanques-krydstogt med frokost

2. Marseille: Calanques-krydstogt med frokost

Sejl langs kysten i Calanques National Park, et af de mest bemærkelsesværdige naturområder i Frankrig, ombord på en maxi-katamaran. Oplev den stenede kystlinje, der strækker sig 20 km langs Middelhavet mellem La Madrague og byen Cassis, der passerer gennem Les Goudes og Callelongue. Rejs til hjertet af denne naturarv og oplev Calanques i Marseille Calanques National Park, eller Calanques i Côte Bleue, eller Frioul Archipelago. Under krydstogtet kan du beundre det vidunderlige landskab i Calanques National Park, mens du solbader på båden og svømmer i himmelske bugter.. Nyd frokosten, som består af en plancha, forskelligt tilbehør og en dessert. Om vinteren er menuen anderledes og kan omfatte fisk og andre skaldyr.. Afstigning kl. 11.00 og retur til havnen kl. 16.00. Flere ruter er mulige: Calanques National Park på maxi katamaranen, Calanques i Côte Bleue og Frioul Archipelago på de små katamaraner.

Marseille: Sunset Cruise med middag

3. Marseille: Sunset Cruise med middag

Se solen gå ned på et solnedgangskrydstogt med afgang fra havnen i Marseille. Nyd et lækkert måltid, mens du nyder den rolige atmosfære, mens du sejler på Middelhavet. Sæt sejl fra havnen i Marseille tidligt om aftenen. Under krydstogtet har du mulighed for at se himlens farver skifte til nuancer af dybere orange, lilla og rød. Nyd en lækker middag på det udendørs dæk, og nyd det vidunderlige omgivende landskab, mens du sejler langs Marseilles kyst. Lad dig transportere af en følelse af frihed. Sæt kursen mod Friouls skærgård og dens storslåede bugter, den ideelle ramme for et måltid på havet... Kom og få en ekstraordinær oplevelse sammen med familie eller venner. Ombord på vores maxi-katamaran venter der jer et måltid, og DJ'en lokker jer ud på dansegulvet! For en mere intim version vil en af vores eksklusive katamaraner med en maksimal kapacitet på 28 passagerer byde jer velkommen i små grupper til en privilegeret solnedgang. Når solen går ned, ankrer I op i en afsidesliggende bugt og nyder middagen i den kølige natteluft. Bagefter er du tilbage i havnen sidst på aftenen.

Marseille: Côte Bleue Calanques Halvdags-kajaktur

4. Marseille: Côte Bleue Calanques Halvdags-kajaktur

Oplev den postkortværdige Côte Bleue calanque, mens du sejler i kajak forbi smukke bugter, markante klipper og maleriske små hjem. Følg din guide fra Estaque i Marseille hele vejen til Carry-le-Rouet for at få et omfattende overblik over dette smukke naturområde. Efter en kort briefing, præsentation af ruten og vejrudsigt kan du begive dig ud med al den nødvendige viden for at få en sjov og sikker oplevelse. Udforsk Establon- og Aragnols-bækkene med en smuk lille strand. Afhængigt af gruppens tempo kan du måske endda nå den storslåede Figuerolles-bæk. Lær om hvert lille skjulte hjørne af din certificerede guide, og beundr de overvældende klippelandskaber, mens du flyder afsted. Derudover kan du gøre din del for at passe på det lokale havliv ved at samle flydende affald op og lægge det i den pose, som din kajak er udstyret med. Begyndere rådes til at vælge morgenturen, da havet generelt er roligere end om eftermiddagen. Forskellige muligheder er tilgængelige på stedet. Ved udlejning (5€) : - Vandsko - Komfort-ryglæn - snorkling-sæt Til salg : - 1,5 liter vand (3 €) - Vandtætte lommer til mobiltelefoner (10€) Du bedes selv sørge for at tage af sted, da vores toiletter ikke er tilgængelige i øjeblikket. De er i stykker.

Marseille: 24-timers CityPass

5. Marseille: 24-timers CityPass

CityPass Marseille er gyldigt i 24 timer og giver adgang til mange attraktioner, museer, tog, både, guidede ture, billetter til offentlig transport og meget mere. Passet er dedikeret til individuelle besøgende, der ønsker at opdage Marseille med en all-inclusive-pakke. - Ubegrænset adgang til offentlig transport i hele passets løbetid - Adgang til MUCEM (lukket på tirsdage) - Adgang til museet Regards de Provence (lukket om mandagen)- Overfart til øerne If (afhængigt af vejret) eller Frioul ELLER en tur med hop-on hop-off Colorbüs-turen - Besøg på slottet If (lukket om mandagen i vintermånederne)- En tur i turisttoget til Notre-Dame de la Garde eller gennem det gamle Marseille - En fordybende Mehari (bil) tur på Mx Experience (anis museum) med en foto souvenir og en Pastis anis smagning - En 30% rabat på en guidet tur på turistkontoret i Marseille er inkluderet i CityPass , gælder kun for besøg til 10 € (reservation er påkrævet, afhængig af tilgængelighed og ikke inkluderet i tilbuddet er La Cité Radieuse / Le Corbusier og private besøg) - Reducerede priser for børn (6 til 12 år) - Talrige rabatter og smagsprøver i partnerbutikker - Talrige rabatter på turist- og kulturaktiviteter fra udbydere De kommunale museer er gratis hele året (med reducerede priser for midlertidige udstillinger, når du har dette pas).

Fra Marseille: Halvdags sejltur i Frioul Calanques

6. Fra Marseille: Halvdags sejltur i Frioul Calanques

Tag med på en halvdags sejltur fra Marseille til en calanque i Frioul-øerne. Lær det grundlæggende af skipperen, tag en svømmetur, snorkel og nyd udsigten til det imponerende landskab og de imponerende klippeformationer i bugten, inden du vender tilbage til fastlandet. Sejl mod Frioul-øerne, hvor du kan beundre de mange fantastiske bugter og Marseilles kyst. Udnyt muligheden for at tage en forfriskende dukkert, gå på snorkling og beundre havbunden eller bare slappe af om bord. Din statsuddannede skipper vil lære dig det grundlæggende om sejlads og være i stand til at give de mere erfarne søfolk nogle tips. Vend tilbage til land efter en afslappende eftermiddag, hvor du kan se nogle af de bedste kystlandskaber, som Sydfrankrig har at byde på.

Marseille: Hop-On Hop-Off Bustur & Panier Walking Tour

7. Marseille: Hop-On Hop-Off Bustur & Panier Walking Tour

På grund af Rugby World Cup France 2023 (8. september til 28. oktober 2023) og Pave Frans' besøg (22. og 23. september 2023) vil vores Ligne Bleue desværre være lukket fra lørdag den 2. september til den 31. oktober 2023. Af sikkerhedsmæssige årsager vil byen Marseille indføre store ændringer i trafikforholdene i nærheden af stadionet i Marseille, hvilket forhindrer os i at gennemføre vores rute korrekt. Denne midlertidige lukning er uden for vores kontrol. Beundr Marseille i panoramadobbeltdækkerbusser og cabriolet-minibusser. Oplev hjertet af Marseille med en audioguide. Oplev de mange skatte i denne phocaeiske by, såsom Notre-Dame de la Garde-basilikaen, La Major-katedralen og meget mere. Med 2 busruter kan du opleve de smukkeste ting, Marseille har at byde på. Med 14 stop på den røde rute kan du opdage den gamle havn, Notre-Dame de la Garde-basilikaen, Vallon des Auffes, Corniche Kennedy og mange andre steder. Hop på de konvertible minibusser og oplev byens nyere emblematiske steder. Med sine 11 stop på den blå rute kan du opleve den rolige atmosfære ved havet og i landsbyen. Oplev byen, som indbyggerne i Marseille kender den, fuld af rigdom og charme. Audioguidet vandretur i Panier-distriktet. Stig på ved stoppestedet Vieux Port for at starte en 1-times audioguidet vandretur i det maleriske Panier-distrikt, hvor bussen ikke har adgang. Eller tag vandreturen før eller efter din bustur; valget er dit. Gå gennem de smalle gader og stræder, og beundr de farverige huse, den majestætiske katedral og den gamle havn med sine 3.000 både. Under din vandretur kan du bruge din smartphone til at lytte til historier, der er optaget af en guide og to professionelle skuespillere, som automatisk udløses, mens du går. Start, når du vil, gå i dit eget tempo, og nyd et innovativt kig på byen langt fra turistgrupper. Hvis du vil stoppe for at shoppe eller få en forfriskning, genoptager du bare turen, hvor du slap. Og du skal ikke bekymre dig om at fare vild: Guiden giver tydelige lydanvisninger, og et kort indlæses i realtid. Hvis du skulle dreje forkert, vil den integrerede geolokaliseringsfunktion få dig tilbage på sporet på ingen tid.

Marseille: Mucem billet til at springe køen over

8. Marseille: Mucem billet til at springe køen over

Lær om Middelhavets historie og kultur med en billet, der springer køen over, til det fascinerende Museum of the Civilizations of Europe and the Mediterranean (Mucem). Mucem åbnede i Marseille i juni 2013 og er nu blandt de mest besøgte museer i verden takket være sit program af udstillinger og kulturprogrammer. Beundr bygningens fantastiske arkitektur af Rudy Ricciotti, og spadser langs museets korridorer for at få en fantastisk udsigt over den gamle havn og Middelhavet. Udforsk udstillinger, der kombinerer antropologi, historie, arkæologi, kunsthistorie og samtidskunst for at forklare Middelhavsverdenen og dens dialog med Europa i forbløffende detaljer. Udstilling : Mode og folklore Ved at genopdage glemte korrespondancer og inspirationer minder udstillingen "Fashion Folklore" os om, at haute couture-designere op gennem det 20. århundrede aldrig ophørte med at tilkalde de former og forestillinger, der er knyttet til folkedragter og mere bredt til folklore. Mucems tekstilsamlinger udgør udstillingens hjerte. Sammenlignet med haute couture og store designere vidner de om den kontinuitet, der gennemsyrer modens historie, og om de porøse grænser mellem kunstnerisk skabelse og populærkultur. Det nye look, som nutidig skabelse gør det muligt at give kostumer, svarer til den historiske dybde, som de giver modeskabernes værker, i en frugtbar dialog mellem arv og nutid.

Fra Marseille: Guidet vandretur i Calanques Nationalpark

9. Fra Marseille: Guidet vandretur i Calanques Nationalpark

Træd væk fra byen Marseille, og dyk dybt ned i vildmarken med en guidet vandretur gennem Calanques National Park. Gå gennem grønne træer og buske og nå frem til den klippefyldte kystlinje med det dybblå vand. Beundr de berømte bugter, svøm, og nyd en picnicpause. Begynd din rejse med en afslappet vandretur i selskab med din guide. Gå gennem fyrreskove og rosmarinbuske, og kom til en imponerende bugt. Se øgrupperne Frioul og Riou og den højeste havklippe i Europa, Falaises Soubeyrannes. Tag korte pauser for at lære om nationalparkens enestående flora og fauna, og hør, hvordan landskabet er forbundet med Marseilles historie. Vi ankommer til stranden, hvor der er mulighed for at svømme i det krystalklare vand i Calanque og spise en picnic-frokost, inden vi går tilbage. Det er en 4,5 til 5 timers tur i Calanques opdelt i flere trin, 30 minutter i transport for at komme til nationalparken, 2 timers vandring i Calanques, du har 1,5 time til at holde frokostpause, så har du 1 times svømning, og den sidste time er din tilbagevenden til afsætningsstedet. Hvis det er muligt, så prøv at booke denne aktivitet inden 24 timer fra start.

Marseille: Sunset Sailing Cruise med middag og drikkevarer

10. Marseille: Sunset Sailing Cruise med middag og drikkevarer

Gå om bord på båden i Vieux-Port, foran Marseilles rådhus. Sejl forbi Château d'If, og nyd den perfekte udsigt til Notre-Dame de la Garde på vej til Marseille-bugten. Hør om områdets historie og lokale kultur fra besætningen om bord. Anker op i en dejlig afsondret bugt i Frioul-arkipelaget, og tag en svømmetur i det krystalklare vand. Gå tilbage om bord og nyd en let middagsbuffet lavet af økologiske, sæsonbestemte lokale råvarer. Nyd to glas rosé til dit måltid. Efter middagen kan du slappe af om bord og beundre solnedgangen med musik i baggrunden. Derefter begynder I at sejle tilbage til Vieux-Port.

Topaktiviteter

Topseværdigheder i Marseille

Alle aktiviteter

285 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Marseille

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Marseille?

De bedste dagsture og -udflugter fra Marseille er:

Calanques Nationalpark

Andre seværdigheder i Marseille

Vil du se alle oplevelser i Marseille? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Marseille

Samlet bedømmelse

4.4
(5.177 anmeldelser)

En hyggelig tur for familien! Katamaranen er i top, "brunch" krydstogtet også. Vi var i stand til at svømme til glæde for vores børn! Turen gik dog til den blå kysts åer og jeg tænkte på at tage til Sormiou åer osv... Trods alt elskede vi det! God atmosfære på båden, kaptajnen er meget venlig!

Da vi var ude fra krydstogt, betalte vi 17 euro pr. pax for en returrejse med MSC-bus. Efter bussen faldt, skal vi gå 1,5 - 2 km, hvor du kan finde petit train og Hop on bus første station. Meget praktisk, og jeg nød virkelig turen. Prøv at nå stationen kl. 9 for at undgå lange Q.

Var godt. Normalt elsker vi at gå overalt, men jeg har været ret syg med bronkitis og har bare ikke haft energien. Ved hjælp af bussen var vi i stand til at se alt, lytte til guiden og vælge, hvilke stykker vi skulle stå af og bruge mere tid på.

Meget flot krydstogt. Båden har god plads til passagerer og deres bagage. Udsigten er absolut smuk. Efter omkring 1 og en halv times rejse stoppede vi ved en kystlinje og hoppede i havet. Fantastisk vand og en fantastisk atmosfære ombord.

Perfekt til at få et øjebliksbillede af byen, vi gjorde begge ture, de er meget gode...