Tilføj datoer

Ting at gøre Marseille

Frankrigs næststørste by kombinerer provencalsk køkken, bådture på Middelhavet og mangfoldig kultur.

Tilgængelige aktiviteter

  • Marseille på hjul
  • Udforsk Marseille
  • Fransk vin, trøfler og mere
  • Vandeventyr i Calanques
  • Udforsk Provence
Vi fandt 110 aktiviteter
Sorter efter:
Side 1 af 7

Ofte stillede spørgsmål om Marseille

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Marseille?

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Marseille?

De bedste dagsture og -udflugter fra Marseille er:

Cassis

Hvad er de mest populære museer og udstillinger i Marseille?

Andre seværdigheder i Marseille

Vil du se alle oplevelser i Marseille? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Marseille

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 5.283 anmeldelser

Dette var bestemt en oplevelse, jeg aldrig ville glemme! Florence, vores guide, var utroligt kyndig, nacn og imødekommende. Vi havde en chance for at komme til Aix tidligt nok til at frekventere markedet, og Firenze gav os løbende gode tips om butikker og gader at tjekke ud undervejs. Alt ved at se lavendelmarkerne personligt med dine egne to øjne er simpelthen surrealistisk. Det er bedre end noget postkort, det er helt sikkert! Jeg elskede de små landsbyer og byer, som vi besøgte, og at afslutte vores tur med en demonstration af økologiske lavendelprodukter lavet på stedet, komplet med olivenolie og mandelsmagninger, var en perfekt måde at afslutte dagen på. Jeg kan varmt anbefale denne dagstur!

Jeg var for nylig på tur. Jeg vil gerne tilføje, at vi slet ikke så Calanques. Jeg går ud fra, at dette skyldtes vejr- og havforhold. Der er en anden tur placeret i den gamle havn til omkring 36 euro pr. person, og den sejlede ikke på hele ugen på grund af det samme problem. Men det er en rigtig dejlig high-end oplevelse og bestemt en sjov og afslappende måde at tilbringe en eftermiddag på. Maden er fantastisk. Medbring dog din egen vin!

Faktisk tog båden os ikke til Calanques, fordi det blev forklaret os, at den ikke havde en tilladelse. (Hej?) Jeg gav den 5 stjerner, fordi det var en fantastisk tur langs Costa Azul, på en smuk båd, venligt mandskab og lækker morgenmad og frokost inklusive masser af rosévin. Turkisblåt vand og havbad. Desværre kendte jeg ikke Calanques.

En unik oplevelse for hele familien! Personalet er meget behageligt, meget omsorgsfuldt, frokosten meget korrekt, muligheden for at svømme i åerne er meget betydelig og bådens størrelse tilpasset. At tænke over: med små børn kan søsyge være lidt svær at håndtere i starten (1.30 krydsning med hvirvler)

Vi foretog 2 rundrejser på denne bus, fordi vi nød det. Personalet er meget hjælpsomme og imødekommende, selv vi er 30 minutter for sent på vores reserverede tid, fordi vi er nye på stedet, og vi gik vild.