Martyrs Memorial

Martyrs Memorial: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Oxford: Officiel universitets- og byvandring

1. Oxford: Officiel universitets- og byvandring

Udforsk Oxford, byen med de drømmende tårne, på en vandretur med en ekspertguide fra byens turistkontor. Få vist byens mest berømte seværdigheder, afdæk byens skjulte historie, og nyd alle de forbløffende historier om Oxfords hovedpersoner - virkelige og fiktive. Mød din guide på den storslåede og meget gamle Broad Street (engang byens grøft) og fortæl ham, hvor du kommer fra, og hvilke særlige Oxford-interesser du måtte have, så vil de gøre deres bedste for at inddrage dem. Gå til Martyrs' Memorial, hvor frygtelige religiøse gengældelser fandt sted i middelalderen, og videre til det ældste tårn i St Michael of the Northgate, der blev bygget i saksisk tid. Derefter kan du tage til selve hjertet af universitetet og inspirationen bag Harry Potters Hogwarts-skole. Kig forbi de pubber, hvor Inklings plejede at mødes for at diskutere deres forfatterskab, samt de pubber, hvor Inspector Morse blev filmet, og de mest populære studentikose drikkehuller i gamle dage. Oplev byen, der er hjemsted for flere af Storbritanniens mest berømte litterære figurer - både fiktive og virkelige - såsom JRR Tolkien og CS Lewis, Philip Pullman og Colin Dexter samt nogle af deres mest berømte kreationer som Lyra og Will og Inspector Morse. Beundr Oxford's fantastiske arkitektur, gargoyles og grotesker, der er så vidunderligt bevaret fra alle historiske perioder og stilarter, og gå en tur på den betagende Radcliffe Square. Kryds den finurlige Bridge of Sighs, som den er kærligt kendt, ligesom dem i Venedig og Cambridge. Se Bodleian-bibliotekerne udefra i den pragtfulde Old Schools Quadrangle. Lær om byens berømte museer, herunder Museum of the History of Science, der indeholder Einsteins tavle, The Pitt Rivers, der engang var hjemsted for krympede hoveder, og det fantastiske Ashmolean, der var et af de allerførste museer i verden. Hvis tiden tillader det, kan man gå så langt som til de smukke Christ Church Meadows, hvor man kan sejle på pædagogisk vandring og lade kvæg græsse; en virkelig pastoral og typisk engelsk scene.

Oxford: Guidet TV-byvandring med Inspector Morse-tema

2. Oxford: Guidet TV-byvandring med Inspector Morse-tema

Gå ud over Oxfords drømmende spir og udforsk universitetsbyen fra et andet perspektiv. Følg i fodsporene på tv-serien "Inspector Morse" og dens spin-off-shows "Lewis" og "Endeavour." Gå ind i forfatteren Colin Dexter og hans berømte detektiveres fiktive verden, mens du besøger steder, hvor scener blev filmet i det gamle centrum. Start ved stenmonumentet for Martyrs Memorial uden for Balliol College, og fortsæt med spillesteder som det luksuriøse Randolph Hotel og den traditionelle White Horse pub. Gå ned ad Broad Street, lær om gaderne og andre steder, som fans af Morse kender, og få oplysninger bag kulisserne om, hvordan karaktererne blev udviklet.

Oxford: Universitetsvandring med besøg i Christ Church

3. Oxford: Universitetsvandring med besøg i Christ Church

Du begynder i det centrale Oxford med en kort og engagerende introduktion, som lægger grunden til de store historiske perioder, vi skal igennem! Derefter går turen til et college, der er kendt for at have de smukkeste græsplæner i Oxford og en ikonisk strid med naboen - som resulterede i et formodet tyveri af collegets skildpadde (forklaring på Oxford Annual Tortoise Race er inkluderet!). Derefter besøger gruppen Sheldonian Theatre, hvor de studerende oplever den mest ikoniske ceremoni på Oxford University. Du kan høre fra din studenterguide, hvordan oplevelsen var for dem. Dernæst kommer I ind på et historisk museum - komplet med en kridttavle, som Einstein brugte i Oxford - og besøger Weston Library, som er et godt eksempel på en hybrid mellem historisk og moderne interiør. Denne tur vil derefter dække steder, som ingen af vores andre ture gør! Herunder Oriel College, Merton College og ikoniske litterære giganter fra Oxfords historie. Du kan få taget et billede under Sukkenes Bro, før du kigger op på det første runde bibliotek i England, hvor din Oxford-guide vil give dig et sjældent indblik i labyrinten af underjordiske tunneler. Ikke at forglemme All Souls College. Med optagelsesprøver, der er lige så komplekse, som de er bizarre, vil dette sted fremhæve, hvor eksklusivt et college kan være, og hvor indflydelsesrige dets medlemmer er. På vej ned til den sydlige del af Oxford besøger vi en skjult dør, der forestiller de mest berømte personer i C.S. Lewis' Narnia-krønike. Før vi går ind i det største college i Oxford, som er hjemsted for Oscar Wilde og C.S. Lewis og har sin egen hjortepark. Udforsk den ikoniske grund, som har været hjemsted for Oxfords mest indflydelsesrige forfattere, komplet med middelalderlige klostre. Turen går videre til Tolkiens hjem, hvor vi ikke kun diskuterer dets litterære betydning, men også dets køkken til flere millioner pund, som er finansieret af den nuværende kejser af Japan! Turen går derefter til Christ Church Meadows - et fantastisk landområde, der er utroligt sjældent i en middelalderby. Her vil du lære om den tætte forbindelse til Alice's Adventures in Wonderland - sammen med beslutningen om at holde sig til en anden tidszone end resten af Oxford. Til sidst går turen til et af de mest overdådige og berømte kollegier på Oxford University: Christ Church. Berømt for sine bogstavelige forbindelser og scener brugt i optagelserne af Harry Potter; det er et så ikonisk sted, at mange forveksler det med at repræsentere hele universitetet. Gå på opdagelse i spisesalen, som er inspireret af Hogwarts, og se, hvor nogle af de største filosoffer, forfattere og kongelige har studeret. Guiden vil give et omfattende overblik over dets historie, før du går ind sammen med en multimedieguide for at udforske kollegiet i dit eget tempo. Bemærk venligst - strukturen på dagen kan variere.

Oxford: Morse/Lewis og Endeavour Walking Tour

4. Oxford: Morse/Lewis og Endeavour Walking Tour

Mød din kvalificerede grønne (eller blå) badge-guide på Martyrs Memorial på St Giles til en 2-timers vandretur i Oxford med vægt på optagelserne til Morse/Lewis og Endeavour. Din guide giver en kort introduktion til byen og universitetet, og herfra går du gennem hjertet af Oxford for at udforske steder i forbindelse med optagelserne. Du vil se mange af gymnasierne (udefra) samt The Bodleian Library, Old Schools Quadrangle, The Weston Library og The Radcliffe Camera. Andre steder vil omfatte Sukkenes bro og mange af pubberne, hvor ordene 'pint Morse' ofte blev talt! Hver tur er forskellig, et script følges ikke, og den bedste rute vælges på dagen for at give dig den allerbedste oplevelse.

Oxford: Officiel "Haunted Oxford" Ghost Tour

5. Oxford: Officiel "Haunted Oxford" Ghost Tour

Oplev alle de vigtigste hjemsøgte steder i og omkring Oxford på en natlig vandretur løst baseret på bogen 'Haunted Oxford' af den lokale forfatter Rob Walters, blot en af de erfarne og talentfulde guider. Oplev den bedste måde at 'se' Oxfords spøgelser på en rute, der tager dig rundt i hjertet af det centrale Oxford og dets universitet. Mød din guide og bliv ført væk ud i natten, startende på hjørnet af Turl Street og Broad Street, som engang var byens grøft og stedet for frygtelige mord og religiøs forfølgelse. Lær om Oxfords historie og hør mange pragtfulde uhyggelige historier, der går tilbage til dansk vikingetid. Gå forbi Oxford University, Radcliffe Square, og kig ind i Old Schools Quadrangle - af Harry Potter-berømmelse. Beundre Oxfords smukke og imponerende arkitektur, og mærk historien i væggene, som er velbevarede og repræsenterer enhver arkitekturperiode fra middelalder til klassisk til moderne. Kig op på Sukkenes Bro, såkaldt, da den minder om den i Venedig, der førte fanger til deres undergang. Slap ned ad den gamle murede bane til New College, bygget i slutningen af 1300-tallet, og se dens mørke porte mod mørket.

Oxford: City and University of Oxford Audio Guide

6. Oxford: City and University of Oxford Audio Guide

Matthew Arnold, en victoriansk digter, beskrev engang Oxford som "The City of Dreaming Spires". Han henviste til den fantastiske arkitektur af de 39 colleges, der udgør det verdensberømte University of Oxford. Tag med mig på denne afslappede vandretur rundt i den smukke by, og jeg vil fortælle dig historierne bag spirene. Denne lette spadseretur tager dig fra Carfax Tower, rundt om det historiske centrum, hvor størstedelen af colleges er beliggende, for at afslutte på Magdalen Street ved siden af Martyrs' Memorial. Undervejs vil jeg fortælle dig om nogle af de maleriske traditioner og ceremonier, der stadig finder sted rundt om på colleges i dag, som hvorfor Great Tom, klokken over indgangen til Christ Church College, ringer 101 gange kl. 21.05. Du vil også høre om de berømte forfattere, politikere og digtere, der har bidraget til Oxfords historie, og jeg viser dig optagelsesstederne for adskillige tv-serier som Morse, Endeavour og Midsummer Murders. Du vil endda følge i Harry Potters fodspor, når du tager i Christ Church og dens egen store sal. Ved slutningen af denne rundvisning vil du: • Oplev hvorfor Oxfords tid er 5 minutter efter resten af landet • Find ud af, hvorfor Oxford-studerende forbydes at hoppe i floden Cherwell • Lær om et optøj, der varede tre dage og kostede 93 mennesker livet • Se kollegiet, der har produceret ikke mindre end 13 af dette lands premierministre • Besøg stedet, hvor tre højtstående medlemmer af kirken blev henrettet på ordre fra Bloody Mary Giv dig selv 90 minutter eller dvæle undervejs, da der er masser af muligheder for at stoppe for en drink, en let snack eller endda en meget civiliseret eftermiddagste.

Oxford: Privat byrundtur og universitetshistoriske højdepunkter

7. Oxford: Privat byrundtur og universitetshistoriske højdepunkter

Mød din guide uden for Oxfords berømte Ashmolean Museum med dets fine samlinger af kunst og artefakter, og start din vandretur. Du kommer forbi Martyr's Memorial, der er dedikeret til Oxford-martyrerne, og går ind i Broad Street, tæt på det sted, hvor den gamle bymur tidligere lå. Herfra begynder du at udvide din viden om universitetets historie. Få mulighed for at besøge et typisk college på universitetet med sine maleriske gårdrum og se, hvordan de studerende bor og arbejder. Fortsæt din rundvisning og gå forbi Sheldonian Theatre, universitetets ceremoniel sal, og gå derefter til den maleriske Sukkernes Bro. Nyd lidt tid til at tage et billede foran broen, inden du besøger Bodleian Library's gamle skolekvadrange, hvor Harry Potter blev filmet. Stop ved den charmerende Radcliffe Square med sine brosten og det pragtfulde Radcliffe Camera. Se flere colleges i dette område, inden turen fortsætter til Christ Church Meadows. Undskyld dig over Christ Church College, hvor Alice i Eventyrland blev inspireret og Harry Potter blev filmet. Gå tilbage mod Carfax Crossroads, byens centrum, og få mulighed for at shoppe i vinduerne, mens du går gennem Oxfords victorianske overdækkede marked. Turen slutter på Cornmarket, hvor du har mulighed for at nyde frokost på en af Oxfords pubber, caféer eller restauranter eller udforske butikkerne på det overdækkede marked eller det moderne Westgate Centre.

Ny: Spøgelsestur i Oxford med udklædte spøgelser

8. Ny: Spøgelsestur i Oxford med udklædte spøgelser

Forbered dig på det uventede, og hold hovedet koldt, når du begiver dig ud på en af de mest underholdende oplevelser i Oxford. Oxford er hjemsted for nogle af de mest brutale mord i Englands lange historie og er kendt som et epicenter for urolige sjæle, mørk energi og kødædende bæster. Gå gennem byens mørke gyder og hjemsøgte pladser, mens du nyder mystiske fortællinger om spøgelser, rædsler og uhyggelige hændelser. Lær om Oxfords skræmmende historie med en kombination af fortællinger og dramatiske optrædener af dygtigt trænede skuespillere, der spiller de mest barbariske og brutale afstraffelser fra Oxfords middelalder og borgerkrig. Vær forberedt på overraskelser fra flere vilde dyr! Efter en spændende og underholdende tur rundt i byen kan du slutte af på en af de berømte pubber i Oxford.

Oxford: By- og universitetsvandring med adgang til college

9. Oxford: By- og universitetsvandring med adgang til college

Uanset om du ønsker en afslappet spadseretur gennem Oxfords charmerende gader, et dybt dyk ned i byens litterære historie eller en smagsprøve på den pulserende energi i Oxfords historier, så lad mig være din ledsager på et eventyr, der vil vække din nysgerrighed og efterlade dig med værdifulde minder. Vi mødes uden for indgangen til The Randolph Hotel, lige over for indgangen til Ashmolean Museum. Begynd din tur med et besøg ved Martyrs Memorial, et monument til minde om Oxford-martyrerne fra det 16. århundrede. Fortsæt til det ældste college i Oxford og Sheldonian Theatre, en Grade I fredet bygning designet af Christopher Wren. Spadser til Sukkenes Bro, det mest fotograferede sted i Oxford, og lær om dimissioner og Oxford-professorer! Gå til Bodleian Library, et af de ældste biblioteker i Europa. Beundre Radcliffe Camera, Oxfords mest ikoniske bygning, designet af James Gibbs. Masser at se, masser at tale om undervejs: Harry Potter, Inspector Morse, Tolkien, Lewis Carroll, Cecil Rhodes for blot at nævne nogle få - fakta kan være sjovt!

Oxford: By- og universitetstur med adgang til college inkluderet

10. Oxford: By- og universitetstur med adgang til college inkluderet

Vi er et lille team af passionerede historiefortællere, der puster liv i de fortællinger og legender, der gemmer sig inden for Oxfords gamle mure. Vi bor her ikke kun, vi er også eksperter i Oxford og det omkringliggende områdes historie - vi er stolte af vores venlige og tålmodige tilgang, der sikrer, at hvert medlem af vores ture føler sig velkommen, inkluderet og værdsat. Din private vandretur varer ca. 2 timer for op til 8 personer i dit selskab. Vi besøger et college (afhængigt af åbningstiden), som er inkluderet i din billetpris. Vi er meget fleksible, så du kan selv vælge starttidspunktet for din private vandretur i Oxford. Så uanset om du ønsker en afslappet slentretur gennem Oxfords charmerende gader, et dybt dyk ned i byens litterære historie eller en smagsprøve på den pulserende energi i Oxfords historier, så lad os være dine ledsagere på et eventyr, der vil tænde din nysgerrighed og efterlade dig med gode minder. Vi mødes uden for The Randolph Hotels indgang, lige over for indgangen til Ashmolean Museum. Vi kan være fleksible med vores mødested. Vi besøger blandt andet følgende steder (med forbehold for tilgængelighed) * Martyrernes mindesmærke * Oxfords ældste college * Sheldonian-teatret * Sukkenes Bro * The Bodleian Library * Radcliffe-kameraet * Det overdækkede marked Vi slutter i Broad Street, i centrum af Oxford - klar til at du kan fortsætte din udforskning! Vi glæder os til at møde dig!

14 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Martyrs Memorial

Andre seværdigheder i Martyrs Memorial

Vil du se alle oplevelser i Martyrs Memorial? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Martyrs Memorial

Samlet bedømmelse

4.7
(232 anmeldelser)

Meget flot tur, givet af Elizabeth. Hun var ven med Colin Dexter og vidste fine detaljer. Hun ved virkelig alt om Morse, Endeavour og Lewis og fortæller entusiastisk alt om TV-lokaliteterne! Anbefalede!

Meget fint. En entusiastisk guide, som fortsatte med at fascinere og binde gruppen. Hun ved meget, og med en portion humor. Havde en rigtig god eftermiddag.

Rigtig spændende. Guiden vidste meget om emnet og talte klart og tydeligt. Let at forstå 🙌