Tilføj datoer

Maspalomas-klitterne

Maspalomas-klitterne

Maspalomas-klitterne: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Fra Las Palmas: Dagstur til Gran Canarias skatte

1. Fra Las Palmas: Dagstur til Gran Canarias skatte

Se højdepunkterne på Gran Canaria på en dagstur med afgang fra Las Palmas. Nyd udsigten over Guayadeque-kløften ved Agüimes, beundr de store klitter i Maspalomas, og besøg den charmerende fiskerby Puerto de Mogán. Bliv hentet på et af mødestederne i Las Palmas, og kom tilbage til naturen, når du besøger Guayadeque-kløften ved Agüimes. Lær mere om øens oprindelige indbyggere, og besøg nogle af de gamle huleboliger, som stadig bruges i dag. Fortsæt til den sydlige spids af øen, Maspalomas. Tag til det naturskønne udkigspunkt, og nyd udsigten over de store sandklitter. Lær, hvordan øen Gran Canaria fungerede som et stop for rejsende og opdagelsesrejsende på vej til Amerika. Rejs videre til marinaen i Puerto Rico på den sydvestlige del af øen. Her kan du købe en billet til en valgfri kort sejltur, hvor du kan beundre udsigten over kystlinjen. Start turen igen i Puerto de Mogán, og tag med din guide på en afslappet spadseretur rundt i havneområdet og nyd stemningen i denne maleriske fiskerby. Oplev, hvorfor Puerto de Mogán er kendt som Sydens Venedig. Nyd lidt fritid her til frokost eller en svømmetur på stranden. Efter en dag på opdagelse hopper du om bord på bussen igen og slapper af på din rejse tilbage nordpå til Las Palmas.

Maspalomas: Udlejning af E-Scooter Chopper 2 sæder

2. Maspalomas: Udlejning af E-Scooter Chopper 2 sæder

Udforsk øen uafhængigt og uden stress med at holde trit med en rejsegruppe med denne nemme udlejning. De elektriske scootere i Harley-stil er en praktisk og miljøvenlig måde at udforske den sydlige del af Gran Canaria på med din partner, familie eller venner i løbet af ferien - kun et kørekort er påkrævet. Er du bekymret for at fare vild i gaderne, eller har du brug for inspiration til de bedste steder at besøge? Det er ikke noget problem - du får et papirkort med mobiltelefonunderstøttelse, som viser dig forskellige ruter, du kan følge. For eksempel kan du opdage de spektakulære klitter med gyldent sand ved Maspalomas, et naturreservat. Eller du kan besøge Maspalomas botaniske park, som dækker et område på 12.000 kvadratmeter og har mere end 500 tropiske plantearter. Et andet interessepunkt er den utrolige Oasis of Maspalomas, også kendt som "Charca", en lille lagune, der bruges som en migrationsdestination for næsten 40 fuglearter. Det anbefales at fuldende din fantastiske oplevelse ved at besøge Meloneras-promenaden, der betragtes som den smukkeste promenade på den sydlige del af Gran Canaria og med fremragende udsigt over havet.

Maspalomas: 2-personers E-scooter Chopper Tour

3. Maspalomas: 2-personers E-scooter Chopper Tour

Din tur begynder, når du mødes med din lokale guide på udlejningscentret, inden du får tildelt din e-scooter-helikopter. Herfra forlader du centret og begiver dig ud for at opleve den fantastiske panoramaudsigt over Playa del Inglés ved solnedgang. Du kører langs Campo Internacional, indtil du når det gamle fyrtårn i Maspalomas. Hvis du vælger morgenturen, har du en times fritid til at besøge det gamle fyrtårn i Maspalomas og det interessante etnografiske museum, der ligger inde i fyrtårnet. Vælger man solnedgangsturen, vil stoppet ved fyrtårnet være kort, højst 10 minutter. Derefter besøger du det mest eksklusive område i syd, nemlig den smukke strandpromenade i Meloneras. Det er herfra, du kan nyde en fantastisk udsigt over solnedgangen ved havet. Derefter parkerer I jeres el-scootere i 15 minutter for at slappe lidt af, inden I nyder en alkoholfri drink på en af de mest eksklusive VIP-barer i Meloneras.

Maspalomas: Ayagaures Hills E-Bike-tur med valgfri tapas

4. Maspalomas: Ayagaures Hills E-Bike-tur med valgfri tapas

Efter at have mødt din ekspertguide i Maspalomas, hop på din elektriske e-cykel for en rundtur i byens fantastiske omgivelser. På vej til Ayagaures, en lille landsby beliggende i bakkerne, kryds en frodig dal udsmykket med palmer, kaktusser, vilde blomster og anden indfødt kanarisk flora. Stop ved en vildgedefarm på vejen, og lær om, hvordan dyret er blevet et ikon for Gran Canaria. Når du går mod toppen af Ayagaures, kan du udforske Maspalomas, Gran Canarias enorme gyldne klitter, der ligger direkte ud til det strålende blå hav. Gå derefter til Maspalomas botaniske have for en vandretur, hvor du lærer at identificere de vigtigste arter af tropiske planter, der kalder øen hjem. Når du når toppen af Ayagaures-bjerget, skal du stoppe for en halv times pause, hvor du vil prøve traditionelle kanariske tapas i en bar bygget inde i en gammel aboriginalgrotte (hvis muligheden er valgt). Bagefter fortsætter du til den store Ayagaures-dæmning, hvor du stopper ved en malerisk bro for den perfekte udsigt over det massive reservoir. Hjemturen er helt ned ad bakke, så gør dig klar til en lille smule eventyr. Mens du lyner ned ad bakken, holder du pause ved en kamelfarm for at møde nogle af de nysgerrige udyr og lære om deres betydning for kulturen på De Kanariske Øer og videre. Senere vender du tilbage til mødestedet efter at have set nogle af de smukkeste naturlige seværdigheder, som Maspalomas har at byde på.

Gran Canaria: 1-7 dages leje af elcykel 80 km batterilevetid

5. Gran Canaria: 1-7 dages leje af elcykel 80 km batterilevetid

Hop på din miljøvenlige elcykel, og udforsk skønheden på det sydlige Gran Canaria. Med en batterilevetid på omkring 80 km har du masser af tid til at udforske alle stederne på din tjekliste. Oplev de nærliggende Ayaguares-bjerge, og stop ved den berømte Ayaguares-dæmning. Hvis stranden er mere din stil, kan du køre langs sydkysten: fra Maspalomas Dunes, Meloneras-stranden, indtil du når den maleriske fiskerlandsby Arguineguin eller Puerto Rico. Du kan vælge at besøge de berømte hvide sandstrande i det sydlige Caribien: Amadores Beach eller Anfi Beach. Børn over 12 år kan køre på en elcykel, hvis de ledsages af en betalende forælder. Babyer: 1 - 6 år kan kun bruge babysæderne, hvis babyen vejer maks. 22 kg og er maks. 1,10 meter høj. Maksimal vægt tilladt på elcykel = 110 kg (i alt: fører + passager) Udforsk de forskellige tilgængelige ruter med dit kort over Maspalomas. Du får også en mobiltelefonholder, der kan sættes på din elcykel, så du kan navigere ved hjælp af din telefon + usb-indgang til opladning af din telefon. Oplev de forskellige ruter på Google Maps fra din telefon, og lav en selvguidet og personlig tur, der er skræddersyet til dine behov. Elcyklen er ikke egnet til at køre i sand eller off-road. Under hele turen får du gratis assistance på vejen og i byen, hvis du punkterer, eller hvis din cykel går i stykker. På bjergturene eller kystturene får du et gratis spray-reparationssæt.

Maspalomas: Lej bycykel med mulighed for babysæde eller børnecykel

6. Maspalomas: Lej bycykel med mulighed for babysæde eller børnecykel

Lej en bycykel og tag på en selvguidet og personlig rundtur på Gran Canaria på bycykel, et praktisk og økologisk alternativ til at opdage den sydlige del af øen. Du kan vælge at leje din cykel fra 9 timer til 7 dage. Du kan cykle på strandpromenaden og cykelstierne på Gran Canaria Syd uden trafik og uden fare! På en bycykel kan du nå forskellige seværdigheder som Maspalomas-klitterne, fyrtårnet, den botaniske have, oasen, Melorenas-stranden og San Agustin. Cyklerne har forskellige priser, som afhænger af alder og højde: 1) Babysæde egnet til: 1 - 6 år gammel: Maksimal babyvægt 22 kg / maksimal babyhøjde 1,10 meter 2) Børnecykel uden gear egnet til børn: 7 - 9 år hjul 16"/18"/20"/22 " højde 105 cm - 135 cm 3) Voksen- og børnecykel med gear egnet til personer: 10 - 80 år hjul 24" / 26" / 28" / højde 135 cm - 195 cm Lejeprisen inkluderer : 1 lås, 1 kurv, vejhjælp. Hjelmene er kun inkluderet for børn under 16 år. I løbet af din tur får du gratis assistance i tilfælde af nedbrud eller punktering. Start dit eventyr ved de spektakulære gyldne sandklitter i Maspalomas, et naturreservat siden 1987, og kør langs hele kystlinjen ved siden af klitterne med din bycykel. Besøg derefter Maspalomas Botaniske Park, som har et areal på 12.000 kvadratmeter og huser mere end 500 tropiske plantearter. En anden seværdighed er Maspalomas' oase, kendt som Charca, en lille lagune, der fungerer som vinterdestination for 40 arter af trækfugle, hvoraf 23 arter bygger rede her. Fortsæt turen og besøg det gamle fyrtårn i Maspalomas, som har været i drift siden 1980 og blev erklæret for et aktiv af kulturel interesse af regeringen i 2005. For at afslutte denne fantastiske oplevelse kan du køre over til Meloneras-promenaden, som betragtes som den smukkeste og mest luksuriøse promenade på den sydlige del af Gran Canaria med en fremragende udsigt over havet. Hvis du er interesseret i historie og arkæologi, skal du besøge det gamle arkæologiske sted af indfødt oprindelse "Punta de las Mujeres". Stedet er ofte befolket af en fredelig og harmløs koloni af Gran Canaria-øgler, en endemisk art, der af mange betragtes som et ikon for øen.

2-timers Segway-oplevelse ved solnedgang nær sandklitterne

7. 2-timers Segway-oplevelse ved solnedgang nær sandklitterne

Hent din Segway i den lokale partners butik i Maspalomas, og bliv fortrolig med denne unikke og miljøvenlige transportform, mens du beundrer den naturskønne udsigt. Følg din guide ned til den charmerende strandpromenade, og mærk vinden i håret, mens du ubesværet glider af sted. Vink til de lokale, mens du udforsker Maspalomas Dunes, Playa del Ingles, Playa del las Burras, Playa de San Agustin, og stop så for at få en forfriskende sodavand eller en is. Til sidst kan du beundre en betagende solnedgang ved Maspalomas' klitter og nyde den romantiske atmosfære.

Fotografering i Maspalomas

8. Fotografering i Maspalomas

Nyd et smukt fotoshoot med din partner, familie eller alene. Du bliver hentet på dit hotel, og vi kører til stedet og starter fotograferingen. Under fotograferingen vil du have en masse sjov, mens billederne bliver taget. Jeg elsker naturlige billeder, hvor I opfører jer, som I plejer. Jeg vil selvfølgelig give dig nogle ideer til posering, så du ikke behøver at tænke på det. Som kvindelig fotograf tager jeg mig af dit velbefindende og ser ting, som andre måske ikke ser. Lad os få nogle øjeblikke til at vare evigt. Efter fotograferingen tager du tilbage til dit hotel. Efter 1-2 uger får du et galleri med billederne, hvor du nemt kan vælge dine favoritter. Disse vil blive redigeret og sendt til dig via e-mail i den bedste kvalitet, så du kan printe dem, hvis du ønsker det.

Maspalomas: Elektrisk scooter, chopper, 2 sæder og kameltur

9. Maspalomas: Elektrisk scooter, chopper, 2 sæder og kameltur

Hvis du kan lide naturen og gerne vil udforske Maspalomas på mange kilometer uden besvær og på en miljøvenlig måde, så er en elektrisk scooter Chopper det, du har brug for. Nyd en udendørs, sjov og lærerig 4 timers oplevelse. Med kamelsafari kan du udforske Maspalomas' fantastiske klitter i 30 minutter ombord på en kamel. Se monumenterne af Christopher Columbus ved portene til Meloneras, der blev bygget i 2002, og det gamle fyrtårn i Maspalomas, som har været i drift siden 1980. Besøg området med den berømte og smukke promenade i Meloneras, som anses for at være den smukkeste og mest luksuriøse promenade på den sydlige del af Gran Canaria med udsigt over havet. Her vil der være et stop ved "Punta Mujeres", hvor du kan besøge et gammelt arkæologisk sted af indfødt oprindelse. Her kan du opleve de gamle runde huse af sten, hvor den før-spanske befolkning "Gunaches" boede. Dette gamle sted er ofte befolket af en fredelig og harmløs koloni af øgler fra Gran Canaria, en endemisk art, som af mange betragtes som øens ikon. En lokal guide viser dig en betagende panoramaudsigt over Playa del Ingles, og du kan opleve de spektakulære gyldne sandklitter i Maspalomas (naturreservat siden 1987) og Maspalomas botaniske park. Denne park har et areal på 12.000 kvadratmeter med mere end 500 plantearter. Se Oasen, der er et dambrugssted, hvor næsten 40 fuglearter overvintrer eller hviler sig på træk, hvoraf 23 arter yngler her. Dette er det ideelle sted for dem, der ønsker at opleve fuglekiggeri.

Gran Canaria: Leje af E-scooter Kick Start

10. Gran Canaria: Leje af E-scooter Kick Start

Lej en hurtig el-scooter som et praktisk og miljøvenligt alternativ til bus eller bil på Gran Canaria. Der kræves ikke kørekort, så du kan bare hoppe på og komme af sted, så længe du er over 16 år og altid ledsaget af en forælder. Du behøver ikke bekymre dig om at fare vild eller ikke vide, hvor du skal hen - du får et nyttigt papirkort og en mobilsupport til din telefon med forskellige ruter, der fører dig til nogle af de bedste seværdigheder på øen. Oplev de spektakulære gyldne sandklitter i Maspalomas. Besøg Maspalomas' botaniske park, som har mere end 500 tropiske plantearter, eller den utrolige Oasis of Maspalomas, en lille lagune, der bruges som vinterkvarter for næsten 40 forskellige arter af trækfugle. Stop ved det gamle fyrtårn i Maspalomas, et naturskønt, beskyttet kulturelt vartegn.

19 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Maspalomas-klitterne

Andre seværdigheder i Maspalomas-klitterne

Vil du se alle oplevelser i Maspalomas-klitterne? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Maspalomas-klitterne

Samlet bedømmelse

4.7
(159 anmeldelser)

Fremragende tur!! Punktlig og meget komfortabel transport, en meget venlig og uddannet guide, der klart besvarer vores spørgsmål. De besøgte steder gav os mulighed for at opdage mangfoldigheden af attraktioner på øen. Jeg vil kun foreslå, at besøget i Guayadeque-hulerne i Agüimes skæres lidt ned. Efter min mening tog vi for meget tid i restauranten (mere end 30 minutter), da vi lige var startet på turen, og denne tid kunne bruges bedre i Mogán for at nyde dette charmerende sted.

Var en meget venlig tur og informativ elskede den nye tilføjelse med at se resturant bar og hus bygget i huler og møde de lokale, der boede i dem. Også sandklitter og bedste del af turen som altid mogan strand og havn smukt sted være rart, hvis kunne blive længere kl. mogan dog lidt forhastet svømning spise ude og gå rundt i bygninger på havnen måske forlænge 3 timer til mogan ikke 2 selvom betalt men ekstra på turen

Det var en uforglemmelig oplevelse, guide Fran er meget opmærksom og besvarede altid alle spørgsmål, fortalte historier og gav gode anbefalinger. Jeg kunne se mange steder på den smukke ø på bare én dag. Og selvfølgelig er chaufføren Barbara en professionel.

Rafael chaufføren og Maria guiden var fantastiske! Sami og Lucille anbefaler dette firma!

var fantastisk, jeg er virkelig glad for, at jeg valgte denne app. Vil organisere