Tilføj datoer

Maspalomas-klitterne

Maspalomas-klitterne: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Maspalomas: Selvguidet tur på 2-sæders e-scooter

1. Maspalomas: Selvguidet tur på 2-sæders e-scooter

El-scooteren Chopper (i Harley-stil) er en praktisk og miljøvenlig måde at bevæge sig ubesværet rundt på i Gran Canaria med din partner, familie eller venner på din ferie - kørekort er ikke påkrævet. Udforsk øen på egen hånd og uden presset med at holde sig tæt på sin gruppe med denne lette leje.   Er du bekymret for at fare vild i gader, eller leder du efter inspiration til de bedste steder at besøge? Det er ikke noget problem - du vil modtage et mobilstøttet kort, der vil vise dig forskellige ruter, som du kan følge. For eksempel kan du opdage de spektakulære gyldne sandklitter ved Maspalomas, et naturreservat. Ellers kan du besøge Maspalomas Botaniske Have, der dækker et område på 12.000 kvadratmeter og rummer mere end 500 tropiske plantearter. Et andet interessepunkt er den utrolige oase ved Maspalomas, også kendt som ”Charca”, en lille lagune der bruges som en migrationsdestination for næsten 40 arter af fugle. Det anbefales at fuldføre din fantastiske oplevelse ved at besøge Meloneras promenade, der betragtes som den smukkeste promenade i den sydlige del af Gran Canaria og med fremragende udsigt over havet.

Maspalomas: E-Scooter Chopper Sunset Tour eller Morning Tour

2. Maspalomas: E-Scooter Chopper Sunset Tour eller Morning Tour

Din tur begynder, når du mødes med din lokale guide i udlejningscentret, inden du får tildelt din e-scooter-helikopter. Herfra vil du forlade anlægget og tage af sted for at opleve den fantastiske panoramaudsigt over solnedgangen på Playa del Inglés. Du kører langs Campo Internacional cykelstien, indtil du når frem til det gamle Maspalomas fyrtårn. ved at vælge muligheden for morgenturen har du en times fritid til at besøge det gamle Maspalomas fyrtårn og det interessante etnografiske museum, der ligger inde i fyrtårnet. Hvis du vælger solnedgangsturen, er der højst 10 minutters ophold ved fyrtårnet. Derefter besøger du det mest eksklusive område i syd, nemlig den smukke strandpromenade i Meloneras. Det vil være herfra, at du vil nyde en fantastisk udsigt over havets solnedgang. Derefter parkerer I jeres el-scootere i 15 minutter for at slappe lidt af, inden I smager på en alkoholfri drink på en af de mest eksklusive VIP-barer i Meloneras.

Maspalomas: 3-timers guidet elscootertur inkl. kamelsafari

3. Maspalomas: 3-timers guidet elscootertur inkl. kamelsafari

Hvis du kan lide naturen, og du gerne ubesværet og miljøvenligt vil udforske mange kilometer i Maspalomas, er denne tur på en 2-sæders Chopper-elscooter hvad du har brug for. Nyd en udendørs, sjov og lærerig 3-timers oplevelse, hvor du endda kan tage dit barn med dig på bagsædet. Der påkræves ikke kørekort, da turen foregår på cykelstier rundt omkring i byen. Hvis du er ældre end 16 år, vil du kunne køre din egen scooter. Passagerer skal være mindst 5 år og højst 15 år gamle. Se monumenterne af Christoffer Columbus ved Meloneras' porte, bygget i 2002, og Maspalomas' gamle fyrtårn, som har opereret siden 1980. Besøg området med den smukke og berømte promenade, der betragtes som den smukkeste og mest luksuriøse promenade i det sydlige Gran Canaria med udsigt over havet. Her vil der være et stop ved "Punta Mujeres", hvor du kan besøge et oldgammelt arkæologisk område af indfødt oprindelse. Her vil du opdage de gamle cirkulære huse lavet af sten, hvor den førspanske befolkning "Gunaches" levede. Dette gamle sted er ofte befolket af en fredelig og harmløs koloni af øgler fra Gran Canaria, der af mange betragtes som et ikon for øen. En lokal vil vise dig en betagende panoramaudsigt over Playa del Ingles, opdage Maspalomas' spektakulære gyldne sandklitter (naturreservat siden 1987) og Maspalomas' Botaniske Have. Denne park har et område på 12.000 kvadratmeter med mere end 500 plantearter. Se Oasen, en dam hvor næsten 40 fuglearter overvintrer og hviler, hvoraf 23 arter yngler. Dette er det ideelle sted for dem, der ønsker at opleve fuglekikkeri.

Fra Maspalomas: Elcykeltur til Ayagaures-bakkerne med tapas

4. Fra Maspalomas: Elcykeltur til Ayagaures-bakkerne med tapas

Mød din dygtige guide i Maspalomas, og hop på en elcykel eller en mountainbike for at tage en 4 timer lang tur af byens fantastiske omgivelser. Styr mod Ayagaures, en lille landsby der ligger i bakkerne, og kryds en frodig dal, der er udsmykket med palmer, kaktus, vilde blomster og andet indfødt kanarisk flora. Stop ved en gård med en art vilde geder, og hør hvordan dyret er blevet et ikon for Gran Canaria. Tag mod toppen af  Ayagaures, og udforsk Maspalomas, Gran Canarias enorme gyldne klitter, der ligger lige ved det strålende blå hav. Fortsæt til Maspalomas Botanical Garden, og tag en vandretur hvor du lærer at identificere de vigtigste arter af lokale tropiske planter. Hold en halv times pause når du når toppen af Ayagaures, og smag traditionelle kanariske tapas i en bar, som er ligger inden i en gammel aboriginal-hule. Tag videre med fornyet energi til den store Ayagaures Dam, og stop ved en malerisk bro for at få den perfekte udsigt over det massive reservoir.  Returruten er ned af bakke hele vejen, så gør dig klar på et eventyr. Sus ned ad bakken, og stop på vejen ved en kamelfarm, mød et par af de nysgerrige dyr, og lær om deres betydning i blandt andet den kanariske kultur. Afslut turen tilbage ved mødestedet efter at have set nogle af de smukkeste naturlige seværdigheder Maspalomas har at byde på.

3 timers segway-tur morgen eller solnedgang over sandklitterne

5. 3 timers segway-tur morgen eller solnedgang over sandklitterne

Hent din Segway i den lokale partnerbutik i Maspalomas, og bliv fortrolig med denne unikke og miljøvenlige transportform, mens du beundrer den smukke udsigt. Følg din guide ned til den charmerende strandpromenade, og mærk vinden i dit hår, mens du ubesværet glider fremad. Vink til de lokale, der går deres daglige gang, mens du udforsker Maspalomas klitter, Playa del Ingles, Playa del las Burras og Playa de San Agustin, og stop derefter for at få en forfriskende sodavand eller en is. Til sidst kan du beundre en betagende solnedgang over Maspalomas' bølgende sandklitter og nyde den romantiske atmosfære.

Maspalomas: 1 times Segway-sightseeingtur

6. Maspalomas: 1 times Segway-sightseeingtur

Hent din Segway i den lokale partnerbutik i Maspalomas, og bliv fortrolig med denne unikke og miljøvenlige transportform. Følg din guide ned til de gyldne sandklitter i Maspalomas, som er et særligt naturreservat. Glid langs den naturskønne promenade ved Playa del Ingles, de mest populære destinationer på det sydlige Gran Canaria. Undervejs vil din guide fremhæve lokale seværdigheder og interessante punkter. Under hele turen kan du lytte til din guide, der fortæller om fascinerende indblik i områdets historie, kultur og livsstil. Når eventyret er slut, vil du have en bedre forståelse af det sydlige Gran Canaria og nogle nye Segway-færdigheder.

Gran Canaria: Leje af elcykel i 1-7 dage

7. Gran Canaria: Leje af elcykel i 1-7 dage

Hop op på din miljøvenlige elcykel og oplev skønheden af det sydlige Gran Canaria. Oplev Ayaguares-bjergene ikke langt derfra, og gør holdt ved den berømte Ayaguares-dæmning. Hvis du er mere til strand, så kør langs den sydlige kyst, indtil du når den maleriske fiskerlandsby Arguineguin. Udforsk de forskellige ruter med dit kort over Maspalomas. Du får også en holder til din mobil, der kan monteres på elcyklen, så du kan navigere ved hjælp af din telefon. Udforsk de forskellige ruter via Google Maps på din telefon, og sammensæt en selvguidet tur, der er skræddersyet til dine behov. Under hele turen har du adgang til gratis assistance på vejene og i byen, hvis du skulle være så uheldig at punktere eller få problemer med cyklen. Hvis du kører op i bjergene, vil du få et gratis reparationssæt med dig. Med en batterilevetid på cirka 80 km har du masser af tid til at udforske alle de steder, der står på din tjekliste.

Gran Canaria: Leje af E-scooter Kick Start

8. Gran Canaria: Leje af E-scooter Kick Start

Lej en hurtig e-scooter, som et praktisk og økologisk alternativ til bus eller bil på Gran Canaria. Kørekort er ikke påkrævet, så du kan bare hoppe på og køre rundt, så længe du er over 18 år gammel. Der er ingen grund til at bekymre sig om at fare vild eller ikke at vide, hvor du skal køre hen - du vil blive forsynet med et nyttigt kort og en mobilapp med forskellige ruter, som vil føre dig til nogle af de bedste seværdigheder på øen. Oplev de spektakulære gyldne sandklitter ved Maspalomas, mens du kører langs havnepromenaden. Besøg Maspalomas Botaniske Have, som byder på mere end 500 tropiske plantearter, eller den utrolige oase i Maspalomas; en lille lagune der bruges som en vinterrede af næsten 40 forskellige arter af trækfugle. Kig forbi det gamle Maspalomas Fyrtårn, et naturskønt, beskyttet kulturelt vartegn.

Maspalomas: Elcykeltur med kamelridning

9. Maspalomas: Elcykeltur med kamelridning

Tag på denne 4-timers opdagelsestur, hvor du oplever Maspalomas på cykel og krydser sandklitterne på kamelryg. Nyd en spændende tur, som egner sig til alle uanset alder. Oplev området langs rolige gangstier med en lokal guide. Først cykler du til Maspalomas botaniske park. Gør stop for en kort vandretur, hvor du kan se nogle af de 500 plantearter i parken. Derefter rider du på en kamel gennem klitterne i Maspalomas for at besøge de mest spektakulære dele af dette naturreservat. Stop for at beundre oasen, en lille lagune hvor trækfugle har deres rede. Langs ruten ser du også statuen af Christopher Columbus og Maspalomas fyrtårn. Besøg den berømte promenade i Meloneras, der betragtes som den smukkeste i det sydlige Gran Canaria. Stop ved en arkæologisk seværdighed for at se huse, som er bygget af øens første indbyggere før den spanske erobring. Når du har besøgt promenaden, kan du stoppe for at nyde en sodavand i en bar med panoramaudsigt over havet. Turen tilbage byder på en cykeltur af stier gennem Parque de La Paz, som fører tilbage til det oprindelige startsted.

Maspalomas: Sightseeing på Segway med valgfri tapas-smagning

10. Maspalomas: Sightseeing på Segway med valgfri tapas-smagning

Oplev de lokale glæder i Maspalomas på en guidet Segway-tur, og få mest muligt ud af de kanariske smage og skønhed. Nyd byens flora og kanariske tapasscene med en flersproget lokal guide.  Start oplevelsen med en tur til Mirador de las Dunas, et naturligt sandklitreservat siden 1987, hvor du kan beundre den betagende panoramaudsigt over Playa del Inglés. Derefter kører du videre til Maspalomas' promenade, der er hjemsted for mere end 500 plantearter, der er hjemmehørende på De Kanariske Øer som Aloe Vera og Drago. Stop ved den vulkanske San Agustin-strand. Her får du mulighed for at besøge en autentisk lokal bar; kun hvis du har valgt turen inklusive tapas, vil du også smage typiske kanariske tapas, før du tager tilbage til turens startpunkt.

Tilgængelige aktiviteter

16 aktiviteter fundet
Sortér efter:

Topseværdigheder tæt på Maspalomas-klitterne

Andre seværdigheder i Maspalomas-klitterne

Vil du se alle oplevelser i Maspalomas-klitterne? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Maspalomas-klitterne

Samlet bedømmelse

4.7 / 5

baseret på 159 anmeldelser

Fantastisk e-cykeludflugt i Ayagaures-bjergene op til Ayagaures-dæmningen. Turen gik omkring 30 km. Da vi ankom til mødestedet, blev vi budt hjerteligt velkommen af Eleonora. Passende hjelme, veste og cykler blev udvalgt, og Lorenzo startede turen med os kl. 17.00. Vi var 6 personer i alt. Først gav Lorenzo os et lille indblik i hotspots i Playa de Ingles (f.eks. klitter, typiske planter,...), derefter gik det langsomt op ad bakke til plateauet af reservoiret forbi mango- og avocadoplantager. Hjulene er i flot stand. Turen kan også klares rigtig godt af usportslige mennesker, da cyklerne giver et godt løft selv på små stigninger... Der blev afsluttet i et lille værtshus. Vi havde reserveret turen uden tapas. Men jeg kan anbefale alle at booke disse, da de så meget velsmagende ud og var rigelige.

Super sjov tur!! Lorenzo er ejeren og også guiden. Han fortalte os om øen med stor entusiasme og tog os med på en smuk cykeltur. Cyklerne er næsten nye. Du kan ubesværet cykle op ad bjerget med den. Virkelig top materiale. Vi spiste tapas på en idyllisk restaurant og cyklede tilbage, lige da det begyndte at blive mørkt. Nydt enormt!!

Turen er velorganiseret og virkelig overkommelig for alle, som det blev sagt. Lorenzo, vores guide, fortalte os lidenskabeligt om egenskaberne ved denne del af øen.

Super venlig og imødekommende guide, med stor viden omkring øen. Rigtig dejlig tur rundt i landskabet og med virkelig lækker tapas.