Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Matamata

Vores mest anbefalede ting at gøre i Matamata

Matamata: Billet til guidet tur i Hobbiton-filmkulissen

1. Matamata: Billet til guidet tur i Hobbiton-filmkulissen

Få en guidet rundvisning på Hobbitrup-filmsettet, som ligger i hjertet af Waikato-regionen. Træd ind i Herredets fantastiske landskaber , som du har set dem i Ringenes Herre og Hobbitten -trilogierne. Benyt dig af en unik mulighed for at opleve det eneste af filmtrilogiernes filmset, der er forblevet uberørt. Gå ad Herredets snoede stier, og se hobbithullerne i det bakkede landskab. Følg din guide omkring på sættet, hvor de viser dig de mest berømte steder og forklarer, hvordan filmenes magi blev skabt. Gå omkring i det 4,8 hektar store set, forbi hobbithuller og møllen. Besøg så den verdensberømte The Green Dragon Inn. Smag på en eksklusiv specialbrygget drikkevare som afslutning på dit eventyr i Midgård.

Auckland: Hobbiton Film Set Dagstur med festlig frokost

2. Auckland: Hobbiton Film Set Dagstur med festlig frokost

Fordyb dig i den magiske verden fra Ringenes Herre med et guidet besøg i Hobbiton. Nyd en transfer tur-retur fra Auckland, og oplev hvert et hjørne af dette ikoniske filmset med en guide. Spis frokost som en hobbit på en fascinerende temalokation. Mød din chaufførguide i Auckland, og kør af sted i en moderne bus med aircondition og WiFi ombord. Oplev de bølgende bjergskråninger, gangbroer og hobbithuller fra filmene, og bliv kyndigt guidet, mens du slentrer rundt på settet. Stå i døråbningen og træd ind i et hobbithul og se, hvor hobbitten Bilbo Sækker selv boede. Lad din guide fortælle dig interessante fakta om, hvordan filmene blev lavet. Afslut dit eventyr i Middle Earth med en øl, ale, cider eller ginger beer på Green Dragon Inn. Til sidst kan du nyde en komplet frokostbuffet som en hobbit i Party Marquee. Efter rundvisningen og frokosten går du ombord på bussen igen og kører tilbage til Auckland.

Fra Auckland: Hobbiton & Waitomo Caves dagstur med frokost

3. Fra Auckland: Hobbiton & Waitomo Caves dagstur med frokost

Tag med på denne tur og besøg to af New Zealands mest ikoniske og berømte attraktioner, Hobbiton Movie Set og Waitomo Glowworm Caves, på en dagstur fra Auckland. Efter afhentning på dit hotel i Auckland kører du sydpå over Bombay Hills med panoramaudsigt over Waikato-regionen og de naturskønne Hauraki Plains. Ankom til The Shire's Rest i Matamata, hvor Hobbiton-filmkulisserne ligger. Din guide vil hjælpe dig med at springe menneskemængden over, så du kan udforske filmkulissen på en officiel 2,5 timers tur, der inkluderer det fuldt tematiserede Hobbit Hole på Bagshot Row. Bliv eskorteret gennem det 10 hektar store område, og lær fascinerende detaljer om, hvordan Hobbiton-filmkulissen blev skabt. Se Hobbit Holes, The Green Dragon Inn og The Mill. Nyd en gratis specialbrygget drik på The Green Dragon Inn. Bagefter tager vi til de fascinerende Waitomo Glowworm Caves, hvor vi nyder en let frokost i Kiwi-stil på The Homestead i Waitomo. Undervejs kan du dele historier fra Hobbiton og interagere med dine medrejsende. Glid lydløst rundt i båd i de verdensberømte grotter, og bliv forbløffet over de tusindvis af magiske glødeorme. Din guide er sandsynligvis efterkommer af den maori-høvding, der oprindeligt udforskede grotterne, og han kan fortælle dig om områdets bemærkelsesværdige historie. Gå gennem den majestætiske Cathedral Cave, der er berømt for sin akustik. Hjemturen tager dig gennem nogle af New Zealands smukkeste landskaber, før du følger den majestætiske Waikato-flod nordpå en del af vejen tilbage til Auckland. Du kommer forbi Taupiri med den meget hellige maori-gravplads. Dagen slutter med, at du vender tilbage til dit overnatningssted.

Fra Auckland: Waitomo & Hobbiton-bustur med frokost

4. Fra Auckland: Waitomo & Hobbiton-bustur med frokost

Se de magiske Waitomo-grotter og Hobbiton-filmkulissen på en heldags sightseeingtur fra Auckland. Stig om bord på din luksuriøse GreatSights-bus og kør sydpå, mens du ser det typiske newzealandske landskab - frodigt grønt landbrugsland og bølgende bakker. Dit første stop er ved Waitomo Glowworm Caves, et netværk af underjordiske tunneller og huler lavet af utrolige kalkstensformationer. Tag på en 45-minutters guidet tur rundt i grotterne, og slut af med en helt særlig sejltur gennem Glowworm Grotto, hvor glødeormene glimter og skinner over hovedet på dig, mens du sejler gennem en mørk og stille grotte. Derefter går du ombord på din bus igen og kører til Hobbiton Movie Set, som er en af New Zealands must-see-destinationer. En gård i nærheden af den lille by Matamata blev omdannet til et filmset til de verdensberømte Ringenes Herre- og Hobbitten-film, og i dag kan du besøge settet og se, hvor magien blev skabt. Se højdepunkter som de originale hobbithuller, Green Dragon Inn og Party Tree, og nu kan du gå ind i et hobbithul og se, hvordan hobbitterne boede. Din guide vil fortælle historier bag kulisserne og fascinerende fakta om, hvordan filmsettet blev bragt til live. Når du har udforsket disse to topattraktioner i New Zealand, kører din chaufførguide dig tilbage til Auckland, hvor du er tilbage først på aftenen.

Fra Rotorua: Hobbiton Movie Set Tour med festlig frokost

5. Fra Rotorua: Hobbiton Movie Set Tour med festlig frokost

Tag til landene i Middle Earth på denne halvdagstur til Hobbit-filmkulisserne fra Rotorua. Besøg den arbejdende fårefarm, som instruktøren Peter Jackson forvandlede til Herredet. Se, hvor Bilbo Baggins boede, og hvor jagten på ringen begyndte, og nyd en festlig frokost. Efter afgang fra Lake Rotorua-området kører din bus dig over de naturskønne Mamaku Ranges og gennem den oprindelige Fitzgerald Glade, før du ankommer til Waikato-regionen og de bølgende bakker i Shire. Mens du udforsker Hobbit-filmkulisserne, vil din guide fortælle fascinerende detaljer om, hvordan kulisserne blev skabt, samt høre insiderhistorier om tilblivelsen af filmene. Under turen vil du se de berømte filmlokationer Green Dragon Pub, møllen, den dobbelte buede bro og det berømte Party Tree.

Fra Auckland: Heldagstur til Hobbiton-filmkulissen

6. Fra Auckland: Heldagstur til Hobbiton-filmkulissen

Nyd en dagstur fra Auckland til den verdensberømte og magiske Hobbiton-filmkulisse fra Ringenes Herre i hjertet af Middle Earth. Bliv hentet på dit hotel i en komfortabel 16-personers minibus og kørt gennem det fantastiske Waikato-landskab (det mest omfattende landbrugsområde i verden) på en fuldt guidet rejse til Hobbiton. På turen sydpå møder du fantastisk natur, gode fotomuligheder, smukke bjerge og ser flere forskellige bondegårdsdyr undervejs. Efter køreturen ankommer du til Alexander Family Sheep Farm og Shire's Rest (indgangen til Hobbiton), hvor du kan se tusindvis af får, snuppe en bid mad, få dit kaffefix eller nyde en is, mens din guide samler dine billetter til filmsettet. Derefter går du om bord på en af de store grønne Hobbiton-busser for at tage på en to en halv times fuldt guidet rundtur i dette fantastiske 12 hektar store filmset med en professionel Hobbiton-guide, der sikrer, at du får mest muligt ud af dit besøg. Under turen kan du træde ind i Herredets frodige græsgange, besøge 44 hobbithuller, se fantastiske haver, høre hemmeligheder og historier om indspilningen af filmene og nyde en kold drink på den berømte Hobbiton-pub "The Green Dragon Inn". Efter turen bliver du guidet tilbage gennem Alexander Family Sheep Farm til endnu et stop i Shire's Rest, hvor du kan shoppe souvenirs og måske få en bid mad, før du begynder din rejse tilbage til Auckland.

Auckland: Hobbiton, Rotorua og Wai-O-Tapu dagstur

7. Auckland: Hobbiton, Rotorua og Wai-O-Tapu dagstur

Turen starter med afhentning i Auckland by, hvor eventyret begynder, mens du kører gennem det fantastiske Waikato-landskab, det mest omfattende landbrugsområde i verden, på en fuldt guidet rejse til Hobbiton. Glem ikke at benytte dig af fotomulighederne undervejs, mens du beundrer de fantastiske naturlandskaber med smukke bjerge og landbrugsjord. Efter køreturen ankommer du til Alexander Family Sheep Farm og Shire's Rest, indgangen til Hobbiton, og beundrer de tusindvis af får, der bor her. Mens du er her, kan du snuppe en bid mad, en kop kaffe eller nyde en is til at køle af med, mens din guide henter dine billetter til filmsettet. Hop derefter om bord på en af de store grønne Hobbiton-busser og tag af sted på din 2,5 timers fuldt guidede tur til dette fantastiske 12 hektar store filmset med en professionel Hobbiton-guide, der sikrer, at du får mest muligt ud af dit besøg. På turen ud i Herredets frodige græsgange kan du besøge 44 hobbithuller, se fantastiske haver, høre hemmeligheder og historier om tilblivelsen af filmene og slutte din LOTR-oplevelse af med en kold drink på den berømte Hobbiton-pub, The Green Dragon Inn. Efter din LOTR-oplevelse er det tid til at fortsætte sydpå mod det aktive geotermiske område i Rotorua. Undervejs kommer du gennem den unikke by Tirau, der er verdens hovedstad for bølgeblikskulpturer, og den fantastiske Fitzgerald Glade. Ved ankomsten til Rotorua kan du nyde en guidet tur til byens mest berømte og historiske steder, herunder Lake Rotorua, The Government Gardens, Blue Baths, Thermal Springs og Polynesian Spa. Tag lidt tid til at hvile inden frokosten, og tag derefter til Wai-O-Tapu Geothermal Wonderland, der betragtes som et af de mest surrealistiske steder på jorden. Her kan du beundre Champagne Lake, Devil's Bath, lokale mudderpøle, geotermiske kratere og andre geotermiske vidundere, før du kører tilbage til Auckland med fuld guide og afslutter din tur.

Auckland: Hobbiton-filmkulisse og Waitomo-tur for små grupper

8. Auckland: Hobbiton-filmkulisse og Waitomo-tur for små grupper

Turen starter med afhentning i Auckland by, hvor eventyret begynder, mens du kører gennem det fantastiske Waikato-landskab, det mest omfattende landbrugsområde i verden, på en fuldt guidet rejse til Hobbiton. Undervejs må du ikke glemme at udnytte fotomulighederne, når du beundrer de fantastiske naturlandskaber rundt omkring med smukke bjerge og landbrugsjord. Efter køreturen ankommer du til Alexander Family Sheep Farm og Shire's Rest, indgangen til Hobbiton, og beundrer de tusindvis af får, der bor her. Mens du er her, kan du snuppe en bid mad, en kop kaffe eller nyde en is til at køle af med, mens din guide henter dine billetter til filmsettet. Hop derefter om bord på en af de store grønne Hobbiton-busser og tag på din 2,5 timers fuldt guidede tur til dette fantastiske 12 hektar store filmset med en professionel Hobbiton-guide, der sikrer, at du får mest muligt ud af dit besøg. På turen ud i Herredets frodige græsgange kan du besøge 44 hobbithuller, se fantastiske haver, høre hemmeligheder og historier om tilblivelsen af filmene og slutte din LOTR-oplevelse af med en kold drink på den berømte Hobbiton-pub, The Green Dragon Inn. Efter din LOTR-oplevelse er det tid til at køre vestpå mod den fantastiske Waitomo-region. Undervejs kan du beundre de utrolige vandkraftværker, det smukke landbrugsland, væddeløbsheste og New Zealands Kiwiana-hovedstad. Inden vi når frem til grotterne, kan du stoppe ved Waitomo Homestead og få frokost og en lille overraskelse. I Waitomo kan du udforske de gamle og fantastiske huler og beundre de mange huleformationer, herunder stalaktitter, stalagmitter og kalksøjler, før du går endnu længere ned under jorden og får en oplevelse i Glowworm Grotto. Gå ombord på din glødeormbåd og sejl en tur på grottefloden med tusindvis af glødeorme, der funkler over dig. Waitomo Glowworm Caves har været unikke for New Zealand i over 120 år og er et must for enhver rejsende. På den guidede tur tilbage til Auckland fortsætter seværdighederne med New Zealands længste flod, Huntly-kraftværket og maori-dronningernes gravsted.

Fra Matamata: Guidet Hobbiton-oplevelse med bustransport

9. Fra Matamata: Guidet Hobbiton-oplevelse med bustransport

Begynd din rejse fra Matamatas centrum. Bliv hentet fra Matamata i-SITE Gatehouse med Hobbiton-tema. Rejs gennem byen og ind i områdets bølgende landbrugsland, før du ankommer til Hobbiton Movie Set til din guidede tur. Fordyb dig i Hobbiton Movie Set i hjertet af Waikato-regionen. Grib denne enestående mulighed for at se den eneste kulisse, der stadig er intakt fra filmtrilogierne. Gå rundt på de vandrende stier i The Shire, og beundr hobbithullerne i de bølgende bjergskråninger. Følg din guide rundt på settet, og lad dem vise dig de mest berømte steder og forklare, hvordan filmmagien blev skabt. Gå rundt på den 12 hektar store kulisse, forbi Hobbithullet og Møllen. Træd derefter ind i den verdensberømte Green Dragon Inn. Smag en eksklusiv drink som afslutning på dit eget eventyr i Midgård, før du tager bussen tilbage til Matamata.

Fra Auckland: Hobbiton & Waitomo Caves heldagstur

10. Fra Auckland: Hobbiton & Waitomo Caves heldagstur

Tag af sted fra Auckland og begiv dig ud på en naturskøn rejse gennem de smukke bjerge i Kaimai Range på en 2 timers køretur til Hobbiton Movie Set. Slap af om bord på en luksus Mercedes-bil udstyret med gratis wi-fi og gratis snacks og vand. Ved ankomsten kan du følge i fodsporene på dine yndlingsfigurer fra Ringenes Herre på en officiel 2 timers guidet rundvisning på den 1.250 hektar store fårefarm, hvor filmen blev optaget. Få en fantastisk udsigt over Kaimai Range, mens du bliver ført rundt på stedet for at opdage Hobbit Holes, den gamle mølle og den dobbeltbuede bro. Stop for en gratis drink på The Green Dragon Inn. Fortsæt til Waitomo Glowworm Caves, og få mere at vide om de fantastiske glowworms og grotternes historiske og geologiske aspekter på en guidet bådtur. Læn dig tilbage og slap af, og nyd landskabet på turen tilbage til Auckland, hvor du bliver sat af ved dit hotel ved ankomsten.

Alle aktiviteter

33 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Matamata

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Matamata?

Hvad er de bedste tilbud og rabatter på aktiviteter og attraktioner i Matamata?

Andre seværdigheder i Matamata

Vil du se alle oplevelser i Matamata? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Matamata

Samlet bedømmelse

4.8
(5.034 anmeldelser)

Regnen formåede ikke at lægge en dæmper på denne tur. Det var så velorganiseret og fuld af små sjove fakta, der føjede til den samlede nydelse. Der er lagt så meget hårdt arbejde i dette, og de udvider stadig og arbejder på forbedringer. Fra den første rundvisning i Hobbiton til en gratis øl i Green Dragon var der så meget at tage i. Jeg anbefaler dette grundigt til alle, der ikke kun kan lide filmene, men også er interesseret i info bag kulisserne.

Enestående - oversteg forventningerne. Virkelig velholdt, kreativt filmsæt med fremragende opmærksomhed på detaljer omgivet af smukt bjerglandskab. Næsten tilmeldt for at gøre en gentagelsestur! Godt tempo, ikke for overfyldt og der er god tid til at tage billeder.

Mega fedt at man nu kan komme ind og se et hobit-hus, men stadigvæk en anelse dyrt og 40 mennesker i én gruppe er for mange

En rigtig god tur. En super frisk og snakkesalig chauffør og hyggelige deltagere på turen.

fantastisk tur gjorde det gerne igen. buffet var lækker så intet at klage over