Mediaș
Arkitektur

Arkitektur
8 aktiviteter fundet

Topaktiviteter i Mediaș

9 aktiviteter fundet
Sorter efter:
Mediaș

Mediaș

Vores mest anbefalede Mediaș Arkitektur

Sibiu: Sightseeingtur i byen

Sibiu: Sightseeingtur i byen

Oplev charmen ved Sibiu på en sightseeingtur i den middelalderlige bymidte, og se hvorfor byen blev udnævnt til europæisk kulturhovedstad i 2007. Slentre ned ad smalle gader og oplev farverige bygninger, fredelige gårde og mystiske passager. Nyd øjeblikke af stilhed i historiske kirker, og få en fantastisk udsigt, indrammet af de snedækkede toppe i Făgăraș-bjergene. Beundre den elegante arkitektur på Grand Square, gå forbi det charmerende Haller-hus i renæssancestil, og se Brukenthal Nationalmuseum i et habsburgsk palads. Beundr det symbolske rådstårn, gå en fortryllet tur op ad trappegangen i den nedre bydel, og deltag i det travle liv på Cibin-markedet. Oplev resterne af de gamle bymure, og gå forbi den elegante Thalia Hall, hvor mange af byens koncerter finder sted. Bliv forbløffet over den gotiske facade på den evangelisk-lutherske katedral på Huet-pladsen og meget mere.

Transsylvanien ædelstene: Sighisoara, Medias, Biertan & sigøjnerliv

Transsylvanien ædelstene: Sighisoara, Medias, Biertan & sigøjnerliv

Tag på en uforglemmelig rejse gennem Transsylvaniens rige historie og fængslende charme. Start med afhentning i Cluj centrum, efterfulgt af en 2 timers køretur til Medias. Slentre gennem byen og beundr Citadel of Light og de fantastiske middelalderbygninger fra det 15. århundrede. Besøg dernæst den UNESCO-listede Biertan-fæstningskirke, der er omgivet af imponerende mure fra det 15. århundrede. Oplev Sighisoara, der er hjemsted for Europas eneste beboede middelalderlige citadel, som kan prale af 9 tårne, herunder det ikoniske klokketårn. Udforsk det historiske museum, torturkammeret og forundres over arkitekturen fra det 12. århundrede. Oplev bjergkirken og andre fængslende seværdigheder som Hjortehuset og det venetianske hus. Omfavn Transsylvaniens mangfoldighed, hvor rumænske, ungarske, sigøjner- og tyske samfund har eksisteret side om side i århundreder. Besøg et sigøjnersamfund, der udøver ældgammelt kobbersmedehåndværk, og få unik adgang med en betroet guide. Vend tilbage til Cluj ad en naturskøn rute, hvor du kan opleve Transsylvaniens betagende landskaber.

Medier: Privat tur i veteranbil med befæstede kirker

Medier: Privat tur i veteranbil med befæstede kirker

Udforsk de vigtigste vartegn i Mediaș på en guidet tur i en veteranbil. Du kan vælge din egen rute, eller du kan stole på, at vi viser dig højdepunkterne i området. Besøg Medias, denne lille byperle med sine smalle gader og historiske bygninger, eller se de nærliggende befæstede kirker: Biertan, Bazna, Alma Vii, Copșa Mare, Atel, Richiș. Hvis I er en lille gruppe, kan det at køre i en sovjetisk bil og besøge en del af Transsylvanien med en lokal guide være den bedste måde at føle traditionerne og hverdagsaspekterne af det lokale liv på.

Ofte stillede spørgsmål om Mediaș Arkitektur

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Mediaș end Arkitektur?

Disse andre ting at gøre i Mediaș må du ikke gå glip af:

Hvilke Arkitektur i Mediaș er bedst?

De bedste Mediaș Arkitektur:

Oplevelser i Mediaș

Byer i Rumænien

Andre seværdigheder i Mediaș

Vil du se alle oplevelser i Mediaș? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Mediaș

Samlet bedømmelse

4.4
(22 anmeldelser)