Ting at foretage sig
Medulin

Vores mest anbefalede ting at gøre i Medulin

Pula: Kajak- og snorkeltur i den blå grotte med våddragt

1. Pula: Kajak- og snorkeltur i den blå grotte med våddragt

Kajak og snorkel dig vej langs Pulas kyst for at udforske byens imponerende havgrotter. Besøg Seagull's Rocks, dyk ned i en blå hule, og udforsk verden under bølgerne med snorkelmasker og undervandslys. Nyd udsigten over kysten, mens du sejler i kajak til en havgrotte ud for Pulas kyst. Udforsk hulegulvet med snorkelmasker og undervandslys. Jeres guider vil dokumentere jeres eventyr med GoPro-undervandskameraer. Nyd støtten fra erfarne guider under hele turen. Til sidst kan du slappe af med en kold vand eller øl. Modtag linket til dine billeder et par dage efter turen (billederne bliver ikke adskilt).

Pula: Nationalpark Brijuni Dolphin Cruise med middag

2. Pula: Nationalpark Brijuni Dolphin Cruise med middag

Oplev den fortryllende delfinsafari langs den fantastiske Adriaterhavskyst på denne uforglemmelige tur med afgang fra Pula. Sæt sejl med vores ekspertguider, og dyk ned i Brijuni Nationalparks vidundere, mens du holder øje med legesyge delfiner, der danser i bølgerne. Med vores guider i spidsen vil du lære om det fascinerende økosystem i Brijuni National Park og de utrolige skabninger, der kalder det deres hjem. Hold øjnene åbne efter de yndefulde delfiner, der ynder disse farvande, og deres legesyge narrestreger er en fryd at se på. Når solen begynder at gå ned, kan du nyde en middag, der serveres om bord, ledsaget af forfriskende drinks fra den åbne bar. Og når dagen går over i nat, kan du nyde en lækker middag under himmeldugen, ledsaget af bølgernes blide skvulpen. Hvert øjeblik vil du blive betaget af den naturlige pragt, der omgiver dig, og skabe minder, der vil vare hele livet. Mærk havets magi, mens du er vidne til en betagende solnedgang, der kaster sine nuancer over horisonten. Gå ikke glip af denne ekstraordinære mulighed for at skabe varige minder midt i naturens pragt. Reserver din plads nu til en aften med eventyr og forundring! Fordyb dig i Adriaterhavets skønhed, mens du begiver dig ud på en rejse for at opdage de marine vidundere, der venter.

Medulin: Øhavs- og delfinkrydstogt ved solnedgang med middag

3. Medulin: Øhavs- og delfinkrydstogt ved solnedgang med middag

Udforsk skønheden i Medulin-øgruppen og se efter delfiner på dette krydstogt fra havnen i Medulin. Se Cape Kamenjak, Porer fyrtårn og udsigt over RT Kamenjak naturpark. Nyd en lækker middag ombord, mens solen går ned. Slap af med øl, vin, vand og juice. Tjek ind ved turleverandørens skrivebord i havnen i Medulin og gå ombord på båden. Nyd en lækker afgangsdrink med juice eller en aperitif. Sejl afsted på dit delfinsafari-eventyr. Lyt til romantisk musik, mens du bevæger dig langs Medulin-øgruppen mod naturparken RT Kamenjak. Nyd naturen i dette beskyttede område, mens lyset aftager for dagen. Besøg Cape Kamenjak og beundre udsigten over Porer fyrtårn, som blev bygget tilbage i 1846 under den østrig-ungarske æra. Tag afsted på jagt efter delfiner, gå til de steder, hvor de kan lide at boltre sig og lede efter mad. Få serveret et lækkert kød-, fisk- eller vegetarisk måltid. Lyt til lyden af havet og måger, mens solnedgangens gyldne farver spiller over vandet. Retur til havnen i Medulin.

Kamenjak/Medulin Sunset Dolphin Tour med middag Sandra båd

4. Kamenjak/Medulin Sunset Dolphin Tour med middag Sandra båd

Din aftentur starter i Medulins havn. Efter ombordstigning får du en velkomstdrink, og turen begynder med en panoramaudsigt over Medulins øhav. Under hele sejlturen er der musik om bord, hvilket giver en afslappet atmosfære. Dans er også velkommen. Mens du sejler langs Adriaterhavet, skal du holde øje med delfiner. Der er 70% chance for, at du ser dem, men hvis ikke, kan du stadig få mest muligt ud af den fantastiske natur. Nyd den smukke udsigt til det østrig-ungarske fyrtårn 'Porer' undervejs, og senere har du mulighed for at beundre en fantastisk solnedgang. Middagen serveres på båden: Der er fisk, kød og vegetariske retter med kålsalat og ciabattabrød. Drikkevarer under udflugterne (vin, sodavand og vand) er inkluderet i prisen som en velkomstsnaps. Bådturen slutter med, at vi langsomt sejler tilbage til Medulin.

Pula: Brijuni National Park Tour med besøg på øen

5. Pula: Brijuni National Park Tour med besøg på øen

Besøg et af de smukkeste steder i Adriaterhavet, Brijuni Nationalpark. Udforsk parken med båd, se vilde dyr undervejs, og svøm i vandet på øen St. Jerolim. Bær om bord på et komfortabelt skib med din kaptajn og guide, og tag ud til de øer, der udgør nationalparken. Dette sted er berømt, fordi dets tidligere ejer, Josip Broz Tito, havde en sjælden hobby: han samlede på eksotiske dyr. Din guide på skibet vil foretage en sightseeingtur rundt på alle øerne og dele masser af interessante fakta om øerne og deres berømte ejere. Nyd en lækker frokost med traditionelle middelhavsretter lavet af fisk, oksekød eller grøntsager. Glem ikke at benytte dig af de ubegrænsede drikkevarer om bord, såsom vin, mineralvand, juice og sodavand. Hvis du er heldig, kan dit skib få følgeskab af delfiner, så glem ikke dit kamera. Ved et stop ved øen St. Jerolim Island (Sveti Jerolim) kan du vælge at blive i 2,5 timer eller blive på skibet. På øen får du mulighed for at vandre rundt på de naturskønne strande, tage en svømmetur eller udforske selve øen. Efter en sjov dag ude på det åbne hav vender dit skib tilbage til Pula.

Premantura: Kajaktur i havhule

6. Premantura: Kajaktur i havhule

Udgangspunktet for denne kajakoplevelse er Kap Kamenjak, en beskyttet naturpark syd for Pula. Fra en af dens charmerende stenstrande starter du dit eventyr efter en hurtig briefing fra turlederen. Når I har sat jer til rette i kajakkerne, padler I i ca. 50 minutter langs den barske kyst, mens I nyder sommerlandskabet hele vejen til Kolombarica-havgrotten. I grotten kan du svømme i det turkisblå vand, der er oplyst af solens stråler, som trænger ind gennem en grotteåbning ovenover. Snorkling og udforskning af det pulserende havliv i Kamenjak er et minde, som du gerne vil huske. Derfor inkluderer denne tur gratis GoPro-fotos. Hvis du er adrenalinsøgende, vil du elske at springe fra klipperne (op til 15 m høje) efter at have udforsket grotten. Hvis ikke, kan du nyde lidt tid med solbadning, svømning, snorkling og afslapning. På vejen tilbage vil turlederen gøre korte stop efter behov. Hvis du er interesseret, kan du finde ud af nogle fantastiske fakta om området. Denne tur er en ideel sommeroplevelse for venner og familier. Den er helt sikker og velegnet til begyndere og børn.

Fra Medulin: Heldags sejltur i øhavet med frokost

7. Fra Medulin: Heldags sejltur i øhavet med frokost

Beundre skønheden i Medulin-øgruppen på denne bådtur fra Medulin. Besøg Golumbera-havhulen, se Porer Fyrtårn, og få lidt fritid på sandkysten af øen Levan. Slap af med ubegrænset øl og en velkomstdrink. Check-in og bord på båden i havnen i Medulin. Bliv budt velkommen med en forfriskende juice, vand eller aperitif. Sejl forbi de grønne kyster af Rt Kamenjak Nature Park. Stop for at svømme og besøg Golumbera-havhulen, som ligger afsondret på klipperne ved Kap Kamenjak. Tag billeder af det østrig-ungarske Porer-fyrtårn fra det 19. århundrede, mens du krydser forbi. Nyd en fantastisk udsigt, mens du sejler rundt om øer i Medulin-øgruppen som Bodulaš, Fenoliga og Finera. Få serveret en lækker BBQ frokost med vegetar-, kød- og fiskemuligheder. Efter frokost går du til øen Levan, den nordligste og eneste sandede ø i øgruppen. Slap af på stranden ved Levan eller svøm gennem det krystalklare vand. Har mulighed for at købe cocktails, besøge en restaurant eller leje en liggestol på øen Levan. Afslut din tur ved dit udgangspunkt i havnen i Medulin.

Medulin: Bådkrydstogt til Kamenjak/Ceja med frokost og drinks

8. Medulin: Bådkrydstogt til Kamenjak/Ceja med frokost og drinks

Begynd din bådtur fra havnen i Medulin. Hold udkig efter den eneste rød-gule båd i området, og gå om bord på "Sandra", som er klar til at tage på tur. Beundr en storslået panoramaudsigt over Medulins øhav og Premantura-halvøen, mens du sætter sejl fra Medulin. Sejl i 1 time, indtil du når Istriens sydligste punkt, naturparken Kap Kamenjak. Se fantastiske klipper, og beundr det varierede dyreliv og den betagende natur. Dyk ned i og udforsk en af de undersøiske huler, ledsaget af et besætningsmedlem for din sikkerheds skyld. Efter at have opdaget undervandsverdenen på Kap Kamenjak fortsætter du til Porer Fyrtårnet, et malerisk fyrtårn på en lille ø, der blev bygget under det østrig-ungarske kejserrige i 1846. Herefter stopper du for frokost og nyder dit måltid om bord på båden. Vælg mellem en lækker kød-, fiske- eller vegetarret, alt efter hvad du foretrækker. Drinks er inkluderet under hele turen. Når du har spist, kan du sejle til øen Ceja og nyde to timers solbadning og svømning i Adriaterhavet. På Ceja kan du også finde en restaurant og en cafébar, hvis du har lyst til endnu en snack eller noget kaffe og drikkevarer. Nyd de sidste stråler af den kroatiske sol, inden du tager tilbage til udgangspunktet.

Cape Kamenjak: Kajaktur med huleoplevelse

9. Cape Kamenjak: Kajaktur med huleoplevelse

I morgentimerne starter du din tur med at møde den lokale partner på deres lejrbase, her vil du få en introduktion til kajaksejlads, samt lære om aspekter af havet og fastlandets liv på denne unikke istriske beliggenhed. Start din kajaktur med lidt let padling, og inden for en time vil du blive belønnet med en enestående udsigt over de høje klipper, der skjuler en lukket oase. Her, på den dybe sydlige del af Istrien-halvøen, kan du beundre Velika Kolombarica. Efter at have gået gennem en havtunnel og gået ind i grotten, vil du se et turkis lys skinne på tusindårige klipper, der gør det klare hav til en naturlig pool. Under din kajaktur får du også chancen for at snorkle og udforske den blå undervandsverden. Mød fiskene, der lever i disse interessante dybder, og nyd havets skønhed. Her viser naturen i Istrien al sin skønhed - virkelig et syn at se. Omgivet af både høje og lave klipper kan eventyrere prøve lykken ved at hoppe fra klipperne og have det sjovt, indtil kajakturen vender tilbage til lejren. Dine kajak-turguider vil finde et afsondret fredeligt paradis, hvor du kan stoppe op for at lytte til kvidren af græshopper, duften af havet, og hvor lyden af bølger tilbyder atmosfæren af en rigtig øde ø.

Fra Rovinj: Istrien på 1 dagstur med trøffelsmagning

10. Fra Rovinj: Istrien på 1 dagstur med trøffelsmagning

Oplev Istriens vidundere på denne guidede tur med flere stop fra et valgfrit mødested i Rovinj. Bland dig i det lokale liv, mens du udforsker byerne Poreč, Grožnjan og den berømte Motovun. Nyd en smagsprøve på den lokale kulinariske specialitet trøfler. Det første stop er i Poreč. Her kan du se gyldne tidlig-kristne mosaikker i Euphresian-basilikaen, som er på UNESCO's verdensarvsliste (ikke inkluderet). Efter en gåtur i Poreč tager vi til Grožnjan, en landsby, der blev helt forladt efter Anden Verdenskrig og siden er blevet revitaliseret med hjælp fra kunstnere fra hele Jugoslavien. Romantiske stenbelagte gyder og farverige værksteder rundt om hvert hjørne gør den lille by Grožnjan til et must-see i Istrien. Bagefter fortsætter vi til Motovun, den mægtigste by på en bakketop i Istrien. I Motovun kan du prøve verdens dyreste svamp under en trøffel-smagning. Gå en tur på den panoramiske bymur (ikke inkluderet) og beundr Istrien i al sin pragt. Du vender tilbage til Rovinj sidst på eftermiddagen.

Alle aktiviteter

Andre seværdigheder i Medulin

Vil du se alle oplevelser i Medulin? Klik her for en fuld oversigt