Tilføj datoer
Ting at gøre

Mekongdeltaet

Ofte stillede spørgsmål om Mekongdeltaet

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Mekongdeltaet?

Andre seværdigheder i Mekongdeltaet

Vil du se alle oplevelser i Mekongdeltaet? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Mekongdeltaet

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 13.014 anmeldelser

Mekong Delta 2 dage 1 nat med Mr: Ingen refusion Alex: 2 dages Mekong Delta Tour med vores guide Alex var fantastisk! Vi har set så mange ting på kun to dage. Robådsturen var lidt kort, men udover det var alt fantastisk. Vi havde så fantastisk tid, oplevede ægte lokalt dagligliv, så så mange steder, lærte så meget om vietnamesisk historie, kultur, mytologi og havde lækker mad. Alex ved virkelig, hvad han laver, og hvordan han er på de rigtige steder på det rigtige tidspunkt. Hvis du let bliver fornærmet eller irriteret over at få fortalt en masse vittigheder, er Alex den forkerte guide for dig. Ellers vil du have en vidunderlig tid!! Helt klart anbefale at tage turen med Alex :)

Vi havde en fantastisk aften med vores guider Andy og Lynn. I begyndelsen var det ret spændende på bagsiden af scooteren, men vi følte os meget trygge med Andy og Lynn. Vores guider var entusiastiske og lærte os meget om livet i Ho Chi Minh. Maden var lækker, og vi anbefaler stærkt denne tur!

En meget oplevelsesrig tur. Man kan ikke planlægge denne tur selv, da der er flere bådskift undervejs som skal koordineres. Der mangler lidt at man ser floating market. Virkelig sød og informativ guide. Der var styr på de hele. Fin luksus minibus.

Splendid trip with a plesant atmosphere. Our guide Nimh was friendly and informative. Taking Care of all of us - 10 guests all together. We had a perfect day in Mekongdelta

vildt at være en del af trafikken på scooter, men jeg var helt tryg ved Phi