Oplevelser i
Mekongdeltaet

Vælg datoer

Topaktiviteter

Ofte stillede spørgsmål om Mekongdeltaet

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Mekongdeltaet?

De topattraktionerne der skal opleves i Mekongdeltaet er:

Andre seværdigheder i Mekongdeltaet

Vil du se alle oplevelser i Mekongdeltaet? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Mekongdeltaet

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 11.586 anmeldelser

Mekong Delta 2 dage 1 nat med Mr: Ingen refusion Alex: 2 dages Mekong Delta Tour med vores guide Alex var fantastisk! Vi har set så mange ting på kun to dage. Robådsturen var lidt kort, men udover det var alt fantastisk. Vi havde så fantastisk tid, oplevede ægte lokalt dagligliv, så så mange steder, lærte så meget om vietnamesisk historie, kultur, mytologi og havde lækker mad. Alex ved virkelig, hvad han laver, og hvordan han er på de rigtige steder på det rigtige tidspunkt. Hvis du let bliver fornærmet eller irriteret over at få fortalt en masse vittigheder, er Alex den forkerte guide for dig. Ellers vil du have en vidunderlig tid!! Helt klart anbefale at tage turen med Alex :)

Amy vores guide var fantastisk, meget vidende, virkelig dejlig, venlig og munter. Det var en fantastisk måde at se Vietnam på. Vi ankom til de flydende markeder på det rigtige tidspunkt som tidligere, og det ville have været for travlt. Maden var fantastisk, og Amy arbejdede virkelig hårdt for at sikre, at vi alle fik den mad, vi havde brug for til vores diætbehov (7 forskellige menuer til 8 personer). Ja, vi kørte meget, men hvordan skal du ellers komme til de flydende markeder osv. At have WiFi på minibussen var et rigtig godt touch. Tak igen Amy for en fantastisk oplevelse.

Fremragende hele vejen rundt, meget hjælpsom guide og fantastiske par dage. Så det lokale tempel, som var interessant, men ikke afgørende for turen, elskede Mekong-deltaet og jordmarkedet. Hvis du bare vil se deltaet, så er det muligt at gøre det på en dag uden markedet, da vi rejste mere end 2 timer fra deltaet til hotellet, som lå ret tæt på markedet. Forventede heller ikke sådan en stor by at bo i, forventede et lille hotel ved floden, ikke et stort sted. Få 2 dage.

En meget oplevelsesrig tur. Man kan ikke planlægge denne tur selv, da der er flere bådskift undervejs som skal koordineres. Der mangler lidt at man ser floating market. Virkelig sød og informativ guide. Der var styr på de hele. Fin luksus minibus.

Super god tur og med Alex som tourguide. Virkelig indlevende og en meget dygtig formidler. Vi fik Vietnam helt tæt på og vil anbefale alle denne tur. Tunnelerne er et MUST.