Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Melbourne

Australiens hipsterhovedstad er stilet og kosmopolitisk, og her møder kulturel kapital en moderne og elektrisk energi.

Vores mest anbefalede ting at gøre i Melbourne

Fra Melbourne: Great Ocean Road og tur i dyrelivet

1. Fra Melbourne: Great Ocean Road og tur i dyrelivet

Når du er blevet hentet fra din indkvartering i Melbourne CBD, kan du udforske den verdensberømte Great Ocean Road på denne heldagstur. Følg med på mange forskellige sprog via appen, så du ikke går glip af noget. Tilbring dagen i et airconditioneret køretøj, hvor du ikke kun udforsker kyststrækningens funktioner, men også ser koalaer og fugle på første hånd i deres naturlige habitat. Tag på en guidet skovvandring, hvor du vil se nogle af de højeste træer i verden. Der er også morgen te inkluderet. Stop ved Torquay Surf Beach for at opleve de ikoniske strande og kystudsigten på første hånd. Du vil også være inden for klar synsafstand af den verdensberømte Bells Surfing Beach. Tag kystfotos og duft den friske havluft. Forfrisk dig med morgente, inden du begiver dig til Pole House. Nyd en fotomulighed ved vejkanten af det mest fotograferede hus på Great Ocean Road. Huset er ophængt 40 meter over jorden af en enkelt betonsøjle og har en unik arkitektur, der maksimerer den fantastiske udsigt over kysten. Tag en selfie ved det ikoniske Great Ocean Road-skilt, og send det til dine venner. Se derefter koalaer og papegøjer i deres naturlige habitat. Din erfarne guide vil tage dig med til de bedste udsigtspunkter. Stop et sted langs Great Ocean Road, og nyd den ikoniske udsigt over kysten ved Cape Patton. Kør derefter til kystbyen Apollo Bay, hvor du kan købe frokost fra de mange restauranter og caféer, der tilbydes. Du kan også gå rundt i kystbyen eller endda tage en svømmetur på stranden, hvis vejret er til det. Følg din guide på en skovvandring, hvor du vil se nogle af verdens højeste træer. Du vil også indtage de vidunderlige friske naturlige dufte, som træerne har at byde på. Ved Gibson Steps kan du, hvis tidevandet og vinden tillader det, se nogle af de 12 apostle fra havniveau på stranden. Du vil føle, at du kan række ud og røre ved dem. Tag dig god tid til at se de verdensberømte 12 apostle. Et fantastisk syn med fantastiske fotomuligheder. Se selv, hvorfor disse kalkstensskønheder er kendt over hele verden. Det sidste stop på rundturen er ved Loch Ard Gorge. Bliv vidne til denne storslåede formation af klipper og bølgende hav på første hånd. Nyd udsigten i jordhøjde, der vil begejstre dig med de naturlige herligheder, den besidder. Se den enestående takkede razorback-formation og derefter Island Archway. Den oprindelige bue faldt sammen i 2009, men der er stadig to markante stakke tilbage, der er næsten lige så høje som apostlene. Køb aftensmad fra en af de mange restauranter og caféer i Colac.

Fra Melbourne: Penguin Parade og Koalas Tour

2. Fra Melbourne: Penguin Parade og Koalas Tour

Opdag de smukke vulkanske formationer i Nobbies National Park på denne dagstur fra Melbourne i en bus med aircondition. Oplev det lokale dyreliv med en guidet rundvisning i Phillip Island Koala Reserve og adgang til Phillip Island Penguin Parade. Afkør fra Melbourne og rejs til Phillip Island for at se verdens mindste pingvinart vade op ad stranden ved solnedgang. Inden du kommer til øen, skal du stoppe ved Phillip Island Koala Reserve, hvor du vil opleve en ranger-ledet tur gennem koalaernes naturlige levested. Mød koalaerne ansigt til ansigt på den spektakulære træ-top-promenade. Når du ankommer til Phillip Island, kan du besøge Cape Woolamai og Woolamai Beach. Lad sandet flyde gennem tæerne, mens du slentrer langs den uberørte strand, og se de lokale surfere skære de ofte monstrøse bølger ud. Rejs derefter til den yderste vestlige ende af øen for at se de uddøde vulkanrester af The Nobbies. Gå ud på promenaderne for at udforske den smukke kystlinje. Hvis du er heldig, kan du måske endda se nogle små pingviner i deres huler eller krybe sammen under platformene. Oplev dagens højdepunkt ved Phillip Island Penguin Parade. Gå til det prisbelønnede besøgscenter, inden du begiver dig til kysten. Når solen går ned mod vest, vil de små pingviner begynde deres farlige rejse over det gule sand på Summerland Beach. De samles i grupper ved vandkanten og ser, hvordan de vader hen til de sikre sandklitter. Når de først er der, samles de i stort antal til en stor pingvinaften. Lyt, når de "huk" til hinanden og langsomt begiver sig til deres huler for aftenen. En virkelig spektakulær oplevelse, som man ikke må gå glip af!

Melbourne: Puffing Billy og Healesville Sanctuary Scenic Tour

3. Melbourne: Puffing Billy og Healesville Sanctuary Scenic Tour

Kør fra din centrale indkvartering i en komfortabel bil med aircondition til det verdensberømte damptog Puffing Billy. Kør med Puffing Billy fra Belgrave til Emerald Lake Park. Nyd denne ikoniske damptogstur gennem de pragtfulde Dandenong Ranges, et af de mest populære turistmål i Victoria. Nyd en afslappet gåtur rundt om den naturskønne Emerald Lake, og udforsk derefter Healesville Sanctuary, hvor du kan vandre rundt og observere indfødte dyr som koalaer, kænguruer, næbdyr, rovfugle og meget mere. Tag plads ved dyreundervisningstimerne og liveshowene. Du kan også købe frokost her. Afslut turen med et besøg på Yarra Valley Chocolaterie, hvor du kan smage gratis chokolade. Vend tilbage til dit overnatningssted i det centrale Melbourne.

Melbourne: 2-timers flodkrydstogt med byens højdepunkter

4. Melbourne: 2-timers flodkrydstogt med byens højdepunkter

Stig ombord på en lystbåd med soldæk til et krydstogt langs Yarra-floden i Melbourne for en fortalt tur. Glid forbi vartegn, herunder Polly Woodside, West Gate Bridge, Southgate, Princes Bridge, Melbourne Cricket Ground, Olympic Park, Herring Island, Botanic Gardens og mere. Krydstogt forbi smukke bygninger, skyskrabere, barer og parker. Nyd lidt sol på soldækket eller nyd udsigten fra den indvendige kahyt. Nyd en rundrejse, der giver dig mulighed for virkelig at forbedre din viden om, hvad der er kendt som en af de "mest beboelige byer i verden." Rejs både ned ad floden og op ad floden for at se højdepunkter såsom Docklands Crown Entertainment Complex, West Gate Bridge, et sejlskib fra det 19. århundrede, Polly Woodside, Southgate Arts and Leisure Precinct og Melbourne Convention and Exhibition Center. Beundre vartegn op ad floden, såsom Princes Bridge, Melbourne Cricket Ground (MCG), Government House, Olympic Park, Herring Island, Royal Botanic Gardens, Arts Centre Melbourne og National Tennis Centre, hvor Australian Open spilles.

Melbourne: Zoo 1-dags indgangsbillet

5. Melbourne: Zoo 1-dags indgangsbillet

Med din dagsbillet til Melbourne Zoo kan du stifte bekendtskab med over 320 dyrearter fra hele verden. Nyd en slentretur gennem de frodige asiatiske og afrikanske regnskove, hvor tigere strejfer omkring, og aber svinger fra træ til træ. Kom ansigt til ansigt med en løveflok i en særudstilling i Lion Gorge, og fortsæt så til elefanterne i Trail of the Elephants. Kom tæt på det australske dyreliv, herunder koalaer, kænguruer, vombatter og emuer i australske bush-omgivelser. Udforsk en verden under havets overflade, og se Victorias ikoniske små pingviner og australske pelssæler. For første gang i Australien er Melbourne Zoo vært for National Geographic Photo Ark, en eksklusiv fotoudstilling, der bruger fotografiets magt til at inspirere mennesker til at redde dyr, før det er for sent.

Fra Melbourne: Økotur til Phillip Island med pingvinparade

6. Fra Melbourne: Økotur til Phillip Island med pingvinparade

Oplev nogle af Australiens mest elskede skabninger på en bustur fra Melbourne til Phillip Island for at se den elskede Penguin Parade. Se det bedste af Victorias natur og dyreliv i Moonlit Sanctuary Wildlife Conservation Park, kom tæt på dyrene og lær om dem. I løbet af dagen kan du komme helt tæt på de venlige beboere i Moonlit Sanctuary Wildlife Conservation Park, hvor du kan håndfodre kænguruer og wallabies, få taget dit billede med en koala og lære om bevarelsen af disse elskelige indfødte dyr. Mens du er i helligdommen, kan du se nogle mindre kendte, men lige så yndige, truede arter, herunder Southern Bettong, Eastern Quolls og sjældne Fluffy Gliders. Besøg den fantastiske Cape Woolamai surfstrand (hvis tiden tillader det) og Nobbies, før du ankommer til Summerland Beach til den natlige Penguin Parade. Hjem til Victorias største koloni af små pingviner, Summerland Beach giver en spektakulær kulisse til den verdensberømte Penguin Parade. Se, mens hundredvis af små pingviner vandrer hen over stranden og gennem klitterne til deres huler. Kom og nyd skønheden og det oprindelige dyreliv på Phillip Island, og gør dette til en rejse at huske.

Fra Melbourne: Heldagstur til Great Ocean Road

7. Fra Melbourne: Heldagstur til Great Ocean Road

Opdag skønheden i Port Campbell National Park på denne dagstur fra Melbourne. Rejs i en komfortabel bus med aircondition, og nyd en forfriskende morgente. Stop for at tage billeder fra udsigtspunkter, gå en tur i Apollo Bay og beundre de 12 Apostles-kalkstenshøjene. Nyd morgenudsigten over Melbourne by og Port Phillip Bay, mens du krydser Westgate Bridge, Australiens længste bro på knap 2,6 kilometer, som er lige under 2,6 kilometer. Begiv dig ud på en af verdens bedste køreture for at køre rundt på Great Ocean Road. Tag på en naturskøn rejse langs Great Ocean Road. Stop for at tage billeder mulighed Memorial Arch ved Eastern View samt ved Kennett River, der er hjemsted for en stor population af søde og nuttede vilde koalaer. Der er næsten garanti for at se dem, mens de gnasker løs på eukalyptusblade. Forundres over Apollo Bay, og gå rundt i den berømte kystby. Følg bagefter Great Ocean Road væk fra vandet og ind i bjergene. Fortsæt gennem de spektakulære Otway Ranges, og stop for at nyde en spadseretur i den kølige, tempererede regnskov ved Maits Rest. Fortsæt til Port Campbell National Park med sin ikoniske række af klippeformationer. Besøg Loch Ard Gorge og Gibson Steps, og bliv imponeret af de 12 apostles' majestætiske monolitter. Nyt et middagsstop på turen tilbage til Melbourne i bydelen Colac. Nyd en naturskøn udsigt over den oplyste by, når du krydser Westgate Bridge på vej hjem.

Fra Melbourne: Dagstur til Yarra Valley med vin, gin og chokolade

8. Fra Melbourne: Dagstur til Yarra Valley med vin, gin og chokolade

Vi lægger vægt på den sociale, afslappede og sjove side af en tur ved at gøre gruppen fortrolig med hinanden. Dagen starter med, at alle bidrager til en playliste via Spotify, så vi har musik til dagen. Når vi er på farten, vil vi gerne vide, hvilken type mennesker vi har. Er du en stor dranker? Er du mere en chokolade- og ostetype? Kan du lide vin? Kan du lide øl i stedet? Guiden forsøger at finde ud af, hvilken slags gruppe han har, og hvad alle har lyst til at lave. Sammen bidrager vi alle til rejseplanen og lægger en plan for dagen. Der er mange muligheder at vælge imellem, men generelt er der tid til 5 steder. Mulighederne spænder fra over 100 vingårde i alle størrelser (hvoraf nogle er bedre til bestemte vine og blandinger end andre), et gin-destilleri, et champagne-sted, et oste-sted, et cider-sted og meget mere. Vi har som regel tid til 5 steder, så vi kan ikke nå det hele! Men vi prøver at sikre os, at vi gør de ting, som de fleste i gruppen gerne vil gøre. Hvis gruppen har lyst til lidt af hvert, gør vi vores bedste for at lave så mange forskellige ting som muligt. Nogle gange er grupper lidt mindre til alkohol end andre, så rejseplanen vil ændre sig hver dag. Nogle gange er alle 5 steder alkoholrelaterede, mens andre kun er 1 eller 2. Fordi alt er meget tæt på hinanden, er der visse øjeblikke, hvor vi kan blive splittet op. På den anden side af vejen fra vingården ligger et gin-sted. - Vinsmagning på en naturskøn vingård (Tokar Estate) - 1 Mindre boutique-vingård, der også laver en utrolig æblecider (Yering Farm) - En restaurant, 'Quarters', som ligger på Huberts Estate, en af de største vingårde i Yarra Valley. Her får du fuldstændig frihed til, hvad du bestiller til frokost. Frokost er ikke inkluderet i prisen, og det vil være for egen regning på dagen. Her er også et indfødt kunstmuseum. -1 Gin-destilleri, hvor vi padler/flyver med gin (Four Pillars) ELLER vinsmagning på den anden side af vejen. -1 Chokoladesmagning af 10-12 chokolader (Yarra Valley Chocolataire) ELLER en chance for at fortsætte med at drikke på en vingård i nærheden. - Utrolig udsigt hele tiden. Hvert sted har smagsprøver på 5-6 vine/gins, som alle er inkluderet i prisen. Den eneste ekstra pris er frokost. Alt dette foregår på en sjov, social, afslappet og ikke prætentiøs måde. Dette er ikke en tur for folk, der tager sig selv for alvorligt. Vi ønsker at tilføre en masse sjov til det, der kan have en tendens til at være en lidt stiv og struktureret tur. Dette er ikke en tur, mere som en road trip med vennerne!

Fra Melbourne: Puffing Billy og Penguin Parade Combo Tour

9. Fra Melbourne: Puffing Billy og Penguin Parade Combo Tour

Nyd to topoplevelser med denne dagstur fra Melbourne. Rejs fra Belgrave til Emerald Lake ombord på det nostalgiske damptog Puffing Billy Railway, og bliv fascineret af vraltende havfugle ved Phillip Island Penguin Parade. Blev hentet fra en central Melbourne CBD-placering og rejs i airconditioneret komfort til de smukke Dandenong Ranges. Hop ombord på det ikoniske damptog Puffing Billy for en tur fra Belgrave til Emerald gennem de betagende Dandenong Ranges. Stop ved Emerald Lake, hvor du kan tage en afslappet gåtur rundt om den maleriske Emerald Lake og få mulighed for at købe din egen frokost på et charmerende lokalt spisested. Stop ved The Nobbies Lookout og besøg Nobbies Tourist Information Centre for at finde ud af mere om Nobbies Blowhole og Seal Rock-området. Tag billeder af den storslåede udsigt over Nobbies og Seal Rock-regionen fra dette spektakulære udkigspunkt. Gå på strandpromenaden med havudsigt til Nobbies blowhole og Seal Rock og nyd de fantastiske omgivelser. Gå ud for at se pingvinerne dukke op fra de rullende bølger og gøre deres vej hjem i deres huler ved Phillip Island Penguin Parade. Køb en god middag på Penguin Parade, mens du ser disse storslåede skabninger i deres naturlige habitat. Vend tilbage til Melbourne CBD med uforglemmelige minder ved afslutningen af din tur.

Fra Melbourne: Puffing Billy damptog og dyrelivstur

10. Fra Melbourne: Puffing Billy damptog og dyrelivstur

Oplev fortidens magi, når du begiver dig ud på en uforglemmelig rejse gennem den frodige regnskov i Dandenong Ranges om bord på det legendariske damptog Puffing Billy. Se de betagende udsigter og indånd den friske, sprøde luft, og nyd skønheden i det historiske lokomotiv, mens det tøffer af sted på sin timelange ekspedition fra Belgrave til Lakeside. Hvis det ikke er nok, kan du efter turen vandre gennem et naturreservat, hvor du kan møde nogle af Australiens mest elskede skabninger ansigt til ansigt, inklusive koalaer, kænguruer og svævende rovfugle.

Topaktiviteter

Topseværdigheder i Melbourne

Alle aktiviteter

344 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Melbourne

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Melbourne?

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Melbourne?

De bedste dagsture og -udflugter fra Melbourne er:

Phillip Island

Hvad er de bedste billige ture i Melbourne?

Andre seværdigheder i Melbourne

Vil du se alle oplevelser i Melbourne? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Melbourne

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 8.238 anmeldelser

Koala-reservatet er nok det bedste, jeg har set i Australien, ikke for mængde (10/15 koalaer vil være til stede), men fordi det blev skabt i et lille tilbageværende stykke eukalyptusskov. Den mest stemningsfulde del er uden tvivl pingvinparaden ved solnedgang. Hvis du bestiller det i forårsperioden anbefaler jeg, at du dækker dig selv med varmt tøj.

Det var en pragtfuld tur. Simon var en fantastisk guide, som var god til at fortælle undervejs. Han var også omsorgsfuld og sørgede for at alle kom med rundt ved de forskellige stop. Det var en lang dag, men alle pengene og tiden værd.

Vi havde en minibus, og der var 14 medlemmer i gruppen, det var meget individuelt, og Fiona kørte os fantastisk og fortalte os en masse interessante fakta. Mange tak for det🤩

Vi havde en fantastisk tur, guiden var super venlig og rar at snakke med

en smuk tur til kysten. men lidt af et løb for hver aktivitet.