Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Melk

Vores mest anbefalede ting at gøre i Melk

Wien: Wachau, Melk Abbey og Donau-dalenes tur

1. Wien: Wachau, Melk Abbey og Donau-dalenes tur

Oplev en romantisk sightseeingtur med bus og båd fra Wien, der introducerer dig til skønheden i Wachau- og Donaudalen i Niederösterreich. Besøg benediktinerklosteret i Melk med en guide (som er en del af all inclusive-pakken). Hvis du foretrækker at springe indgangen til Melk Abbey over om sommeren, så vælg den grundlæggende mulighed. Tjek hver mulighed for yderligere detaljer. Udforsk Donau-floden, mens den flyder rundt om maleriske landsbyer og stejle vinmarker. Kør forbi mange gamle slotte, der vidner om flodens tidligere betydning. En af dem er ruinerne af slottet Dürnstein, hvor Richard Løvehjerte ifølge legenden sad fængslet og til sidst blev befriet af sin trofaste minstrel Blondel. Tag derefter på en romantisk sejltur på den legendariske Donau, som kun sejles om sommeren. I den gamle by Krems kommer du til hjertet af Wachau-vinområdet, som er optaget på UNESCO's verdensarvsliste på grund af sin arkitektur- og landbrugshistorie. Følg derefter din guide til byen Melk ved Donau-floden. Besøg benediktinerklosteret i Melk (en del af all inclusive-pakken), en af Østrigs mest berømte barokbygninger og dets kulturelle og spirituelle centrum.

Fra Wien: Melk, Hallstatt og Salzburg Grand Austria Tour

2. Fra Wien: Melk, Hallstatt og Salzburg Grand Austria Tour

Begynd dagen med at blive hentet på hotellet, og gør dig klar til en omhyggeligt sammensat tur fra Wien. Afhængigt af din valgte mulighed kan du nyde en intim tur i en lille gruppe eller en privat tur kun for din gruppe. Efterlad byen bag dig, og lad din guide fortælle om historien og højdepunkterne på hvert sted på ruten. Ankom til Hallstatt for at opleve den betagende skønhed og blive opslugt af en scene fra et eventyr. Tag videre til det historiske Salzburg, og oplev den pulserende kulturelle symfoni. Nyd masser af tid til at udforske begge steder i dit eget tempo, før du vender tilbage til Wien og bliver sat af ved dit overnatningssted.

Fra Wien: Dagstur til Melk, Hallstatt og Salzburg

3. Fra Wien: Dagstur til Melk, Hallstatt og Salzburg

Tag med på "Complete Austria Tour", en omhyggeligt sammensat rejse fra Wien til Hallstatt, der udfolder Østrigs rige gobelin. Fordyb dig i Salzburgs kulturelle symfoni, forundres over Melks arkitektoniske pragt og oplev Hallstatts betagende skønhed, der væver en uforglemmelig historie om Østrigs mangfoldige tiltrækningskraft. Dette er ikke blot en rejse; det er en fordybende odyssé, der indfanger essensen af Østrig i hvert øjeblik og sikrer, at din oplevelse bliver intet mindre end ekstraordinær.

Salzburg: Dagstur for en lille gruppe fra Wien

4. Salzburg: Dagstur for en lille gruppe fra Wien

Se Salzburgs seværdigheder på en heldagstur fra Wien med valgfri aflevering for dem, der ønsker at blive natten over. Den intime tur, som foregår i små grupper på højst 8 personer, fører dig gennem det betagende landskab i Wienerskoven med alpernes tinder i det fjerne og videre til det fantastiske østrigske sø-distrikt. Stop ved Attersee, som er et postkort, og besøg den charmerende alpeby St. Gilgen ved Wolfgangsee, som var et berømt sted i filmen "The Sound of Music". Når du ankommer til Salzburg, kan du opleve Salzburgs UNESCO-listede gamle bydel med din guide på en afslappet gåtur. Hør spændende historier om byens berømte indbyggere, mens du kommer forbi Mozarts fødested, Mirabell-paladsets farverige haver, Sankt Peter-klostrets kirkegård, Salzburgs domkirke og ærkebiskoppens palads. Tilbring eftermiddagen i Salzburg med masser af fritid til at købe frokost og vandre rundt i Mozartbyen på egen hånd, inden du tager turen tilbage til Wien med din chauffør.

Krems: Krydstogt på floden Wachau-dalen med 3-retters måltid

5. Krems: Krydstogt på floden Wachau-dalen med 3-retters måltid

Sejl på Donau-floden gennem den 36 kilometer lange Wachau-dal. Dalen er blevet erklæret verdenskulturarv på grund af sin enestående karakter. Nyd en lækker 3-retters menu om bord, mens du sejler langs floden fra Krems til Melk og tilbage igen. Blandt højdepunkterne på ruten gennem floddalen er Melk Abbey, Schönbühel Palace og byen Dürnstein med sit blå kirketårn. I skibets restaurant bliver du forkælet med kulinariske lækkerier lavet af regionale råvarer, og du kan nyde den spektakulære udsigt over det åbne landskab fra det store soldæk. Skibene er nyrenoveret med traditionelle materialer, hvilket skaber en lys og behagelig atmosfære om bord. Slap af i loungeområdet på øverste dæk, sæt dig under det fleksible solsejl, eller nyd en drink i baren på skibets soldæk.

Fra Wien: Dagstur til Wachau-dalen med vinsmagning

6. Fra Wien: Dagstur til Wachau-dalen med vinsmagning

Oplev Wachau-dalens fantastiske skønhed og smag på dens hvidvine på en guidet dagstur fra Wien. Hop på et flodkrydstogt ned ad Donau fra Spitz til Melk. Besøg klosteret i Melk og Weissenkirchen. Stop ved et familiedrevet værtshus i Dürnstein og smag på likører, vine og lokale delikatesser. Start turen fra Wien, og kør i en varevogn gennem smalle landeveje ind i hjertet af Wachau-dalen. I selskab med din chauffør/guide lærer du om vinfremstilling og om regionens fascinerende historie og kultur. Smag en række af dalens tørre og frugtige hvide vine og smag andre lokale delikatesser som abrikosmarmelade og likører. Om sommeren kan du tage en bådtur på Donau-floden fra Spitz til Melk for at nyde Wachau-dalens skønhed. Om vinteren kan du tage på en guidet rundvisning i det smukke kloster i Melk. Når du er i Dürnstein, kan du nyde fri tid til at udforske middelalderbyen og dens farverige arkitektur. Få mere at vide om slottet, hvor Richard Løvehjerte engang blev holdt fange. Til sidst kan du besøge en heuriger, et traditionelt østrigsk familiedrevet vinhus, for at få en vinsmagning.

Fra Wien: Dagstur til Melk, Hallstatt og Salzburg

7. Fra Wien: Dagstur til Melk, Hallstatt og Salzburg

Tag med på "Complete Austria Tour", en omhyggeligt sammensat rejse fra Wien til Hallstatt, der udfolder Østrigs rige gobelin. Fordyb dig i Salzburgs kulturelle symfoni, forundres over Melks arkitektoniske pragt og oplev Hallstatts betagende skønhed, der væver en uforglemmelig historie om Østrigs mangfoldige tiltrækningskraft. Dette er ikke blot en rejse; det er en fordybende odyssé, der indfanger essensen af Østrig i hvert øjeblik og sikrer, at din oplevelse bliver intet mindre end ekstraordinær.

Fra Wien: Hallstatt, Salzburg og Østrigs vidundere

8. Fra Wien: Hallstatt, Salzburg og Østrigs vidundere

Tag på en storslået rundtur i Østrig på en omhyggeligt sammensat dagstur fra Wien. Mærk feriestemningen, når du besøger kulturrige Salzburg, arkitektonisk fantastiske Melk og billedskønne Hallstatt i den festlige sæson. Tag afsted fra Wien og udforsk tre af Østrigs perler på en dag. Mens du kører til hver destination, vil din chauffør/guide fortælle om hvert steds historie og højdepunkter. I juletiden i Østrig har du mulighed for at udforske vidunderlige julemarkeder og se de dekorerede gader. Fordyb dig i Salzburgs kulturelle symfoni, forundres over Melks arkitektoniske pragt og oplev Hallstatts betagende skønhed, der væver en uforglemmelig historie om Østrigs mangfoldige tiltrækningskraft. Dette er ikke bare en rejse; det er en fordybende odyssé, der indfanger essensen af Østrig i hvert øjeblik og sikrer, at din oplevelse bliver intet mindre end ekstraordinær.

Fra Melk: 5 timers krydstogt på Wachau-floden

9. Fra Melk: 5 timers krydstogt på Wachau-floden

Fra slutningen af marts til begyndelsen af november tager den stolte rød-hvide flåde dig dagligt med på en hyggelig sejltur gennem Wachau, der er på UNESCO's verdensarvsliste. En sejltur gennem Wachau er en oplevelse på alle årstider. Om foråret står abrikos- og frugttræerne i fuldt flor, mens du om sommeren sejler forbi barokklostre og middelalderborge under en klar blå himmel. Om efteråret kan du opleve et naturskuespil, når vinmarkerne bliver rødgyldne og skinner i eftermiddagssolen. Dit skib giver dig mulighed for at rejse komfortabelt gennem UNESCO's verdensarvsområde Wachau. Skibene har store soldæk med masser af siddepladser samt et delvist tag og en smuk udsigt hele vejen rundt, hvilket bidrager til den perfekte oplevelse. Lad dig forkæle i restauranterne om bord, hvor der tilbydes en varieret mad- og drikkevarepakke. Menuen fokuserer på regionale produkter og moderne fortolkninger af Wachau-klassikere, f.eks. en sommersalat med abrikosstykker.

Fra Wien: Melk, Salzburg og Hallstatt Privat tur fra Wien

10. Fra Wien: Melk, Salzburg og Hallstatt Privat tur fra Wien

Break ud på en fascinerende dagstur fra Wien til nogle unikke østrigske seværdigheder. Udforsk det historiske kloster Melk Abbey, den charmerende by Salzburg, den naturskønne Wolfgang-sø og det maleriske Hallstatt. Tilpas din rejseplan alt efter dine behov og interesser. Melk Abbey Bliv introduceret til historien om benediktinerklosteret. Det imponerende kloster i barokstil med udsigt over byen Melk og Donau-floden er hjemsted for det berømte bibliotek i Melk Abbey og rummer graven af Sankt Coloman af Stockerau samt resterne af flere medlemmer af huset Babenberg. Under besøget kan du også udforske klosterkirken og havepavillonen. Efter ca. 1 times besøg i Melk fortsætter din rejse gennem det østrigske landskab mod Salzburg. Salzburg Fortsæt til byen Salzburg. Ved ankomsten kan du på egen hånd udforske den smukke Mirabell Palace Gardens, som blev brugt som optagelsessted for den populære "Sound of Music"-film, Mozart-museet, den UNESCO-beskyttede gamle bydel og få en spektakulær udsigt over byen fra Hohensalzburg-fæstningen. Salzburg er omgivet af bjerge og er kendt som Mozarts fødested, og arkitekturen er stærkt inspireret af italiensk design. Fortsæt med en naturskøn køretur gennem Salzburgs søområde til Hallstatt. Hallstatt Hallstatt ligger direkte ved Hallstattersee. Hallstatt er kendt som en af de mest fotograferede landsbyer i Europa. Slentre langs promenaden ind i det farverige bycentrum med mange små butikker, caféer og restauranter. For at gøre dit besøg i Hallstatt mere mindeværdigt har du mulighed for at besøge Skydeck direkte over byen samt saltminerne for flere naturskønne fotomuligheder. Sidst på eftermiddagen kører du tilbage gennem det smukke østrigske landskab til din indkvartering i Wien.

Alle aktiviteter

Andre seværdigheder i Melk

Vil du se alle oplevelser i Melk? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Melk

Samlet bedømmelse

4.5
(1.088 anmeldelser)

God tur, dog en lidt lang bustur, ærgeligt at man kun havde en time i durnstern.

Vi var lidt skuffede over ikke at se mere af Stift Melk, ellers var alt OK,