Merton College

Merton College: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Oxford: Udforsk Oxford Universitet og by med Alumni Guide

1. Oxford: Udforsk Oxford Universitet og by med Alumni Guide

Træd indenfor på Oxford University, og udforsk det historiske område på en guidet tur med en studenterguide. Beundr den ikoniske arkitektur, få indblik i det daglige liv på universitetet, og besøg et filmsted fra Harry Potter. Besøg et af universitetets ældste colleges og det prestigefyldte Bodleian Library. Lær om universitetskollegiernes historie, herunder All Souls College, Trinity College, Oriel College, Hertford College og Merton College, Radcliffe Camera og University Church of St. Få en lige så dybdegående historie om byen, når du lytter til historier om ceremonier i Oxford, berømte kandidater, Alice's Adventures in Wonderland, og også hvordan den mest magtfulde ærkebiskop af Canterbury blev brændt på bålet i Oxford.

London: Oxford, Stratford, Cotswolds og Warwick dagstur

2. London: Oxford, Stratford, Cotswolds og Warwick dagstur

Få mest muligt ud af din tid i England med en dagstur til det engelske landskab. Nyd en vandretur i Oxford by og universitet, herunder adgang til universitetskirken St Mary the Virgin, oplev landskabet i Cotswolds, besøg Warwick Castle og besøg Shakespeares fødested. Vandretur til fods i Oxford Følg i fodsporene på Oxfords berømte studerende, fra C.S. Lewis til Bill Clinton, mens du slentrer rundt i denne historiske universitetsbyens fængslende kollegiegårde og brostensbelagte gader på denne guidede dagstur med bus fra London. Se de berømte "drømmende tårne" og se Bodleian Library, et af de ældste biblioteker i Europa. Bliv betaget af de uspolerede smalle gyder og gamle pladser i denne naturligt smukke by. Oxford er berømt for at være hjemsted for det ældste universitet i den engelsktalende verden - utallige kvikke unge mennesker har vandret rundt i byens brostensbelagte gader i årenes løb! Under denne guidede vandretur vil du se den fantastiske universitetskirke St Mary the Virgin og gå på opdagelse i skjul i uspolerede smalle gyder, gamle pladser og tårnhøje tårne. Indgang til universitetskirken St Mary the Virgin fra det 13. århundrede. Du kan nyde de spektakulære syner af det unikke barokdesign og den unikke barokarkitektur, mens du udforsker centrum af Oxford Universitet. Denne absolutte perle er et must på din tur til Oxford. The Cotswolds Nyd udsigten til det betagende landskab, søvnige landsbyer og livlige markedsbyer, mens du kører gennem det charmerende landskab i en af Englands smukkeste regioner. Stratford-upon-Avon En unik markedsby, der er berømt som hjemsted for William Shakespeare, verdens vel nok største forfatter. Besøg det maleriske bindingsværkshus, hvor den legendariske barde blev født, og få et fascinerende indblik i hans barndom. Shakespeares fødested: Se, hvor den berømte dramatiker voksede op og tilbragte sine år som gift mand. Warwick Castle Bliv en del af Storbritanniens største middelalderoplevelse dybt inde i hjertet af Warwick Castle. Fordyb dig i kampforberedelser, og mærk vægten af et middelalderligt sværd. Bliv en soldat - prøv en kamphjelm på for at få en størrelse. Besøg de spektakulære statsværelser, og nyd dine øjne med victorianske festforberedelser. Nyd et møde med en middelalderlig vært samt en introduktion til det spektakulære slot.

Oxford: Christ Church Harry Potter Film Locations Tour

3. Oxford: Christ Church Harry Potter Film Locations Tour

Nyd en vandretur, hvor du får en introduktion til produktionen af Harry Potter i Oxford, og en audio-guidet rundvisning på Christ Church College. Se og hør om både Harry Potter og Lewis Carrolls legendariske figurer, såsom Alice og den gale hattemager. Først kan du beundre udsigten over Christ Church Meadows. Se grænserne til floderne Cherwell og Isis. Derefter kan du se langhornskvæg græsse og de drømmende tårne fra Merton College og Corpus Christi. Så kan du se Bodleian Library, et af de ældste biblioteker i Europa. Se Christ Churchs klostre og trappe, der blev brugt som inspiration til Great Hall, eller besøg New College. Nyd også adgang til enten Divinity School eller New College-filmstedet.

Oxford: Universitetsvandring med besøg i Christ Church

4. Oxford: Universitetsvandring med besøg i Christ Church

Du begynder i det centrale Oxford med en kort og engagerende introduktion, som lægger grunden til de store historiske perioder, vi skal igennem! Derefter går turen til et college, der er kendt for at have de smukkeste græsplæner i Oxford og en ikonisk strid med naboen - som resulterede i et formodet tyveri af collegets skildpadde (forklaring på Oxford Annual Tortoise Race er inkluderet!). Derefter besøger gruppen Sheldonian Theatre, hvor de studerende oplever den mest ikoniske ceremoni på Oxford University. Du kan høre fra din studenterguide, hvordan oplevelsen var for dem. Dernæst kommer I ind på et historisk museum - komplet med en kridttavle, som Einstein brugte i Oxford - og besøger Weston Library, som er et godt eksempel på en hybrid mellem historisk og moderne interiør. Denne tur vil derefter dække steder, som ingen af vores andre ture gør! Herunder Oriel College, Merton College og ikoniske litterære giganter fra Oxfords historie. Du kan få taget et billede under Sukkenes Bro, før du kigger op på det første runde bibliotek i England, hvor din Oxford-guide vil give dig et sjældent indblik i labyrinten af underjordiske tunneler. Ikke at forglemme All Souls College. Med optagelsesprøver, der er lige så komplekse, som de er bizarre, vil dette sted fremhæve, hvor eksklusivt et college kan være, og hvor indflydelsesrige dets medlemmer er. På vej ned til den sydlige del af Oxford besøger vi en skjult dør, der forestiller de mest berømte personer i C.S. Lewis' Narnia-krønike. Før vi går ind i det største college i Oxford, som er hjemsted for Oscar Wilde og C.S. Lewis og har sin egen hjortepark. Udforsk den ikoniske grund, som har været hjemsted for Oxfords mest indflydelsesrige forfattere, komplet med middelalderlige klostre. Turen går videre til Tolkiens hjem, hvor vi ikke kun diskuterer dets litterære betydning, men også dets køkken til flere millioner pund, som er finansieret af den nuværende kejser af Japan! Turen går derefter til Christ Church Meadows - et fantastisk landområde, der er utroligt sjældent i en middelalderby. Her vil du lære om den tætte forbindelse til Alice's Adventures in Wonderland - sammen med beslutningen om at holde sig til en anden tidszone end resten af Oxford. Til sidst går turen til et af de mest overdådige og berømte kollegier på Oxford University: Christ Church. Berømt for sine bogstavelige forbindelser og scener brugt i optagelserne af Harry Potter; det er et så ikonisk sted, at mange forveksler det med at repræsentere hele universitetet. Gå på opdagelse i spisesalen, som er inspireret af Hogwarts, og se, hvor nogle af de største filosoffer, forfattere og kongelige har studeret. Guiden vil give et omfattende overblik over dets historie, før du går ind sammen med en multimedieguide for at udforske kollegiet i dit eget tempo. Bemærk venligst - strukturen på dagen kan variere.

Oxford's litterære legender og landemærker" En selvledende rundvisning

5. Oxford's litterære legender og landemærker" En selvledende rundvisning

Fra Narnia-krøniken og Alice i Eventyrland til Ringenes Herre og Hans mørke materialer - hvad er det ved Oxford, der har inspireret adskillige klassikere inden for fantasy fiction? På denne vandretur kan du høre historier om, hvordan Oxford selv har næret disse fantasy-litteraturgiganter. Se, hvor de berømte ordmagere bag disse titler boede, arbejdede og legede, og nogle af deres yndlingssteder. Du vil blive forbløffet over den enorme bredde af talent og fantasi, der er koncentreret i én by. Med udgangspunkt foran Carfax Tower vandrer du gennem byens centrum og langs Board Walk, og undervejs hører du om Alice Liddell, den virkelige inspirationskilde bag Lewis Carrolls Alice i Eventyrland. Jeg vil vise dig de steder, hvor JK Rowlings Harry Potter blev filmet, hvor Oxford Universitet blev omdannet til Hogwarts. Vi træder ind i verdenen af Philip Pullmans His Dark Materials, hvor du følger i Will og Lyra's fodspor og bevæger dig rundt på Radcliffe Square til Bodleian Library. Efter at have vandret rundt i forskellige dele af universitetet når din rundvisning sin afslutning foran pubben Eagle and Child, som var et populært mødested for Inklings, en uformel litterær klub i begyndelsen og midten af 1900-tallet. Uanset om du er fan af fantasyfiktion, klassisk litteratur, nybegynder i Oxford eller bare nysgerrig, giver denne rundvisning et fascinerende indblik i en anden verden - fantasiens verden!

App Selvguidet London - Harry Potter Oxford

6. App Selvguidet London - Harry Potter Oxford

Oplev magien fra Harry Potter på en guidet tur i Oxford. Besøg optagelsesstederne fra filmene, bl.a. Bodleian Library, New College og Christ Church. Start din tur på Bodleian Library, som blev brugt som hospitalsfløj på Hogwarts. Se, hvor nøglescener som Harrys helbredelse i "De vises sten" og danselektionen i "Flammernes pokal" blev filmet. Lær om bibliotekets historie som den ældste universitetsbygning i Oxford, der har været brugt til teologiske diskussioner siden det 15. århundrede. Tag derefter til New College, som dannede rammen om Hogwarts' gange, hvor Harry bliver latterliggjort med badges, hvorpå der står "Potter sucks" i "Flammernes Pokal". Inde på New College kan du se et 200 år gammelt egetræ, under hvilket Malfoy bliver forvandlet til en ilder af Moody. Til sidst kan du besøge Christ Church, hvor trapperne blev brugt i McGonagalls velkomst til Harry, Ron og Hermione. Selvom Hogwarts' Store Sal er inspireret af Christ Churchs spisesal, blev den ikke filmet der. Se spisesalen, som stadig bruges af de studerende, der spiser der hver dag.

Ny: Spøgelsestur i Oxford med udklædte spøgelser

7. Ny: Spøgelsestur i Oxford med udklædte spøgelser

Forbered dig på det uventede, og hold hovedet koldt, når du begiver dig ud på en af de mest underholdende oplevelser i Oxford. Oxford er hjemsted for nogle af de mest brutale mord i Englands lange historie og er kendt som et epicenter for urolige sjæle, mørk energi og kødædende bæster. Gå gennem byens mørke gyder og hjemsøgte pladser, mens du nyder mystiske fortællinger om spøgelser, rædsler og uhyggelige hændelser. Lær om Oxfords skræmmende historie med en kombination af fortællinger og dramatiske optrædener af dygtigt trænede skuespillere, der spiller de mest barbariske og brutale afstraffelser fra Oxfords middelalder og borgerkrig. Vær forberedt på overraskelser fra flere vilde dyr! Efter en spændende og underholdende tur rundt i byen kan du slutte af på en af de berømte pubber i Oxford.

Windsor Oxford Cotswold privat tur inklusive entréer

8. Windsor Oxford Cotswold privat tur inklusive entréer

Windsor Castle er det ældste og største beboede slot i verden, og kong Charles III elsker at tilbringe sine weekender i denne fantastiske fæstning. Slottet blev bygget i det 11. århundrede af Vilhelm Erobreren og er stadig kongefamiliens foretrukne opholdssted. Dette vidtstrakte hjem dækker et område på 13 hektar og har udsigt over den charmerende by Windsor - besøg slottet og find ud af, hvorfor vores kongelige har boet her i århundreder. De statslige lejligheder. Tag et kig ind i hjertet af det arbejdende palads. Dronning Marys dukkehus. Specielt bygget til dronning Mary. Queen Mary's Dolls House er en magisk miniaturebolig med ekstraordinær sans for detaljer. St George's Kapel. St George's Chapel er en imponerende gotisk bygning og hvilestedet for en række britiske monarker. Heriblandt dronning Mary, dronning Elizabeth og dronningemoderen. Rundvisningerne i Oxford foregår på en sådan måde, at du ikke falder i søvn! Vi hader tørre, kedelige ture, der ikke engagerer deres publikum. Historie behøver ikke at være kedelig, og med så mange store navne og begivenheder, der har været knyttet til Oxford (såvel som universitetet har så mange bizarre traditioner og sjove historier), ser vi ingen grund til, at du ikke skulle nyde hvert eneste minut af din turoplevelse. Oplev Oxford med en 2 timers vandretur. Du kommer til at besøge Christ Church College, All Souls College, Trinity College, Oriel College, Hertford College, Merton College, The Bodleian Library, The Radcliffe Camera, Alice's Adventures in Wonderland, universitetskirken St Mary's, mange flere universitetssteder, byens historie, Studielivet i Oxford, universitetsceremonier, berømte kandidater og deres lidet kendte historier. Oplev Cotswold Cotswolds er udpeget som et område med enestående naturskønhed og omfatter mange maleriske landsbyer i amterne Gloucestershire, Oxfordshire og et par andre amter. Når du bliver kørt gennem en af Englands smukkeste regioner, får du en fantastisk udsigt over middelalderlandsbyer og travle købstæder (inklusive de dejlige Burford og Stow-on-the-Wold), bølgende bakker og det betagende landskab. Der vil også være et hurtigt stop på en time i det charmerende Bourton-on-the-Water, kendt som Cotswolds' Venedig. Den er mange gange blevet kåret som en af de smukkeste landsbyer i England, så man kan roligt sige, at man skal have kameraet klar til dette stop.

Oxford: Privat vandretur med University Alumni Guide

9. Oxford: Privat vandretur med University Alumni Guide

Uanset om du kommer på familieferie eller på en dagstur med venner, er Oxford den perfekte historiske destination. Hvis du ved, hvor du skal lede, kan du finde Harry Potter-filmsteder, nogle af verdens mest berømte litterater, politikere og filosoffer, den pub, hvor de første eksemplarer af "Hobbitten" og "Løven, heksen og garderobeskabet" blev udleveret, og meget, meget mere. Men hvordan får du mest muligt ud af din tid i denne magiske by? En privat rundvisning er en fantastisk måde at få et intimt og skræddersyet indblik i Oxford og det smukke universitet på. Du kan skræddersy oplevelsen helt og holdent: fra mødested og startsted til særlige temaer, du ønsker at få dækket (send venligst en e-mail til den lokale leverandør på forhånd med eventuelle ønsker). Tal med din guide, hvis du ønsker at besøge nogen betalte steder, kan dette drøftes og arrangeres for dig. Afhængigt af, hvad du gerne vil se, kan der være ekstra indgangsgebyrer, men dine guider kan drøfte alle tilgængelige muligheder for dig i starten af turen. Dine guider har en stor indsigt i Oxford og er forpligtet til at give interessante og fornøjelige ture i denne smukke by, snarere end ture, der får folk til at sove. De fleste af dine guider har selv studeret på University of Oxford og kan give dig oplysninger om, hvordan institutionen virkelig fungerer. Vi dækker Oxford's højdepunkter for at sikre, at du ser det bedste, som byen har at byde på. En typisk rejseplan omfatter: - Balliol College - Trinity College - Sheldonian Theatre - The Divinity School - Bridge of Sighs - Bodleian-biblioteket - Radcliffe-kameraet - Universitetskirken St Mary The Virgin - Christ Church College - All Souls College - Oriel College - Merton College

Fra London: Oxford højdepunkter privat halvdags guidet tur

10. Fra London: Oxford højdepunkter privat halvdags guidet tur

Benyt dig af en 5-stjernet guide og privat transport, og besøg smukke engelske destinationer på kun én dag. Udforsk de must-see seværdigheder og skjulte perler i Oxford, og udvid din oplevelse med sightseeing i det eventyrlige Cotswolds, når du vælger den udvidede mulighed. Forelsk dig i charmen ved Englands repræsentative byer og landsbyer. Vælg den 6-timers mulighed for at rejse fra London til Oxford for en privat rundtur i byen. Den er kendt som hjemsted for et af verdens mest prestigefyldte eliteuniversiteter, det legendariske Oxford Univerity. Med sine næsten 800 år er det det ældste universitet i landet. Det kan prale af en imponerende liste over alumner, der inkluderer premierministre og internationale ledere som Bill Clinton, videnskabsfolk som Stephen Hawking, litterære figurer som Oscar Wilde og mange flere. Din ekspertguide vil dele alle disse interessante fakta, mens du udforsker Oxford og dets over 38 colleges, biblioteker og fakultetsbygninger! Beundr det bemærkelsesværdige Bodleian Library, Radcliffe Camera, Trinity College og Merton College, som er kendt for at være et af de tre ældste colleges i Oxford. Kom forbi All Souls College, Hertford Collage og Oriel College, som huser en af de mest kontroversielle statuer i Oxford. Mary the Virgin, og se andre populære steder som Divinity School, hvor mange Hollywood-film er blevet optaget! Vælg tilvalget på 9 timer for også at opleve Cotswolds' vidundere. Under denne udvidede tur kan din private guide fortælle flere interessante historier og folklore. Oplev den maleriske atmosfære i det rolige engelske landskab med smukke grønne landskaber og honningfarvede stenhuse. Besøg den charmerende landsby Bibury, der er kendt som den smukkeste landsby i hele England. Se de ikoniske væverhytter, og hæng ud i Arlington Row. Et andet højdepunkt er Burford, også kendt som 'Gateway to the Cotswolds', som er næsten uændret fra middelalderen. Ud over sightseeing har du fri tid til at shoppe souvenirs eller spise frokost på en traditionel engelsk restaurant (for egen regning).

18 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Merton College

Merton College: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Oxford: Udforsk Oxford Universitet og by med Alumni Guide

Oxford: Udforsk Oxford Universitet og by med Alumni Guide

Træd indenfor på Oxford University, og udforsk det historiske område på en guidet tur med en studenterguide. Beundr den ikoniske arkitektur, få indblik i det daglige liv på universitetet, og besøg et filmsted fra Harry Potter. Besøg et af universitetets ældste colleges og det prestigefyldte Bodleian Library. Lær om universitetskollegiernes historie, herunder All Souls College, Trinity College, Oriel College, Hertford College og Merton College, Radcliffe Camera og University Church of St. Få en lige så dybdegående historie om byen, når du lytter til historier om ceremonier i Oxford, berømte kandidater, Alice's Adventures in Wonderland, og også hvordan den mest magtfulde ærkebiskop af Canterbury blev brændt på bålet i Oxford.

London: Oxford, Stratford, Cotswolds og Warwick dagstur

London: Oxford, Stratford, Cotswolds og Warwick dagstur

Få mest muligt ud af din tid i England med en dagstur til det engelske landskab. Nyd en vandretur i Oxford by og universitet, herunder adgang til universitetskirken St Mary the Virgin, oplev landskabet i Cotswolds, besøg Warwick Castle og besøg Shakespeares fødested. Vandretur til fods i Oxford Følg i fodsporene på Oxfords berømte studerende, fra C.S. Lewis til Bill Clinton, mens du slentrer rundt i denne historiske universitetsbyens fængslende kollegiegårde og brostensbelagte gader på denne guidede dagstur med bus fra London. Se de berømte "drømmende tårne" og se Bodleian Library, et af de ældste biblioteker i Europa. Bliv betaget af de uspolerede smalle gyder og gamle pladser i denne naturligt smukke by. Oxford er berømt for at være hjemsted for det ældste universitet i den engelsktalende verden - utallige kvikke unge mennesker har vandret rundt i byens brostensbelagte gader i årenes løb! Under denne guidede vandretur vil du se den fantastiske universitetskirke St Mary the Virgin og gå på opdagelse i skjul i uspolerede smalle gyder, gamle pladser og tårnhøje tårne. Indgang til universitetskirken St Mary the Virgin fra det 13. århundrede. Du kan nyde de spektakulære syner af det unikke barokdesign og den unikke barokarkitektur, mens du udforsker centrum af Oxford Universitet. Denne absolutte perle er et must på din tur til Oxford. The Cotswolds Nyd udsigten til det betagende landskab, søvnige landsbyer og livlige markedsbyer, mens du kører gennem det charmerende landskab i en af Englands smukkeste regioner. Stratford-upon-Avon En unik markedsby, der er berømt som hjemsted for William Shakespeare, verdens vel nok største forfatter. Besøg det maleriske bindingsværkshus, hvor den legendariske barde blev født, og få et fascinerende indblik i hans barndom. Shakespeares fødested: Se, hvor den berømte dramatiker voksede op og tilbragte sine år som gift mand. Warwick Castle Bliv en del af Storbritanniens største middelalderoplevelse dybt inde i hjertet af Warwick Castle. Fordyb dig i kampforberedelser, og mærk vægten af et middelalderligt sværd. Bliv en soldat - prøv en kamphjelm på for at få en størrelse. Besøg de spektakulære statsværelser, og nyd dine øjne med victorianske festforberedelser. Nyd et møde med en middelalderlig vært samt en introduktion til det spektakulære slot.

Oxford: Christ Church Harry Potter Film Locations Tour

Oxford: Christ Church Harry Potter Film Locations Tour

Nyd en vandretur, hvor du får en introduktion til produktionen af Harry Potter i Oxford, og en audio-guidet rundvisning på Christ Church College. Se og hør om både Harry Potter og Lewis Carrolls legendariske figurer, såsom Alice og den gale hattemager. Først kan du beundre udsigten over Christ Church Meadows. Se grænserne til floderne Cherwell og Isis. Derefter kan du se langhornskvæg græsse og de drømmende tårne fra Merton College og Corpus Christi. Så kan du se Bodleian Library, et af de ældste biblioteker i Europa. Se Christ Churchs klostre og trappe, der blev brugt som inspiration til Great Hall, eller besøg New College. Nyd også adgang til enten Divinity School eller New College-filmstedet.

Oxford: Universitetsvandring med besøg i Christ Church

Oxford: Universitetsvandring med besøg i Christ Church

Du begynder i det centrale Oxford med en kort og engagerende introduktion, som lægger grunden til de store historiske perioder, vi skal igennem! Derefter går turen til et college, der er kendt for at have de smukkeste græsplæner i Oxford og en ikonisk strid med naboen - som resulterede i et formodet tyveri af collegets skildpadde (forklaring på Oxford Annual Tortoise Race er inkluderet!). Derefter besøger gruppen Sheldonian Theatre, hvor de studerende oplever den mest ikoniske ceremoni på Oxford University. Du kan høre fra din studenterguide, hvordan oplevelsen var for dem. Dernæst kommer I ind på et historisk museum - komplet med en kridttavle, som Einstein brugte i Oxford - og besøger Weston Library, som er et godt eksempel på en hybrid mellem historisk og moderne interiør. Denne tur vil derefter dække steder, som ingen af vores andre ture gør! Herunder Oriel College, Merton College og ikoniske litterære giganter fra Oxfords historie. Du kan få taget et billede under Sukkenes Bro, før du kigger op på det første runde bibliotek i England, hvor din Oxford-guide vil give dig et sjældent indblik i labyrinten af underjordiske tunneler. Ikke at forglemme All Souls College. Med optagelsesprøver, der er lige så komplekse, som de er bizarre, vil dette sted fremhæve, hvor eksklusivt et college kan være, og hvor indflydelsesrige dets medlemmer er. På vej ned til den sydlige del af Oxford besøger vi en skjult dør, der forestiller de mest berømte personer i C.S. Lewis' Narnia-krønike. Før vi går ind i det største college i Oxford, som er hjemsted for Oscar Wilde og C.S. Lewis og har sin egen hjortepark. Udforsk den ikoniske grund, som har været hjemsted for Oxfords mest indflydelsesrige forfattere, komplet med middelalderlige klostre. Turen går videre til Tolkiens hjem, hvor vi ikke kun diskuterer dets litterære betydning, men også dets køkken til flere millioner pund, som er finansieret af den nuværende kejser af Japan! Turen går derefter til Christ Church Meadows - et fantastisk landområde, der er utroligt sjældent i en middelalderby. Her vil du lære om den tætte forbindelse til Alice's Adventures in Wonderland - sammen med beslutningen om at holde sig til en anden tidszone end resten af Oxford. Til sidst går turen til et af de mest overdådige og berømte kollegier på Oxford University: Christ Church. Berømt for sine bogstavelige forbindelser og scener brugt i optagelserne af Harry Potter; det er et så ikonisk sted, at mange forveksler det med at repræsentere hele universitetet. Gå på opdagelse i spisesalen, som er inspireret af Hogwarts, og se, hvor nogle af de største filosoffer, forfattere og kongelige har studeret. Guiden vil give et omfattende overblik over dets historie, før du går ind sammen med en multimedieguide for at udforske kollegiet i dit eget tempo. Bemærk venligst - strukturen på dagen kan variere.

Oxford's litterære legender og landemærker" En selvledende rundvisning

Oxford's litterære legender og landemærker" En selvledende rundvisning

Fra Narnia-krøniken og Alice i Eventyrland til Ringenes Herre og Hans mørke materialer - hvad er det ved Oxford, der har inspireret adskillige klassikere inden for fantasy fiction? På denne vandretur kan du høre historier om, hvordan Oxford selv har næret disse fantasy-litteraturgiganter. Se, hvor de berømte ordmagere bag disse titler boede, arbejdede og legede, og nogle af deres yndlingssteder. Du vil blive forbløffet over den enorme bredde af talent og fantasi, der er koncentreret i én by. Med udgangspunkt foran Carfax Tower vandrer du gennem byens centrum og langs Board Walk, og undervejs hører du om Alice Liddell, den virkelige inspirationskilde bag Lewis Carrolls Alice i Eventyrland. Jeg vil vise dig de steder, hvor JK Rowlings Harry Potter blev filmet, hvor Oxford Universitet blev omdannet til Hogwarts. Vi træder ind i verdenen af Philip Pullmans His Dark Materials, hvor du følger i Will og Lyra's fodspor og bevæger dig rundt på Radcliffe Square til Bodleian Library. Efter at have vandret rundt i forskellige dele af universitetet når din rundvisning sin afslutning foran pubben Eagle and Child, som var et populært mødested for Inklings, en uformel litterær klub i begyndelsen og midten af 1900-tallet. Uanset om du er fan af fantasyfiktion, klassisk litteratur, nybegynder i Oxford eller bare nysgerrig, giver denne rundvisning et fascinerende indblik i en anden verden - fantasiens verden!

App Selvguidet London - Harry Potter Oxford

App Selvguidet London - Harry Potter Oxford

Oplev magien fra Harry Potter på en guidet tur i Oxford. Besøg optagelsesstederne fra filmene, bl.a. Bodleian Library, New College og Christ Church. Start din tur på Bodleian Library, som blev brugt som hospitalsfløj på Hogwarts. Se, hvor nøglescener som Harrys helbredelse i "De vises sten" og danselektionen i "Flammernes pokal" blev filmet. Lær om bibliotekets historie som den ældste universitetsbygning i Oxford, der har været brugt til teologiske diskussioner siden det 15. århundrede. Tag derefter til New College, som dannede rammen om Hogwarts' gange, hvor Harry bliver latterliggjort med badges, hvorpå der står "Potter sucks" i "Flammernes Pokal". Inde på New College kan du se et 200 år gammelt egetræ, under hvilket Malfoy bliver forvandlet til en ilder af Moody. Til sidst kan du besøge Christ Church, hvor trapperne blev brugt i McGonagalls velkomst til Harry, Ron og Hermione. Selvom Hogwarts' Store Sal er inspireret af Christ Churchs spisesal, blev den ikke filmet der. Se spisesalen, som stadig bruges af de studerende, der spiser der hver dag.

Ny: Spøgelsestur i Oxford med udklædte spøgelser

Ny: Spøgelsestur i Oxford med udklædte spøgelser

Forbered dig på det uventede, og hold hovedet koldt, når du begiver dig ud på en af de mest underholdende oplevelser i Oxford. Oxford er hjemsted for nogle af de mest brutale mord i Englands lange historie og er kendt som et epicenter for urolige sjæle, mørk energi og kødædende bæster. Gå gennem byens mørke gyder og hjemsøgte pladser, mens du nyder mystiske fortællinger om spøgelser, rædsler og uhyggelige hændelser. Lær om Oxfords skræmmende historie med en kombination af fortællinger og dramatiske optrædener af dygtigt trænede skuespillere, der spiller de mest barbariske og brutale afstraffelser fra Oxfords middelalder og borgerkrig. Vær forberedt på overraskelser fra flere vilde dyr! Efter en spændende og underholdende tur rundt i byen kan du slutte af på en af de berømte pubber i Oxford.

Windsor Oxford Cotswold privat tur inklusive entréer

Windsor Oxford Cotswold privat tur inklusive entréer

Windsor Castle er det ældste og største beboede slot i verden, og kong Charles III elsker at tilbringe sine weekender i denne fantastiske fæstning. Slottet blev bygget i det 11. århundrede af Vilhelm Erobreren og er stadig kongefamiliens foretrukne opholdssted. Dette vidtstrakte hjem dækker et område på 13 hektar og har udsigt over den charmerende by Windsor - besøg slottet og find ud af, hvorfor vores kongelige har boet her i århundreder. De statslige lejligheder. Tag et kig ind i hjertet af det arbejdende palads. Dronning Marys dukkehus. Specielt bygget til dronning Mary. Queen Mary's Dolls House er en magisk miniaturebolig med ekstraordinær sans for detaljer. St George's Kapel. St George's Chapel er en imponerende gotisk bygning og hvilestedet for en række britiske monarker. Heriblandt dronning Mary, dronning Elizabeth og dronningemoderen. Rundvisningerne i Oxford foregår på en sådan måde, at du ikke falder i søvn! Vi hader tørre, kedelige ture, der ikke engagerer deres publikum. Historie behøver ikke at være kedelig, og med så mange store navne og begivenheder, der har været knyttet til Oxford (såvel som universitetet har så mange bizarre traditioner og sjove historier), ser vi ingen grund til, at du ikke skulle nyde hvert eneste minut af din turoplevelse. Oplev Oxford med en 2 timers vandretur. Du kommer til at besøge Christ Church College, All Souls College, Trinity College, Oriel College, Hertford College, Merton College, The Bodleian Library, The Radcliffe Camera, Alice's Adventures in Wonderland, universitetskirken St Mary's, mange flere universitetssteder, byens historie, Studielivet i Oxford, universitetsceremonier, berømte kandidater og deres lidet kendte historier. Oplev Cotswold Cotswolds er udpeget som et område med enestående naturskønhed og omfatter mange maleriske landsbyer i amterne Gloucestershire, Oxfordshire og et par andre amter. Når du bliver kørt gennem en af Englands smukkeste regioner, får du en fantastisk udsigt over middelalderlandsbyer og travle købstæder (inklusive de dejlige Burford og Stow-on-the-Wold), bølgende bakker og det betagende landskab. Der vil også være et hurtigt stop på en time i det charmerende Bourton-on-the-Water, kendt som Cotswolds' Venedig. Den er mange gange blevet kåret som en af de smukkeste landsbyer i England, så man kan roligt sige, at man skal have kameraet klar til dette stop.

Oxford: Privat vandretur med University Alumni Guide

Oxford: Privat vandretur med University Alumni Guide

Uanset om du kommer på familieferie eller på en dagstur med venner, er Oxford den perfekte historiske destination. Hvis du ved, hvor du skal lede, kan du finde Harry Potter-filmsteder, nogle af verdens mest berømte litterater, politikere og filosoffer, den pub, hvor de første eksemplarer af "Hobbitten" og "Løven, heksen og garderobeskabet" blev udleveret, og meget, meget mere. Men hvordan får du mest muligt ud af din tid i denne magiske by? En privat rundvisning er en fantastisk måde at få et intimt og skræddersyet indblik i Oxford og det smukke universitet på. Du kan skræddersy oplevelsen helt og holdent: fra mødested og startsted til særlige temaer, du ønsker at få dækket (send venligst en e-mail til den lokale leverandør på forhånd med eventuelle ønsker). Tal med din guide, hvis du ønsker at besøge nogen betalte steder, kan dette drøftes og arrangeres for dig. Afhængigt af, hvad du gerne vil se, kan der være ekstra indgangsgebyrer, men dine guider kan drøfte alle tilgængelige muligheder for dig i starten af turen. Dine guider har en stor indsigt i Oxford og er forpligtet til at give interessante og fornøjelige ture i denne smukke by, snarere end ture, der får folk til at sove. De fleste af dine guider har selv studeret på University of Oxford og kan give dig oplysninger om, hvordan institutionen virkelig fungerer. Vi dækker Oxford's højdepunkter for at sikre, at du ser det bedste, som byen har at byde på. En typisk rejseplan omfatter: - Balliol College - Trinity College - Sheldonian Theatre - The Divinity School - Bridge of Sighs - Bodleian-biblioteket - Radcliffe-kameraet - Universitetskirken St Mary The Virgin - Christ Church College - All Souls College - Oriel College - Merton College

Fra London: Oxford højdepunkter privat halvdags guidet tur

Fra London: Oxford højdepunkter privat halvdags guidet tur

Benyt dig af en 5-stjernet guide og privat transport, og besøg smukke engelske destinationer på kun én dag. Udforsk de must-see seværdigheder og skjulte perler i Oxford, og udvid din oplevelse med sightseeing i det eventyrlige Cotswolds, når du vælger den udvidede mulighed. Forelsk dig i charmen ved Englands repræsentative byer og landsbyer. Vælg den 6-timers mulighed for at rejse fra London til Oxford for en privat rundtur i byen. Den er kendt som hjemsted for et af verdens mest prestigefyldte eliteuniversiteter, det legendariske Oxford Univerity. Med sine næsten 800 år er det det ældste universitet i landet. Det kan prale af en imponerende liste over alumner, der inkluderer premierministre og internationale ledere som Bill Clinton, videnskabsfolk som Stephen Hawking, litterære figurer som Oscar Wilde og mange flere. Din ekspertguide vil dele alle disse interessante fakta, mens du udforsker Oxford og dets over 38 colleges, biblioteker og fakultetsbygninger! Beundr det bemærkelsesværdige Bodleian Library, Radcliffe Camera, Trinity College og Merton College, som er kendt for at være et af de tre ældste colleges i Oxford. Kom forbi All Souls College, Hertford Collage og Oriel College, som huser en af de mest kontroversielle statuer i Oxford. Mary the Virgin, og se andre populære steder som Divinity School, hvor mange Hollywood-film er blevet optaget! Vælg tilvalget på 9 timer for også at opleve Cotswolds' vidundere. Under denne udvidede tur kan din private guide fortælle flere interessante historier og folklore. Oplev den maleriske atmosfære i det rolige engelske landskab med smukke grønne landskaber og honningfarvede stenhuse. Besøg den charmerende landsby Bibury, der er kendt som den smukkeste landsby i hele England. Se de ikoniske væverhytter, og hæng ud i Arlington Row. Et andet højdepunkt er Burford, også kendt som 'Gateway to the Cotswolds', som er næsten uændret fra middelalderen. Ud over sightseeing har du fri tid til at shoppe souvenirs eller spise frokost på en traditionel engelsk restaurant (for egen regning).

De mest populære seværdigheder i Oxford

Oplevelser i Merton College

Byer i England

Andre seværdigheder i Merton College

Vil du se alle oplevelser i Merton College? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Merton College

Samlet bedømmelse

4.8
(1.565 anmeldelser)

meget flot guide, der gør denne tur til et virkelig interessant og underholdende besøg i Oxford og HP-optagelsessteder. Vores børn havde en fantastisk eftermiddag, hvor de løb rundt i HP-kostumer og besvarede HP-quizspørgsmål. Jeg kan varmt anbefale den tur med den guide, vi havde

Tim smadrede dette! Jeg var meget skeptisk over at betale disse penge for en tur, men nu er jeg mere end glad for at anbefale yderligere! Tak Tim!

Storslået tur med en guide der havde meget viden om byen og de steder vi besøgte. Guiden var fuld af god humor.

en god rundvisning i byen og universiteterne, guiden Tim gav lidt mere til dette besøg med sin humor

Libby was amazing! Most knowing and charming guide