Oplevelser i
Mestre

Vælg datoer

Andre seværdigheder i Mestre

Vil du se alle oplevelser i Mestre? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Mestre

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 8.240 anmeldelser

Alt jeg kan sige var en fremragende service. Vi kom ud af lufthavnen og bussen var der mødte en dejlig mand, der viste os til hvilken bus .venstre lufthavn inden for 10 minutter, den var klar og komfortabel og var i Venedig inden for en time. Da han vendte tilbage bad en fyr om vores returbus, som han viste os. Kom på og gik til tiden. Kun tip er at komme dertil ca. 20 minutter før afgang for at sikre, at du får en plads som først til mølle

Fremragende løsning ... da vi ankom til Venedig (piazzale Roma) på 2 minutter, ændrede vi kuponen med de rigtige billetter til de automatiske automater, og så vi udnyttede vandbusserne vidt og bredt ... (xsino om aftenen . ..) for at opdage byen og øerne. Superr

Da vi kom ud af lufthavnen, var der lige ved indgangen en stand til at guide og hjælpe dig. Busserne var der allerede og ventede på os, i ~ 10 minutter var vi på vej, busser havde AC, chauffør tog os til Venedig meget flot og glat, absolut anbefale!

Dejlig let transport. Blev lidt forvirret over at billetterne forsvandt i appen efter transport til Venedig når man havde købt en retur billet, man fandt dem i historik og de virkede helt fint.

Så let. Så snart du går ud af lufthavnen, er bussen foran dig! Hop på og hop af ved din destination. Vi stod af ved mestre og var så enkel.