Tilføj datoer

MHPArena Stuttgart

MHPArena Stuttgart: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Stuttgart: VfB Fan-Tour på MHPArena

1. Stuttgart: VfB Fan-Tour på MHPArena

Følg i dine yndlingsspilleres fodspor på denne fascinerende 1,5 timers guidede tur bag kulisserne i MHPArena. Udforsk arenaen og fodboldholdet VfB Stuttgarts historie på tysk eller engelsk med en erfaren guide. Lær alt, hvad du har brug for at vide om arenaen og dens historie, og få et eksklusivt indblik i byggepladsen og den kommende arena. Oplev VfB Stuttgarts hjemmebane under genopbygningen til EM i 2024. Mærk følelserne på ståpladserne i 'Cannstatter Kurve', og nyd udsigten fra tagterrassen i Soccer Lounge over VfB's træningsbaner. Efter rundvisningen kan du købe nyt VfB Stuttgart-tøj med 10% rabat i Fan-Centret.

VfB Stuttgart: Børnetur til MHPArena

2. VfB Stuttgart: Børnetur til MHPArena

Nyd en e MHPArena-tur, der er specielt designet til børn på denne vandretur. Få mulighed for at se bag kulisserne på VfB's hjemmestadion under genopbygningen til EM i 2024 på denne guidede tur. Mød din guide uden for stadion, og begynd dit VfB-eventyr. Lyt, når din guide fortæller facinerende historier om VfB Stuttgart. Føl dig som en ægte VfB-fan i Cannstatt-kurven eller beundre den bedste udsigt over hele stadion fra den modsatte stand. Gør børnefødselsdagen speciel, eller tag din klub- eller familieudflugt til det næste niveau, når børnene konkurrerer med en målskydningskonkurrence, hvor vinderen tager en spændende VfB-præmie med hjem. Efter turen får hvert barn et personligt certifikat med hjem som et minde.

VfB Stuttgart: Spieltags-tur på MHPArena

3. VfB Stuttgart: Spieltags-tur på MHPArena

Gå bag kulisserne på MHPArena i Stuttgart, hjemmebane for Bundesliga-holdet VfB Stuttgart. Besøg på kampdagen og få mulighed for at opleve spændingen i optakten til en hjemmekamp. Udforsk stadion med en guide, og få et smugkig bag kulisserne. Lær om forberedelserne til EURO 2024, og mærk spændingen i luften, når stadion forbereder sig til en hjemmekamp. Find ud af, hvordan det føles at tage plads på spillerbænkene, se VIP-sektionen og besøge begrænsede områder i arenaen, før den åbner for offentligheden. Fuldend din oplevelse ved at deltage i kampen efter din stadiontur (pris ikke inkluderet).

Stuttgart: Vintur med vine fra de bedste vinproducenter

4. Stuttgart: Vintur med vine fra de bedste vinproducenter

Denne specielle vinrejse tager dig med til en ret ukendt vingård i Stuttgart, "Herzogenberg". Det er her, at du vil opleve vinene fra de bedste vinproducenter i Stuttgart, vingården Hans Peter Wöhrwag og vingården Aldinger. Begge vinhuse er såkaldte "VDP"-vinhuse, som er en særlig kvalitetsklasse af vinhuse i Tyskland. Under jeres fælles eller private 2,5 timers tur vandrer I gennem vinmarker og hellighaver. I stopper ved flotte udsigtspunkter, der byder på en storslået udsigt over Stuttgart, samt gravkapellet på Württemberg og Mercedes-Benz Arena. Under turen vil din erfarne vinguide forklare dig den aktuelle proces i arbejdet i vingården, og hvad der gør VDP-vinhusene så specielle. Selve nydelsen af vinen skal naturligvis ikke forsømmes under denne rundvisning. Med to vinstop kan du nyde tre vine fra vingårdene, og en lille svabisk snack er også inkluderet.

Tilgængelige aktiviteter

4 aktiviteter fundet
Sortér efter:

Andre seværdigheder i MHPArena Stuttgart

Vil du se alle oplevelser i MHPArena Stuttgart? Klik her for en fuld oversigt