Tilføj datoer
Oplevelser i

Miami Beach

Andre seværdigheder i Miami Beach

Vil du se alle oplevelser i Miami Beach? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Miami Beach

Samlet bedømmelse

4.2 / 5

baseret på 10.305 anmeldelser

Jeg gjorde denne tur lige i dag og var meget tilfreds. Først og fremmest vil jeg gerne takke personalet, der tjekkede min billet på mødestedet, da jeg havde foretaget reservationen til 8.30-turen, men på grund af et problem kunne jeg ikke nå frem til tiden. Jeg gik stadig til den anden aftale kl. 14.00, og på trods af den telefoniske assistance havde han fortalt mig, at det efter 24 timer ikke var muligt at ændre min voucher, tjekkede den meget venlige fyr mig på den billet, der ikke blev brugt og fik mig til at gå ombord på 14.00 rundvisning, da der var plads på bussen. Den virkelig dejlige luftbådstur, de fik os til at sidde i par på ydersiderne både til højre og til venstre for at give alle mulighed for at se godt og tage billeder, endda dreje på sig selv for at give en unik udsigt til alle. Dejlig og behagelig guide. For den betalte pris er det helt fint.

Fantastisk tur med luftbåd. Guiden var sød og fik os til at grine. Hvad angår billedet med den lille alligator og showet, er vi ikke overbeviste. Dyrene har lidt plads og fik os til at føle os dårlige.

Det har været fantastisk ... det er værd at tage på udflugten ... og vi kunne også se krokodiller ... vi så i hvert fald fire-fem krokodiller ... fantastisk ...

Guiden var sjov, og vi så en god del af Miami Beach. Jeg anbefaler, især med slags: bussen, der blev til en båd, var noget af en begivenhed for min datter!!

Vi blev hentet af den store buschauffør. En meget sød og imødekommende person. Vandflyveren var rigtig fin, og vi fik set alligatorshowet. Anbefalede