Oplevelser i
Miami Beach

Vælg datoer

Topaktiviteter

Få gratis afbestilling indtil 24 timer før din aktivitet starter, og få fuld refusion.


Topseværdigheder i Miami Beach

Vores aktiviteter følger lokale sundhedsretningslinjer, så du kan fokusere på at nyde din oplevelse.

Andre seværdigheder i Miami Beach

Vil du se alle oplevelser i Miami Beach? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Miami Beach

Samlet bedømmelse

4.2 / 5

baseret på 7.507 anmeldelser

Bussen kørte i tide fra Miami Beach. Dog måtte vi vente i Miami centrum i 20-30 minutter. Nogle mennesker var ikke på mødestedet, og en af Big Bus-medarbejderne søgte dem et andet sted. Derefter fortsatte vi vores rejse, buschaufføren nævnte nogle interessante steder under kørsel; han følte sig imidlertid ikke særlig ophidset over det. Da vi ankom til Safari Park, havde jeg en eksplosion på airboat. Vores kaptajn / guide (Luis, hvis jeg ikke tager fejl) var fantastisk! Venlig, morsom, og han forklarede en masse ting om Everglades og alligatorerne. Tip velfortjent! Jeg vil anbefale denne rejse til alle, der har brug for transport for at besøge Everglades. God værdi for pengene generelt.

Det var en fantastisk tur og oplevelse !! Vores tour guide var meget kyndig, og da hun så os rundt spurgte, hvordan det gik !! Hun annoncerede os ved vores efternavn, hvilket betyder meget !! Jeg vil helt klart anbefale denne tur til alle, der elsker at rejse og udforske .. ved bare, at du betaler for alle attraktionerne adskilt fra turprisen, var stadig temmelig rimelig !!! Marissa og lariso var fremragende

Var godt ! Vores leder Sandy gav os også oplysninger om Miami Beachs historie. Vi kom til restauranter, som vi ikke nødvendigvis ville have besøgt os selv og fik serveret lækre retter, som vi ikke ville have anerkendt som sådan på menuen. Vi blev også spurgt i starten af turen, om der var nogen begrænsninger (veganer, alkohol osv.).

Generelt fremragende værdi for pengene. Godt organiseret, til tiden, behagelig. Luftbådturen var fremragende. Jeg var oprindeligt mistænksom til den lave pris - men jeg var simpelthen imponeret over værdien. Jeg forstod på dette prispunkt, at der blev forventet drikkepenge.

Var en fantastisk tur. Vi så delfiner og snorklingen var også meget god. Bådtur varede i 3 timer. Du har cirka 2 timers fritid i Key West. Kun den lange busrejse 4 timer og tilbage 3 1/2 time er udmattende, men det var det værd. Absolut tilrådelig.