Oplevelser i

Miami

Slap af på stranden, begiv dig ud i det spændende natteliv, glo på mennesker og meget mere i denne floridiske metropol.

Vælg datoer

De 10 bedste seværdigheder og attraktioner i Miami

Floridas metropolis er et pastelfarvet paradis. Her kan du nyde det afslappede strandliv og det cubanske islæt af festglæde. Her er Miamis 10 bedste oplevelser og aktiviteter.

 • Fisher Island

  1. Fisher Island

  Det her er velhavernes hjørne af USA, stedet hvor superstjernerne og de mega-rige bor. Det er ikke åbent for alle og enhver, men du kan komme i rimelig nærkontakt med Fisher Island på en sejltur i bugten.

 • Miami Seaquarium

  2. Miami Seaquarium

  Miami Seaquarium er USAs ældste oceanarium og det var her i Virginia Key, den berømte tv-serie "Flipper" blev optaget. Ud over de dresserede showdelfiner, finder du en lang række andre dyr, både fra havet og landjorden.

 • Gator Park

  3. Gator Park

  Har du lyst til at se alligatorer, så er Gator Park det helt rigtige sted. Vil du desuden se slanger, skildpadder og eksotiske fugle, kan du tage en større tur i luftpudebåd i Everglades.

 • 4. Miami Museum of Science

  I 2015 foregår den festlige genåbning af Miamis førende naturvidenskablige museum og som oftest i Miami, er der også dyr involveret. Så tjek lige rovfuglecenteret ud!

 • South Beach

  5. South Beach

  South Beach er stadig en af Miamis bedste strande. Dette område, er det typiske Miami, med den berømte strandboulevard, Ocean Drive og de pastelfarvede art deco-hoteller fra 1920'erne med deres neonskilte.

 • Vizcaya Museum & Gardens

  6. Vizcaya Museum & Gardens

  Den overdådige rigmandsvilla blev engang kaldt Villa Vizcaya, og den er nu åben for offentligheden, så du kan gå omkring og drømme om at flytte ind, når du engang vinder i lotto.

 • Miami Children's Museum

  7. Miami Children's Museum

  Børnemuseets udstillinger taler direkte til børn (og barnlige sjæle) og er et herligt sted at besøge med hele familien. Især hvis børnene ikke er vilde med almindelige museer!

 • Zoo Miami

  8. Zoo Miami

  USAs eneste tropiske zoologiske have ligger i Miami, da klimaet der er ideelt. For et beskedent beløb får du endda lov til at fodre girafferne!

 • Miami Beach Architectural District

  9. Miami Beach Architectural District

  Denne historiske del af Miami Beach kaldes også for Art Deco-distriktet. Du får ingen præmie for at gætte hvilken stilart, der er dominerende i de billedskønne gader.

 • Bass Museum of Art

  10. Bass Museum of Art

  Byens førende galleri holder til i Miami Beachs gamle bibliotek og udstiller kunst fra renæssancen og op til i dag.

Planlæg dit besøg

 • Hvornår skal jeg tage til Miami?

  Det er ikke tilfældigt, at byens basketballhold hedder Miami Heat. Det tropiske klima betyder, at Miamis vejr altid er varmt, selvom der kan forekomme tordenbyger om sommeren og orkansæsonen løber fra juni til november. Ikke desto mindre er vejret perfekt til solbadning om vinteren.

 • Hvor mange dage skal jeg bruge i Miami?

  Du kan nå at se de bedste seværdigheder i Miami Beach med et besøg på 3 eller 4 dage, men book mindst en uge, hvis du vil se mere af Miami og måske tage på ture til Everglades.

 • Hvor sikker er Miami?

  Der findes mange dramatiske filmversioner af Miami, men byen er i virkeligheden et rimeligt sikkert sted. Ligesom i de fleste byer er der dog visse steder, som turister gør klogest i at holde sig fra. Det gælder kriminelle områder, såsom Biscayne Boulevard, Liberty City, Opa-Locka og Overtown. Hvis du vil til Miamis Down Town på din rejse, skal du være forsigtig især efter mørkets frembrud!

Praktisk information

 • Sprog
  Engelsk
 • Valuta
  USD ($)
 • Tidszone
  UTC (-05:00)
 • Landekode
  +1
 • Bedste tid at tage dertil
  Om foråret

Miami: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Miami? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Det synes rejsende om Miami

Samlet bedømmelse

4.2 / 5

baseret på 13.182 anmeldelser

Fantastisk tur med båden, hvor vi fik fortalt og ikke mindst set flere alligatorer, skildpadder og fugle. Meget vidende guide der helt tydeligt gik meget op i sit arbejde. Ved showet med vilde dyr, opdagede de at min mand er svagtsynet og han fik lov at holde og røre ved skorpionen Esmeralda og tudsen,, så han også kunne “se”... Helt fantastisk.. Vi ventede til sidst og fik også en helt speciel behandling ved billed muligheden med den 3 årige alligator , som min mand også fik “set” med hænderne mens der blev fortalt hvad det var han kunne føle. Som pårørende til en svagtseende er det helt fantastisk at møde sådanne mennesker, og jeg kan ikke rose dem nok .. TAK

Man skal være sikker på chaufføren forstår hvad man har købt. Vi var lige ved at misse bådturen, da han sagde vi skulle blive siddende i bussen og han nok skulle sige til når vi skulle af. Og da vi så nåede havnen, bad han os stadig blive, men jeg spurgte så en af de andre guider der så sagde at vi skulle af. Vi nåede båden, men kun lige.

Fantastisk tur og et godt program for dagen. Fik et rigtig godt indtryk af Everglades nationalpark. Turen er i den dyrere ende, men man får fuld valuta for pengene. Kan varmt anbefales. Desuden var det virkelig nemt at booke gennem GetYourGuide.

Færge fra Ft. Lauderdale kl 9.00 og retur fra Bimini kl 18.30. En fantastisk dag med adgang til Paradise Beach og Hilton hotellet. Der var køligt på færgen, så husk en trøje. Lej en golfvogn på Bimini.

Busturen var fantastisk. Kørte både rundt i Miami Beach og i Miami. Flot tur, value for money :-). Let at finde og fungerede perfekt. Kan varmt anbefale denne tur til alle!