Miami
Vælg datoer

De bedste attraktioner i Miami

Se alle oplevelser i Miami

Topseværdigheder i Miami

De 10 bedste seværdigheder og attraktioner i Miami

Floridas metropolis er et pastelfarvet paradis. Her kan du nyde det afslappede strandliv og det cubanske islæt af festglæde. Her er Miamis 10 bedste oplevelser og aktiviteter.

Fisher Island

Fisher Island

Det her er velhavernes hjørne af USA, stedet hvor superstjernerne og de mega-rige bor. Det er ikke åbent for alle og enhver, men du kan komme i rimelig nærkontakt med Fisher Island på en sejltur i bugten.

Miami Seaquarium
Foto: LEONARDO DASILVA@ Flickr (CC BY 2.0)

Miami Seaquarium

Miami Seaquarium er USAs ældste oceanarium og det var her i Virginia Key, den berømte tv-serie "Flipper" blev optaget. Ud over de dresserede showdelfiner, finder du en lang række andre dyr, både fra havet og landjorden.

Gator Park

Gator Park

Har du lyst til at se alligatorer, så er Gator Park det helt rigtige sted. Vil du desuden se slanger, skildpadder og eksotiske fugle, kan du tage en større tur i luftpudebåd i Everglades.

Miami Museum of Science

I 2015 foregår den festlige genåbning af Miamis førende naturvidenskablige museum og som oftest i Miami, er der også dyr involveret. Så tjek lige rovfuglecenteret ud!

South Beach

South Beach

South Beach er stadig en af Miamis bedste strande. Dette område, er det typiske Miami, med den berømte strandboulevard, Ocean Drive og de pastelfarvede art deco-hoteller fra 1920'erne med deres neonskilte.

Vizcaya Museum & Gardens

Vizcaya Museum & Gardens

Den overdådige rigmandsvilla blev engang kaldt Villa Vizcaya, og den er nu åben for offentligheden, så du kan gå omkring og drømme om at flytte ind, når du engang vinder i lotto.

Miami Children's Museum
Foto: Marc Averette @Wikipedia (CC BY 3.0)

Miami Children's Museum

Børnemuseets udstillinger taler direkte til børn (og barnlige sjæle) og er et herligt sted at besøge med hele familien. Især hvis børnene ikke er vilde med almindelige museer!

Zoo Miami

Zoo Miami

USAs eneste tropiske zoologiske have ligger i Miami, da klimaet der er ideelt. For et beskedent beløb får du endda lov til at fodre girafferne!

Miami Beach Architectural District

Miami Beach Architectural District

Denne historiske del af Miami Beach kaldes også for Art Deco-distriktet. Du får ingen præmie for at gætte hvilken stilart, der er dominerende i de billedskønne gader.

Bass Museum of Art
Foto: Phillip Pessar @Flickr (CC BY 2.0)

Bass Museum of Art

Byens førende galleri holder til i Miami Beachs gamle bibliotek og udstiller kunst fra renæssancen og op til i dag.

Planlæg dit besøg i Miami

Hvornår skal jeg tage til Miami?

Det er ikke tilfældigt, at byens basketballhold hedder Miami Heat. Det tropiske klima betyder, at Miamis vejr altid er varmt, selvom der kan forekomme tordenbyger om sommeren og orkansæsonen løber fra juni til november. Ikke desto mindre er vejret perfekt til solbadning om vinteren.

Hvor mange dage skal jeg bruge i Miami?

Du kan nå at se de bedste seværdigheder i Miami Beach med et besøg på 3 eller 4 dage, men book mindst en uge, hvis du vil se mere af Miami og måske tage på ture til Everglades.

Hvor sikker er Miami?

Der findes mange dramatiske filmversioner af Miami, men byen er i virkeligheden et rimeligt sikkert sted. Ligesom i de fleste byer er der dog visse steder, som turister gør klogest i at holde sig fra. Det gælder kriminelle områder, såsom Biscayne Boulevard, Liberty City, Opa-Locka og Overtown. Hvis du vil til Miamis Down Town på din rejse, skal du være forsigtig især efter mørkets frembrud!

Praktisk information

 • Sprog
  Engelsk
 • Valuta
  USD ($)
 • Tidszone
  UTC (-05:00)
 • Landekode
  +1
 • Bedste tid at tage dertil
  Om foråret

Oplevelser i Miami

De mest populære seværdigheder i Miami

Byer i USA

Andre seværdigheder i Miami

Vil du se alle oplevelser i Miami? Klik her for en fuld oversigt