Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Miami

Slap af på stranden, begiv dig ud i det spændende natteliv, glo på mennesker og meget mere i denne floridiske metropol.

Vores mest anbefalede ting at gøre i Miami

Miami: Everglades National Park Airboat Tour & Wildlife Show

1. Miami: Everglades National Park Airboat Tour & Wildlife Show

Oplev Everglades National Park, et mangfoldigt landskab, der giver afgørende levesteder for adskillige sjældne og truede arter. Tag en tur med luftbåd, og se alligatorer, skildpadder og endda den undvigende Florida-panter. Efter at have betalt parkens adgangsgebyr, fordyb dig i sumpland, der ofte omtales som Græsfloden. Parken kendt som sådan på grund af de endeløse prærier af savgræs, der rejser sig tre til ti fod over vandoverfladen. Mød frodig vegetation i Everglades, som også omfatter mangrover, cypresser, palmer, fyrretræer og hængekøjer i hårdttræ (små øer). Savgræsset er ofte så tæt, at det kun er muligt at færdes gennem naturlige vandpassager. Kør på en luftbåd, som er designet til at fungere godt på lavt vand og moser. Fremdrevet af en propel af flytypen og drevet af enten et fly eller en bilmotor, få en hurtig og sjov rejse. Fuldend dit besøg med et dyreliv og alligatorshow. Kom tæt på disse bemærkelsesværdige skabninger i deres naturlige habitat.

Miami: Skyline Cruise Millionærboliger og Venetianske Øer

2. Miami: Skyline Cruise Millionærboliger og Venetianske Øer

Slap af på et fuldt fortalt sightseeing-krydstogt gennem Biscayne Bay i Miami. Slap af på det skyggefulde øverste dæk, mens du ser det bedste af Miami på den måde, som folk fra Miami elsker at se det - fra vandet. Gå om bord på båden ved Bayside Marketplace i hjertet af Downtown Miami, eller vælg muligheden med afhentning på hotellet for at nyde en behagelig tur til skibet. Slap af under det skyggefulde dæk om bord på båden. Fra Downtown sejler du gennem øerne i Biscayne Bay. Hibiscus Island, Palm Island, Star Island, Sunset Island og de berømte Venetian Islands er alle hjemsted for mange berømtheder og deres luksuriøse palæer. Hold øje med Gloria Estefan, P. Diddy, Shaquille O'Neal, Enrique Iglesias, Phil Collins, Jennifer Lopez & Alex Rodriguez, Shakira, Ricky Martin, Matt Damon, Al Capone og mange flere. Din erfarne tosprogede guide vil udpege alle de berømte hjem og vartegn. Derefter sejler du forbi pulserende South Beach, eksklusive Fisher Island og den travle havn i Miami, før du kører tilbage mod Downtown Miami. Downtown Miami har en af de mest spændende skylines, som hele tiden bliver opdateret og byder på mange ikoniske bygninger. Se de luksuriøse lejligheder og hoteller i Brickell og Brickell Key, og sejl ind i udmundingen af Miami River, før du sejler tilbage til Bayside Marketplace for at afslutte dit krydstogt. Vælg at tilføje mere eventyr til din dag med dobbeltdækkerbus-kombinationen, hvor du kan hoppe på og af, som du vil, mens du møder Miami fra land med stop ved South Beach, Bayside Marketplace, Little Havana og Wynwood Walls. Du kan også tilføje en 4-timers Everglades airboat-tur, der inkluderer returtransport fra South Beach til Sawgrass Recreational Park for en 30-minutters guidet airboat-tur, en levende udstilling af reddede krybdyr og pattedyr og oplevelsen "Meet a Baby Alligator".

Fra Miami: Everglades Airboat, dyrelivsshow og bustransport

3. Fra Miami: Everglades Airboat, dyrelivsshow og bustransport

Start din rejse fra den pulserende by Miami, og forbered dig på et eventyr, der vil føre dig ind i hjertet af Floridas rige dyreliv. Rejsen begynder med en behagelig tur i Big Bus-motorbussen, en 50-minutters tur, der bringer dig til udkanten af Everglades, porten til Floridas utæmmede vildmark. I Everglades Holiday Park vil du opleve et vidunderland af indfødt flora og fauna. Her går vi om bord på en airboat, der tager os på en 45 minutters tur ind i hjertet af Everglades. Før du tager på din spændende udforskning, kan du tage et øjeblik til at huske dagen med et gratis gruppefoto. Mens vi glider hen over vandet, vil vores ekspertguide hjælpe os med at finde og identificere forskellige dyrearter. Fra alligatorer, der lurer under overfladen, til blødskallede skildpadder, der soler sig, og en række fuglearter, der svæver over os - denne airboat-safari lover et mindeværdigt møde med Everglades' rige biodiversitet. Derefter overværer du et lærerigt dyrelivsshow, der introducerer dig til seminolefolkets traditionelle håndteringsteknikker. Under dette fængslende show vil du få en ny forståelse for alligatorer, fascinerende skabninger, der engang var på randen af udryddelse, men siden har oplevet et utroligt comeback. Dette er den perfekte lejlighed til at lære mere om disse krybdyr, deres adfærd og deres vigtige rolle i økosystemet. Når dagen med udforskning nærmer sig sin afslutning, går vi om bord på bussen for at tage tilbage til Miami med uforglemmelige minder om vores eventyr i dyrelivet. Denne unikke oplevelse, fyldt med spændingen ved at gå på opdagelse og naturens skønhed, vil uden tvivl være højdepunktet på dit ophold i Florida.

Miami: Aftenkrydstogt på Biscayne Bay

4. Miami: Aftenkrydstogt på Biscayne Bay

Nyd vandet i Miami og byens lys fra Biscayne Bay ombord på en krydstogtbåd. Se byen komme til live om natten, når solen går ned, og byens lys tændes. Tusindvis af lys oplyser de utrolige højhuse og byens skyline rundt om bugten. Under turen kan du nippe til en drink efter eget valg, som du kan købe i baren om bord. Se seværdigheder som Millionaire's Row, Bayside og South Beach. Afslut turen med at kigge på månen og beundre månens refleksion i vandet under dig. Vælg at tilføje mere eventyr til din dag med dobbeltdækkerbus-kombinationsmuligheden, hvor du kan hoppe på og af, som du vil, mens du møder Miami fra land med stop ved South Beach, Bayside Marketplace, Little Havana og Wynwood Walls. Du kan også tilføje en 4-timers Everglades airboat-tur, der inkluderer returtransport fra South Beach til Sawgrass Recreational Park for en 30-minutters guidet airboat-tur, en levende udstilling af reddede krybdyr og pattedyr og oplevelsen "Meet a Baby Alligator".

Miami Combo: Bustur med åben top og krydstogt i Millionaires Row Bay

5. Miami Combo: Bustur med åben top og krydstogt i Millionaires Row Bay

Oplev Miamis pulserende kultur og skønhed med en enkelt tur i åben bus. Tag på en omfattende rejse gennem byens ikoniske og travle kvarterer. Du vil på første hånd opleve den eklektiske blanding af arkitektoniske stilarter, der gør Miami karakteristisk, og du vil lære om deres historiske og kulturelle betydning. Hør anbefalinger om det lokale køkken og skjulte hotspots for at opdage byens smeltedigel af mangfoldighed. Eventyret fortsætter med et stop på den travle Bayside Marketplace, hvor du kan shoppe souvenirs eller snuppe en bid mad. Derefter tager vi dig med til det kunstneriske Wynwood Walls, som er et must for kunstentusiaster. Klar til en tur på den vilde side? Vi har dækket dig ind med et besøg i Miami Zoo, hvor du kan komme helt tæt på et mangfoldigt dyreliv. Mærk den pulserende atmosfære, når vi kører ned ad den ikoniske Ocean Drive og nyder fodgængerparadiset Lincoln Road. Og selvfølgelig er ingen tur komplet uden at slikke sol på den verdenskendte Miami Beach. Den næste tur er en spektakulær 90-minutters bådtur i Biscayne Bay. Med en fuldt fortalt oplevelse og kommentarer på både engelsk og spansk får du en dybdegående forståelse af områdets økologi og historie. Se på de berømtheders overdådige hjem, der ligger langs kysten, og som vidner om byens tiltrækningskraft på de rige og berømte langs Miamis Millionaire's Row. Krydstogtet giver dig mulighed for at absorbere bugtens skønhed fra to perspektiver: det åbne dæk med uhindret udsigt eller komforten i det klimatiserede interiør med en fuldt udstyret bar. Begge dele giver en lige så fantastisk udsigt over bugtens naturskønne udsigter. Book din tur nu, og oplev selv Miamis magi, charme og livlighed.

Miami: Hop-on Hop-off sightseeingtur med åben bus

6. Miami: Hop-on Hop-off sightseeingtur med åben bus

Oplev magien i Miami med denne hop-on hop-off-bustur. Læn dig tilbage og slap af om bord på en åben dobbeltdækker-sightseeingbus, mens du nyder synet og lyden af en af USA's mest pulserende byer. Nyd underholdende og informative lydkommentarer, der guider dig gennem Miamis rige historie og daglige liv og fremhæver alle de steder, du skal se undervejs. Med fleksibiliteten til at hoppe af og udforske, når det passer dig, kan du benytte lejligheden til at opdage Miamis ikoniske strande, cubanske kultur og livlige livsstil. Få mest muligt ud af din tid, og nyd byen i dit eget tempo, hvor du selv bestemmer, hvornår og hvor du vil hoppe af og gå på opdagelse. Busserne kører hvert 30. minut, så du aldrig behøver at vente længe på at komme videre på dit eventyr. Fordyb dig i Miamis unikke atmosfære med mulighed for at udforske Design District med sin fantastiske Art Deco-stil og den smukke botaniske have ved Soundscape Park med gratis generel adgang. Og når du er klar til en pause, kan du forkæle dig selv på de lækre restauranter omkring Lincoln Road. Tag også på eventyr i den nærliggende Everglades National Park, hvor du kan opleve eksotiske fugle, slanger, fisk og skildpadder i deres naturlige habitat. Og for at få en virkelig spændende oplevelse kan du tage en tur i en airboat langs græsfloden. De største seværdigheder omfatter: - Bayside markedsplads - South Beach - Soundscape Park - Design District - Wynwood Walls - Miami centrum - Little Havana

Miami: Billet til "Superblue Miami", en medrivende kunstoplevelse

7. Miami: Billet til "Superblue Miami", en medrivende kunstoplevelse

Opdag Miamis mest spændende kunstoplevelse i Superblue. Udforsk en betagende spejlskulpturelabyrint, interagér med imponerende digitale verdener, der er omgivet af årstidens blomster og vandfald, se dit eget hjerte banke i lyset af 3.000 lys og meget mere - alt sammen under et og samme besøg. Publikum i alle aldre vil finde kreative, oplysende og overraskende øjeblikke på deres rejse gennem Superblue's 50.000 kvadratmeter kunstoplevelser. Superblue er skabt af ambitiøse kunstnere og fuldendes af din deltagelse. Kom i kontakt med banebrydende teknologi, dyk ned i aktuelle verdensproblemer, og find en følelse af forundring frem, som vil få dig til at spørge: "Hvordan har de gjort det?"

Miami: Dagstur til Key West med valgfrie aktiviteter

8. Miami: Dagstur til Key West med valgfrie aktiviteter

Gør dig klar til sjov i solen på en dagstur fra Miami til Key West. Vælg at tage et glasbundskrydstogt gennem en labyrint af mangrove-canopied kanaler og vandløb, parasail på kysten, ride et conch tog eller hoppe i vandet for en snorkling session over et koralrev med forskellige marine liv. Start dagen på en bus med aircondition fra Miami Beach til Key West med en 4-timers køretur. Se, når din rejseguide påpeger de berømte 31 caribiske øer langs drevet kendt som Florida Keys. Kryds 43 broer, når du rejser gennem Keys til Key West. Se Atlanterhavet og Den Mexicanske Golf, mens du kører langs kysten. Key West er det sydligste punkt i USA og kun 90 miles fra Cuba. Når du ankommer til Key West, har du 6 timer til at udforske øen i et roligt tempo, slentre rundt i de kunstneriske gader eller slappe af på udendørs caféer og restauranter. Opgrader din dagstur ved at vælge en mulighed, der inkluderer en af følgende inklusioner: Hop-on Hop-off Conch Train All-Day Ticket. Denne 70-minutters fortalte tur rundt i Key West er en af Floridas største attraktioner, dækker over 100 interessepunkter og inkluderer 4 Hop-on Hop-off-stop rundt i byen. Et 3-timers snorkeleventyr ved Nordamerikas eneste levende koralrev. Rejs på en topmoderne katamaran, få professionel instruktion, brug topmoderne snorkeludstyr, og nyd en åben bar på vej tilbage (inklusive sodavand, øl, vin, champagne, margaritas og velblandede drinks) . Et 2-timers krydstogt på en båd med glasbund, hvor du kan opleve vidunderne ved Nordamerikas eneste levende koralrev og måske spotte havskildpadder og rokker. Det er sjovt for hele familien, og du får også en fantastisk udsigt over Key West fra søsiden. Et 7-12 minutters parasailing ud for Key Wests kyst på et 1-times parasailing-eventyr. Nyd den tropiske stemning i Keys, mens du bliver hjulpet i din parasail-sele, før du langsomt bliver løftet op i luften, indtil du flyver højt over Key West. En 3-timers Eco Cruise-tur med delfinobservation og snorkling, hvor du kan se flaskehalsdelfiner i deres naturlige habitat på denne delfinobservationstur fra Key West. Tag på krydstogt til baglandet, og nyd selv at snorkle, mens du beundrer livet i havet. Nyd en åben bar på vej tilbage (inklusive sodavand, Bud Light og Cat 5 Key Lime Lager; og rose- eller chablisvin). Tag tilbage fra Key West til Miami Beach kl. 17.

Everglades: Dagstur i sumpbåd i Sawgrass Park og udstilling

9. Everglades: Dagstur i sumpbåd i Sawgrass Park og udstilling

Tag på et rigtigt eventyr med en sumpbådstur i Florida Everglades, og se alligator- og krybdyrsudstillingen. Udforsk dette fascinerende naturvidunder, hør Seminole-folkets historie, og lær om det dyreliv, du nyder, af din kaptajn. Gå ombord på sumpbåden og glid ud i Everglades. Mens du sejler, kan du høre kaptajnen fortælle fascinerende historiske og økologiske fakta. Lyt til fortællinger om, hvordan de indfødte amerikanske Seminole-folk og pantere engang levede sammen i denne frodige vildmark. Hold øje med sjældne og truede dyr, mens du skimmer over det glasagtige vand, gennem græsklædte floder og over den tropiske mose. Se alligator- og krybdyrsudstillingen efter sumpbådturen. Kom tæt på en babyalligator, rør ved dens unikke hud og lær om disse formidable rovdyr.

Miami: Sightseeing-tur med speedbåd

10. Miami: Sightseeing-tur med speedbåd

Skift om bord på en motorkatamaran og tag på et 45-minutters off-shore-eventyr, der giver dig en ultimativ sightseeing-oplevelse i ægte "Miami Vice"-stil. Indfang udsigten over Miami og dens spektakulære skyline i komfort og sikkerhed fra en luksuriøs båds plyssede siddepladser. Kør langs Miamis kystlinje, hvor du passerer forbi berømthedernes millionboligervillaer på Star Island, Fisher Island og Miami Beach. Tag dig tid til at værdsætte art deco-kvarteret South Beach fra speedbådens unikke perspektiv i Atlanterhavet. Sejl rundt på Miamis eneste båd, der vover sig ud i havet. Speedbåden er åben 365 dage om året og afgår dagligt fra Bayside Marketplace fra kl. 11.00 til solnedgang: hver time på hverdage og hvert 30. minut i weekender og på helligdage.

Topaktiviteter

Topseværdigheder i Miami

Alle aktiviteter

543 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Miami

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Miami?

De bedste dagsture og -udflugter fra Miami er:

Bahamas

Udforsk Miami

Læs vores komplette guide til Miami , eller opdag byens bedste oplevelser .

Det synes rejsende om Miami

Samlet bedømmelse

4.3
(17.255 anmeldelser)

Et must!!! Det var fantastisk og magisk 😍 Vi tog afsted omkring kl. 07.00 til nøglerne, god transport og guide. 👌👍 Vi brugte 5,5 time der, og det var allerede meget godt at gå rundt. Vi svømmede i den Mexicanske Golf for $2,50 pr. person, det var himmelsk, et must. Jeg anbefaler 10/10!

Super tur ud i sumpen. Vi så flere alligatorer, skildpadder og fugle. Guiden havde sin helt egen humor som jeg tænker kan støde nogen. Det efterfølgende show var godt, der var taget hensyn til dyrene og Poul var god til at fortælle også så børnene var med.

Meget praktisk! Du kan tage til Key West retur samme dag. Du har fri tid til at besøge derovre! Chaufføren er sød, bussen er også fantastisk! Til prisen er det en god handel!

Prisen gennem GetYourGuide var $6 dyrere pr person end købt på stedet. Det er vi utilfredse med. Ellers en super tur.

Virkelig god oplevelse og professionelle guider og show fremvisere.