Vores mest anbefalede ting at gøre i Miami

Miami: Everglades tur med sumpbåd, dyreshow og transport

1. Miami: Everglades tur med sumpbåd, dyreshow og transport

Tag afsted på en guidet udflugt fra Miami for at opleve Floridas dyreliv. Tag til Everglades Holiday Park for at opleve en 45-minutters sumpbådtur og et lærerigt dyrelivsshow. Benyt dig af skip køen-entrébillet og få et gratis foto af din gruppe. Gå ud til sumpbåden for at begynde din guidede sejltur gennem Everglades. Hold udkig efter det indfødte dyreliv, mens din erfarne guide vil udpege alligatorer, blødskildpadder og fugle i deres naturlige omgivelser.  Se derefter et dyrelivsshow og kom helt tæt på alligatorer. Find ud af, hvordan disse krybdyr - som engang var tæt på at blive jaget til udryddelse - har fået et dramatisk opsving i antallet af dyr. Du kan endda tage et billede med en babyalligator i slutningen af showet.  Gå om bord i bussen for at vende tilbage til Miami.

Miami: Bykrydstogt til millionærhjem og venetianske øer

2. Miami: Bykrydstogt til millionærhjem og venetianske øer

Slap af på et sightseeingkrydstogt gennem Biscayne Bay i Miami. Sejl forbi Hibiscus Island, nyd den travle aktivitet på Bayside Marketplace, og slap af på det skyggefulde øverste dæk. Gå ombord på båden fra hjertet af Downtown Miami, eller vælg muligheden med hotelafhentning for at nyde en behagelig tur til skibet. Slap af i luksus på en båd i to niveauer med åbne vinduer og et skyggefuldt dæk. Fra centrum vil du sejle mod Star Island, hvor mange berømtheder bor i deres fantastiske palæer. Få et glimt af Al Capones hus, mens du sejler langs Biscayne Bay. Gå derefter til Hibiscus Island, Palm Island, Sunset Island og Fischer Island. Se de berømte venetianske øer og opdag flere berømthedspalæer undervejs. Hold øje med hjemmene til Gloria Estefan, P. Diddy, Shaquille O'Neal, Enrique Iglesias, Phil Collins, Jennifer Lopez & Alex Rodriguez, Shakira, Ricky Martin, Matt Damon og flere. Din erfarne rejseguide vil påpege alle de berømte hjem og vartegn. Sejl derefter ned til South Beach og Bayside Marketplace for virkelig at se alt, hvad Miami har at byde på. I slutningen af krydstogtet lægger du til kaj tilbage i Downtown Miami. Vælg at tilføje mere eventyr til din dag med dobbeltdækker-buskombinationen, hvor du kan hoppe på og af, som du vil, når du møder Miami fra landet.

Miami: Halvdagsrundtur i åben bus med 90-minutters bådtur

3. Miami: Halvdagsrundtur i åben bus med 90-minutters bådtur

Begynd turen på Lincoln Road på South Beach, den berømte gågade, der er fyldt med caféer, restauranter og butikker. Her går du ombord på en bus uden tag. Nyd strandlivet, den tropiske skønhed og synet og lyden af havet, mens du bevæger dig ned ad Ocean Drive og ser den berømte Espanola Way. Kør gennem Miami Beach, inden du krydser Biscayne Bay og kommer til de historisk og kulturelt rige kvarterer i Miami. Downtown Miami og Brickell-distriktet er berømt for sine endeløse rækker af højhuse med ejerlejligheder og sit udvalg af verdensklasserestauranter, klubber og butikker. Oplev det kontrasterende kunstneriske Wynwood-kvarter, der trækker kunstnere fra hele verden til for at male de berømte Wynwood Walls. Wynwood er også berømt for fantastiske madoplevelser og et pulserende natteliv. Se det livlige cubanske kvarter Little Havana, og hør den inspirerende fortælling om cubansk indvandring i Miami. Busdelen af turen slutter på Bayside Marketplace, et udendørs shopping- og restaurantdistrikt i Biscayne Bay. Herfra stævner du ud på en 1,5-times bådtur med tosprogede kommentarer. Du kan vælge at slappe af i solskinnet på det åbne øverste dæk eller bruge tiden indendørs i aircondition. The Millionaire's Row-bådturen giver dig ikke alene mulighed for at se smukke Miami fra bugten, men også de rige og berømtes overdådige hjem og livstil.

Everglades Nationalpark: Tur i sumpbåd og show med vilde dyr

4. Everglades Nationalpark: Tur i sumpbåd og show med vilde dyr

Oplev Everglades Nationalpark, som er det største subtropiske vildnis i USA. Det er et varieret landskab, som sørger for livsvigtige levesteder for en lang række sjældne og truede dyrearter. Det anses for at være det bedste sted at se en række forskellige krybdyr, herunder den amerikanske alligator, fugle, skildpadder, rådyr, vildsvin og endda også den sky Floridapanter.  Sumpområdet bliver ofte omtalt som "River of Grass", fordi det skaber endeløse sletter af sivgræs, der hæver sig 1-3 meter over vandoverfladen. Sivet står ofte så tæt, at det kun er muligt at sejle igennem de naturlige vandpassager.  Everglades ' frodige planteliv består også af mangrove, cypres, palmer, fyrretræer og tætte løvskove (små øer).  Tag en tur i en sumpbåd, som er designet til at sejle i lavt vand og marskland. Båden er udstyret med flylignende propeller og en fly- eller bilmotor, som sikrer dig en hurtig og sjov rejse. De fleste steder er vandet lavt nok til, at du nemt kan bunde, så du skal ikke blive bange, hvis din guide tager en hurtig dukkert under turen. 

Miami: Aftenkrydstogt på Biscayne Bay

5. Miami: Aftenkrydstogt på Biscayne Bay

Nyd Miamis farvande og byens lys fra Biscayne Bay om bord på en krydstogtbåd. Se byen komme til live om aftenen, når solen går ned, og byens lys tændes. Tusindvis af lys oplyser de utrolige højhuse og byens skyline rundt om bugten. Under turen kan du nippe til en drik efter eget valg, som du kan købe i baren om bord. Se seværdigheder som Millionaire's Row, Bayside og South Beach. Afslut dit krydstogt med en aktivitet til at se på månen, og beundr månens refleksion på vandet under dig. Forbedr din oplevelse med en valgfri timelang byrundtur i en dobbeltdækkerbus, inden du tager på krydstogt.

Everglades: Dagstur i sumpbåd i Sawgrass Park og udstilling

6. Everglades: Dagstur i sumpbåd i Sawgrass Park og udstilling

Tag på et rigtigt eventyr med en sumpbådstur i Florida Everglades, og se alligator- og krybdyrsudstillingen. Udforsk dette fascinerende naturvidunder, hør Seminole-folkets historie, og lær om det dyreliv, du nyder, af din kaptajn. Gå ombord på sumpbåden og glid ud i Everglades. Mens du sejler, kan du høre kaptajnen fortælle fascinerende historiske og økologiske fakta. Lyt til fortællinger om, hvordan de indfødte amerikanske Seminole-folk og pantere engang levede sammen i denne frodige vildmark. Hold øje med sjældne og truede dyr, mens du skimmer over det glasagtige vand, gennem græsklædte floder og over den tropiske mose. Se alligator- og krybdyrsudstillingen efter sumpbådturen. Kom tæt på en babyalligator, rør ved dens unikke hud og lær om disse formidable rovdyr.

Miami: Dagstur til Key West med valgfrie aktiviteter

7. Miami: Dagstur til Key West med valgfrie aktiviteter

Gør dig klar til sjov i solen på en dagstur fra Miami til Key West. Vælg at tage en tur med en glasbundskrydstogt gennem en labyrint af mangrovebevoksede kanaler og vandløb, parasail på kysten, kør med et muslingetog, eller hop i vandet til en snorkelsession over et koralrev med et varieret havliv. Start din dag på en airconditioneret bus fra Miami Beach til Key West med en 4 timers kørsel. Se med, når din rejseleder peger på de berømte 31 caribiske øer langs køreturen, der er kendt som Florida Keys. Kør over 43 broer, mens du kører gennem Keys til Key West. Se Atlanterhavet og den Mexicanske Golf, mens du kører langs kysten. Key West er det sydligste punkt i USA og kun 90 miles fra Cuba. Når du ankommer til Key West, får du 6 timer til at udforske øen i et roligt tempo, slentre rundt i de kunstneriske gader eller slappe af på udendørs caféer og restauranter. Opgrader din dagsudflugt ved at vælge en mulighed, der omfatter en af følgende inkluderinger: Hop-on Hop-off Conch Train All-Day Ticket. Denne 70-minutters fortalt tur rundt i Key West er en af Floridas bedste attraktioner, dækker over 100 seværdigheder og omfatter 4 Hop-on Hop-off-stop rundt om i byen. Et 3-timers snorkeleventyr ved Nordamerikas eneste levende koralrev. Rejs på en topmoderne katamaran, få professionel instruktion, brug topklasse snorkeludstyr, og nyd en åben bar på hjemturen (inklusive sodavand øl, vin, champagne, margaritaer, velblandede drinks) En 2 timers sejltur på en båd med glasbund, hvor du kan opleve vidundere i Nordamerikas eneste levende koralrev og måske spotte havskildpadder og rokker. Det er sjovt for hele familien, og du får også en fantastisk udsigt over Key West fra havet. En 7-12 minutters parasailing ud for Key Wests kyst på et 1 times parasailing-eventyr. Nyd den tropiske stemning fra Keys, mens du bliver hjulpet i din parasail sele, før du langsomt hæves op i luften, indtil du flyver højt over Key West. En 3 timers øko-krydstogttur med delfinobservation og snorkling, hvor du kan se tundeløberne i deres naturlige habitat på denne delfinobservationstur fra Key West. Sejl til de bagvedliggende farvande og nyd selv at snorkle, mens du beundrer havlivet. Nyd en åben bar på vej tilbage (herunder sodavand, Bud Light og Cat 5 Key Lime Lager samt rose- eller chablisvin). Du vender tilbage fra Key West til Miami Beach kl. 17.00.

Miami: Billet til "Superblue Miami", en medrivende kunstoplevelse

8. Miami: Billet til "Superblue Miami", en medrivende kunstoplevelse

Opdag Miamis mest spændende kunstoplevelse i Superblue. Udforsk en betagende spejlskulpturelabyrint, interagér med imponerende digitale verdener, der er omgivet af årstidens blomster og vandfald, se dit eget hjerte banke i lyset af 3.000 lys og meget mere - alt sammen under et og samme besøg. Publikum i alle aldre vil finde kreative, oplysende og overraskende øjeblikke på deres rejse gennem Superblue's 50.000 kvadratmeter kunstoplevelser. Superblue er skabt af ambitiøse kunstnere og fuldendes af din deltagelse. Kom i kontakt med banebrydende teknologi, dyk ned i aktuelle verdensproblemer, og find en følelse af forundring frem, som vil få dig til at spørge: "Hvordan har de gjort det?"

Miami: Svøm med delfiner med adgang til Seaquarium

9. Miami: Svøm med delfiner med adgang til Seaquarium

Med adgang til parken inkluderet kan du frit udforske et 38 hektar stort tropisk paradis, hvor du kan se og lære om dyr som lyserøde flamingoer, bambushajer, skildpadder, delfiner, pingviner, søkøer og meget mere. Når det er tid til din aktivitet, skal du gå hen til poolen, hvor du får en redningsvest på og møder træneren, som vil guide dig gennem din interaktion med delfinen. De vil give dig en inspirerende og lærerig session samt lære dig nogle håndtegn og træningsteknikker. Deltag i en sjov oplevelse, der er perfekt for alle aldre, mens du kommer tæt på legende delfiner og møder disse fantastiske dyr. I løbet af din ca. 30-minutters interaktion vil du kunne dele spændende interaktiv adfærd med din nye delfinven, f.eks. kys, håndtryk, gnidninger eller de nyligt lærte håndsignaler. Som afslutning på en mindeværdig dag fremhæves din oplevelse med en uforglemmelig dybhavssejlads med delfinen for at vise dig den sande kraft af disse fantastiske havpattedyr.

Miami: Everglades, byrundtur i bus og bådtur i Biscayne Bay

10. Miami: Everglades, byrundtur i bus og bådtur i Biscayne Bay

Nyd denne 3-delte Miami-tur for at sikre dig, at du får set alle de obligatoriske steder i denne pulserende by. Fra en tur i en sumpbåd i Everglades til en byrundtur i Miami og en bådtur på Millionaire's Row - du vil dække mange områder på denne kombitur.  Først vil du opleve Florida Everglades, der byder på et mangfoldigt dyreliv med eksotiske fugle, slanger, fisk og skildpadder. Oplev et dyreshow, hvor du får mulighed for at holde en babyalligator. Tag så en tur i en sumpbåd på "River of Grass". Oplev derefter byen Miami. Denne rundtur fører dig til alle de kendte områder, såsom Wynwood, Miami Beach og Art Deco-kvarteret. Se filmstjerners og millionærers palæer, og hør historier om kærlighed, passion, forræderi og endda mord. Slut af med en bådtur i Biscayne-bugten. På denne sightseeingtur ser du Miami Havn, Fisher Island og Biscayne-bugten, idet du sejler forbi den berømte "Millionaire's Row". Det er en luksuriøs strækning med ejendomme, der huser den rige elite: rige filmstjerner, politikere, berømte sportsudøvere og virksomhedsledere. Du vil blive forsynet med en turplan for afgange for hver oplevelse, når du ankommer. Turene kan tages på forskellige dage i henhold til den angivne turplan, og du har 3 dage til at opleve alle aktiviteterne.

Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Miami
Slap af på stranden, begiv dig ud i det spændende natteliv, glo på mennesker og meget mere i denne floridiske metropol.

Topaktiviteter

Topseværdigheder i Miami

Alle aktiviteter

338 aktiviteter fundet
Sorter efter:
Side 1 af 22

Intense oplevelser

Udforsk omegnen af Miami

Udforsk alle

Ofte stillede spørgsmål om Miami

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Miami?

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Miami?

De bedste dagsture og -udflugter fra Miami er:

Key West

Andre seværdigheder i Miami

Vil du se alle oplevelser i Miami? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Miami

Samlet bedømmelse

4.3 / 5

baseret på 17.255 anmeldelser

En meget dejlig gåtur, i en meget god atmosfære. Super fornemmelser, som piloten implementerer ved at trykke på håndtaget! Han assisteres af en assistent, der fungerer som guide og præcist, sætter stemningen meget hurtigt (vær forsigtig, besøget er kun på engelsk, det er bedst at tale engelsk korrekt) Servicen er prisen værd. Og for dem, der lider af søsyge, frygt ikke! Mange tak for dette store øjeblik.

Jeg anbefaler stærkt, meget velorganiseret, ren og indbydende park. Turen går hurtigt, men for spændingssøgende, du er tjent, vær ikke bange for en lille acceleration. Heldigvis kan vi få det til at holde med det lille show og en tur i parken inden afgang. Godt at vide, parken er også gratis for over 62 år, heldigvis havde jeg læst den på deres hjemmeside, inden jeg tog dertil.

Meget god organisation. Vores guide, Dan (i 27 år) har en masse karisma. Han engagerer de besøgende under bådturen og giver cool info om dyrene. På et tidspunkt ringede han til en bestemt Lili, og en gator kom ud af grenene, hun genkender hans stemme i 27 år, som han har ringet til hende. UTROLIGT!!

Fantastic alive history and a Nice helpsome guide. Nice food. Nice places. ⭐️⭐️⭐️

Great guides and they are very sensitive about the wild animal ❤️