Miami
Bus- og minivanture

Bus- og minivanture
40 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Rejser du nu? Se, hvad der er tilgængeligt for dine datoer

Miami

Miami

Vores mest anbefalede Miami Bus- og minivanture

Miami: Everglades National Park Airboat Tour & Wildlife Show

Miami: Everglades National Park Airboat Tour & Wildlife Show

Oplev Everglades National Park, et mangfoldigt landskab, der giver afgørende levesteder for adskillige sjældne og truede arter. Tag en tur med luftbåd, og se alligatorer, skildpadder og endda den undvigende Florida-panter. Efter at have betalt parkens adgangsgebyr, fordyb dig i sumpland, der ofte omtales som Græsfloden. Parken kendt som sådan på grund af de endeløse prærier af savgræs, der rejser sig tre til ti fod over vandoverfladen. Mød frodig vegetation i Everglades, som også omfatter mangrover, cypresser, palmer, fyrretræer og hængekøjer i hårdttræ (små øer). Savgræsset er ofte så tæt, at det kun er muligt at færdes gennem naturlige vandpassager. Kør på en luftbåd, som er designet til at fungere godt på lavt vand og moser. Fremdrevet af en propel af flytypen og drevet af enten et fly eller en bilmotor, få en hurtig og sjov rejse. Fuldend dit besøg med et dyreliv og alligatorshow. Kom tæt på disse bemærkelsesværdige skabninger i deres naturlige habitat.

Fra Miami: Everglades Airboat, dyrelivsshow og bustransport

Fra Miami: Everglades Airboat, dyrelivsshow og bustransport

Start your adventure from Miami and get ready for a trip into Florida's rich wildlife. Your journey begins with a 50-minute bus ride to the edge of the Everglades, Florida's wild heartland. At Everglades Holiday Park, you'll discover a world of local plants and animals. Here, you'll hop on an airboat for a 45-minute ride into the Everglades. Before you start exploring, take a free group photo to remember the day. As you glide across the swamplands, our guide will highlight different types of wildlife from hidden alligators to sunbathing turtles and various bird species flying above. Next, join an exciting wildlife show using traditional Seminole methods of handling animals. Get up close and personal with alligators, which were once nearly extinct, and understand more about these reptiles, their habits, and their important role in the ecosystem. After your adventure, we'll take you back to Miami to continue your day. Two departure points available: Depart from Miami Beach (Soundscape Park): 8:30AM, 9AM, 2PM, & 2:30PM. Depart from Downtown Miami (Bayside Marketplace): 9:05AM, 9:35AM, 2:35PM, & 3:05PM

Miami: Biscayne Bay Celebrity Homes Sightseeing Cruise

Miami: Biscayne Bay Celebrity Homes Sightseeing Cruise

Tag til mødestedet og gå om bord på en komfortabel yacht, før du tager på sightseeing i de kendtes hjem. Naviger gennem det smukke vand i Biscayne Bay, og bliv betaget af panoramaudsigten over Miamis skyline. Se den pulserende havn i Miami, den afsondrede Fisher Island og de solbeskinnede kyster ved Miami Beach. Nyd udsigten, mens du sejler forbi de overdådige palæer, der ligger langs kysten og vidner om de riges og berømtes overdådige livsstil. Vælg at nyde turen fra den klimakontrollerede komfort på yachtens hovedniveau eller gå op på øverste niveau for en luftig bådtur under åben himmel. Lyt til interessante tosprogede kommentarer under hele krydstogtet, og få indsigt fra din kyndige guide.

Miami: Hop-on Hop-off sightseeingtur med åben bus

Miami: Hop-on Hop-off sightseeingtur med åben bus

Oplev magien i Miami med denne hop-on hop-off-bustur. Læn dig tilbage og slap af om bord på en åben dobbeltdækker-sightseeingbus, mens du nyder synet og lyden af en af USA's mest pulserende byer. Nyd underholdende og informative lydkommentarer, der guider dig gennem Miamis rige historie og daglige liv og fremhæver alle de steder, du skal se undervejs. Med fleksibiliteten til at hoppe af og udforske, når det passer dig, kan du benytte lejligheden til at opdage Miamis ikoniske strande, cubanske kultur og livlige livsstil. Få mest muligt ud af din tid, og nyd byen i dit eget tempo, hvor du selv bestemmer, hvornår og hvor du vil hoppe af og gå på opdagelse. Busserne kører hvert 30. minut, så du aldrig behøver at vente længe på at komme videre på dit eventyr. Fordyb dig i Miamis unikke atmosfære med mulighed for at udforske Design District med sin fantastiske Art Deco-stil og den smukke botaniske have ved Soundscape Park med gratis generel adgang. Og når du er klar til en pause, kan du forkæle dig selv på de lækre restauranter omkring Lincoln Road. Tag også på eventyr i den nærliggende Everglades National Park, hvor du kan opleve eksotiske fugle, slanger, fisk og skildpadder i deres naturlige habitat. Og for at få en virkelig spændende oplevelse kan du tage en tur i en airboat langs græsfloden. De største seværdigheder omfatter: - Bayside markedsplads - South Beach - Soundscape Park - Design District - Wynwood Walls - Miami centrum - Little Havana

Miami Combo: Bustur med åben top og krydstogt i Millionaires Row Bay

Miami Combo: Bustur med åben top og krydstogt i Millionaires Row Bay

Oplev Miamis pulserende kultur og skønhed med en enkelt tur i åben bus. Tag på en omfattende rejse gennem byens ikoniske og travle kvarterer. Du vil på første hånd opleve den eklektiske blanding af arkitektoniske stilarter, der gør Miami karakteristisk, og du vil lære om deres historiske og kulturelle betydning. Hør anbefalinger om det lokale køkken og skjulte hotspots for at opdage byens smeltedigel af mangfoldighed. Eventyret fortsætter med et stop på den travle Bayside Marketplace, hvor du kan shoppe souvenirs eller snuppe en bid mad. Derefter tager vi dig med til det kunstneriske Wynwood Walls, som er et must for kunstentusiaster. Klar til en tur på den vilde side? Vi har dækket dig ind med et besøg i Miami Zoo, hvor du kan komme helt tæt på et mangfoldigt dyreliv. Mærk den pulserende atmosfære, når vi kører ned ad den ikoniske Ocean Drive og nyder fodgængerparadiset Lincoln Road. Og selvfølgelig er ingen tur komplet uden at slikke sol på den verdenskendte Miami Beach. Den næste tur er en spektakulær 90-minutters bådtur i Biscayne Bay. Med en fuldt fortalt oplevelse og kommentarer på både engelsk og spansk får du en dybdegående forståelse af områdets økologi og historie. Se på de berømtheders overdådige hjem, der ligger langs kysten, og som vidner om byens tiltrækningskraft på de rige og berømte langs Miamis Millionaire's Row. Krydstogtet giver dig mulighed for at absorbere bugtens skønhed fra to perspektiver: det åbne dæk med uhindret udsigt eller komforten i det klimatiserede interiør med en fuldt udstyret bar. Begge dele giver en lige så fantastisk udsigt over bugtens naturskønne udsigter. Book din tur nu, og oplev selv Miamis magi, charme og livlighed.

Everglades: Dagstur i sumpbåd i Sawgrass Park og udstilling

Everglades: Dagstur i sumpbåd i Sawgrass Park og udstilling

Tag på et rigtigt eventyr med en sumpbådstur i Florida Everglades, og se alligator- og krybdyrsudstillingen. Udforsk dette fascinerende naturvidunder, hør Seminole-folkets historie, og lær om det dyreliv, du nyder, af din kaptajn. Gå ombord på sumpbåden og glid ud i Everglades. Mens du sejler, kan du høre kaptajnen fortælle fascinerende historiske og økologiske fakta. Lyt til fortællinger om, hvordan de indfødte amerikanske Seminole-folk og pantere engang levede sammen i denne frodige vildmark. Hold øje med sjældne og truede dyr, mens du skimmer over det glasagtige vand, gennem græsklædte floder og over den tropiske mose. Se alligator- og krybdyrsudstillingen efter sumpbådturen. Kom tæt på en babyalligator, rør ved dens unikke hud og lær om disse formidable rovdyr.

Miami: Billet til "Superblue Miami", en medrivende kunstoplevelse

Miami: Billet til "Superblue Miami", en medrivende kunstoplevelse

Opdag Miamis mest spændende kunstoplevelse i Superblue. Udforsk en betagende spejlskulpturelabyrint, interagér med imponerende digitale verdener, der er omgivet af årstidens blomster og vandfald, se dit eget hjerte banke i lyset af 3.000 lys og meget mere - alt sammen under et og samme besøg. Publikum i alle aldre vil finde kreative, oplysende og overraskende øjeblikke på deres rejse gennem Superblue's 50.000 kvadratmeter kunstoplevelser. Superblue er skabt af ambitiøse kunstnere og fuldendes af din deltagelse. Kom i kontakt med banebrydende teknologi, dyk ned i aktuelle verdensproblemer, og find en følelse af forundring frem, som vil få dig til at spørge: "Hvordan har de gjort det?"

Miami: Sightseeing-tur med speedbåd

Miami: Sightseeing-tur med speedbåd

Skift om bord på en motorkatamaran og tag på et 45-minutters off-shore-eventyr, der giver dig en ultimativ sightseeing-oplevelse i ægte "Miami Vice"-stil. Indfang udsigten over Miami og dens spektakulære skyline i komfort og sikkerhed fra en luksuriøs båds plyssede siddepladser. Kør langs Miamis kystlinje, hvor du passerer forbi berømthedernes millionboligervillaer på Star Island, Fisher Island og Miami Beach. Tag dig tid til at værdsætte art deco-kvarteret South Beach fra speedbådens unikke perspektiv i Atlanterhavet. Sejl rundt på Miamis eneste båd, der vover sig ud i havet. Speedbåden er åben 365 dage om året og afgår dagligt fra Bayside Marketplace fra kl. 11.00 til solnedgang: hver time på hverdage og hvert 30. minut i weekender og på helligdage.

Miami: Everglades Safari Park Airboat-tur

Miami: Everglades Safari Park Airboat-tur

Oplev floraen og faunaen i Everglades Safari Park, mens dine kaptajner navigerer gennem nationalparkens uberørte farvande på en airboat-tur. Lær dette unikke landskab at kende på tæt hold med en guide. Nyd dyreshows, udstillinger, en observationsplatform og en boardwalk med junglestier. Begynd din airboat-rejse dybt ind i naturens mystiske vildmark. Slap af, mens du passerer gennem et indviklet system af græsfloder. Lær om vådområderne af din guide, mens du manøvrerer gennem denne hemmeligt bevarede jungle og dens indbyggere. Oplev en betagende panoramaudsigt, mens du glider gennem parken med stop på dæmninger undervejs. Hold udkig efter alligatorer, skildpadder, hjorte, vildsvin og vaskebjørne. Mød den indfødte flora og andre eksotiske dyreliv i Everglades' frodige vegetation og rolige omgivelser. Efter din 40-minutters airboat-tur kan du se nærmere på nogle af de dyr, der bor i Floridas Everglades, under et interaktivt Wildlife Nature Show. Du kan også udforske den snoede Jungle Trail til fods, se observationsdækket og andre udstillinger i parken.

Miami: Guidet aftenkrydstogt på Biscayne Bay

Miami: Guidet aftenkrydstogt på Biscayne Bay

Udforsk den glitrende Biscayne Bay på et aftencruise, mens du får et indblik i livsstilen hos nogle af verdens mest berømte stjerner. Sejl gennem Miamis havn, den eksklusive Fisher Island og Miami Beachs kyster. Gå ombord på båden og beundre de tårnhøje skyskrabere i Miamis skyline fra Biscayne Bay. Nyd live-kommentarer fra din guide om bord og interessante fakta om byen og dens berømte indbyggere. Se de internationalt kendte stjerners hjem ved havet, f.eks. Lionel Messi, Jennifer Lopez og David Beckham. Sejl forbi lokale vartegn som Fisher Island, Port of Miami og Venetian Islands. Under krydstogtet kan du også købe drikkevarer og snacks fra baren om bord.

Ofte stillede spørgsmål om Miami Bus- og minivanture

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Miami end Bus- og minivanture?

Disse andre ting at gøre i Miami må du ikke gå glip af:

De mest populære seværdigheder i Miami

Oplevelser i Miami

Byer i USA

Udforsk Miami

Læs vores komplette guide til Miami , eller opdag byens bedste oplevelser .

Det synes rejsende om Miami

Samlet bedømmelse

4.1
(7.675 anmeldelser)

Fantastisk måde at se byen på. Meget nemt at bytte denne voucher til en billet i en af Big Bus-kioskerne på Bayside Marketplace. Busser var generelt til tiden, og appen var nyttig med sin live tracker-funktion. Jeg brugte hop on hop off bussen en fredag sidst i maj og kæmpede ikke for at få plads i nogen bus.

Desværre var der en fejl med datoerne. Jeg ved ikke, om det var mit eller din virksomheds system, og datoen jeg skulle bruge for at tage turen var ikke 4/8 men 22/4. så jeg gjorde ikke turen, da jeg stadig var i mit land. Jeg vil gerne vide, om du kan tilbyde mig den løsning. Mange tak

En fantastisk tur for at lære Miami at kende! Jeg så alle højdepunkterne på den første dag. Hvis du starter tidligt, er der tid nok til at komme ud ved stoppestederne og udforske alt. Audioguiden er tilgængelig på flere sprog og er meget attraktiv. Det var rigtig sjovt!

Alt gik godt, jeg fik billetten i bussen, og bådbilletterne kunne købes på havnen. Begge kan varmt anbefales.

Alt var fantastisk, vi kom ind og ud hele dagen. Vi har set utroligt meget.