Tilføj datoer

MiamiJetski

Vores mest anbefalede Miami Jetski

Miami: Jetski og bådtur på bugten

1. Miami: Jetski og bådtur på bugten

Spring over bølgerne i Biscayne Bay med en instrueret jetski-oplevelse i Miami Beach. Få styr på det grundlæggende, og kør ud på havet, mens du mærker det adrenalinfyldte suset. Udfordr dig selv eller ræs mod dine venner, mens du beundrer udsigten over kysten. Tag til Pelican Harbor Marina og mød din guide og gruppe for dagen. Klatre op på din jetski og lær det grundlæggende i ridning med en kort introduktion fra din instruktør. Gå ud til ridezonen ledsaget af din instruktør. Her kan du nyde friheden til at ræse over vandet, så hurtigt du vil. Lad din adrenalin guide dig med enorme hop over bølgerne. Gå alene eller tag din ven med på turen, mens du nyder Miami-solen med udsigt over byens skyline. Din instruktør vil blive i ridezonen og overvåge under hele aktiviteten.

Miami: Biscayne Bay 1-times jetski- og pontonbådtur

2. Miami: Biscayne Bay 1-times jetski- og pontonbådtur

Rejs om bord på en stabil ponton med afgang fra Miami Beach for at opleve det trendy område fra et nyt perspektiv. Hold udkig efter luksuriøse huse og et varieret havliv, når du når Biscayne Bay. Kør på en højhastighedsjetski over den rolige lagune i Biscayne Bay, og nyd den fantastiske udsigt over byen. Skib om bord på en ponton ved Miami Beach og tag på en smuk 20-minutters tur til dit udgangspunkt. Se de rige og berømtes imponerende hjem undervejs. Når du kommer til lagunen, kan du stige om bord på din moderne jetski og få et spændende eventyr på vandet. Få en kort kørevejledning, inden du letter over den rolige Biscayne Bay. Se den slående Miamis skyline strække sig ud i det fjerne, beundr de omkringliggende skyskrabere, og hold udkig efter arter som søkøer og delfiner.

Miami: Bådtur med drinks, musik, tubing og jetski

3. Miami: Bådtur med drinks, musik, tubing og jetski

Gå om bord på din katamaranbåd og udforsk den smukke Biscayne Bay. Nyd et udvalg af snacks og alkoholiske og ikke-alkoholiske drikkevarer, og slap af, mens du nyder solen på din dag i bugten. Tag ud for at udforske Biscayne Bay på en bådtur. Når du er kommet ud i bugten, kan du enten slappe af om bord eller nyde de vandaktiviteter, du har valgt som en del af din aktivitet. Sus gennem bugten på din jetski, og glid hen over bugten på din tubingtur. Liv dig ud på festplatformen, hvor du kan lege med vandlegetøj, lytte til musik og nyde drinks og snacks, inden du går tilbage til kajen.

Miami: Sunny Isles Jet Ski Udlejning fra stranden

4. Miami: Sunny Isles Jet Ski Udlejning fra stranden

Udforsk kysten ved Sunny Isles på North Miami Beach med maksimal frihed ved at leje din egen Yamaha VX Deluxe Jet Ski. Lær af en professionel Jet Ski-tekniker, og oplev så spændingen ved surfing og fart, mens du jetter ud fra kysten. Vælg mellem en enkelt eller dobbelt 60-minutters leje af Jet Ski. Når du har tjekket ind på stranden uden for Newport Beach Hotel og udfyldt papirarbejdet og betalt depositum i kontanter, vil en professionel instruktør gøre dig fortrolig med jetski'erne, inden du kan gå på opdagelse i glæden ved jetski på egen hånd. Skøjt og zoom gennem havets bølger, og beundr skyline af Sunny Isles og North Miami Beach. Mens du sejler over det åbne vand på din jetski, skal du holde øje med delfiner, mantaer, havskildpadder, søkøer og andre havdyr.

Miami: 30- eller 60-minutters jetskioplevelse med instruktør

5. Miami: 30- eller 60-minutters jetskioplevelse med instruktør

Efter ankomsten til startstedet får du forklaret, hvordan man sikkert betjener en jetski. En instruktør på en separat jetski følger efter dig hele tiden for at hjælpe dig. Din nye jetski er virkelig hurtig, og det bliver helt sikkert rigtig sjovt. Du får et stort område at boltre dig på, hvor du kan sejle frit og øve dine færdigheder. Da turen foregår i en bugt, er vandet dejligt roligt i modsætning til havet. Der kan være op til 2 personer på din jetski, så I kan deles om tjansen som henholdsvis fører og passager. På denne jetskiudflugt får du med garanti uforglemmelige minder om dig og dine venner med hjem.

Miami: Jetskiudlejning med instruktør og vejledning

6. Miami: Jetskiudlejning med instruktør og vejledning

Opdag den berømte Miami-kyst på en adrenalinfyldt jetski-tur. Glid hen over bølgerne, og tjek det smukke kystlandskab. Hold øje med delfiner, der svømmer ved siden af dig, og køb en video- eller fotopakke af dit eventyr. Kom til mødestedet ved marinaen og få en gratis pontonbådtur ud til jetskiene ved vandplatformen. Få en vejledning i, hvordan man kører jetski, tag derefter din redningsvest på og begynd at nyde turen. Kør ud til havet, og hold øje med delfiner, der springer op af vandet. Nyd det fantastiske solskin, mens din autoriserede guide viser dig rundt. Derefter kan du nyde den spektakulære udsigt over Miamis kystlinje undervejs. Følg også din instruktør for at se de bedste steder. Til sidst kan du købe en foto- eller videopakke som en souvenir af din jetski-oplevelse.

Miami: 1 times leje af jetbil

7. Miami: 1 times leje af jetbil

Kom til mødestedet, og hop så ind i din jetcar for at begynde at køre rundt på havet og udforske Miami. Start din motor, og sæt derefter sejl for at tjekke de luksuriøse palæer og trendy restauranter i Miami. Afspil dine yndlingsmelodier med det indbyggede Bluetooth-lydsystem. Du kommer til at køre den første 4-personers jetcar i USA. Vi stopper ved en strandø, hvor du kan tage fantastiske billeder med udsigt over Miami. Du vil også køre rundt i luksuriøse palæer og restauranter i Miami, mens du lytter til din yndlingsmusik i vores helt nye Bluetooth-system. Denne aktivitet er børnevenlig, så lad hele familien nyde denne unikke oplevelse af at køre på vandet.

Fra Miami: 2.5-timers guidet tur på jetski i byen og omegn

8. Fra Miami: 2.5-timers guidet tur på jetski i byen og omegn

Discover Miami and enjoy a special experience on this exciting Jet Ski tour. På denne tur vil du kunne beundre centrum af Miamis imponerende skyline, Key Biscayne og Brickell Key, men også Fisher Island og de rige og kendtes villaer på Star Island. Se de fantastiske villaer, der tilhører kendisser som Will Smith, Sylvester Stallone, Tony Montana, Shaquille O’Neal og Gloria Estefan. Hold en kort pause på den offentlige Monument Island, og nyd det fantastiske landskeb. Den største marina i det sydlige Florida (med mere end 400 både og skibe) finder du også i Miami. Sus gennem Government Cut til Atlanterhavet, og se South Beach, Nikki Beach og Ocean Drive fra vandet. With a bit of luck you might even spot one or two dolphins in Biscayne Bay!

Ft. Lauderdale: Hollywood Beach Jet Ski Udlejning

9. Ft. Lauderdale: Hollywood Beach Jet Ski Udlejning

Udforsk Intercoastal Waterways ud for Hollywood og Dania Beaches med maksimal frihed ved at leje din egen jetski. Lær af en professionel jetski-fagmand, og oplev så spændingen ved fart, når du sejler langs Intercoastal. Vælg mellem en enkelt eller dobbelt jetski. Når du har checket ind og udfyldt papirarbejdet og betalt kontant depositum, kan du blive fortrolig med de nye Yamaha- og Seadoo jetski af en professionel instruktør. Derefter kan du tage af sted for at opdage glæden ved jetski på egen hånd og nyde friheden til at køre i dit eget tempo. Blik på millionærboligerne og Hollywood Beachs skyline, mens du glider hen over vandet. Mens du bevæger dig over det åbne vand på din jetski, skal du holde øje med delfiner, mantaer, havskildpadder, søkøer og andre havdyr.

Fra Miami: Jetski- og fritidstur i Key West

10. Fra Miami: Jetski- og fritidstur i Key West

Start din eventyrdag med en bekvem afhentning fra mødestedet i Miami. Hop ombord på din komfortable busser med aircondition og slap af, mens du rejser til Key West. Når du ankommer til Key West, kan du nyde en 90-minutters, sjov, højhastigheds jetski-tur langs det smukke blå vand. Efter din jetski-tur kan du tage lidt timeout for at udforske Key West i dit eget tempo. Øen Key West har masser at byde på for alle, herunder dens berømte strande, varme turkise vand, Duval Street med sine endeløse barer og butikker og Ernest Hemingways tidligere hjem og museum.

Tilgængelige aktiviteter

16 aktiviteter fundet
Sortér efter:

Andre seværdigheder i Miami

Vil du se alle oplevelser i Miami? Klik her for en fuld oversigt