Tilføj datoer

Michaeliskirche

  • Guidede ture
  • Private rundvisninger
  • Hop-on hop-off-ture
  • Andre oplevelser
Vi fandt 18 aktiviteter
Sorter efter:
1 - 16 / 18

Andre seværdigheder i Michaeliskirche

Vil du se alle oplevelser i Michaeliskirche? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Michaeliskirche

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 4.033 anmeldelser

Vi gik med Andreas. Det var en fantastisk tur med en masse humor. Vi sad en del af turen ovenpå: Jeg anbefaler et tørklæde og hue, det blæste meget trods 17°. Vi satte os ned resten af turen og var stadig i stand til at se og nyde alting uden vinden.

Buschaufføren havde en utrolig viden om historie og aktuelle anliggender, og det var meget underholdende. Han gav insider-tips, for eksempel hvor man kunne spise godt og billigt. Jeg kan kun anbefale dette for at få et første overblik over Hamborg.

Turen er bestemt det værd. En masse information om en masse ting, som du ellers lige ville have kørt eller gået forbi. Stå af og på igen mange interessante steder. Og det i en hel dag. Uovertruffen til prisen. Top!!!

Meget fin bustur med info på dansk, som giver et godt overblik over Hamborg. Havnerundfarten var ligeledes en oplevelse, rundt i de små kanaler og ud i selve havnen, blandt de store skibe.

Vi kørte hele sløjfen uden at stå af, cirka 1,5 time. Vores buschauffør blev ved med at give os nyttige oplysninger til vores senere ophold i Hamborg. Vi anbefaler.