Vores mest anbefalede ting at gøre i Middelburg

Middelburg: Guidet byvandring

Middelburg: Guidet byvandring

Sammen med vores byguide vil du gå gennem Middelburgs monumentale centrum. Undervejs tager stille pladser, skjulte gyder, høje klostertårne og gamle købmandshuse dig med til andre tider. Højdepunkterne er rådhuset, klosteret med tårnet (Long John), Damsquare, Kuiperspoort og smukke gyder med købmandshuse. Vores guider er specialiserede i Middelburgs historie. Start: Kl. 14.00 Slut: kl. 15.30 Sprog: Hollandsk og tysk Mødested: foran rådhuset (Markt), byens centrum Børn op til 12 år gratis.

Middelburg: Escape Tour - Self-Guided Citygame

Middelburg: Escape Tour - Self-Guided Citygame

Har du allerede hørt om Jean Baptiste de Loeil? Han er den mest berygtede kirurg i Middelburg. Efter at have testet nogle midler havde han begået en enorm forbrydelse. Og i en by som Middelburg cirkulerer sådan en historie hurtigt. Han flygtede gennem den hemmelige udgang, hvorigennem hans forbudte stoffer også blev smuglet. Men han skal være hurtig, vil du hjælpe? Vælg dit starttidspunkt med dine holdkammerater, begyndende når som helst dag eller nat. Gå gennem byen, afkryds opgaver for at finde alle de spor, du har brug for for at nå den hemmelige passage. Mens du søger efter spor, kan du undre dig over de smukke seværdigheder i byen. Gå forbi Abbey Tower, vandre gennem de dejlige gader og hold øje med de mange historiske bygninger i byens centrum. Arbejd hurtigt, og du og dit team kan sætte rekorden for den hurtigste tur. Held og lykke!

Middelburg: Byens kanalrundfart

Middelburg: Byens kanalrundfart

Hop ombord på Middelburgs kanalrundfart, og udforsk denne historiske by fra vandsiden. Sejl forbi Lange Jan - Middelburgs ikoniske 90,5 meter høje tårn - VOC-bygningen, Oostkerk og Kloveniersdoelen. Under krydstogtet bliver du ført langs de maleriske kanaler, forbi marinaen og lige ind i hjertet af Middelburg. Middelburg var den anden VOC-by (Dutch East India Company) i Holland. I dag er det den femte monumentby i landet med over 1200 monumenter. Under hele rejsen vil du nyde en fantastisk udsigt over byens mest bemærkelsesværdige vartegn. Vores kaptajn vil underholde dig med fortællinger om byens oprindelse, dens rige historie og dens monumentale bygninger.

Middelburg: Guidet tur til rådhuset

Middelburg: Guidet tur til rådhuset

Oplev med vores ekspertguide en historisk tur gennem det smukke sengotiske rådhus og få fortalt om dets begivenhedsrige historie. Du besøger bl.a. bryllupssalen, rådssalen og borgersalen. Eksklusiv guidet tur med guider fra Tourist Info Middelburg. Turens varighed er 1 time.

e-Scavenger hunt: Udforsk Middelburg i dit eget tempo

e-Scavenger hunt: Udforsk Middelburg i dit eget tempo

Tag på opdagelsesrejse i Middelburg. Oplev de vigtigste fakta og de mest berømte steder i byen. Gå på jagt efter byens skatte sammen med din familie eller dine venner. Kan du fuldføre opgaverne? Vil du få den højeste score i Middelburg? Denne e-Scavenger Hunt vil give jer en fantastisk dag i Middelburg. Du bestemmer selv, hvornår du starter, holder pause og slutter. Spil i et hold eller i mindre hold mod hinanden. Lær byen at kende på en unik måde, ideel for familier, venner eller kolleger. Instruktioner til at starte turen vil blive givet efter booking. Du kan tage denne tur, når du vil.

Middelburg: Mord-krimi-spil Interaktiv rundvisning med egen guide

Middelburg: Mord-krimi-spil Interaktiv rundvisning med egen guide

Opklar et mord, og se samtidig alle højdepunkterne i Middelburgs centrum. Spil dette unikke spil med en gruppe venner eller din familie. Du modtager instruktioner, en fotoramme og en svarformular på forhånd via e-mail. Du modtager også et kort over den by, hvor mordet fandt sted. Centret er inddelt i sektioner, hvor du skal lede efter et sted, hvor du kan tage en gruppeselfie. Når du har fundet stedet, sender du en selfie via WhatsApp til din spilinstruktør. Hvis placeringen er korrekt, sender de dig den næste ledetråd om mordet. Efterhånden som du går langs de hyggeligste steder i centrum af byen, vil du samle flere og flere spor om mordet. I løbet af spillet har du tid nok til at gå ind i en café eller butik, som du passerer, og til at beundre nogle af Middelburgs højdepunkter.

Zeeland: Udforsk Oosterschelde og Veerse Meer på E-Choppers

Zeeland: Udforsk Oosterschelde og Veerse Meer på E-Choppers

Færdiglavede ture til at udforske Zeeland på vores elektriske køretøjer. Vores ture er tilgængelige via GPS på din mobiltelefon og giver dig mulighed for at se alle hotspots i områderne (Oosterschelde, Yerseke, Veerse Meer, Veere osv.). Vores butik er åben 7 dage fra 9:30 til 18:00. Elektrisk cykel: Vores luksuriøse og komfortable elcykler er til rådighed hele dagen. Du kan nemt cykle mellem 80-120 km, hvilket giver dig mulighed for at se alle de forskellige landskaber i regionen. Tilbehør tilbydes i vores butik. Elektrisk kickbike - starter kl. 12.30 eller 15.30 Unikt i området! Udforsk området omkring Goes (historiske landsbyer og Oosterschelde) på vores elektriske trin. Denne aktivitet er 100% elektrisk, men vores mest eventyrlige! Vores aktivitet varer ca. 2,5 timer med masser af muligheder for at få en drink, tage billeder og nyde omgivelserne. Bemærk venligst, at minimumsalderen er 16 år. Elektriske choppere - starter kl. 9.30 eller 14.00 Udforsk området på vores E-choppere i 4 timer. Du får sikkerhedsinstruktioner og en hjelm, og så er du klar til at køre. Brug vores GPS-ture til at besøge hotspots, og slut dagen af med en middag tæt på Goes. Vær opmærksom på, at du skal have et gyldigt kørekort. Elektrisk båd - med start kl. 9.30, 12.30 eller 15.30 Nyd stilheden med familie og venner. Vores e-båd med plads til 4 personer er en meget nem og behagelig måde at sejle på vores kanaler og besøge den historiske havn i Goes. I har 2,5 timer til at udforske regionen og nyde lidt mad og drikke sammen.

Middelburg: Entrébillet til Zeeuws Museum

Middelburg: Entrébillet til Zeeuws Museum

På Zeeuws Museum, som ligger i et tidligere kloster, kan du opleve overraskende aspekter af Zeelands kultur og historie: fra arkæologiske fund og verdensberømte gobeliner til regionale dragter, porcelæn, sølv og de mest forskelligartede genstande, som zeelændere har bragt med hjem fra fjerne lande. Den ekstremt varierede samling danner grundlag for innovative udstillinger, som altid har en relation til her og nu. Zeeuws Museum bevarer ca. 30.000 genstande, der fortæller historier om Zeelands kultur og historie. Vi bruger kunst og kulturarv til at opbygge et modstandsdygtigt samfund. Det er vores mission. Museet er et sted for møder, hvor vi lærer at se på tingene på en anden måde og udvikler nye færdigheder. Vi deler viden, teknikker og historier om samlingen med kunstnere, designere og lokalsamfund og holder dermed Zeelands kulturarv i live.

Ofte stillede spørgsmål om Middelburg

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Middelburg?

Topattraktionerne, der skal opleves i Middelburg:

Se alle seværdigheder i Middelburg, du ikke må gå glip af

Hvad er de bedste billige ture i Middelburg?

Disse er de bedste aktiviteter, når du besøger Middelburg og har et begrænset budget:

Se alle billige aktiviteter i Middelburg på GetYourGuide

De mest populære seværdigheder i Middelburg

Oplevelser i Middelburg

Byer i Holland

Andre seværdigheder i Middelburg

Vil du se alle oplevelser i Middelburg? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Middelburg

Samlet bedømmelse

4.1
(7 anmeldelser)