Vores mest anbefalede ting at gøre i Middelburg

Middelburg: Escape Tour - Self-Guided Citygame

1. Middelburg: Escape Tour - Self-Guided Citygame

Har du allerede hørt om Jean Baptiste de Loeil? Han er den mest berygtede kirurg i Middelburg. Efter at have testet nogle midler havde han begået en enorm forbrydelse. Og i en by som Middelburg cirkulerer sådan en historie hurtigt. Han flygtede gennem den hemmelige udgang, hvorigennem hans forbudte stoffer også blev smuglet. Men han skal være hurtig, vil du hjælpe? Vælg dit starttidspunkt med dine holdkammerater, begyndende når som helst dag eller nat. Gå gennem byen, afkryds opgaver for at finde alle de spor, du har brug for for at nå den hemmelige passage. Mens du søger efter spor, kan du undre dig over de smukke seværdigheder i byen. Gå forbi Abbey Tower, vandre gennem de dejlige gader og hold øje med de mange historiske bygninger i byens centrum. Arbejd hurtigt, og du og dit team kan sætte rekorden for den hurtigste tur. Held og lykke!

Middelburg: Guidet byvandring

2. Middelburg: Guidet byvandring

Sammen med vores byguide vil du gå gennem Middelburgs monumentale centrum. Undervejs tager stille pladser, skjulte gyder, høje klostertårne og gamle købmandshuse dig med til andre tider. Højdepunkterne er rådhuset, klosteret med tårnet (Long John), Damsquare, Kuiperspoort og smukke gyder med købmandshuse. Vores guider er specialiserede i Middelburgs historie. Start: Kl. 14.00 Slut: kl. 15.30 Sprog: Hollandsk og engelsk Mødested: foran rådhuset (Markt), byens centrum Børn op til 12 år gratis.

Middelburg: Guidet tur til rådhuset

3. Middelburg: Guidet tur til rådhuset

Oplev med vores ekspertguide en historisk tur gennem det smukke sengotiske rådhus og få fortalt om dets begivenhedsrige historie. Du besøger bl.a. bryllupssalen, rådssalen og borgersalen. Eksklusiv guidet tur med guider fra Tourist Info Middelburg. Turens varighed er 1 time.

Zeeland: Selvguidet road trip Zeeland

4. Zeeland: Selvguidet road trip Zeeland

Oplev provinsen Zeeland med din egen (leje)bil ved hjælp af en webapp, der er designet som din digitale guide. Tusindvis af tilfredse brugere er gået forud for dig! Du kører i dit eget tempo, fra din egen (ferie)adresse, ubekymret fra højdepunkt til højdepunkt via en fantastisk rute i denne smukke provins. Vi fortæller dig om fortid og nutid for hvert højdepunkt og sørger for, at du navigerer til det helt rigtige sted. Dette road trip er en komplet dagstur på 115 kilometer, perfekt til at dele med din familie, venner, kære, kolleger, og selv din pelsede ven kan komme med! Der er masser af stop undervejs, hvor din firbenede ven kan løbe og lege. Zeelands slogan er "Zeeland, ikke normalt smukt". Oplev det selv, og opdag provinsens skønhed. Se ikke længere, dette er den bedste og billigste investering til din dag ude! Du behøver ikke at spilde tid på at forberede din dag, du går ikke glip af noget, og du ser mere, end du ville opdage på egen hånd. Webappen er tilgængelig på 8 sprog; skrevet på hollandsk og automatisk oversat til engelsk, tysk, fransk, spansk, italiensk, kinesisk og japansk. Det er nemt at følge med på din smartphone, og du behøver ikke at downloade noget på forhånd. Hvis din gruppe har flere biler, skal du blot dele link og adgangskode (op til maksimalt 2 biler pr. køb). Bare pas på internetdata. En dag med rundtur til de mest betagende steder og uopdagede højdepunkter i Zeeland er en sand oplevelse. Du er ikke forpligtet til at spise/drikke på et cateringstop på denne rute. Vi giver dig bare et tip om dette hyggelige stop. Ingen mad eller drikke er inkluderet på denne road trip, så du har friheden til at stoppe, hvor du vil for en lækker snack. Men bare rolig, vi rådgiver dig gerne om de bedste stop undervejs. Dette fortryllende road trip starter i Walcheren og tager dig til Schouwen-Duiveland. Vi anbefaler, at du starter mellem kl. 9.30 og 10.00 for at få den optimale oplevelse af turen, og fordi det ofte er mørkt sidst på dagen. Du kan booke denne tur fra tirsdag til lørdag. Nogle af de stop, vi anbefaler, er måske ikke åbne på turens dag. Så tjek på forhånd åbningstiderne i vores webapp for de stoppesteder, du vil besøge. Den bedste dag at køre denne tur er lørdag. Alle punkter er åbne (med forbehold for ændringer) på denne dag. Fordele - Billig, prisen er en samlet pris og ikke pr. person - Designet og verificeret af destinationsspecialister - Altid opdateret, tips fra brugere bliver behandlet med det samme - Kræver ingen forberedelsestid - Ingen søgning (og stress) under din tur - Oplev provinsen individuelt - Meget informativ, masser af tips om seværdigheder, åbningstider og lokale skikke - Råd om ruter og restauranter undervejs

Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Middelburg

Middelburg
4 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Udforsk omegnen af Middelburg

Udforsk alle

Ofte stillede spørgsmål om Middelburg

Hvad er de bedste billige ture i Middelburg?

Disse er de bedste aktiviteter, når du besøger Middelburg og har et begrænset budget:

Andre seværdigheder i Middelburg

Vil du se alle oplevelser i Middelburg? Klik her for en fuld oversigt