Tilføj datoer

Ting at foretage sig Midtown Manhattan

Tilgængelige aktiviteter

263 aktiviteter fundet
Sortér efter:
Side 1 af 17

Ofte stillede spørgsmål om Midtown Manhattan

Andre seværdigheder i Midtown Manhattan

Vil du se alle oplevelser i Midtown Manhattan? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Midtown Manhattan

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 46.017 anmeldelser

Meget godt køb, jeg fik to, for min kæreste og jeg, og vi elskede letheden ved at booke, annullere eller ændre timer. Der var tidspunkter, hvor vi ikke havde tid til at komme til en, og vi ændrede tiden et par minutter før uden problemer. Du sparer mange penge, da du med 2/3 attraktioner allerede har amortiseret købet. Bemærk også, at det historiske museum inkluderer alle udstillingerne, alle 3, og at for en individuel billet allerede er $60. Så det er helt værd at købe, meget glad og hurtig alt. Vi kom også ind i Empire State ved solnedgang, hvor de dyreste timer er, så købet af passet kan absolut anbefales

Det var slemt, at billetterne til de individuelt bookede aktiviteter ikke kunne kaldes frem i appen. Billetten er gyldig i 9 dage. Vi skubbede dagen for besøget tilbage. Kunne ikke gøre andet på grund af forbehold. Efter aktiveringsdagen kunne de reserverede billetter ikke længere kaldes frem i appen. Kun i den tilsendte e-mail. Tip!! Tag altid et skærmbillede af billetten. Internet er ikke altid tilgængeligt.

Alt gik glat og ukompliceret. Nogle gange kunne man godt have ønsket sig, at "billetskrankerne" / "billetskrankerne" var bedre markeret, så du med det samme kan se, om du er det rigtige sted med GoCityPass. Så vores tip: spørg lige i starten, om du er det rigtige sted med passet. På Rockefeller Center var der for eksempel to skud, hvor det ene til folk med en aflevering var kortere.

Næsten alt fungerede meget godt. Vi reserverede en tid til Frihedsgudinden, hvilket var helt unødvendigt, da det ikke var tjekket, og heller ikke var der kø. Ventetiden var meget kort for alle attraktioner. Aldrig længere end 20 minutter. Det eneste, der ikke virkede, var at gå til Top if the Rock. Meget dårligt organiseret, fuldstændig kaotisk. Absolut ikke anbefalet.

Så smukt! Absolut pengene værd at få den oplevelse. Jeg planlagde efter solnedgang, og det var fantastisk.