Tilføj datoer

Milano
Bus- og minivanture

Bus- og minivanture

Vores mest anbefalede Milano Bus- og minivanture

Milano: Indgangsbillet til katedralen og domkirkens terrasser

1. Milano: Indgangsbillet til katedralen og domkirkens terrasser

Udforsk Milanos ikoniske symbol med din billet til Duomoen, der giver fuld adgang, og se den 600 år gamle domkirke. Lær om Skt. Ambrosius' historie og domkirkens vigtige rolle under udviklingen af byen - både åndeligt og kulturelt.  Beundre bypanoramaer fra Duomo-terrasserne. Fra terrassen, der er bygget af Candoglia-marmor, kan du på klare dage se så langt som til Alperne og Appenninerne. Du har mulighed for at tage elevatoren (ikke inkluderet). Beundr Duomoens 27 sale og Palazzo Reales glasmosaikvindue, gobeliner og skulpturer fra det 14. århundrede.

Bergamo: Bustransport til/fra Milanos centrum

2. Bergamo: Bustransport til/fra Milanos centrum

Nyd en komfortabel direkte envejstransport mellem Bergamo Lufthavn og Milano. Rejs sikkert i en bus med aircondition uden ekstra gebyrer for bagage. Hvis du ankommer til Bergamo Lufthavn, skal du blot finde bussen lige uden for ankomsthallen. Ankom til et centralt sted i Milanos centrum - tæt på taxaer, metro og offentlige busser. Hop på bussen, der afgår fra Milanos centrum, ved udgangen af togstationen "Piazza Luigi di Savoia". Spar dig selv for at skulle navigere i det offentlige transportsystem, og nyd godt af, at alle køretøjer vedligeholdes regelmæssigt i overensstemmelse med høje hygiejne- og kvalitetsstandarder.

Santa Maria delle Grazie: Guidet besøg til Den Sidste Nadver

3. Santa Maria delle Grazie: Guidet besøg til Den Sidste Nadver

Se mesterværket, som er den sidste nadver, på nært hold på en guidet tur, og lær om dens fascinerende historie af din autoriserede guide. Kirken Santa Maria delle Grazie og Refektoriet med den sidste nadver har været opført på UNESCO's verdensarvsliste siden 1980. De var en del af et stort klosterkompleks, der tilhørte dominikanermunkene. Se den sidste nadver med denne rundvisning, som vil fortælle dig alt om de mest fantastiske vægmalerier fra renæssancen. En autoriseret lokal guide vil vise dig dette mesterværk af Leonardo da Vinci og afsløre overraskende fakta om perspektivet, kompositionen og den teknik, som kunstneren brugte, samt stedets historie.

Fra Milano: Comosøen og Bellagio med bus og privat bådtur

4. Fra Milano: Comosøen og Bellagio med bus og privat bådtur

Tag med på en heldagstur med bus fra Milano til Comosø-området, som er berømt for sine udsøgte villaer og farverige haver. Gå rundt i Como på en guidet tur, og slap af på to private krydstogter på Comosøen. Nyd det grønne i Villa Olmos haver. Med afgang fra Milano ankommer du til Como og starter dit besøg med en rolig slentretur gennem det historiske centrum. Udforsk den neoklassiske Villa Olmo med den charmerende italienske have. Bagefter kan du tage til søen på to rolige private krydstogter. Nyd den storslåede udsigt over området på din egen eksklusive private båd.

Milanos domkirke: Billet til Duomo-terrasserne (ingen adgang til kirken)

5. Milanos domkirke: Billet til Duomo-terrasserne (ingen adgang til kirken)

Undgå besværet med at købe entrébillet til Milanos domkirke på dagen ved at købe en på forhånd. Langt det mest unikke ved katedralen er dens store terrasser, der giver en panoramisk udsigt over Milano og et fugleperspektiv på selve kirken. Man kan udfordre sig selv ved at tage de 250 trapper op til terrasserne, eller man kan tage en tur med den praktiske elevator, og terrasserne er tilgængelige for alle, der har lyst til at se dette ikoniske syn. Når du står på terrassen, kan du kigge ud over byen fra over 46 meters højde, mens du betragter de karakteristiske rækker af hvide marmortårne. Katedralen er et evigt symbol på Milano og blev påbegyndt i 1386 og stod først færdig i 1965. Den er bygget af fantastisk marmor fra Candoglia-regionen, og der findes kun få bedre eksempler på italiensk gotisk arkitektur.

Milano: Leonardo da Vinci Videnskabs- og Teknologimuseum

6. Milano: Leonardo da Vinci Videnskabs- og Teknologimuseum

Besøg en attraktiv historisk seværdighed i Milano, og rejs gennem fortiden, nutiden og fremtiden. Tag på opdagelse i et af Europas vigtigste museer for videnskab og teknologi, der gemmer sig i et renæssancekloster. Se kunstværker, et stykke af månen, damptog og en ubåd. Gå ikke glip af de nye gallerier, der er verdens største permanente udstilling tilegnet Leonardo da Vinci. En spektakulær samling af 170 historiske modeller, kunstværker, antikke værker og medrivende installationer viser ingeniøren og humanisten Da Vincis liv og værker. Oplev ekstraordinære genstande som damptog, Luna Rossa AC72-katamaranen, brigantinen Ebe, Conte Biancamano-transatlantiske skib og Enrico Toti-ubåden. Udforsk rumområdet og se det eneste månefragment, der er synligt i Italien, såvel som Vega-rumfartøjet. Hold øje med midlertidige shows og udstillinger om energi, materialer, kommunikation, transport og partikelfysik.

Milano: Milano Domkirke - skip køen, ekskl. terrasse

7. Milano: Milano Domkirke - skip køen, ekskl. terrasse

Nyd en problemfri indgang til Milanos domkirke, der er Milanos internationale symbol og en af de største gotiske katedraler i Italien og i Europa. Besøg denne kunstens og troens perle, og opdag det særlige ved stedets tryllebindende mosaikvinduer og smilende høje søjler. Oplev historien om smukke statuer som den mest berømte statue i hele katedralen: den piskede apostel Bartholomæus. Se sarkofager, storslåede altre og imponerende orgler.

Milano: Serravalle Designer Outlet Bustransfer tur/retur

8. Milano: Serravalle Designer Outlet Bustransfer tur/retur

Serravalle Outlets, Europas største indkøbscenter for designerbrands, ligger kun en time fra Milano. Du kan shoppe til du falder ned på denne tur og samtidig nyde godt af rabatter på 30-70 procent. Du finder snesevis af butikker, der tilbyder et bredt udvalg af verdens mest kendte designerbrands. Priserne er langt under det, du ville finde i detailbutikker. Faktisk er der mere end 170 butikker at vælge imellem med de største navne inden for italiensk designermode, herunder Gucci, Versace, Zegna, Dolce & Gabbana, Armani og Prada. Du kan også finde de bedste sportsmærker, såsom Nike, Adidas og The North Face. Outletbutikkerne har til huse i bygninger, der afspejler den ligurisk-piemontesiske stil, og de er alle forbundet med træbeklædte gågader. Du kan finde steder at sidde, slappe af og måske nippe til en latte, inden du går videre til den næste outletbutik for at finde det næste gode tilbud!

Milano: San Siro stadion og museumstur

9. Milano: San Siro stadion og museumstur

Føl dig som en spiller, og gå bag kulisserne på et af verdens mest berømte stadioner. Besøg sidelinjen og tribunerne, hvor tusindvis af tilhængere samles i weekenden. Kom ind i omklædningsrummene og den blandede zone. Gå gennem mesternes tunnel og kom til banen i La Scala del Calcio. Forkæl dig selv med en spændende rejse inden for legenden om San Siro og tilfredsstill din nysgerrighed med vores guider. San Siro-museet, der er oprettet i et dedikeret område, er det første ben i Stadium Tour: rummet viser et udvalg af trøjer, der bæres af nogle af de førende spillere fra de milanesiske hold og mange flere. Når turen fortsætter, skal du opdage 'bag kulisserne' på stadionet, mens du går i fodsporene på mestrene. Gå ind i Ac Milan og Inters omklædningsrum, kryds mixzonen, gå spillertunnelen, og gør dig klar til den fortryllende udsigt over San Siro-feltet, den største spænding for enhver fodboldfan. Oplev stadionet fra dine heltes perspektiv i grupper ledet af vores guider: nyd anekdoter, kuriositeter og unik udsigt til dine skud på banen, sidelinjen og bænkene. Turen i fodboldens historie fortsætter på tribunen med et behageligt øjeblik med fritid og afslapning på tribunen: nyd udsigten over skålen og den engagerende beskrivelse af stadionet fra et historisk synspunkt. I slutningen af stadionturen, besøg i "Italia 110 & Lode", en udstilling helt dedikeret til det italienske fodboldlandshold. Se originale memorabilia, herunder den første trøje, der blev brugt mod Frankrig i 1910, vimplen fra VM-finalen i 1938 mellem Italien og Ungarn, VM-finalesættene i 1968 mellem Italien og Jugoslavien, toppe fra Italia 1970 og også trofæer og trøjer fra Italiens verdensmesterskab og europamesterskab.

Milano: Bergamo lufthavnstransport

10. Milano: Bergamo lufthavnstransport

At flyve kan være stressende, så bestil bustransport mellem Milanos bymidte (Milano Hovedbanegård) og Bergamo Lufthavn. Wi-fi og aircondition er inkluderet i prisen, så du får en stressfri rejse direkte til og fra lufthavnen. Det er ikke et problem, hvis du flyver meget tidligt om morgenen. Transportmulighederne er indordnet efter din tidsplan. Turen tager sædvanligvis cirka 1 time , men tidligt om morgenen, hvor der ikke er trafik, er rejsetiden kortere.

49 aktiviteter fundet
Sorter efter:
Milano

Milano

Ofte stillede spørgsmål om Milano Bus- og minivanture

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Milano end Bus- og minivanture?

Disse andre ting at gøre i Milano må du ikke gå glip af:

Andre seværdigheder i Milano

Vil du se alle oplevelser i Milano? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Milano

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 4.940 anmeldelser

Jeg købte en tur på spansk, og guiden fortalte mig til min overraskelse, da jeg gik ombord på bussen, at den ville være på engelsk. Da jeg ikke er flydende i sproget, savnede jeg mange af forklaringerne, selvom guiden venligt forklarede os nogle ting på italiensk. Restauranten anbefalet af guiden var fremragende til en rimelig pris for 2 personer med vin og hummer omkring 100 euro. Der er pastaretter til en lavere pris. På tilbagevejen er sejlturen til Como smuk, men da vi gik fra borde, kom vi knap nok gennem Como, og guiden guidede os praktisk talt på en næsten løbende måde for at nå bussen. Hvis du skal på toilettet, så tag på båden, for det er der ikke tid til i Como. Det værd !!

Jeg var ikke klar over, at denne billet dækker alle busruter, hvilket er et fantastisk tilbud! Konduktørerne var meget venlige, og ruterne var et sted, vi ikke ville gå til, hvis ikke for denne tur. Meget god værdi for pengene ved at købe det online før vores tur! Busserne var også hyppige og lette at få øje på.

Denne 4-rutes tur tager dig gennem de vigtigste seværdigheder i Milano med mulighed for at slippe af og tilbringe tid i nogen af dem. Der er også en tur til San Siro stadion, som bussen kunne bruge 5 minutter på for at få billeder, eller du venter 90 minutter på den næste bus. Stor beslutning

Vi gik glip af vores afgang kl. 7, men firmaet lod os tage på turen kl. 8 til Como uden at skulle betale ekstra. Tak skal du have!!

Fantastisk til at besøge byen og stå af på strategiske steder