Milano
Sightseeing vandreture

Sightseeing vandreture
215 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Rejser du nu? Se, hvad der er tilgængeligt for dine datoer

Vores mest anbefalede Milano Sightseeing vandreture

Milano: Indgangsbillet til katedralen og domkirkens terrasser

1. Milano: Indgangsbillet til katedralen og domkirkens terrasser

Udforsk Milanos ikoniske symbol med din billet til Duomoen, der giver fuld adgang, og se den 600 år gamle domkirke. Lær om Skt. Ambrosius' historie og domkirkens vigtige rolle under udviklingen af byen - både åndeligt og kulturelt.  Beundre bypanoramaer fra Duomo-terrasserne. Fra terrassen, der er bygget af Candoglia-marmor, kan du på klare dage se så langt som til Alperne og Appenninerne. Du har mulighed for at tage elevatoren (ikke inkluderet). Beundr Duomoens 27 sale og Palazzo Reales glasmosaikvindue, gobeliner og skulpturer fra det 14. århundrede.

Bergamo: AC Bus transfer til Milano - Intet besvær og gratis bagage

2. Bergamo: AC Bus transfer til Milano - Intet besvær og gratis bagage

Nyd en komfortabel direkte envejstransport mellem Bergamo Lufthavn og Milano. Rejs sikkert i en bus med aircondition uden ekstra gebyrer for bagage. Hvis du ankommer til Bergamo Lufthavn, skal du blot finde bussen lige uden for ankomsthallen. Ankom til et centralt sted i Milanos centrum - tæt på taxaer, metro og offentlige busser. Hop på bussen, der afgår fra Milanos centrum, ved udgangen af togstationen "Piazza Luigi di Savoia". Spar dig selv for at skulle navigere i det offentlige transportsystem, og nyd godt af, at alle køretøjer vedligeholdes regelmæssigt i overensstemmelse med høje hygiejne- og kvalitetsstandarder.

Santa Maria delle Grazie: Guidet besøg til Den Sidste Nadver

3. Santa Maria delle Grazie: Guidet besøg til Den Sidste Nadver

Se mesterværket, som er den sidste nadver, på nært hold på en guidet tur, og lær om dens fascinerende historie af din autoriserede guide. Kirken Santa Maria delle Grazie og Refektoriet med den sidste nadver har været opført på UNESCO's verdensarvsliste siden 1980. De var en del af et stort klosterkompleks, der tilhørte dominikanermunkene. Se den sidste nadver med denne rundvisning, som vil fortælle dig alt om de mest fantastiske vægmalerier fra renæssancen. En autoriseret lokal guide vil vise dig dette mesterværk af Leonardo da Vinci og afsløre overraskende fakta om perspektivet, kompositionen og den teknik, som kunstneren brugte, samt stedets historie.

Milano: Leonardo da Vinci Videnskabs- og Teknologimuseum

4. Milano: Leonardo da Vinci Videnskabs- og Teknologimuseum

Besøg en attraktiv historisk seværdighed i Milano, og rejs gennem fortiden, nutiden og fremtiden. Tag på opdagelse i et af Europas vigtigste museer for videnskab og teknologi, der gemmer sig i et renæssancekloster. Se kunstværker, et stykke af månen, damptog og en ubåd. Gå ikke glip af de nye gallerier, der er verdens største permanente udstilling tilegnet Leonardo da Vinci. En spektakulær samling af 170 historiske modeller, kunstværker, antikke værker og medrivende installationer viser ingeniøren og humanisten Da Vincis liv og værker. Oplev ekstraordinære genstande som damptog, Luna Rossa AC72-katamaranen, brigantinen Ebe, Conte Biancamano-transatlantiske skib og Enrico Toti-ubåden. Udforsk rumområdet og se det eneste månefragment, der er synligt i Italien, såvel som Vega-rumfartøjet. Hold øje med midlertidige shows og udstillinger om energi, materialer, kommunikation, transport og partikelfysik.

Fra Milano: Comosøen og Bellagio med bus og privat bådtur

5. Fra Milano: Comosøen og Bellagio med bus og privat bådtur

Tag med på en heldagstur med bus fra Milano til området ved Comosøen, som er berømt for sine udsøgte villaer og farverige haver. Gå rundt i Como på en guidet tur, og slap af på en privat båd på Comosøen. Nyd det grønne i Villa Olmos haver. Med afgang fra Milano ankommer du til Como og starter dit besøg med en rolig slentretur gennem den historiske bymidte. Udforsk den charmerende Villa Olmos italienske have. Tag derefter til søen på et stille, privat krydstogt. Fordyb dig i den storslåede udsigt over området på din eksklusive private båd, som sejler dig til den fortryllede landsby Bellagio. Nyd fritiden til at udforske byen, og tag derefter tilbage med den private båd.

Milano: Milano Domkirke - skip køen, ekskl. terrasse

6. Milano: Milano Domkirke - skip køen, ekskl. terrasse

Nyd en problemfri indgang til Milanos domkirke, der er Milanos internationale symbol og en af de største gotiske katedraler i Italien og i Europa. Besøg denne kunstens og troens perle, og opdag det særlige ved stedets tryllebindende mosaikvinduer og smilende høje søjler. Oplev historien om smukke statuer som den mest berømte statue i hele katedralen: den piskede apostel Bartholomæus. Se sarkofager, storslåede altre og imponerende orgler.

Milano: Serravalle Designer Outlet Bustransfer tur/retur

7. Milano: Serravalle Designer Outlet Bustransfer tur/retur

Serravalle Outlets, Europas største indkøbscenter for designerbrands, ligger kun en time fra Milano. Du kan shoppe til du falder ned på denne tur og samtidig nyde godt af rabatter på 30-70 procent. Du finder snesevis af butikker, der tilbyder et bredt udvalg af verdens mest kendte designerbrands. Priserne er langt under det, du ville finde i detailbutikker. Faktisk er der mere end 170 butikker at vælge imellem med de største navne inden for italiensk designermode, herunder Gucci, Versace, Zegna, Dolce & Gabbana, Armani og Prada. Du kan også finde de bedste sportsmærker, såsom Nike, Adidas og The North Face. Outletbutikkerne har til huse i bygninger, der afspejler den ligurisk-piemontesiske stil, og de er alle forbundet med træbeklædte gågader. Du kan finde steder at sidde, slappe af og måske nippe til en latte, inden du går videre til den næste outletbutik for at finde det næste gode tilbud!

Milano: Direkte transport mellem Malpensa lufthavn og centrum

8. Milano: Direkte transport mellem Malpensa lufthavn og centrum

Book hurtig og bekvem lufthavnstransport på forhånd, og spar penge. Benyt dig af den særlige pris uden bookinggebyr og med bagage inkluderet. Læn dig tilbage og slap af i komfortabel bus med aircondition. Tag fra Malpensa Lufthavn til Milano Centrale-togstationen i centrum af Milano, eller omvendt. Fra busstoppestedet i bymidten kan du nemt komme til dit hotel til fods, eller med bus eller metro. Hvis du rejser i den anden retning, vælg da en bus, der ankommer til lufthavnen senest 2 timer før dit flys planlagte afgangstidspunkt, så du har tid til at tjekke ind.

Milanos domkirke: Billet til Duomo-terrasserne (ingen adgang til kirken)

9. Milanos domkirke: Billet til Duomo-terrasserne (ingen adgang til kirken)

Undgå besværet med at købe entrébillet til Milanos domkirke på dagen ved at købe en på forhånd. Langt det mest unikke ved katedralen er dens store terrasser, der giver en panoramisk udsigt over Milano og et fugleperspektiv på selve kirken. Man kan udfordre sig selv ved at tage de 250 trapper op til terrasserne, eller man kan tage en tur med den praktiske elevator, og terrasserne er tilgængelige for alle, der har lyst til at se dette ikoniske syn. Når du står på terrassen, kan du kigge ud over byen fra over 46 meters højde, mens du betragter de karakteristiske rækker af hvide marmortårne. Katedralen er et evigt symbol på Milano og blev påbegyndt i 1386 og stod først færdig i 1965. Den er bygget af fantastisk marmor fra Candoglia-regionen, og der findes kun få bedre eksempler på italiensk gotisk arkitektur.

Milano: San Siro stadion og museumstur

10. Milano: San Siro stadion og museumstur

Føl dig som en spiller, og gå bag kulisserne på et af verdens mest berømte stadioner. Besøg sidelinjen og tribunerne, hvor tusindvis af tilhængere samles i weekenden. Kom ind i omklædningsrummene og den blandede zone. Gå gennem mesternes tunnel og kom til banen i La Scala del Calcio. Forkæl dig selv med en spændende rejse inden for legenden om San Siro og tilfredsstill din nysgerrighed med vores guider. San Siro-museet, der er oprettet i et dedikeret område, er det første ben i Stadium Tour: rummet viser et udvalg af trøjer, der bæres af nogle af de førende spillere fra de milanesiske hold og mange flere. Når turen fortsætter, skal du opdage 'bag kulisserne' på stadionet, mens du går i fodsporene på mestrene. Gå ind i Ac Milan og Inters omklædningsrum, kryds mixzonen, gå spillertunnelen, og gør dig klar til den fortryllende udsigt over San Siro-feltet, den største spænding for enhver fodboldfan. Oplev stadionet fra dine heltes perspektiv i grupper ledet af vores guider: nyd anekdoter, kuriositeter og unik udsigt til dine skud på banen, sidelinjen og bænkene. Turen i fodboldens historie fortsætter på tribunen med et behageligt øjeblik med fritid og afslapning på tribunen: nyd udsigten over skålen og den engagerende beskrivelse af stadionet fra et historisk synspunkt. I slutningen af stadionturen, besøg i "Italia 110 & Lode", en udstilling helt dedikeret til det italienske fodboldlandshold. Se originale memorabilia, herunder den første trøje, der blev brugt mod Frankrig i 1910, vimplen fra VM-finalen i 1938 mellem Italien og Ungarn, VM-finalesættene i 1968 mellem Italien og Jugoslavien, toppe fra Italia 1970 og også trofæer og trøjer fra Italiens verdensmesterskab og europamesterskab.

Milano

Milano

Ofte stillede spørgsmål om Milano Sightseeing vandreture

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Milano end Sightseeing vandreture?

Disse andre ting at gøre i Milano må du ikke gå glip af:

Udforsk Milano

Læs vores komplette guide til Milano , eller opdag byens bedste oplevelser .

Det synes rejsende om Milano

Alt var fantastisk, kommenterede det vigtigste og sluttede med den sidste middag, som var, hvad vi virkelig ønskede at se, jeg så prisen lidt høj, men god, når du først tager afsted... det var meget svært for os at finde en tur i Spansk uden så meget forhåndstid

Guiden forklarer alle de historiske aspekter meget godt, han opførte sig meget godt, og turen er utrolig. Det er fantastisk at se den sidste nadver og maleriet af korsfæstelsen foran dig.

Guiden Emanuele var meget høflig og gav gode forklaringer om det smukke maleri af Leonardo da Vinci. Jeg anbefaler turen.

Katja var en fantastisk guide. Meget passioneret, opmærksom og rigtig sød

interessant. Vi ville have været mere interesserede i spansk