Oplevelser i

Milazzo

Vælg datoer

Vores aktiviteter følger lokale sundhedsretningslinjer, så du kan fokusere på at nyde din oplevelse.

Andre seværdigheder i Milazzo

Vil du se alle oplevelser i Milazzo? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Milazzo

Samlet bedømmelse

4.1 / 5

baseret på 652 anmeldelser

Super oplevelse, virkelig rart at kunne se øerne fra båden, Lipari med ikke meget at besøge, men meget flot og fantastisk til at købe souvenirs, virkelig top vulkan, hvis du leder efter en svømmetur i rent og smukt vand, stranden med sand sort er let og hurtig at nå, når du lander på øen, krystalklart vand og perfekt temperatur, stranden med varmt vand er mindre spændende .. overskyet og ikke særlig rent vand, men især det faktum at man bader i virkelig varmt vand.

En stor og givende oplevelse. Opstigningen til vulkanen kunne mestres godt med hensyn til tid. Robuste sko anbefales. Svovldampene, der kommer fra sprækkerne, kan ses imponerende. Alexandra var en gave som rejseguide: hun besvarede gerne alle spørgsmål, lavede en øtur på Lipari for dem, der var interesserede og bragte os tættere på landet og dets folk.

Super dejlig tur. Jeg kan kun anbefale. Vores guide gik meget langt for at forklare alt for os. Med glæde igen en udflugt med Get your Guide. Alt gik meget godt, inklusive afhentning direkte på hotellet.

Dejlig varieret dag med dejlig vejleder

Stå op meget tidligt (afgang 7.00), men det er det værd. Masser af tid til at shoppe eller udforske øerne.

Blev hentet ved hotellet og sparrede dermed en masse tid. Meget fin tur.