Tilføj datoer

Mirabell Slot

Mirabell Slot

Mirabell Slot: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Salzburg: Original Sound of Music Tour: Salzburg: Original Sound of Music Tour

1. Salzburg: Original Sound of Music Tour: Salzburg: Original Sound of Music Tour

På denne halvdagstur vil du genopleve scener fra en af de mest populære film nogensinde. Besøg de steder, der blev brugt under optagelserne af The Sound of Music i Salzburg og det omkringliggende landskab. Under turen vil du også høre sange fra det originale soundtrack. Lad din guide vise dig de arkitektoniske og historiske seværdigheder i byen og det maleriske søområde. Se Leopoldskron Palace, et sted, hvis ydre blev brugt som Trapp-familiens hjem, og hvor børnene blev set sejle i båd på søen og hoppe i vandet. Maria var novice på Nonnberg Abbey, det ældste kloster i det tysktalende Europa, og dit næste stop. Gilgen og Wolfgang-søen, der vises i begyndelsen af filmen, blev faktisk optaget ved Fuschl-søen på vej til St. Gilgen, som du også vil se i dag. Bryllupsscenen blev optaget ved Mondsee Domkirke, en smørgul og hvid bygning, hvor du vil stoppe på turen. Maria, anført af Liesl, gik ned ad kirkegulvet for at møde baronen foran trappen til hovedalteret. Når I bliver sat af i Salzburg ved turens afslutning, kan I besøge Mirabell Gardens, der ligger lige over for turterminalen. Maria og børnene blev set danse gennem haven og synge Do-Re-Mi..

Salzburg: Mozart-koncert på Mirabell-paladset

2. Salzburg: Mozart-koncert på Mirabell-paladset

Oplev en aften, der står i den klassiske musiks tegn, mens du nyder den unikke atmosfære i Mirabell-slottets smukke marmorhal, opført i betagende barokstil. Marmorhallen blev tidligere brugt som festsal af ærkebiskopperne og anses i dag for at være en af verdens smukkeste koncertsale. Faktisk har Leopold Mozart og hans børn, Wolfgang og Marianne (med kælenavnet Nannerl), optrådt i denne sal. Lad solisterne og de skiftende ensembler tage dig med på en eventyrlig rejse, der vil inspirere dig med den intense og medrivende musik. Oplev forskellige fortolkninger af den fineste kammermusik.

Fra München: Heldagstur til Salzburg med tog

3. Fra München: Heldagstur til Salzburg med tog

Besøg Wolfgang Amadeus Mozarts hjemby på en heldagstur fra München. Rejs med tog og i den kejserlige by, besøg hans fødested (valgfrit), hans bopæl, gaderne, han gik, og caféerne, han drak i. Salzburg er også en af de mest populære set-jetting-destinationer i verden af en simpel grund, "The Sound of Music". Besøg steder, du vil huske fra lærredet, såsom den smukke Mirabelle-have, hvor Julie Andrews og børnene blev filmet syngende "Do-Re-Mi." En ekspertguide tager dig med på en togtur fra München til Østrig. Du vil blive forsynet med et kort og få en 1,5-timers orienteringstur gennem de store steder. Udforsk en af de finest bevarede middelalderlige gamle byer i Europa, på kryds og tværs af romantiske snoede shoppinggader og ærværdige markedspladser prydet med fremragende arkitektoniske monumenter fra den senere baroktid. Se piazzaer og springvand, den fantastiske Domkirche-katedral, lysthaver, paladser og kirker, klostre og katakomber og konditorier og konditorier. Du vil også gå til den ældste restaurant på kontinentet. Du vil derefter have 3 timer til at udforske byen for dig selv, før du møder op til hjemrejsen. I din fritid kan du besøge den betagende 900 år gamle fæstning Festung Hohensalzburg, det storslåede bygningsværk, der dominerer byens skyline, selv indrammet af den spektakulære omkransning af bjerge, der strækker sig ind i horisonten.

Salzburg: Amfibisk audioguidet tur til lands og til vands

4. Salzburg: Amfibisk audioguidet tur til lands og til vands

Oplev en uforglemmelig bytur, når du stiger om bord på et unikt amfibiekøretøj, der er bygget specielt til Salzburg. Udforsk det fortryllende område omkring Mirabell Palace, som er et af de mest populære og smukke bryllupssteder. Se Mozarts residens, Leopoldskron Palace med sin fantastiske sø, der er verdensberømt på grund af de scener, der blev filmet til The Sound of Music. Kør gennem gamle bydele som Mülln og mange andre interessante områder. Plask ned i Salzach-floden, der løber gennem centrum af Salzburg, og oplev seværdighederne fra vandet. Dette er ikke en almindelig tur, men en magisk sightseeing-oplevelse. Nyd live-kommentarer samt yderligere 8 sprog på din audioguide, som giver indsigtsfulde kommentarer om virkelig fascinerende omgivelser.

Salzburg: 2,5-times byvandring til Mozart, Old Town og mere

5. Salzburg: 2,5-times byvandring til Mozart, Old Town og mere

Udforsk hjertet af byen Salzburg. Fra Palace Mirabell vil du udforske seværdighederne her. Paladset blev bygget under den berømte barokke prins Ærkebiskop Wolf Dietrich von Reitenau til sin elskerinde Salome Alt og deres 15 børn. På Makartplatz, ved siden af Palads Mirabell, vil du se Mozart Residence. Du vil udforske den nye by og denne side af floden, før du krydser broen "Makartsteg" for at ankomme til den gamle bydel i Salzburg. Mens vi er her, kommer vi til Salzburgs mest berømte gade, Getreidegasse, som især er kendt for sine smedejernsvareskilte og Mozarts fødested. Gå en tur gennem Salzburgs gamle bydel for at beundre dens historiske bygninger, såsom de middelalderlige lejligheder og kirker, der blev bygget fra middelalderen til baroktiden, og afslut turen med en panoramaudsigt fra Mönchsberg Hill med en gratis guide (valgfrit).

Fra Wien: Dagstur til Salzburg

6. Fra Wien: Dagstur til Salzburg

Kør gennem den fantastiske naturlige skønhed i Salzkammergut-regionen på denne dagstur fra Wien til Salzburg. Afdække historiske steder på en guidet vandretur i Salzburgs gamle bydel. Tag billeder af nogle filmlokationer fra hitfilmen "The Sound of Music". Bliv hentet fra det centralt beliggende Wiens statsoperahus, og slap af ombord på en rummelig og airconditioneret bus på turen gennem landskabet. Nyd udsigten over bjerge og søer, mens du passerer gennem den UNESCO-listede Salzkammergut-region. Ankomst til Salzburg og gå til den gamle bydel. Følg din guide gennem de brostensbelagte gader for at se katedralen, festivalteatret og Peterskirken og kirkegården. Find graven til Nannerl, Mozarts søster. Stop uden for ærkebiskoppernes residens og huset Mozart blev født i. Se Pferdeschwemme (hestebrønden), hvor sangen "Edelweis" blev fremført i 'The Sound of Music' og se Mirabell-paladset, hvor "Do Re Mi" blev filmet. Beundre den smukke udsigt over Hohensalzburg-fæstningen, før du vender tilbage med bus til Wiens Statsopera.

Salzburg: Selv-guidet højdepunkter skattejagt & tur

7. Salzburg: Selv-guidet højdepunkter skattejagt & tur

Lær Salzburg at kende i dit eget tempo på denne interaktive scavenger hunt-tur, der afspilles på din telefon. Løs gåder, interagér med byens vigtigste attraktioner, og lås interessante fakta og legender op. En ideel udendørs aktivitet for førstegangsbesøgende, par, grupper, familier og børn. Kan bruges som en fantastisk teambuilding-aktivitet. Når du har downloadet skattejagtsturen på din mobilenhed (via et link og loginoplysninger, som du modtager ved reservationen), kan du bruge mobilappen og de integrerede kort til at nå 10 af Salzburgs vigtigste seværdigheder til fods. På hvert stop kan du lære mere om attraktionen og løse en stedbaseret gåde, som kun kan løses, hvis du når det specifikke sted. Brug logik, fantasi, observation og holdånd til at låse den korrekte kode op og afsløre den næste destination i sightseeingspillet om byen. På hvert stop skal du lære om attraktionen og løse en stedbaseret gåde, som kun kan løses, hvis du når det specifikke sted. Brug logik, fantasi, observation og holdånd for at låse den korrekte kode op og afsløre turens næste destination. Når du går gennem byen, kan du nyde fleksibiliteten til at holde pause i spillet når som helst for at tage en pause, tage de perfekte billeder, stoppe til frokost eller besøge et museum. Vælg at fortsætte turen senere, eller gem resten til en anden dag.Lær interessante oplysninger om seværdighederne og byen. Du kan begynde at spille når som helst, tidsplanen er vejledende. Start din tur fra den meget fotograferede Sankt Andreas Kirke. Besøg Mozart-residensen med den tunge historie om den store kunstner, der boede her, stadig den romantiske Marko-Feingold-Steg-bro med utallige sluser vil give dig mulighed for en unik udsigt. Tag et billede ved den imponerende Salzburg-residens med dens storslåede arkitektur, og lær om den mest berømte østriger nogensinde, Wolfgang Amadeus Mozart. Besøg Residence Square med sit unikke kunstfontæne. Du kommer også forbi Salzburg Dom med en næsten 1500 år gammel historie. Beundre Sankt Peters Kloster med sit unikke interiør. Kapitelschwemme med sin arkitektur vil fascinere dig og dit kamera! Se, gå og slap af omkring Hohensalzburg-fæstningen, som er lige som taget ud af et eventyr, og som med sin utrolige udsigt vil være prikken over i'et på denne tur!

Salzburg: Middag og klassisk koncert på Mirabell Palace

8. Salzburg: Middag og klassisk koncert på Mirabell Palace

Nyd en god middag i hjertet af Salzburg med en middag på Restaurant Mirabell. Derefter kan du tage til Mirabell Palace for at se en klassisk koncert. Start din aften på Grand Sheraton Hotels Restaurant Mirabell. Nyd en lækker 3-retters menu med østrigske retter i en elegant restaurant omgivet af Mirabell-haven. Væk din appetit med en frisk forret med blandet grønt fra haven med Aberseer gedeost og hindbærvinaigrette. Som hovedret kan du vælge mellem grillet kyllingebryst med zucchini og creme af søde kartofler eller stegt sandartfilet på cremede porrer med Veltliner, stegte kartofler og braiserede cherrytomater. Afslut dit kulinariske eventyr med en semulinmus med essens af skovbær. Efter middagen kan du tage en kort gåtur til det nærliggende Mirabell-palads for at overvære en forestilling med klassisk musik. Oplev solisternes og ensemblernes dygtighed og dedikation, der kanaliserer Mozarts ånd. Koncerten vil blive afholdt i paladsets barokke marmorsal, der anses for at være en af de smukkeste og historisk set mest betydningsfulde koncertsale i Østrig. I sin storhedstid optrådte Mozart-familien her for Salzburgs kongelige. Efter koncerten er du velkommen til at gå tilbage til hotellets bar for at runde aftenen af med en godnatdrink.

Salzburg: Dagstur for en lille gruppe fra Wien

9. Salzburg: Dagstur for en lille gruppe fra Wien

Se Salzburgs seværdigheder på en heldagstur fra Wien med valgfri aflevering for dem, der ønsker at blive natten over. Den intime tur, som foregår i små grupper på højst 8 personer, fører dig gennem det betagende landskab i Wienerskoven med alpernes tinder i det fjerne og videre til det fantastiske østrigske sø-distrikt. Stop ved Attersee, som er et postkort, og besøg den charmerende alpeby St. Gilgen ved Wolfgangsee, som var et berømt sted i filmen "The Sound of Music". Når du ankommer til Salzburg, kan du opleve Salzburgs UNESCO-listede gamle bydel med din guide på en afslappet gåtur. Hør spændende historier om byens berømte indbyggere, mens du kommer forbi Mozarts fødested, Mirabell-paladsets farverige haver, Sankt Peter-klostrets kirkegård, Salzburgs domkirke og ærkebiskoppens palads. Tilbring eftermiddagen i Salzburg med masser af fritid til at købe frokost og vandre rundt i Mozartbyen på egen hånd, inden du tager turen tilbage til Wien med din chauffør.

Salzburg: Sound of Music Sightseeing gåtur med audioguide

10. Salzburg: Sound of Music Sightseeing gåtur med audioguide

Udforsk Salzburg fra den klassiske film The Sound of Musics perspektiv, og stop ved berømte seværdigheder og steder, der optræder i filmen. Oplev filmen på en ny måde i denne medrivende aktivitet, som bruger en app-baseret audioguide med GPS-teknologi. Start aktiviteten ved Mozartbroen, som er et bemærkelsesværdigt sted i filmen. Gå en tur ind i den gamle bydel for at se domkirken og Petersklosteret. Gå derefter gennem Green Market, og lær om dens betydning i filmen såvel som i Østrigs historie. Du kommer forbi vægmaleriet Horse's Pond og udspejder Mönchsberg-bjerget, inden du krydser hængelåsbroen over Salzach-floden. Få mere at vide om Landestheateret, og se Hotel Bristol, hvor skuespillerne boede under optagelserne. Besøg Pegasusfontænen fra det 17. århundrede og dværghaven i Mirabell Palace, inden du afslutter aktiviteten ved de berygtede Do Re Mi-trapper. Langs din rute lærer du om Salzburgs historie, og du hører historier fra kulisserne bag kulisserne på settet af The Sound of Music. Guiden bruger GPS-teknologi til at følge dit tempo og afspille de relevante lydspor, mens du går, så du kan fokusere på seværdighederne omkring dig.

46 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Mirabell Slot

Andre seværdigheder i Mirabell Slot

Vil du se alle oplevelser i Mirabell Slot? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Mirabell Slot

Samlet bedømmelse

4.6
(2.832 anmeldelser)

Jeg elskede absolut denne tur! Guiden David og chaufføren Mickey var strålende. David var så vidende og gav fantastiske, interessante kommentarer langs turen. Der var masser af små lommer med information, som jeg nok aldrig ville have lært andre steder. Det var så sjovt at synge med i tour-bussen (selvom jeg synes, at meget af bussen måske var lidt genert, men hvor var det bedre at have en god gammel sang til den ensomme gedehyrde et al?!!) Jeg var alene, men følte sig som en del af en gruppe. David opfordrede alle til at være venlige og hjælpsomme, og så mange dejlige mennesker tilbød at tage billeder, når jeg prøvede at tage selfies. Der er et par korte stop og derefter et længere stop, når du får chancen for at gå rundt på en af lokationerne og snuppe en bid mad, hvis du ønsker det. Jeg nød turen så meget, at hvis/når jeg vender tilbage til Salzburg, vil jeg helt sikkert gøre det igen! Der er heller ikke for meget gang, så det er velegnet til personer med nedsat mobilitet.

Turen var meget sjov, primært på grund af mængden af indsats og entusiasme den april, vores rejseleder lagde ind i den. Hun er en meget talentfuld dame, som tydeligvis elsker sit job og vil gøre det til en rigtig godbid for alle. På trods af en procentdel af rejsegruppens modvilje mod at deltage, var hun en rigtig trooper. Organisationen var glat, og turen gav mulighed for at besøge nogle smukke landskaber. Vil helt klart anbefale det.

Turen var utrolig. Mitch, vores dejlige rejseguide, var så velinformeret. Hans begejstring for alt 'Sound of Music' var til at tage og føle på. Jeg tog afsted med en bedre forståelse af den kultur og tid, som Sound of Music var baseret på, og det var en fantastisk måde at se de smukke omgivelser i Salzburg på. Bussen var ren og komfortabel, chaufføren var også meget venlig, venlig og høflig. Vil 10/10 anbefale!

April var fantastisk og gjorde turen meget spændende. Evo føjede også til oplevelsen. Det bedste var at synge sammen med alle, den samlede tur var en livstidsoplevelse.

Turnéen bragte lyden af musik til live. Der var aldrig et kedeligt øjeblik i hele turen. Vores guide David var fremragende.