Ting at foretage sig
Mirabellplatz

Mirabellplatz: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Salzburg: Original Sound of Music Tour: Salzburg: Original Sound of Music Tour

1. Salzburg: Original Sound of Music Tour: Salzburg: Original Sound of Music Tour

På denne halvdagstur vil du genopleve scener fra en af de mest populære film nogensinde. Besøg de steder, der blev brugt under optagelserne af The Sound of Music i Salzburg og det omkringliggende landskab. Under turen vil du også høre sange fra det originale soundtrack. Lad din guide vise dig de arkitektoniske og historiske seværdigheder i byen og det maleriske søområde. Se Leopoldskron Palace, et sted, hvis ydre blev brugt som Trapp-familiens hjem, og hvor børnene blev set sejle i båd på søen og hoppe i vandet. Maria var novice på Nonnberg Abbey, det ældste kloster i det tysktalende Europa, og dit næste stop. Gilgen og Wolfgang-søen, der vises i begyndelsen af filmen, blev faktisk optaget ved Fuschl-søen på vej til St. Gilgen, som du også vil se i dag. Bryllupsscenen blev optaget ved Mondsee Domkirke, en smørgul og hvid bygning, hvor du vil stoppe på turen. Maria, anført af Liesl, gik ned ad kirkegulvet for at møde baronen foran trappen til hovedalteret. Når I bliver sat af i Salzburg ved turens afslutning, kan I besøge Mirabell Gardens, der ligger lige over for turterminalen. Maria og børnene blev set danse gennem haven og synge Do-Re-Mi..

Salzburg: Hop-on Hop-off byrundtur

2. Salzburg: Hop-on Hop-off byrundtur

Se alle de vigtige seværdigheder i Salzburg på en fleksibel 24-timers, 48-timers eller 72-timers hop-på og hop-af bustur. Rejs i luksuriøse busser med aircondition og nyd en informativ lydkommentar på op til 13 sprog med et gratis headset til hvert sæde. Med din billet er følgende linjer tilgængelige for dig: Gul linje: Lær byen at kende på en time ved at tage en non-stop tur, eller hop af ved et af de 10 stoppesteder for at opdage Salzburgs attraktioner. Turen starter ved Mirabellplatz 2, ved siden af Mirabell Gardens og University Mozarteum, og du kan stå af ved et af følgende stoppesteder: - Mirabellplatz/Mozarteum - Hanusch-Platz - Herbert-von-Karajan-Platz - Schloss Leopoldskron - Hellbrunn-paladset - Kleingmain/Gwandhaus - Nonntal - Mozartsteg/Imbergstraße - Mirabellplatz/St. Andrä - Salzburg hovedbanegård - Mirabellplatz/Mozarteum Blå linje: Oplev meget mere end Salzburg med vores blå hop-on og hop-off linje, og kryds grænsen til Tyskland til Berchtesgaden sammen med os. Startpunktet er også på Mirabellplatz 2, og du kan bruge følgende stoppesteder: - Salzburg Mirabellplatz - Salzburg Hellbrunn-slottet - St. Leonhard Untersberg jernbane - Hallein gamle bydel/keltisk museum - Hallein/Pernerinsel - Salzburg Salt Worlds & Celtic.Experience.Mountain - Bad Dürrnberg Zinkenlifte - Dokumentation Obersalzberg: Kehlsteinhaus (Dokumentation Obersalzberg er lukket på grund af byggearbejde indtil efteråret 2023). Bussen fra stoppestedet Obersalzberg til Ørnereden skal bestilles separat. - Berchtesgaden marked - Königssee/ Kongesøen - Berchtesgaden saltmine - Leonhard Untersberg Jernbane - Salzburg Hellbrunn Slot - Salzburg Mirabell-Platz

Fra Salzburg: Halvdagsudflugt til Berchtesgaden

3. Fra Salzburg: Halvdagsudflugt til Berchtesgaden

Oplev skønheden i de bayerske alper på denne fængslende og uforglemmelige tur. Start din rejse fra Mirabellplatz i Salzburg, og nyd det fantastiske landskab, de dramatiske højder og idylliske dale. Gør dig klar til at blive forbløffet og fortryllet af denne magiske tur. Nyd den fantastiske udsigt over Königsee, mens du passerer gennem det fortryllende landskab i de bayerske alper og det historiske Obersalzberg. Få et glimt af det berygtede Kehlsteinhaus, eller "Hitlers ørnerede", og forundres over denne regions utrolige skønhed. Opdag den betagende skønhed ved Königssee-søen. Beundr den azurblå sø omgivet af stejle, barske klipper, og tag dig god tid til virkelig at værdsætte det fantastiske landskab. Herefter bliver du ført tilbage til Berchtesgaden, hvor du kan nyde et lækkert udvalg af lokale delikatesser, inden du tager tilbage til Salzburg.

Salzburg: Koncert med klassisk musik i Mirabell Slotskirke

4. Salzburg: Koncert med klassisk musik i Mirabell Slotskirke

Nyd en klassisk koncert i slotskirken Mirabell i Salzburg med denne billet. Lyt til lyden af Mozart, Beethoven og andre berømte komponister i kirkens smukke omgivelser. Tag plads i slotskirken Mirabell, som ligger bag busstationen, 10 minutter fra togstationen og ved siden af Mirabellparken. Beundr kirkens smukke arkitektur, og nyd den varme opvarmning. Oplev de fortryllende melodier af Mozart, Beethoven og andre kendte komponister fremført af talentfulde musikere. Der er plads til op til 120 gæster, og lokalet har en fremragende akustik, som giver en mindeværdig lytteoplevelse.

Salzburg: Sound of Music-udforskningsspil

5. Salzburg: Sound of Music-udforskningsspil

Oplev Salzburgs mest interessante steder ved at løse ledetråde rundt om i byen og afdække fantastiske historier. Besøg Do-Re-Mi-trappen, Salzburg Dom, Salzburger Marionettentheater, Nonnberg-kirken og andre ikoniske steder. Download et interaktivt program, og begynd dit spændende udforskningsspil. Din mission er at hjælpe Von Trapp-familien fra The Sound of Music med at flygte fra Salzburg før 2. verdenskrig. Løs ledetråde for at afsløre nøjagtige anvisninger til dit næste stop på turen, uden at du behøver et kort, GPS eller en fysisk guide. Hver løsning låser en interessant historie op og afslører Salzburgs hemmeligheder. Gennemfør turen i dit eget tempo, da der ikke er nogen tidsbegrænsning, men omkring 2 timer er normalt nok. Du kan sætte spillet på pause når som helst og starte igen når som helst fra det sidste sted, du besøgte. Når du har købt søgen, får du en adgangskode til din e-mail, som du kan bruge i den app, der kan downloades. Når du har downloadet appen, skal du blot tage til startstedet på Mirabellplatz, når du ønsker det, og begynde dit eventyr. Hvis I er en stor gruppe, kan en person købe adgang for hele gruppen ved at vælge antallet af personer i gruppen. Alle gruppemedlemmer vil kunne spille byspillet på deres smartphone. Alternativt kan hver person købe sin egen billet. I kan spille som en gruppe og løse ledetrådene sammen, mens I går, eller I kan dele jer op i mindre grupper/hold og konkurrere mod de andre. Hver person kan også spille alene, adskilt fra gruppen, og mødes med gruppen til sidst.

Salzburg: City Exploration Game and Tour på din telefon

6. Salzburg: City Exploration Game and Tour på din telefon

Leder du efter en sjov måde at udforske byen på i dit eget tempo? Så er dette by-udforskningsspil som skabt til dig! Du vil underholde hele din gruppe med interessante spørgsmål, mens du stadig lærer dem sjove fakta om byen. Din mission (hvis du vælger at acceptere den): Jackson Wilde, den berømte by-udforsker, har brug for din hjælp... Hjælp ham med at løse quizzer for at samle så mange point som muligt. Med denne aktivitet vil du blive guidet gennem følgende steder: 1. Mirabell-paladset 2. Pferdeschwemme 3. Mozarts fødehjem 4. Residenzplatz 5. Domkirken 6. Stiftskirken St. Peter 7. Kapitelplatz 8. Nonnberg Abtei 9. Fæstningen Hohensalzburg Download appen på Android eller iOS (eller gå direkte til den via din browser) for at få adgang til en sjov mission, flere quizzer samt byguides om hvert monument. Så er du klar til at udforske Salzburg?

Fra Salzburg: Romantisk slædetur gennem landskabet

7. Fra Salzburg: Romantisk slædetur gennem landskabet

Oplev Salzburgs magiske snelandskab på en ny, unik og frem for alt romantisk måde. Denne halvdagsudflugt tager dig ud af byen til den maleriske landsby St Wolfgang. Deres hestetrukne slæde eller hestevogn vil føre jer videre gennem et vinterparadis langs den betagende Wolfgang-sø og romantiske skovområder. Kys dig ned under et varmt tæppe og nyd at se det eventyrlige landskab på en hævdvunden måde. Bagefter er der stadig tid til at udforske den maleriske by St Wolfgang med en kaffepause, besøge de berømte julemarkeder (sæsonbestemt) eller bare ved at gå en tur langs søen. Hvis der ikke er sne, kan du alligevel tage en tur i hestevogn, en forunderlig tur gennem det drømmende landskab omkring Salzburg, som helt sikkert vil efterlade et varigt indtryk.

Juleglæde i Salzburg - privat vandretur

8. Juleglæde i Salzburg - privat vandretur

Tag på en 3-timers juletur til fods i Salzburg. Udforsk den fortryllende Mirabellplatz og dens julemarked, nyd den festlige atmosfære på Residenzplatz og det berømte Christkindlmarkt, vandr gennem den festlige Getreidegasse, oplev Mozarts fødehus, beundre skønheden på Domplatz og dens adventsmarked. Nyd charmen på Kapitelplatz med dens adventskalender, og nyd den betagende udsigt fra Salzburgs fæstning. Fordyb dig i den festlige ånd, mens du lærer om Salzburgs historie, kultur og lokale traditioner.

10 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Mirabellplatz: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Salzburg: Original Sound of Music Tour: Salzburg: Original Sound of Music Tour

Salzburg: Original Sound of Music Tour: Salzburg: Original Sound of Music Tour

På denne halvdagstur vil du genopleve scener fra en af de mest populære film nogensinde. Besøg de steder, der blev brugt under optagelserne af The Sound of Music i Salzburg og det omkringliggende landskab. Under turen vil du også høre sange fra det originale soundtrack. Lad din guide vise dig de arkitektoniske og historiske seværdigheder i byen og det maleriske søområde. Se Leopoldskron Palace, et sted, hvis ydre blev brugt som Trapp-familiens hjem, og hvor børnene blev set sejle i båd på søen og hoppe i vandet. Maria var novice på Nonnberg Abbey, det ældste kloster i det tysktalende Europa, og dit næste stop. Gilgen og Wolfgang-søen, der vises i begyndelsen af filmen, blev faktisk optaget ved Fuschl-søen på vej til St. Gilgen, som du også vil se i dag. Bryllupsscenen blev optaget ved Mondsee Domkirke, en smørgul og hvid bygning, hvor du vil stoppe på turen. Maria, anført af Liesl, gik ned ad kirkegulvet for at møde baronen foran trappen til hovedalteret. Når I bliver sat af i Salzburg ved turens afslutning, kan I besøge Mirabell Gardens, der ligger lige over for turterminalen. Maria og børnene blev set danse gennem haven og synge Do-Re-Mi..

Salzburg: Hop-on Hop-off byrundtur

Salzburg: Hop-on Hop-off byrundtur

Se alle de vigtige seværdigheder i Salzburg på en fleksibel 24-timers, 48-timers eller 72-timers hop-på og hop-af bustur. Rejs i luksuriøse busser med aircondition og nyd en informativ lydkommentar på op til 13 sprog med et gratis headset til hvert sæde. Med din billet er følgende linjer tilgængelige for dig: Gul linje: Lær byen at kende på en time ved at tage en non-stop tur, eller hop af ved et af de 10 stoppesteder for at opdage Salzburgs attraktioner. Turen starter ved Mirabellplatz 2, ved siden af Mirabell Gardens og University Mozarteum, og du kan stå af ved et af følgende stoppesteder: - Mirabellplatz/Mozarteum - Hanusch-Platz - Herbert-von-Karajan-Platz - Schloss Leopoldskron - Hellbrunn-paladset - Kleingmain/Gwandhaus - Nonntal - Mozartsteg/Imbergstraße - Mirabellplatz/St. Andrä - Salzburg hovedbanegård - Mirabellplatz/Mozarteum Blå linje: Oplev meget mere end Salzburg med vores blå hop-on og hop-off linje, og kryds grænsen til Tyskland til Berchtesgaden sammen med os. Startpunktet er også på Mirabellplatz 2, og du kan bruge følgende stoppesteder: - Salzburg Mirabellplatz - Salzburg Hellbrunn-slottet - St. Leonhard Untersberg jernbane - Hallein gamle bydel/keltisk museum - Hallein/Pernerinsel - Salzburg Salt Worlds & Celtic.Experience.Mountain - Bad Dürrnberg Zinkenlifte - Dokumentation Obersalzberg: Kehlsteinhaus (Dokumentation Obersalzberg er lukket på grund af byggearbejde indtil efteråret 2023). Bussen fra stoppestedet Obersalzberg til Ørnereden skal bestilles separat. - Berchtesgaden marked - Königssee/ Kongesøen - Berchtesgaden saltmine - Leonhard Untersberg Jernbane - Salzburg Hellbrunn Slot - Salzburg Mirabell-Platz

Fra Salzburg: Halvdagsudflugt til Berchtesgaden

Fra Salzburg: Halvdagsudflugt til Berchtesgaden

Oplev skønheden i de bayerske alper på denne fængslende og uforglemmelige tur. Start din rejse fra Mirabellplatz i Salzburg, og nyd det fantastiske landskab, de dramatiske højder og idylliske dale. Gør dig klar til at blive forbløffet og fortryllet af denne magiske tur. Nyd den fantastiske udsigt over Königsee, mens du passerer gennem det fortryllende landskab i de bayerske alper og det historiske Obersalzberg. Få et glimt af det berygtede Kehlsteinhaus, eller "Hitlers ørnerede", og forundres over denne regions utrolige skønhed. Opdag den betagende skønhed ved Königssee-søen. Beundr den azurblå sø omgivet af stejle, barske klipper, og tag dig god tid til virkelig at værdsætte det fantastiske landskab. Herefter bliver du ført tilbage til Berchtesgaden, hvor du kan nyde et lækkert udvalg af lokale delikatesser, inden du tager tilbage til Salzburg.

Salzburg: Koncert med klassisk musik i Mirabell Slotskirke

Salzburg: Koncert med klassisk musik i Mirabell Slotskirke

Nyd en klassisk koncert i slotskirken Mirabell i Salzburg med denne billet. Lyt til lyden af Mozart, Beethoven og andre berømte komponister i kirkens smukke omgivelser. Tag plads i slotskirken Mirabell, som ligger bag busstationen, 10 minutter fra togstationen og ved siden af Mirabellparken. Beundr kirkens smukke arkitektur, og nyd den varme opvarmning. Oplev de fortryllende melodier af Mozart, Beethoven og andre kendte komponister fremført af talentfulde musikere. Der er plads til op til 120 gæster, og lokalet har en fremragende akustik, som giver en mindeværdig lytteoplevelse.

Salzburg: Sound of Music-udforskningsspil

Salzburg: Sound of Music-udforskningsspil

Oplev Salzburgs mest interessante steder ved at løse ledetråde rundt om i byen og afdække fantastiske historier. Besøg Do-Re-Mi-trappen, Salzburg Dom, Salzburger Marionettentheater, Nonnberg-kirken og andre ikoniske steder. Download et interaktivt program, og begynd dit spændende udforskningsspil. Din mission er at hjælpe Von Trapp-familien fra The Sound of Music med at flygte fra Salzburg før 2. verdenskrig. Løs ledetråde for at afsløre nøjagtige anvisninger til dit næste stop på turen, uden at du behøver et kort, GPS eller en fysisk guide. Hver løsning låser en interessant historie op og afslører Salzburgs hemmeligheder. Gennemfør turen i dit eget tempo, da der ikke er nogen tidsbegrænsning, men omkring 2 timer er normalt nok. Du kan sætte spillet på pause når som helst og starte igen når som helst fra det sidste sted, du besøgte. Når du har købt søgen, får du en adgangskode til din e-mail, som du kan bruge i den app, der kan downloades. Når du har downloadet appen, skal du blot tage til startstedet på Mirabellplatz, når du ønsker det, og begynde dit eventyr. Hvis I er en stor gruppe, kan en person købe adgang for hele gruppen ved at vælge antallet af personer i gruppen. Alle gruppemedlemmer vil kunne spille byspillet på deres smartphone. Alternativt kan hver person købe sin egen billet. I kan spille som en gruppe og løse ledetrådene sammen, mens I går, eller I kan dele jer op i mindre grupper/hold og konkurrere mod de andre. Hver person kan også spille alene, adskilt fra gruppen, og mødes med gruppen til sidst.

Salzburg: City Exploration Game and Tour på din telefon

Salzburg: City Exploration Game and Tour på din telefon

Leder du efter en sjov måde at udforske byen på i dit eget tempo? Så er dette by-udforskningsspil som skabt til dig! Du vil underholde hele din gruppe med interessante spørgsmål, mens du stadig lærer dem sjove fakta om byen. Din mission (hvis du vælger at acceptere den): Jackson Wilde, den berømte by-udforsker, har brug for din hjælp... Hjælp ham med at løse quizzer for at samle så mange point som muligt. Med denne aktivitet vil du blive guidet gennem følgende steder: 1. Mirabell-paladset 2. Pferdeschwemme 3. Mozarts fødehjem 4. Residenzplatz 5. Domkirken 6. Stiftskirken St. Peter 7. Kapitelplatz 8. Nonnberg Abtei 9. Fæstningen Hohensalzburg Download appen på Android eller iOS (eller gå direkte til den via din browser) for at få adgang til en sjov mission, flere quizzer samt byguides om hvert monument. Så er du klar til at udforske Salzburg?

Fra Salzburg: Romantisk slædetur gennem landskabet

Fra Salzburg: Romantisk slædetur gennem landskabet

Oplev Salzburgs magiske snelandskab på en ny, unik og frem for alt romantisk måde. Denne halvdagsudflugt tager dig ud af byen til den maleriske landsby St Wolfgang. Deres hestetrukne slæde eller hestevogn vil føre jer videre gennem et vinterparadis langs den betagende Wolfgang-sø og romantiske skovområder. Kys dig ned under et varmt tæppe og nyd at se det eventyrlige landskab på en hævdvunden måde. Bagefter er der stadig tid til at udforske den maleriske by St Wolfgang med en kaffepause, besøge de berømte julemarkeder (sæsonbestemt) eller bare ved at gå en tur langs søen. Hvis der ikke er sne, kan du alligevel tage en tur i hestevogn, en forunderlig tur gennem det drømmende landskab omkring Salzburg, som helt sikkert vil efterlade et varigt indtryk.

Juleglæde i Salzburg - privat vandretur

Juleglæde i Salzburg - privat vandretur

Tag på en 3-timers juletur til fods i Salzburg. Udforsk den fortryllende Mirabellplatz og dens julemarked, nyd den festlige atmosfære på Residenzplatz og det berømte Christkindlmarkt, vandr gennem den festlige Getreidegasse, oplev Mozarts fødehus, beundre skønheden på Domplatz og dens adventsmarked. Nyd charmen på Kapitelplatz med dens adventskalender, og nyd den betagende udsigt fra Salzburgs fæstning. Fordyb dig i den festlige ånd, mens du lærer om Salzburgs historie, kultur og lokale traditioner.

De mest populære seværdigheder i Salzburg

Oplevelser i Mirabellplatz

Byer i Østrig

Andre seværdigheder i Mirabellplatz

Vil du se alle oplevelser i Mirabellplatz? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Mirabellplatz

Samlet bedømmelse

4.7
(911 anmeldelser)

Jeg elskede absolut denne tur! Guiden David og chaufføren Mickey var strålende. David var så vidende og gav fantastiske, interessante kommentarer langs turen. Der var masser af små lommer med information, som jeg nok aldrig ville have lært andre steder. Det var så sjovt at synge med i tour-bussen (selvom jeg synes, at meget af bussen måske var lidt genert, men hvor var det bedre at have en god gammel sang til den ensomme gedehyrde et al?!!) Jeg var alene, men følte sig som en del af en gruppe. David opfordrede alle til at være venlige og hjælpsomme, og så mange dejlige mennesker tilbød at tage billeder, når jeg prøvede at tage selfies. Der er et par korte stop og derefter et længere stop, når du får chancen for at gå rundt på en af lokationerne og snuppe en bid mad, hvis du ønsker det. Jeg nød turen så meget, at hvis/når jeg vender tilbage til Salzburg, vil jeg helt sikkert gøre det igen! Der er heller ikke for meget gang, så det er velegnet til personer med nedsat mobilitet.

Turen var meget sjov, primært på grund af mængden af indsats og entusiasme den april, vores rejseleder lagde ind i den. Hun er en meget talentfuld dame, som tydeligvis elsker sit job og vil gøre det til en rigtig godbid for alle. På trods af en procentdel af rejsegruppens modvilje mod at deltage, var hun en rigtig trooper. Organisationen var glat, og turen gav mulighed for at besøge nogle smukke landskaber. Vil helt klart anbefale det.

Turen var utrolig. Mitch, vores dejlige rejseguide, var så velinformeret. Hans begejstring for alt 'Sound of Music' var til at tage og føle på. Jeg tog afsted med en bedre forståelse af den kultur og tid, som Sound of Music var baseret på, og det var en fantastisk måde at se de smukke omgivelser i Salzburg på. Bussen var ren og komfortabel, chaufføren var også meget venlig, venlig og høflig. Vil 10/10 anbefale!

April var fantastisk og gjorde turen meget spændende. Evo føjede også til oplevelsen. Det bedste var at synge sammen med alle, den samlede tur var en livstidsoplevelse.

Turnéen bragte lyden af musik til live. Der var aldrig et kedeligt øjeblik i hele turen. Vores guide David var fremragende.