Oplevelser i
Miracle Garden

Oplev duften og farverne fra 150 millioner blomster, der er arrangeret over 72.000 kvm.

Vælg datoer

Andre seværdigheder i Miracle Garden

Vil du se alle oplevelser i Miracle Garden? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Miracle Garden

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 2.681 anmeldelser

Først og fremmest skal du bytte værdibeviset uden for indkøbscenteret, direkte med busserne selv.Den bedste beslutning vi havde truffet. Du kan når som helst stå af og komme på igen senere. Jeg ville altid sørge for at bestille alle ruter. Vi havde kun den GUL og bookede så alle ruter på bussen. Du bør virkelig tage dig tid til at komme ud, så du kan se alt. Soukene og Palm Jumeirah var virkelig gode, men alt andet var også meget imponerende.

Fantastisk!

Det var super nemt at få ombyttet sin voucher til busbillet. Havde købt 7 dage. Det var også nemt at tage med busserne, dog kunne køreturene vare længe grundet at tiden ved transfer (skidt mellem buslinjer) kunne vare for længe, så man måske sad 20 minutter i en parkeringskælder.

God oplevelse

Kan klart anbefale man booker en tur med disse busser! gode ruter rundt i Dubai for første gangs besøgende så man kan se mange af det man skal se i Dubai! Vi havde købt 48 timer som vi gjorde godt brug af! Et plus, gratis vand ombord ! H

En spændende og alsidig oplevelse med mange muligheder.

Vælg 48 timer da det giver nogle særdeles gode muligheder for at få en rundtur i Sharjah, der er noget anderledes end Dubai.

Super dejlig oplevelse med busser

Dejlig oplevelse med busserne nemt og dejlig måde at komme rundt på . Vi vil prøve dette en anden gang igen super fedt wow