Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Miracle Garden

Oplev duften og farverne fra 150 millioner blomster, der er arrangeret over 72.000 kvm.

Miracle Garden: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Dubai: Dubai Miracle Garden: Skip-The-Line-billet til Dubai Miracle Garden

1. Dubai: Dubai Miracle Garden: Skip-The-Line-billet til Dubai Miracle Garden

Udforsk Dubai Miracle Garden, verdens største naturlige blomsterhave, med denne halvdagsbillet til at springe køen over. Oplev en verden bestående af 50 millioner blomster, en grønskende skattekiste af oplevelser, der fanger fantasien. Bliv blæst væk af skulpturer, der har vundet 3 Guinness World Records. Vær vidne til 45 millioner blomstrende blomster i fantastiske designs, fantastiske former og iøjnefaldende farver i Miracle Garden. Se et dobbeltdækker-design af Emirates A380-luftbussen i overvældende størrelse, dækket af mere end 500.000 friske blomster og levende planter. Se velkendte ansigter som Mikey Mouse, Mini Mouse og deres venner. Slentre rundt i solsikkefeltet, søparken, smølfernes landsby og paraplytunnelen. Lyt til levende musik, beundr gadedanserne i vogne og nyd en uforglemmelig oplevelse med din familie og venner.

Dubai: Indgangsbillet til Miracle Garden med hoteltransfer

2. Dubai: Indgangsbillet til Miracle Garden med hoteltransfer

Oplev verdens største blomsterhave, som er kendt for sine blomster i naturlig størrelse af en Airbus A380. Gå rundt i Smølfelandsbyen og beundr svampehusene. Nyd de mange farverige blomster i den fantastiske Lake Park. Benyt dig af en hoteltransfer tur/retur. Vælg en delt eller privat transfer, og mød chaufføren på dit hotel. Hop ind i bilen og kør til blomsterhaven. Gå derefter på opdagelse i haven og se på blomsterne. Se en gengivelse af en flyvemaskine lavet af 500.000 friske blomster og andre planter. Besøg sommerfuglehaven. Herefter kan du se den svævende dame, en imponerende skulptur af en kvinde, der ligger over en blomstermark, dekoreret med røde og hvide petuniaer. Du kan også slentre gennem Smølfelandsbyen, se tiden på blomsteruret, gå gennem paraplytunnelen og meget mere. Til sidst kører du tilbage til dit hotel, når du er færdig med at udforske den smukke blomsterhave.

Dubai Flora og Fauna 4-timers tur

3. Dubai Flora og Fauna 4-timers tur

Byt Dubais beton- og stålstrukturer ud med en halvdagstur til byens mere naturlige side med et besøg til 2 smukke haver. Efter afhentning fra dit hotel vil du besøge Butterfly Garden i Al Barsha-området og opleve en imponerende have med runde figurer designet i 3D og dekoreret med farverige blomster. Haverne, som er omkring 1.800 kvadratmeter store, kan rumme op til 300 gæster. Gå en tur i de 9 kupler, som er fyldt med sommerfugle i forskellige farver og størrelser. Tag til det lokkende sommerfuglmuseum og den smukke sommerfugle-blomsterpark. Fortsæt til Miracle Garden, der ligger blot 5-minutters gang fra Butterfly Garden, og se mere end 45 millioner blomster i flor, arrangeret i fantastiske designs, imponerende former og strukturer. Se verdens "længste væg af blomster" ifølge Guinness Rekordbog. Lær mere om mirakelhavens fornyelsesfilosofi, der giver mulighed for nye designs og attraktioner hver sæson.

Dubai: SuperSaver-billet

4. Dubai: SuperSaver-billet

Nyd de bedste attraktioner i Dubai i dit eget tempo med et praktisk SuperSaver Pass, der er gyldigt i 7 dage fra den første aktivering. Vælg et pas med enten 3, 5 eller 7 attraktioner, og få en enkelt adgang til et væld af oplevelser i hele Emiraterne. Tag op på toppen af Burj Khalifa eller The Views at The Palm for at få en betagende udsigt, oplev livet uden for byens centrum på en ørkensafari, eller slap af om bord på en dhowbåd på et middagskrydstogt i Dubai Marina eller Dubai Canal, slap af i et sjovt vandland som Laguna Aquapark, besøg de berømte vartegn i det gamle og moderne Dubai med en halvdags byrundtur, eller besøg endda KidZania, hvor dine børn kan lære at blive læge, journalist eller kosmetolog gennem sjove rollespil. Top Deluxe-attraktioner og udflugter: - Ain Dubai (uden for højsæsonen) - Burj Khalifa - på toppen (uden for højsæsonen) - Ørkensafari (med afhentning og aflevering på hotellet) - Dhow Dinner Cruise i Dubai Marina (med afhentning og aflevering på hotellet)- Dubai Aquarium og Underwater Zoo - The View at The Palm- Dubai Fountains Show Lake Ride- SkyView Observatory- Dubai Frame-billetter- Dubai City Tour (kun halvdag; med afhentning og aflevering på hotellet-off)- Green Planet- iFly- IMG Worlds of Adventure- Kidzania- Dubai Ice Rink- Ski Dubai- Dubai Canal Dinner Cruise- Dubai Dolphinarium- Laguna Waterpark- The Flying Cup- Museum of Illusions- Etihad Museum- Yellow Boats Dubai ( 60min/5 seværdigheder)- Love Boat Dubai ( Sharing Basis/ingen transfer/90minutter)- Madame Tussauds- Chillout Lounge- 3D World Selfie Museum entrébilletter- Infinity Des Lumieres- Five-Star Sunset Cruise i Dubai Marina- Billetter til The Lost Chambers Aquarium

Dubai: Global Village og Dubai Miracle Garden Tour

5. Dubai: Global Village og Dubai Miracle Garden Tour

Nyd Dubais pragt med denne tur til Global Village og Miracle Garden. Nyd en problemfri oplevelse med hoteltransport og adgangsbilletter. Fordyb dig i hjertet af Dubais vidundere, og skab minder, der bliver hængende længe efter, at turen er slut. Start dagen med afhentning på hotellet og et besøg i Miracle Garden, hvor millioner af blomster skaber et fantastisk farvespil. Spadser gennem blomstervidundere og indfang øjeblikke midt i skønheden af omhyggeligt udformede landskaber. Forbered dig derefter på en spændende rejse til Global Village, en smeltedigel af kulturer og underholdning. Gå gennem de forskellige pavilloner, som hver især byder på spændende forlystelser, kulturelle liveoptrædener, lækre retter og shopping i verdensklasse.

Dubai: Indgang til Miracle Garden og Global Village med transfer

6. Dubai: Indgang til Miracle Garden og Global Village med transfer

Oplev over 45 millioner blomster i fantastisk design, fantastiske former og iøjnefaldende farver i Dubais banebrydende Miracle Garden, en ekstravagant udendørs rekreativ destination, der selv i sin første fase byder de besøgende på topmoderne faciliteter, herunder et bederum, vogne for handicappede besøgende og kommercielle kiosker. Se verdens længste mur af blomster og gå igennem 3D-sommerfuglehaven for at se dejlige sommerfugle både i haven og på museet. Bliv betaget af UAE-vartegnene lavet helt af blomster, og nyd den kraftfulde aroma af lægeplanter fra over 200 lande. Du er velkommen til at røre og dufte til planterne, og kan endda gøre din egen kop te, frisk fra haven. Benyt lejligheden til at beundre det enorme blomsterur lavet af ægte planter og blomster, med et foranderligt design afhængigt af årstiden. Souvenirbutikken er det ideelle sted at finde en gave til dine venner derhjemme, herunder en række sommerfuglerelaterede ting. En legeplads er det perfekte sted at holde børnene underholdt med spil, der er specielt designet til at give fysiske aktiviteter. På en lille scene præsenteres også lejlighedsvis magi- og illusionsshows. Tag derefter til Global Village, som nu har fået en permanent beliggenhed på Emirates Road ved afkørsel 37. Global Village, som afholdes årligt, fra oktober til marts, præsenterer et udstyrsstykke med shopping og underholdning i en friluftstemapark. Smag mad fra hele verden og køb varer fra Kina, Italien, Iran, Marokko, Malaysia og mange flere i de spændende pavilloner med landetema.

Dubai: Miracle Garden & Global Village med indgang og transfer

7. Dubai: Miracle Garden & Global Village med indgang og transfer

Når du er blevet hentet i Dubai, kan du nyde en problemfri morgentransfer til Miracle Garden. Se de omhyggeligt designede blomsterudstillinger, der består af millioner af blomster i forskellige former og arrangementer - ideelt til fotos. Gennemse menuerne på de forskellige caféer og spisesteder i Miracle Garden, hvor du kan nyde en let snack eller kaffe. Fortsæt til Global Village og oplev kulturer fra hele verden i form af underholdning, køkken og shopping. Køb souvenirs, og beundr unikke produkter fra hele verden. Se liveoptrædener, kulturelle shows og uforglemmelige begivenheder i løbet af aftenen. Efter alle dine aktiviteter kan du blive kørt tilbage til dit hotel eller din bolig i Dubai.

Dubai: Global landsby og mirakelhave Tur med transfer

8. Dubai: Global landsby og mirakelhave Tur med transfer

Oplev kulturer fra 70 lande med en billet til Global Village, og udforsk fortryllende blomstervidundere med en billet til Miracle Garden på denne tur, der inkluderer hoteltransport i Dubai. Bliv hentet på dit hotel og kørt til Miracle Garden. Udforsk 45 millioner blomstrende blomster i dette 72.000 kvadratmeter store planteparadis. Nyd synet af magiske kreationer som blomsterslotte og en svævende dame. Indånd de rige aromaer af naturlige blomster. Tag til Global Village, en udendørs forlystelsespark, der tilbyder et omfattende udvalg af underholdning, fritid, spisesteder og shoppingmuligheder. I de mere end 35 pavilloner præsenteres mere end 70 nationer. Vend tilbage til dit overnatningssted, når denne oplevelse er slut.

Global Village og Miracle Garden-tur med transfer

9. Global Village og Miracle Garden-tur med transfer

Turen starter ved Global Village Begynd din dag i Global Village, hvor du kan fordybe dig i den pulserende atmosfære af forskellige kulturer. Udforsk pavilloner, der repræsenterer over 90 lande og fremviser unikke traditioner, produkter og kunst. Tag afsked med Global Village og begiv dig ud på en naturskøn rejse til Miracle Garden. Nyd forventningen om at skifte fra den livlige og travle atmosfære i Global Village til den fredfyldte og fortryllende verden i Miracle Garden. Ankom til Miracle Garden, hvor naturens skønhed er i centrum med over 50 millioner blomstrende blomster. Afslut dit eventyr med et besøg til ikoniske strukturer som Emirates A380 Airbus, der er dækket af et farverigt udvalg af blomster.

Dubai: Miracle Garden Transfers med valgfri adgangsbilletter

10. Dubai: Miracle Garden Transfers med valgfri adgangsbilletter

Træd ind i en verden af fortryllelse og naturlig skønhed i Dubai Miracle Garden. Midt i ørkenen kan du opleve et botanisk vidunder, der er et vidnesbyrd om menneskelig kreativitet og naturens kræfter. Tilføj valgfrie adgangsbilletter, så du kan skræddersy dit blomstereventyr. Efter afhentning på hotellet tager du til Dubai Miracle Garden på en selvguidet tur. Gå ind i et stort område med over 50 millioner blomstrende blomster, arrangeret i fantastiske designs og mønstre. Få en ny forståelse for naturens vidundere, og udforsk skønheden i ørkenen.

Alle aktiviteter

17 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Andre seværdigheder i Miracle Garden

Vil du se alle oplevelser i Miracle Garden? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Miracle Garden

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 2.117 anmeldelser

Man behøver ikke stå i kø, men billetten blev tjekket ved indgangen og vi måtte vente til dette var bekræftet. Haven er meget smuk, der er mange butikker rundt omkring for mad og andre ting. Vi gik senere på eftermiddagen, og det var meget travlt. Der er nok parkeringsplads.

Det er et must at se, når du er i Dubai, så fredeligt og smukt! Jo tidligere du går jo bedre, da det bliver overfyldt efter et bestemt tidspunkt.

Den mest vidunderlige have, hvilket smukt sted, det er værd at tiltrækningen, jeg kan varmt anbefale det

Meget god oplevelse. Kom tidligt for at udnytte det smukke dagslys og frem for alt færre mennesker.

Ingen ventetid i kø for at købe billetter. Et godt sted at besøge, når du besøger UAE.