Tilføj datoer

Mirador de San Nicolas

Mirador de San Nicolas

Mirador de San Nicolas: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Granada City Train 1- eller 2-dages Hop-On Hop-Off-billet

1. Granada City Train 1- eller 2-dages Hop-On Hop-Off-billet

Opdag Granadas mest fascinerende seværdigheder med bytoget. Sammensæt din egen rejseplan, hop af og tilbage igen, når du har tid, og oplev en af Spaniens smukkeste byer. Hop på Alhambra-ruten i løbet af dagen for at besøge de vigtigste steder i byen. Kom tæt på det imponerende monument Alhambra, nyd udsigten fra Mirador de San Cristóbal, eller forundres over bl.a. Granada-katedralen. Vælg mellem de to billetmuligheder, der tilbydes, og tag en enkelt tur i én retning eller nyd oplevelsen med at hoppe på og af så mange gange, du vil, ved et af vores stop. Se byen og oplev de seværdigheder, der ligger i nærheden af stoppestederne. Alhambra-ruten (Green Line) kører med tog hvert 30. - 45. minut: 1A Alhambra Generalife/Taquillas 1B Alhambra Palacios Nazaríes/Puerta Justícia 2 Cuesta Gomérez 3 Plaza Nueva 4 Paseo de los Tristes 5 Mirador de San Cristóbal/Albaicín 6 Monasterio de la Cartuja 7 Plaza de Toros 8 Catedral/Plaza Romanilla 9 Calle Alhóndiga/Recogidas 10 Plaza Mariana Pineda/El Corte Inglés 11 Calle Molinos/Campo del Príncipe 12 Hotel Alhambra Palace/Carmen de los Mártires

Granada: Vandretur til fods ved solnedgang i Albaicín og Sacromonte

2. Granada: Vandretur til fods ved solnedgang i Albaicín og Sacromonte

Ingen tur til Granada er komplet uden at have besøgt Albaicín og Sacromonte. Vælg mellem en privat eller delt tur og besøg nogle af de mest symbolske kvarterer i Granada. Gå gennem Albaicín, beskyttet som et verdensarvssted af UNESCO i 1994. Også kendt som det gamle muslimske kvarter, det indeholder labyrintiske gader, hvorigennem du vil opdage den fascinerende verden af Al-Andalus, og nyde det berømte landskab i Granada fra San Nicolás ' synspunkt. Næste på din rejse, tag til Sacromonte Quarter, som indeholder mere end 3.000 huler og panoramaudsigt fra skjulte områder. Mens du er her, så sørg for at tage de bedste billeder af Granada fra denne fantastiske dal. På din tur vil du også passere gennem vigtige steder i Granda, såsom Plaza Nueva, Placeta de San Gregorio og Casa Enrique Morente, som alle er perfekt egnede til at tage nogle fantastiske billeder for at vise dine venner og familie.

Granada: Flamenco Show i Albaycin - Jardines de Zoraya

3. Granada: Flamenco Show i Albaycin - Jardines de Zoraya

Oplev Sydspaniens flamencokultur på en stemningsfuld tablao i Granadas Albaycín-kvarteret, blot få minutter fra San Nicolás-udsigtspunktet. Find dine sæder til forestillingen, som byder på flere forskelligepalos(flamenco-stilarter) fra soleá til alegría. Se de 2 dansere, der er ledsaget af en lidenskabelig flamencosanger, en guitarist og en percussionist.

Granada: Albaicin og Sacromonte Electric Bike Tour

4. Granada: Albaicin og Sacromonte Electric Bike Tour

Naviger let bakkerne i Granadas Sacromonte og Albaicin-kvarterer på en e-cykeltur med en lokal guide. Rejs tilbage i tiden gennem Granadas mauriske historie, mens du cykler til skjulte udsigtspunkter med en betagende udsigt over Alhambra og Generalife. Vælg mellem en privat eller grupperejse. Mød din guide i byens centrum og hop på din motoriserede Yamaha eller Bosch e-cykel. Tag afsted mod Albaicin, Granadas muslimske kvarter og et UNESCOs verdensarvssted. Cykel gennem en labyrint af blomstrede brostensbelagte gyder, livlige pladser og traditionelle carmens (murhuse med store haver). Stop ved nogle af byens mest kendte udsigtspunkter undervejs, samt nogle skjulte perler. På Mirador San Nicolás kan du nyde panoramaudsigten over Alhambra og Generalife-parken og nyde den pulserende atmosfære af lokale buskere og gadeboder. Fortsæt derefter til Sacromonte, hjemsted for Granadas lokale sigøjnersamfund og hjertet af byens flamencokultur. Lyt til lyden af flamencomusik, der flyder ned ad bakkerne, og lær om historien om områdets hulehuse, før du endelig vender tilbage til byens centrum.

Fra Malaga og Costa Del Sol: Dagstur til Granada

5. Fra Malaga og Costa Del Sol: Dagstur til Granada

Få mest muligt ud af din ferie på Costa del Sol med en dagstur til en af Andalusiens mest symbolske byer, Granada. Bliv hentet fra et af de bekvemme mødesteder og sat af i byens centrum, så du kan udforske i dit eget tempo. Når du er blevet hentet fra dit valgte mødested i Malaga, Torremolinos, Benalmadena eller Fuengirola, kan du begynde rejsen til Granada. Nyd udsigten over Sierra Nevada-bjergkæden og stop for morgenmad undervejs (ikke inkluderet i turens pris). Når du ankommer til Granada, kan du nyde op til fem timers fritid til at udforske byen i dit eget tempo. Du kan beundre renæssancearkitekturen i Granadas katedral eller besøge de marokkanske teforretninger på Calle Elvira for at få en mynte- eller limonade-te. Alternativt kan du bruge dagen på at udforske Granadas berømte tapasbarer. Gaderne omkring Plaza Nueva og Calle Elvira er fulde af traditionelle barer, hvor der serveres en gratis tapa til hver drink. Hvis Alhambra står på din bucket list, kan du bruge din fritid til at besøge Nasridpaladserne og Generalife. Du kan også vandre gennem gaderne i Albaicin og nyde panoramaudsigten fra Mirador San Nicolas eller fare vild i gaderne i Sacromonte, sigøjnerkulturens vugge, og lytte til lyden af flamenco-musik, der flyder ned ad bakkerne. I slutningen af dagen mødes du med din guide tilbage på mødestedet og hopper tilbage på bussen for at køre tilbage til dit afhentningssted.

Granada: Albaicín og Sacromonte Walking Tour

6. Granada: Albaicín og Sacromonte Walking Tour

Rejs gennem århundrederne på denne 2,5 timers vandretur i de mest karismatiske kvarterer i Granada: Albaicin og Sacromonte. Lær historien, legenderne og den lokale kultur at kende under vejledning af en officiel guide. Besøg resterne af de glorværdige dynastier, der herskede over det sidste muslimske kongerige på den iberiske halvø. Mure, porte, paladser og moskeer venter på dig. Med udgangspunkt i byens centrum vandrer du rundt i de smalle gyder i Albaicin - det mauriske kvarter. Bliv forbløffet over de hvide huse og de blomstrede balkoner. Fortsæt til Sacromonte, Granadas "flamenco"-kvarter. Få at vide, hvorfor folk bor i huler, der er gravet ned i bjergene her, og hvorfor sigøjnerne for århundreder siden valgte dette sted som deres bopæl.

Granada: Albayzin og Sacromonte Walking Tour

7. Granada: Albayzin og Sacromonte Walking Tour

Udforsk det islamiske kvarter og det historiske Sacromonte-kvarter i Granada på en 2,5 timers vandretur. Gå mellem de smalle gader i Albayzín, og beundr sigøjnerkulturen i de fantastiske huler i Sacromonte. Med afgang fra den centrale Plaza Nueva kan du lære Granadas historie at kende, en by, der har været et arnested for kunst og arkitektur siden det 11. århundrede. Udforsk Albayzín, der betragtes som et af byens mest charmerende kvarterer. Det er den del af byen, hvor den spansk-muslimske arkitektur er mest spektakulær, og udsigten til Alhambra er fantastisk. Oplev essensen af det islamiske Granada langs en labyrint af smalle gader. Oplev Sacromonte og beundr et af de mest kendte sigøjnerkvarterer i Spanien, og se de traditionelle grotter, hvor folk stadig bor, omgivet af naturen og Andalusiens kultur og kunst. Beundr udsigten over byen fra et sted, hvor kunst, natur og kulturarv er det mest attraktive.

Granada: Albaicin og Sacromonte Segway Tour

8. Granada: Albaicin og Sacromonte Segway Tour

Udforsk Granada på en segway med en lokal erfaren guide. På grund af sin geografiske beliggenhed byder Granada på fantastiske ruter med maleriske udsigter. Byen ligger ved foden af Sierra Nevada-bjergene, så gaderne går op og ned, hvilket gør segway nok den mest behagelige transportform. Få glæde af en træningssession på segwayen, så du kan blive fortrolig, hvis du er nybegynder. Kør forbi Plaza Nueva, Fuente del Toro, Paseo de los Tristes og de gamle sigøjnerhuler hele vejen op til Abadia del Sacromonte. Sacromonte-klosteret giver et indblik i byens kulturhistorie. Ud over bydelens historiske betydning byder bakketoppens beliggenhed bakketoppen på en fantastisk udsigt og fotomuligheder. Vandre gennem de smalle gader i Albaicin-kvarteret, zoom forbi Granadas moské, og tag billeder på et af de mest berømte udsigtspunkter, San Nicholas-pladsen, hvor du kan se Alhambra og Generalife-haverne.

Albaicin og Sacromonte aftenvandring

9. Albaicin og Sacromonte aftenvandring

Rejs gennem århundrederne på en 2,5-timers vandretur i de mest karismatiske kvarterer i Granada, og lær historien om de emblematiske distrikter Albaicin og Sacromonte. Hør om legenderne og den lokale kultur fra en officiel engelsk eller spansktalende guide, og oplev resterne af de herlige dynastier, der styrede det sidste muslimske kongerige Iberia. Se de gamle bymure og porte til Albaicin oplyst for natten og passér smukke oplyste paladser og moskeer. Vandre ned af de atmosfæriske smalle gyder i det middelalderlige mauriske kvarter og blive overrasket over de hvide huse med deres blomstrede altaner. Fortsæt til det traditionelle sigøjner- og flamencodistrikt Sacromonte for at lære, hvorfor lokalbefolkningen plejede at bo i huler gravet ned i bjergene. Hør mere om sigøjnerens livsstil, og opdag, hvorfor de valgte at bosætte sig i Sacromonte for århundreder siden.

Granada: Combo-tur til Alhambra, Albaicín og Sacromonte

10. Granada: Combo-tur til Alhambra, Albaicín og Sacromonte

Nyd denne kombination for at besøge de vigtigste områder i Granada: Alhambra-komplekset og kvartererne Albaicín og Sacromonte. Vi starter turen om morgenen kl. 9.00 for at besøge Alhambra. Alhambra er et af de vigtigste monumenter og seværdigheder i verden. Det er et massivt kompleks, der består af 4 forskellige områder: Alcazaba, Generalife-haverne, Karl den 5.'s paladser og den mest berømte del af dette monument, Nasridpaladserne. Vores guidede tur varer 3 timer, og vi vil besøge alle disse dele. Om eftermiddagen (vores guider vil informere dig om, hvornår vi starter) vil vi nyde den guidede tur i Albaicín- og Sacromonte-kvartererne. Gå dybt ind i de traditionelle kvarterer Albaicín og Sacromonte, der er genkendelige for deres huler og bebyggelser, der blev etableret efter den kastilianske erobring. Tag til det tidligere muslimske kvarter Albaicín, som vil føre dig til Mirador de San Nicolás, et magisk udsigtspunkt med den bedste udsigt over Alhambra.

37 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Mirador de San Nicolas

Andre seværdigheder i Mirador de San Nicolas

Vil du se alle oplevelser i Mirador de San Nicolas? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Mirador de San Nicolas

Samlet bedømmelse

4.3
(2.460 anmeldelser)

Efter at have læst de tidligere anmeldelser var jeg skeptisk over for at booke denne tur, men det var en dejlig tur med nogle hårrejsende stigninger op ad Granadas smalle gader. Jeg er glad for, at jeg havde reserveret det. Damen i kiosken, der udvekslede vores online reservationskvittering til vores billetter, var virkelig hjælpsom og behagelig, vi tog vores egne høretelefoner, men kunne have købt nogle for 1,50 €. Turen var behagelig med god udsigt hele vejen rundt. Jeg troede, at kommentaren gennem øretelefonerne kunne have været mere interessant, men koncentreret om religion snarere end nogle af de smukke seværdigheder omkring. Det er bestemt værdi for pengene.

Kan lade sig gøre i sig selv, især til prisen og midt i sommermylderet, men et par forbedringspunkter kan være værd at overveje. Togene har benplads til folk mindre end den gennemsnitlige spanier og er ofte fyldte. Det skete for os (familie på 5) et antal gange, at der ikke var plads. Det kan selvfølgelig ske, men det var bemærkelsesværdigt ofte i de 2 dage, vi brugte denne service.

Vi tog turen for at redde vores ben efter en hel dag med gåture - nyttigt at finde ud af, men vi havde ikke taget hovedtelefoner med på ferie for at tilslutte (og ville ikke købe nogen), så savnede informationen - vil gå online og læse op - gjorde det grundlæggende, så for pengene var god værdi.

Uforglemmelig aften. Et show af meget høj kvalitet. Følelsen var på sit højeste, danserne gav deres rødder videre i Flamenco. En stærk følelse opstår i deres udtryk, uanset om de er under dansen eller akkompagnementet med musikerne. Noget unikt, man ikke må gå glip af

Tog en hel rundtur. God måde at starte en oplevelsesrig dag på. Derefter kunne vi hoppe af og på de steder, der havde mest interesse.