Tilføj datoer

Miraj Islamic Art Gallery

Miraj Islamic Art Gallery: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Fra Dubai: Rundvisning i Abu Dhabis moské, palads og daddelmarked

1. Fra Dubai: Rundvisning i Abu Dhabis moské, palads og daddelmarked

Læg Dubai bag dig, og oplev magien i Abu Dhabi på denne heldagstur. Se den naturlige skønhed, de luksuriøse resorts, de kulturelle steder og den fantastiske arkitektur, mens du bliver kørt rundt. Begynd med at blive hentet på et hotel i Dubai, og lær om byens rigdom, mens du rejser langs Den Arabiske Golf. I Abu Dhabi står du ansigt til ansigt med Sheikh Zayed Grand Mosque, som er udsmykket med Swarovski-lysekroner og et stort håndknyttet tæppe. Kør langs Abu Dhabi Corniche og nyd den naturskønne udsigt, og stop ved vartegn som Emirates Palace for at tage billeder. Udforsk Heritage Village for at få en smagsprøve på arabisk kultur. Tag billeder i Ferrari World og Yas Mall. Til sidst vender du tilbage til dit hotel i Dubai efter en dag på opdagelse.

Fra Dubai: Abu Dhabi City Sightseeing Premium-tur en hel dag

2. Fra Dubai: Abu Dhabi City Sightseeing Premium-tur en hel dag

Mød din chauffør på dit hotel i Dubai, og tag til Abu Dhabi på et heldagseventyr. Ved dit første stop, den fantastiske Sheikh Zayed-moské, kan du nyde freden og roen. Forundres over den arkitektoniske pragt og beundre Swarovski krystallysekronerne. Derefter kan du slentre langs Corniche ved vandet og nyde udsigten til skyskraberne. Få chancen for at tage nogle flotte billeder med Emirates Palace og Etihad Towers, to af de Forenede Arabiske Emiraters luksuriøse vidundere, som baggrund. Fortsæt turen med en 90-minutters tur til fotostationen ved verdens mest berømte indendørs forlystelsespark, Ferrari World. Find din bedste position til at tage fantastiske billeder med denne smukke destination som baggrund, inden du vender tilbage til Dubai.

Fra Dubai: Abu Dhabi heldags-sightseeing med moskébesøg

3. Fra Dubai: Abu Dhabi heldags-sightseeing med moskébesøg

Udforsk det bedste af Abu Dhabi på en guidet heldagstur fra Dubai med besøg i Sheikh Zayed Grand Mosque, Emirates Palace, Heritage Village, et lokalt daddelmarked, Islamic Art Museum, tæppemarked og meget mere. Kør forbi Etihad Five Towers, præsidentpaladset og Abu Dhabi Corniche-stranden. Bliv hentet på dit hotel i Dubai, og kør til Abu Dhabi i en bil med aircondition. Besøg Sheikh Zayed Grand Mosque, en af de største moskeer i verden. Beundr moskeens fantastiske arkitektur, og tag nogle billeder. Tag derefter et fotostop ved Emirates Palace, før du kører forbi Etihad Five Towers, President's Palace og Abu Dhabi Corniche-stranden. Besøg Heritage Village, tæppemarkedet og Islamic Art Museum. Stop ved dadelmarkedet for at se de forskellige typer dadler, der udbydes. Tag også et fotostop ved Ferrari World, før du bliver sat af på dit hotel i Dubai.

Fra Dubai: Abu Dhabi City Sightseeing og Sheikh Zayed-moskeen

4. Fra Dubai: Abu Dhabi City Sightseeing og Sheikh Zayed-moskeen

Fordyb dig i Abu Dhabis vidundere med en luksuriøs heldags sightseeingtur fra Dubai, hvor du kan opleve den store moskés fængslende skønhed og meget mere. Abu Dhabi kan prale af naturlige øer, luksuriøse resorts, kulturelle steder og imponerende arkitektur, der henvender sig til alle typer rejsende. Tag på en heldags sightseeingtur fra Dubai for at opdage de ikoniske attraktioner i Abu Dhabi, begyndende med afhentning på hotellet og en rejse langs Den Arabiske Golf. De Forenede Arabiske Emiraters kultur og religion er dybt sammenflettet med Sheikh Zayed Grand Mosque, som er den største moské i landet. Når du går på opdagelse i de marmorerede sale, vil du støde på unikke skatte som Swarovski-lysekroner, indviklede mønstre og verdens største håndknyttede tæppe. Når man kører langs Abu Dhabi Corniche, får man et fantastisk syn af Den Arabiske Golf med dens fascinerende turkise vand og imponerende skylines. Etihad-tårnene, et bemærkelsesværdigt arkitektonisk vidunder beliggende på Corniche, er et praktisk knudepunkt for spisning, indkvartering og underholdning. Fra observationsdækket kan man lade sig betage af den betagende panoramaudsigt over byen, inklusive det storslåede Emirates Palace, samt de fortryllende udsigter over Den Arabiske Golf. 1. Udforsk Qasr Al Watan, et præsidentpalads og kulturelt vartegn i Abu Dhabi, for at dykke ned i de rige traditioner, der har formet UAE's historie. Beundr den arkitektoniske skønhed, og oplev en samling af artefakter og skatte i paladset. Afslut din udforskningsdag med en behagelig tur tilbage til dit hotel, så du får en sikker og bekvem rejse. Efter en dag fyldt med eventyr og opdagelser kan du slappe af på turen tilbage til dit hotel i Dubai, hvor du bliver sat sikkert af og kan nyde minderne om en uforglemmelig oplevelse i Abu Dhabi.

Fra Dubai: Magisk Abu Dhabi-tur om aftenen

5. Fra Dubai: Magisk Abu Dhabi-tur om aftenen

Vi starter med den storslåede Sheikh Zayed-moské, det perfekte tidspunkt at se den på, lige før solen går ned, og lige når stjernerne begynder at dukke op. Lær om dens kupler, dens smukke lysekroner og alle dens verdensrekord-fakta. Kom med et fuldt batteri på dit kamera, og gør dig klar til at tage de bedste billeder under hele dit ophold. Du vil virkelig blive forbløffet! Vores rejse tager os derefter til Yas Island, hvor du vil se det eneste hotel i verden, der ligger på F1-racerbanen, det futuristiske Yas Viceroy. Se Yas Marina Circuit, før du kører forbi forlystelsesparken Ferrari World og den hurtigste rutsjebane i verden. Når vi forlader Yas Island, kører vi forbi Louvre Abu Dhabi, det første museum, der blev åbnet som en del af kulturdistriktet på Saadiyat Island. Find ud af alt om Abu Dhabis imponerende planer om at huse verdens største koncentration af førsteklasses kulturelle aktiver fra din lokale guide. Vi fortsætter vores rejse og kører forbi Corniche, hovedpromenaden, hvor du kan beundre Abu Dhabis betagende skyline, før vi ankommer til vores næste fotostop. Hold øje med det nye præsidentpalads, det skelsættende projekt og det fremtidige kontor for præsidenten, vicepræsidenten og kronprinsen. Du vil lære alt om herskerne i dette vidunderlige land og dets bemærkelsesværdige historie fra simpelt beduinliv til et af de rigeste lande i verden. Der vil være så mange flere fotomuligheder på vores stop nær Emirates Palace, det mest luksuriøse hotel i verden og Capital Gate-bygningen, det rekordstore tårn, der hælder 18 grader, 4 gange mere end det skæve tårn i Pisa. På vores vej rundt i byen vil guiden give dig alle fakta og indsigter om byen sammen med mine personlige historier som lokal. Oplev charmen ved Abu Dhabi på denne fantastiske og private tur.

Fra Dubai: Abu Dhabi Sheikh Zayed-moskeen og paladsturen

6. Fra Dubai: Abu Dhabi Sheikh Zayed-moskeen og paladsturen

Mød din chauffør på dit hotel i Dubai, og kør til Abu Dhabi i en bil med aircondition. Dit første stop er den smukke Sheikh Zayed-moské. Tag et kig på dette berømte eksempel på islamisk arkitektur, og beundr verdens største håndvævede tæppe, 82 kupler, lysekroner og blomsterprint. Tag derefter til verdens dyreste hotel, Emirates Palace. Brug lidt tid på at udforske spise- og shoppingmulighederne i nærheden, og hold frokostpause (ikke inkluderet). Til sidst besøger vi Heritage Village og Ferrari World. Ved turens afslutning bliver du sat af på dit hotel eller et andet sted i Dubai.

Fra Dubai: Abu Dhabi heldagstur med Sheikh Zayed-moskeen

7. Fra Dubai: Abu Dhabi heldagstur med Sheikh Zayed-moskeen

Mød din chauffør på dit hotel i Dubai, og tag til Abu Dhabi på et heldagseventyr. Ved dit første stop, den fantastiske Sheikh Zayed-moské, kan du nyde freden og roen. Forundres over den arkitektoniske pragt og beundre Swarovski krystallysekronerne. Derefter kan du slentre langs Corniche ved vandet og nyde udsigten til skyskraberne. Få chancen for at tage nogle flotte billeder med Emirates Palace og Etihad Towers, to af de Forenede Arabiske Emiraters luksuriøse vidundere, som baggrund. Fortsæt turen med en 90-minutters tur til fotostationen ved verdens mest berømte indendørs forlystelsespark, Ferrari World. Find din bedste position til at tage fantastiske billeder med denne smukke destination som baggrund, inden du vender tilbage til Dubai.

6 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Miraj Islamic Art Gallery

Andre seværdigheder i Miraj Islamic Art Gallery

Vil du se alle oplevelser i Miraj Islamic Art Gallery? Klik her for en fuld oversigt