Mirogoj Cemetery

Mirogoj Cemetery: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Hop On Hop Off Panoramabus - Zagreb byrundtur

1. Hop On Hop Off Panoramabus - Zagreb byrundtur

Dette er den perfekte mulighed for at tilpasse din egen tur, du kan hoppe på, hoppe af ved ethvert stop for at udforske Zagreb på din fritid. Med denne service kan du vælge din rejse og opdage alt, hvad der er at se i Kroatiens historiske hovedstad. Med kun en billet kan du komme af og på ved så mange stop som du vil. Gratis WIFI leveres om bord. Få mest ud af alle de fordele og rabatter, som din Zagreb City Tour-pjece giver dig, præsenter bare din pjece, når du køber de anførte tjenester, og spar penge. Med kuponerne får du rabat på udvalgte attraktioner, butikker og restauranter i Zagreb. Hop On Hop Off Zagreb City Tour kører hver dag og er den bedste (og billigste) mulighed for at se de største attraktioner i Zagreb på den korteste periode.

Zagreb Big tour - privat rundvisning

2. Zagreb Big tour - privat rundvisning

Få et større billede af livet i Zagreb ved at besøge en række forskellige kvarterer. Udforsk den nye del af byen, Novi Zagreb, samt forskellige steder, hvor de lokale bruger deres fritid. Din venlige rejseleder henter dig på din indkvartering og kører dig til seværdigheder uden for byens centrum, såsom Mirogoj-kirkegården, Jarun-søen, Novi Zagreb, Republic Croatia-pladsen, Tomislav-pladsen og Botanisk Have. Efter panoramadelen af turen begynder den gående del af turen i den øvre bydel, den ældste del af byen. Din guide vil vise dig rundt og fortælle dig mange interessante historier om seværdighederne, herunder katedralen, Jelačić-pladsen, Stenporten, Den Blodige Bro, Markuspladsen, Museet for ødelagte relationer, kabelbanen og meget mere. Når din rundvisning er slut, kan din guide derefter køre dig tilbage til din bolig, eller du kan i stedet vælge at blive i byen og slappe af.

Zagreb: En uforglemmelig komplet rundvisning i Zagreb

3. Zagreb: En uforglemmelig komplet rundvisning i Zagreb

Denne tur er ideel, hvis du har en hel dag til rådighed i Zagreb og ønsker at se det meste af byen! Det er den mest afslappede og komplette rundvisning i Zagreb, så du går aldrig glip af højdepunkterne eller den sande essens af kulturen. En komfortabel panoramatur fra dit hotel er der for at få fat i hele den nederste del af byen. En lækker kaffepause er også inkluderet. Der vil være et besøg på den monumentale kirkegård Mirogoj, en af de bedste af Europas skulpturelle kirkegårde, som mange sammenligner med den i Paris! Nyd Zagreb gennem øjnene på den lokale guide, som vil give liv til en fantastisk tur, fuld af interessante indsigter!

3 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Mirogoj Cemetery

Andre seværdigheder i Mirogoj Cemetery

Vil du se alle oplevelser i Mirogoj Cemetery? Klik her for en fuld oversigt