Tilføj datoer

MogánSejl- og bådture

Vores mest anbefalede Mogán Sejl- og bådture

Gran Canaria: Katamarankrydstogt på delfiner med snorkling

1. Gran Canaria: Katamarankrydstogt på delfiner med snorkling

Gå om bord på en katamaran i Puerto Rico de Gran Canaria, og tag ud i Atlanterhavet på jagt efter delfiner og hvaler. Beundr den maleriske udsigt over Gran Canarias kystlinje fra vandet, nyd gratis sodavand, og tag på snorkling eller svømning i havet. Dit krydstogt begynder med en bekvem afhentning fra dit hotel og transport til Puerto Base-havnen, hvor du går om bord på din båd. Derefter sætter du sejl for at udforske farvandene ud for Gran Canarias kyst, hvor du går på jagt efter delfiner, grindehvaler, vågehvaler og meget mere. Se med fra dækket eller gennem glaspanelerne under dæk og hold øje med disse storslåede dyr og andet vandliv. Gør dig derefter klar til at opleve havet på første hånd, når din båd ankrer op i en af de små bugter langs kysten. Gå en tur i vandet, nyd lidt snorkling, eller gør brug af rutsjebanen om bord. Hvis du foretrækker ikke at blive våd, kan du bare læne dig tilbage og slappe af, beundre udsigten og nippe til en gratis sodavand. Bragt ca. 45 minutter med at nyde havet, inden dit krydstogt fortsætter med en hjemrejse til havnen. Her venter din bus på dig og kører dig tilbage til din indkvartering.

Gran Canaria: Luksuskatamarantur med mad og drikke

2. Gran Canaria: Luksuskatamarantur med mad og drikke

Sejl langs Gran Canarias sydvestlige kyst. Slap af med stil og nyd udsigten til smukke strande, og dramatiske klipper og bugter. Nyd 5 timers afslapning, sjov og eventyr på en prisbelønnet luksuskatamaran.  Tag med kaptajnen ud på en speedbådtur. Nyd det klare vand, hvor du kan svømme og snorkle eller prøve sjove vandaktiviteter. Drag fordel af gode rabatter på en tur i en bananbåd og donutring, eller få pulsen op på jetski og parasailing. Nyd en lækker buffet, der tilberedes af besætningen. Smag traditionelle kartofler serveret med mojosovs, kødboller med sød sovs og et udvalg af salater og brød. Vælg mellem et stort udvalg af drikkevarer under turen. Der vil være: sangria, øl, sodavand, juice og vand.

Gran Canaria: Katamaran-dagstur med mad og drikkevarer

3. Gran Canaria: Katamaran-dagstur med mad og drikkevarer

Snorkel, svøm og SUP paddleboard på fantastiske steder på denne dagstur med katamaran fra Puerto Rico de Gran Canaria. Sejl om bord på et komfortabelt, moderne og rummeligt skib. Vælg det tidspunkt, der passer dig bedst, med muligheder for morgen- og eftermiddagssejlads. Kom om bord på skibet i Puerto Rico, og sæt dig til rette med masser af plads på soldækket og et hyggeligt, skyggefuldt siddeområde. Tag af sted langs sydvestkysten, mens du drikker sodavand, øl og sangria. Se bugter og strande på vejen til et badestop lige uden for Mogan. Få et plask med det medfølgende snorkle-, SUP-paddleboard- og kajakudstyr. Udforsk dette betagende miljø fra oven og under bølgerne. Kravl om bord igen, og fortsæt videre langs kysten, hvor du ser øens vilde side. Stop igen, hvor du kan køle dig ned i vandet, mens besætningen henter din frisklavede frokost på en lokal restaurant på stranden i Tasarte for morgenalternativet eller tapas-stil snacks for eftermiddagsalternativet. Smag på retter som tunfilet, paneret kylling, kartofler fra Canaria og mojo-sauce, salat og brød, mens du nyder havudsigten. Skynd dig langsomt tilbage til Puerto Rico, mens du nyder det betagende ølandskab.

Fra Puerto de Mogán: 4-timers sejltur ved Gran Canarias kyst

4. Fra Puerto de Mogán: 4-timers sejltur ved Gran Canarias kyst

Dette tur giver dig en unik mulighed for at nyde Atlanterhavet fra vandsiden ved den sydlige del af Gran Canaria ombord på en sejlbåd med plads til 10 personer. Udflugten varer 5 timer og starter ved Puerto de Mogan kl. 09.30. Mad og drikke (læskedrikke, øl og vin) er inkluderet. Slap af, og nyd sejlturen som normal passager, eller bliv en af besætningsmedlemmerne, og lær selv at styre båden. Snorkeludstyr er inkluderet, og under turen stopper I ved en af de smukke strande i ved Gran Canarias sydkyst som Playa Perchel, Veneguera, Playa Ambar, Tasarte eller Tasartico. Ud over alt dette kan du beundre den vidunderlige udsigt over sydkysten. Hvis du er heldig, kan du også se skildpadder eller delfiner.

Gran Canaria: Eftermiddagstur på katamaran med mad og drikke

5. Gran Canaria: Eftermiddagstur på katamaran med mad og drikke

Nyd en afslappende eftermiddagsbådtur på en katamaran langs Gran Canarias kyst. Nyd udsigten over kysten, og tag for dig i skibets frie bar og lækre frokostbuffet. Slap af, mens du sejler langs den sydvestlige kyst, og få en fantastisk udsigt over fiskerlandsbyen Mogan, mens du passerer dramatiske klipper og skjulte bugter. Kast anker for at bade i det forfriskende vand, eller gør brug af bådens snorkeludstyr, og kom helt tæt på havlivet. For et ekstra gebyr kan du få stillet din eventyrlyst. Hold godt fast, og sus over bølgerne på en donut. Prøv kræfter med at stå på jetski, eller få et fugleperspektiv fra et parasail. Spar penge med nedsatte priser på forskellige vandsportsaktiviteter, eller læn dig tilbage i de behagelige solpuder, og nyd solen. Bliv forkælet, når besætningen tilbereder et lækkert måltid bestående af traditionelle kartofler serveret med mojo-sauce, kyllingefrikadeller, 2 slags salater og brød, som kan skylles ned med ubegrænset sangria, øl, sodavand, juice, kaffe og vand.

Puerto Rico: 4 timers Premium delfin-katamaran-tur

6. Puerto Rico: 4 timers Premium delfin-katamaran-tur

Tag med på en spændende delfinudflugt ombord på vores katamaran, der starter fra Puerto Rico-basen. På denne 4-timers sejltur kan du sole dig, mens du beundrer de fængslende havgrotter, majestætiske klipper og uberørte strande. Mens du sejler, har du mulighed for at nyde vores bar om bord, hvor en lækker frokost venter på dig, og en åben bar byder på forfriskende drinks. Vores afgange fra Puerto Rico Base er tilgængelige dagligt, og ved slutningen af udflugten ankrer vi op på et perfekt sted, hvor du kan tage en forfriskende dukkert i havet. Snorkel og deltag i forskellige vandsportsaktiviteter til en utrolig rabat. Hvis du planlægger fester, udflugter med venner eller private sammenkomster, kan du overveje at leje vores Super Cat. Der venter dig en fantastisk og uforglemmelig dag, når du begiver dig ud på en unik rejse langs Gran Canarias varme sydkyst. Gå ikke glip af denne chance for at skabe varige minder og opleve havets skønhed og dets charmerende indbyggere sammen med os.

Ofte stillede spørgsmål om Mogán Sejl- og bådture

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Mogán end Sejl- og bådture?

Disse andre ting at gøre i Mogán må du ikke gå glip af:

Hvilke Mogán Sejl- og bådture har yderligere Covid-19-foranstaltninger?

Andre seværdigheder i Mogán

Vil du se alle oplevelser i Mogán? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Mogán

Samlet bedømmelse

4.3 / 5

baseret på 59 anmeldelser

Køreturen gik langs kysten, så man kunne se mange smukke hoteller og bygninger. Båden vuggede ikke dårligt og besætningen var super venlige, hjælpsomme og flinke. Mad og drikkevarer var lækre. Vi havde tid nok til at lave aktiviteterne og svømme. Musikken var også cool.

bare god stemning og gode minder. Prisforholdet fantastisk. Var kun de ekstra aktiviteter for korte med prisforhold jetski 30€ for kun 10 min.!! Maden var god, men intet valg overhovedet!

De har behandlet os fantastisk, super opmærksomme, venlige og sjove, aktiviteterne er fantastiske, vi dyrkede parasaling, snorkling, den oppustelige donut og speedbåden.

Det har været en fantastisk oplevelse!!!! Kaptajn "portar"" Harry Potter var ifølge ham et knæk.

Var en rigtig fin oplevelse. Vi hyggede os. Besætningen var stor.