Ting at foretage sig
Moldau

Alle aktiviteter

169 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Moldau: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Prag: 50-minutters sightseeing-krydstogt om aftenen

Prag: 50-minutters sightseeing-krydstogt om aftenen

Hop ombord på en behagelig og rummelig båd og begynd dit flodkrydstogt. Tag billeder, mens du sejler forbi seværdigheder som Petřín-tårnet og det historiske fort Vyšehrad. Beundre neo-renæssance koncertsalen i Rudolfinum og det største slotskompleks i verden, Prag Slot. Slap af på en båd med aircondition og tag over soldækket. Lær om de vigtigste seværdigheder med lydkommentarer, der er tilgængelige på 3 forskellige sprog, eller brug den trykte guide om bord, der er tilgængelig på 16 sprog. Du kan også bruge en mobilapp.

Prag: Panoramisk krydstogt på Vltava-floden

Prag: Panoramisk krydstogt på Vltava-floden

Oplev Prag fra et andet perspektiv: fra vandet på en flodcruise. Nyd en betagende panoramaudsigt over Karlsbroen, Prags borg og skyline af De Tusind Spires By fra komforten af en båd på Moldau-floden. Tag på et afslappende krydstogt perfekt for familier med små børn eller enhver, der ønsker at nyde en uforglemmelig oplevelse på kort tid. Spis lette snacks og nyd kaffe eller kolde drinks for egen regning på det øverste dæk, mens du sejler, så du ikke går glip af et øjeblik af handlingen. Gå indendørs om vinteren for en hyggelig og opvarmet siddeoplevelse eller aircondition om sommeren.

Prag: 45-minutters historisk flodbådtur med forfriskninger

Prag: 45-minutters historisk flodbådtur med forfriskninger

Se Prag fra et andet perspektiv, og tag på en 45-minutters historisk bådtur langs Vltava. Gå ombord på en traditionel kanalbåd, og udforsk vandløbene i det gamle Prag, mens du lytter til en audiokommentarer. Nyd den charmerende udsigt, og hør om Prags historie. For at uddybe din viden endnu mere kan du besøge Karlsbroen Museum efter bådturen på floden.  Din tur afgår fra Karlsbroen. Nyd en fantastisk udsigt over Prags borg, og tag nogle flotte billeder. Sejl gennem Djævelens Kanal (Čertovka), og find ud af, hvorfor dette område kaldes Prags Venedig.

Prag: Sightseeing-middagskrydstogt på åben glasbåd

Prag: Sightseeing-middagskrydstogt på åben glasbåd

Oplev Prag om aftenen fra en luksuriøs, åben båd, mens du nyder et lækkert udvalg af traditionelle tjekkiske og internationale retter fra buffeten ombord. Se Prags ikoniske bygninger langs floden Vltava og få en fantastisk udsigt til den oplyste Prag-borg på denne bådtur tur/retur. Sejl med en unik glasbåd med et specialisoleret dæk, der forhindrer støj og vibrationer og et afsnit, der har optrækkelige glasvægge og lofter. Gør din oplevelse endnu bedre ved at opgradere til vinduessiddeplads, hvilket garanterer dig siddepladser i denne sektion. Nip til en velkomstdrink, når du stiger ombord, og glid derefter langs floden til Karlsbroen for at beundre Rudolfinum fra neorenæssancen. Nyd godt af gratis wi-fi, lyt til de informative flersprogede lydkommentarer og følg din rute på et papir- eller onlinekort, mens du sejler. Fortsæt forbi det berømte Dansende Hus, og se panoramaudsigten til Petřín-højen og Prags gamle bydel, mens du lytter til livemusik ombord på båden. Nyd en middagsbuffet med et bredt udvalg af tjekkiske og internationale retter. Efter middagen kan du udforske de åbne dæk, der giver dig mulighed for at føle den kølende flodbrise og se byen fra mange synsvinkler, der giver perfekte fotomuligheder.  Udvalgte retter fra middagsbuffeten: • Mozzarella med tomater og frisk basilikumpesto • Udvalg af tjekkisk ost, skinke, og salami • Andepaté med tranebærsauce • Gran Moravia-ost • Græsk salat • Frisk coleslaw • Hakket salat • Udvalg af brød og smør • Glutenfri kager • Kyllingenuddelsuppe • Hel skinke med ben • Oksekødsgullasch • Kyllingeschnitzel • Bagte kartofler med squash • Spaghetti med cherrytomater og basilikum (vegansk) • Paella med stegte grøntsager og fisk og skaldyr • Dampede grøntsager • Dumplings • Jasminris • Kartoffelmos • Hjemmelavede honningkager • Æblestrudel • Frisk frugtsalat

Prag: Petřín-udkigstårn og spejllabyrint adgangsbillet

Prag: Petřín-udkigstårn og spejllabyrint adgangsbillet

Udforsk i dit eget tempo med denne kombinerede adgangsbillet til Petřín-udkigstårnet og spejllabyrinten. Nyd udsigten over Prag fra et af de bedste udsigtspunkter i byen, og rejs til Petrin Parkens grønne områder for at nyde den fascinerende spejllabyrint i et miniborg. Først skal du besøge Petřín-bjerget, hvor det 190 fod høje udsigtstårn ligger i 1063 fods højde over havets overflade. Kravl 299 trin op for at se fra toppen. Lær om tårnets historie fra vores udstilling ved tårnets fod, hvor forbindelserne mellem Paris og Prag forklares. Så kan du se og opdage, hvordan jernarbejde ændrede verden i det 19. århundrede. På en klar dag vil du kunne se en panoramaudsigt over byen, herunder Vltava-floden, Prags borg og den magiske gamle bydel. Derefter kan du gå ind i det lille slot og finde vej gennem en mystisk labyrint af spejle. Gå gennem labyrinten, indtil du finder det fascinerende diorama af slaget om Prag mod svenskerne på Karlsbroen i 1648. Afslut din rundvisning med en vandring gennem "latterens sal", hvor forvredne og forvredne spejle på måder, der får dig til at grine af dit spejlbillede.

Prag: Big Bus Hop-on Hop-off-tur og krydstogt på Vltava-floden

Prag: Big Bus Hop-on Hop-off-tur og krydstogt på Vltava-floden

Undgå besværet med organiserede gruppeture, og udforsk Prag i dit eget tempo med en kombineret 1-times, 24-timers eller 48-timers billet til hop på-/hop af-bussen. Når du er ombord på bussen, får du udleveret hovedtelefoner og en audioguide (tilgængelig på 24 sprog), og personalet ombord er altid klar til at hjælpe dig. Lyt til Prags fascinerende historie, og se de berømte seværdigheder. Udforsk de røde og grønne linjer i byen. Den grønne linje stopper bl.a: - Na Františku (nær industri- og handelsministeriet), - Den Gamle Bys Plads, - Malostranské náměstí (ved siden af Den Hellige Treenigheds Søjle) - Jiráskovo náměstí (ved siden af Det Dansende Hus), - Václavské náměstí (på hjørnet af Jindřišská-gaden ved Duplex-klubben) - Hlavní nádraží (foran hovedbanegården). Stoppesteder på den røde linje omfatter: - Prags borg - Dlabačov- Náměstí Kinských- Jiráskovo náměstí (ved siden af Det Dansende Hus), - I.P. Pavlova (på hjørnet af Sokolská-gaden)- Karlov (B. Němcové-gaden)- Hlavní nádraží (foran hovedbanegården)

Prag: Sightseeing-bådkrydstogt med buffetmiddag

Prag: Sightseeing-bådkrydstogt med buffetmiddag

Stig ombord på et romantisk aftencruise gennem hjertet af Prag, og se alle byens berømte monumenter fra Vltava-floden. Ankom til din båd mellem Čech- og Štefánik-broerne, og bliv budt velkommen af din vært. Sejl derefter gennem Prags centrum, og se seværdighederne langs Vltava-flodens bredder i den magiske aftenbelysning. Mens du sejler, serveres der en velsmagende middagsbuffet, og du kan købe alkoholiske og ikke-alkoholiske drikkevarer i baren. Personalet vil være til rådighed for at opfylde dine behov. Nyd den utrolige udsigt over Karlsbroen og barokkirkerne i den gamle og den nye bydel. Der er siddepladser på det åbne øverste dæk eller inde i den klimakontrollerede nedre salon (opvarmet om vinteren og med aircondition om sommeren). Efter turen returnerer vi til udgangspunktet.

Prag: Natkrydstogt på Vltava-floden med buffet

Prag: Natkrydstogt på Vltava-floden med buffet

Se Prags skønhed om natten på dette middagskrydstogt langs Moldau-floden. Se historiske monumenter som Prags borg og Det Dansende Hus, og nyd et bredt udvalg af tjekkiske retter. Start dit aftencruise langs Moldau i Prag fra Čechův-broen i den gamle bydel. Få en velkomstdrink ved ombordstigningen, og glid så forsigtigt ned ad floden mod Karlsbroen (Karlův most). Passér bakken ved Petřín, se det historiske fort Vyšehrad og beundr Rudolfinums koncertsal i nyrenæssance. Fortsæt forbi det berømte dansende hus på Rašínovo nábřeží (Rašínovo-dæmningen), og få panoramaudsigt over Prags borg, mens du bliver serenaderet af levende musik om bord på båden. Nyd en luksuriøs buffetmiddag (kold buffet, varm buffet og desserter), mens du sejler, og køb drikkevarer fra et fristende udvalg af alkoholiske og ikke-alkoholiske muligheder. Buffetmenu: Kold buffet - Kold buffet: Rigt udvalg af brød og smør, Grana Padano, andepaté med tranebærsauce, Caprese, udvalg af hjemlige oste, skinke og salami, snittet salat, græsk salat, frisk coleslaw - Suppe: Kyllingesuppe med nudler - Varm buffet: Hel skinke med ben, oksegulasch, kyllingeschnitzler, spaghetti med cherrytomater og basilikum (vegansk), paella, bagte kartofler med zucchini - Tilbehørsretter: Baconboller, jasminris, kartoffelmos - Dessert: Hjemmelavede peberkager, æblestrudel, frisk frugtsalat .

Prag: 45 minutters sightseeing-krydstogt til Djævlekanalen

Prag: 45 minutters sightseeing-krydstogt til Djævlekanalen

Skib langs Vltava-floden til Djævlekanalen, og nyd udsigten til Prags borg og Karlsbroen undervejs. Beundr Grand Priory Mill, en af de mest berømte af Prags bevarede møller. Før til kajen ved Čech-broen (Čechův most) i Prag og gå til kaj 3 for at gå om bord på din båd til Djævlekanalen (Čertovka). Djævlekanalen siges at være blevet opkaldt i det 19. århundrede efter en kvinde af djævelsk karakter. Den blev oprindeligt bygget som en møllerive og adskiller i dag Malá Strana fra Kampa Island. Udforsk den mystiske Djævlekanal på tæt hold, se middelalderhuse, der ser ud til at vokse ud af vandet, og lyt til møllehjulets klirren som i gamle dage.

Prag: Vltava-floden: Frokostkrydstogt i en glasbåd med åben top

Prag: Vltava-floden: Frokostkrydstogt i en glasbåd med åben top

Kør gennem Prags hjerte, og nyd byens udsigt fra Vltava, mens du nyder en lækker frokostbuffet. Lyt til levende musik, mens du passerer det historiske centrum og sejler under Karlsbroen. Bliv budt velkommen om bord med en traditionel tjekkisk aperitif, inden du går om bord på dit sightseeing-krydstogt langs Vltava. Sejl under Karlsbroen, som forbinder byens mindre kvarter med den gamle bydel. Langs kanten af broen kan du beundre udskårne statuer af tjekkiske helgener på begge sider. Derefter passerer du Prags borg, Rudolfinum og Nationalteatret. Under hele turen kan du nyde en frokostbuffet med levende musik. Lyt til kommentaren for at få mere at vide om de attraktioner og monumenter, du ser. Kør forbi flere seværdigheder såsom Danserhuset, Emmausklosteret, Vyšehrad, Podolí Vandværk og det historiske Štvanice Kraftværk, inden du bliver returneret til afgangsstedet.

De mest populære seværdigheder i Prag

Oplevelser i Moldau

Byer i Tjekkiet

Andre seværdigheder i Moldau

Vil du se alle oplevelser i Moldau? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Moldau

Samlet bedømmelse

4.1
(23.399 anmeldelser)

Fantastisk sejltur med jazzakkompagnement. Simpelthen genialt at beundre det oplyste Prag fra Moldau i aftentimerne og lytte til vidunderlig jazz. Måltidsmenuen vi reserverede var meget velsmagende og lod intet tilbage at ønske. Klar anbefaling!!!

Vi tog afsted meget tidligere, end vi reserverede. Publikum var højt. Med den elektriske damper på tværs af Moldau. Det var virkelig fantastisk. Drikkevarer ombord var godt prissat. Servicepersonalet var ikke påtrængende. Jeg kan anbefale det.

10/10 nat, et must, mens du er i Prag. Kunne ikke tro på kvaliteten af jazzbandet og maden. Virkelig specielle og romantiske plus drinks var det billigste, vi havde set, siden vi har været her. Absolut elskede hvert minut

Anbefalet aktivitet, den varer mindre end en time og fungerer som et hvil og samtidig se byen fra et andet perspektiv.

Det var meget rart, at man kunne forstå alt fra højttalerne og derfor ikke behøvede høretelefoner