Ting at foretage sig
Montes de Málaga

Montes de Málaga

Montes de Málaga: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Málaga: 3-timers tur i naturpark Montes de Malaga på elcykel

1. Málaga: 3-timers tur i naturpark Montes de Malaga på elcykel

Begynd din tur med en tur langs kanalen for at komme væk fra Malagas travlhed og travlhed. Kør forbi seværdigheder som fodboldstadion og botanisk have på vej til bjergene. Kør offroad, hvor naturparken Montes de Malaga begynder, og nyd din tur på en afsides og stille bane. De dejlige skove og en fantastisk udsigt vil ledsage dig på den stenede vej op til toppen. Når du når enden af stien, har du mulighed for at tage en pause. Hvis du har lyst, kan du få snacks og forfriskninger på en restaurant, der ligger i bjergene. Mens du er på toppen, kan du slappe af og nyde udsigten over landskabet. Når du har indtaget udsigten, kan du vælge, hvordan du vil køre ned ad bakke, let på asfalt eller den mere spændende måde off-road. Mens du cykler nedad igen, kan du køre langs kysten og over havnen, inden du afslutter din tur ved det oprindelige udgangspunkt.

4 timers E-Bike-tur til Puerto de Leon (tur/retur)

2. 4 timers E-Bike-tur til Puerto de Leon (tur/retur)

Begynd din tur på elcykel ved først at cykle gennem byen Málaga indtil foden af bjerget. Derfra venter dig en ambitiøs tur opad, hvilket ikke er noget problem, da du vil have hjælp fra din elmotor. På turen opad kan du nyde udsigten over byen, herunder fodboldstadion og den botaniske have. Kom let opad på en velholdt vej med let trafik. Efter at have nået toppen kan du tage mindeværdige billeder og holde en pause med en forfriskning på observationsdækket. Rul ned ad bakke og nyd de behagelige snoede passager. Nå frem til Olias, en af de områdets berømte hvide landsbyer der ligger skjult i bjergene. Benyt lejligheden til at vandre igennem og oplev lidt lokal kultur.  Kom tilbage til havniveau, og ankom til den lille fiskerlandsby El Palo. Tag en anden pause i en af de beskedne restauranter beliggende direkte ved havet. Tag derefter en behagelig tur langs kysten og besøg den bemærkelsesværdige havn, før turen går tilbage til turens mødested.

Elektrisk FAT-cykling i Montes de Malaga og på landet

3. Elektrisk FAT-cykling i Montes de Malaga og på landet

Oplev de ærefrygtindgydende Malaga-bjerge og det omkringliggende landskab på vores elektriske fatbike-ture - en spændende måde at udforske betagende terræn og skjulte skatte på uden besvær. Løft dit mountainbike-eventyr med vores specialdesignede fatbikes, der giver uovertruffen stabilitet og trækkraft. Tag med os på en uforglemmelig rejse, der tager udendørs udforskning til spændende nye højder! Når du er blevet hentet af guiden på mødestedet, og alle har fået en cykel, starter vi eventyret med at køre ud til et af de mest bemærkelsesværdige og barske områder, Monte Coronado. Du får lidt tid på egen hånd til at udforske dette gamle forhistoriske sted, før vi fortsætter i bjergene bagved, der fører os til Presa del Limonero. Efter en lille pause ved Presa del Limonero, hvor du kan nyde den fantastiske udsigt over søen, byen og kysten, fortsætter vi til skovområdet Montes de Malaga. I skovområdet klatrer vi op og op, forbi ruiner af gamle vingårde og landhuse, indtil vi når motorvejen. Her tager vi os tid til at nyde den fantastiske udsigt over Malagas højeste bjerg, Monte San Anton, før vi kører nedad enten ad motorvejen eller gennem landskabet. Turen slutter tæt på mødestedet, inden vi siger farvel.

Malaga: Udlejning af elbil i Montains of Malaga med frokost

4. Malaga: Udlejning af elbil i Montains of Malaga med frokost

Med denne øko-gastronomiske tur vil du nyde og lære Malaga at kende på en anderledes, sikker og sjov måde. Vi kører selv med bilerne op til naturparken Montes de Malaga, og undervejs gør vi stop ved de vigtigste udsigtspunkter for at nyde udsigten over byen, havet og bjergene. I samme naturpark vil vi nyde en frokost på en lokal restaurant for at nyde områdets gastronomi. En stille tur, hvor du kan indånde frisk luft og nyde Malaga.

Andre seværdigheder i Montes de Málaga

Vil du se alle oplevelser i Montes de Málaga? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Montes de Málaga

Samlet bedømmelse

4.8
(95 anmeldelser)

Vi blev oprindeligt reserveret på denne tur, men om morgenen på turen blev vi spurgt, om vi kunne deltage i vin- og tapas-turen kl. 11 i stedet for. Jeg var tøvende, da jeg ønskede at se byen og ikke en stor vindrikker. Men jeg blev glædeligt overrasket! Det var fantastisk. Guiden Crystal var genial, og vi så alt af byen samt nød et par tapas og stoppede ved den ældste bar i Malaga for et glas sød vin. Så glad for, at vi blev sat på denne tur!

Vi cyklede i omkring 3 timer. De første 1,5 time gik op ad et bjerg, langsomt men op ad stigning hele vejen, men heldigvis kunne vi bruge den elektriske funktion på cyklen, da op og op med skarpe kurver kan være udfordrende. Så var det ned af de 900 meter, vi var klatret op for at slutte på en cykelsti langs havet. Smuk udsigt og en cardio træning.

Vi var en gruppe på 6 på elcykler. Det var en virkelig fin tur rundt i Malaga. Vi var oppe på bjerget hvor vi kunne se Malaga for oven. Det var en sød guide som var god til at fortælle. Dig talte han lidt hurtigt for os der skal forstå et andet sprog. Venlig hilsen Anni Rasmussen.

Juan var en fantastisk guide! han brænder for Malaga og fortalte os en masse interessante historier samt faktuelle oplysninger. Han viste os en helt ny side af byen. Jeg vil meget anbefale denne tur.

Forrygende cykeltur gemmen byen og udenfor byen, inkl stop med små historier. Kan anbefales til alle der cykler:-)