Montjuïc-svævebanen

  • Entrébilletter
  • Guidede ture
  • Private rundvisninger
  • Eventyr

Andre seværdigheder i Montjuïc-svævebanen

Vil du se alle oplevelser i Montjuïc-svævebanen? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Montjuïc-svævebanen

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 4.495 anmeldelser

God værdi for pengene! Det eneste irriterende er køen for at få de fysiske billetter, som du skal ombord på trods af at du køber online, var lang, og det var en meget varm dag. Anbefaler stærkt at tage offentlig transport eller en Uber i stedet for at gå op, da det er en temmelig op ad bakke gåtur til svævebanestationen og ikke så kort, som det ser ud som vist på Google maps

Vi havde en rigtig flot udsigt over Barcelona, turen var ret kort. Det levede stadig op til vores forventninger. Det var også rart at se slottet på toppen af bjerget. Vi var heldige, da de har gratis adgang hver første søndag i måneden, så vi ikke skulle betale noget for at se os omkring. så overvej det måske i din planlægning :)

Store ! Vi tog først metroen, derefter kabelbanen, som bragte os til foden af svævebanen. Eksotisk, malerisk og super hyggeligt. Og hvilken udsigt... simpelthen storslået. Uden at glemme besøget af slottet på toppen, hvor du også kan spise.

Turen op er kort, men kraftfuld. Det er absolut sjovt at lave, og det røber allerede, hvor spektakulær udsigten må være på toppen af Montjuïc. Et besøg på slottet eller en dejlig gåtur på bjerget er muligt extea.

Virkelig skøn by. Kan varmt anbefale Sagrada Familia og svævebanen over byen bør prøves også. Skal helt sikkert tilbage igen på La Rambla hvor jeg boede 4 dage.