Montjuïc-svævebanen

Vælg datoer

Andre seværdigheder i Montjuïc-svævebanen

Vil du se alle oplevelser i Montjuïc-svævebanen? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Montjuïc-svævebanen

Samlet bedømmelse

4.3 / 5

baseret på 3.650 anmeldelser

Som mange turister elsker at gøre, er det meget at gå og se. Alt det, vi forventede, oversteg stedet. Ikke desto mindre er det fælles problem for hver enkelt turist TOILET! Angiv flere toiletfaciliteter i området. Og måske lade folket nyde en enkelt tur med kabelbane. Enkelt, hvilket betyder en familie pr. Ride, ikke klem alle sammen til et punkt, hvor vi ikke kunne nyde turen på grund af akavet stilhedstur med fremmede.

Tour spektakulær, som du er i Miquel Arnau, her er en meget opgraderbar person, tilgængelig for dig, der elsker Barcelona og evnen til at overføre kærlighed til Barcelona-trommeslagere til turister, som vi er. Nos explicó en lille sobre la ciudad, despues fuimos a ver El castillo, vender tilbage til svævebanen. Si quieres harcer en eligie tour i Miquel

Min oplevelse med denne tour var FANTASTISK. Fra start til slut var det fantastisk, og bestemt min yndlingsdag i min tid i Spanien. Bjerge, kloster og vingård var alle smukke, men vores tour guide Marta var højdepunktet i det hele! Hun var utroligt morsom, venlig og imødekommende. Det føltes som om vi rejste med en yndlingssøster. Elskede hende.

Vi kan kun anbefale at købe billetter igennem Get your ride. Alt planlagt og betalt hjemmefra. Hurtig bekræftelse/billet tilsendt pr mail. NEMT og effektivt.

Dette skal man opleve i Barcelona. Fantastisk udsigt over byen