Tilføj datoer

Moské-badene i Alhambra

Moské-badene i Alhambra: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Granada: Alhambra & Nasrid-paladserne - tur med billetter

1. Granada: Alhambra & Nasrid-paladserne - tur med billetter

Oplev Alhambra, det vigtigste og mest fascinerende monument i det muslimske Spanien og en af de mest besøgte seværdigheder i Spanien. Alhambra viser arven fra Nasrid-dynastiet, som du kan opleve, mens du udforsker Alcazaba, Comares-paladset og Generalife-haverne. Benyt lejligheden til at besøge Alhambra ledsaget af en officiel privat guide, som vil forklare kompleksets hemmeligheder, historier og kunstneriske detaljer. Mød din guide ved Alhambra for at begynde denne vandretur. Turen starter med at besøge det ommurede citadel, de første levn, før det blev sæde for de nasridiske emirer af Granada. Fortsæt til Alcazaba, det ældste område i Alhambra og militærområde. Oplev de imponerende Torres Bermejas og tag et billede på toppen af Torre de la Vela, hvor du kan få den bedste udsigt over Albaicín-kvarteret. Besøg hjertet af Alhambra, Nasridpaladserne. Patioer i maurisk stil og det kongelige kvarter. Din guide vil afsløre al historien og legenderne om, hvordan de overdådige paladser blev bygget til de islamiske herskere. Som afslutning på besøget kan du nyde Generalife-haverne, hvor byens konger hviler. Se dens arkitektur, dekorationer og haver.

Granada: Indgangsbillet til Alhambra med audioguide

2. Granada: Indgangsbillet til Alhambra med audioguide

Nyd fleksibiliteten og friheden ved en selvledende rundtur i Granada med din audioguide med GPS-navigation. Når du har hentet din personlige turistnavigator og din adgangstid til Alhambra-paladset, kan du springe køen over til Alhambra og se den udsøgte detaljerede islamiske kunst og arkitektur i Generalife-haverne, Nasrid-paladserne og Alcazaba-fæstningen. Din audioguide vil give detaljerede forklaringer om Alhambra og Generalife, mens du går. Efter dit besøg på Alhambra og inden du afleverer audioguiden tilbage, kan du gå på opdagelse i byens bedste kulturelle tilbud, tapasbarer, monumenter og museer. Følg tipsene fra din GPS-navigator, og slap af om aftenen med en massage, hyg dig med venner på en god restaurant, spil golf eller besøg en forlystelsespark.

Granada: Alhambra guidet tur med Nasrid paladser og haver

3. Granada: Alhambra guidet tur med Nasrid paladser og haver

Få en billet til Alhambra, Nasrid-paladset, Alcazaba og Generalife-haverne uden kø til at springe køen over. Hør alt om Granadas historie og kultur fra din guide. Mød din guide ved Alhambra for at deltage i denne vandretur rundt i Granada. Gå først ind i Alhambra og beundr den middelalderlige arkitektur fra den mauriske besættelse. Bedøm dette UNESCO-verdensarvsområde, der startede sit liv som et muromkranset citadel, før det blev det overdådige sæde for Granadas Nasrid-emirer. Fortsæt til Alcazaba, en fæstning, der er en af de ældste dele af Alhambra, og udforsk de fantastiske sølvfarvede tårne (Torres Bermejas). Dyk ned i Alcazaba. Sørg for at tage et foto på toppen af klippen, da du vil fange udsigten over Albaicín-kvarteret. Næst skal du besøge Nasridpaladserne. Se de Moriske gårdhaver, receptionshaller og kongelige kvarterer er hjertet af Alhambra. Hør din guide fortælle dig alt om de antikke trælofter, de farvestrålende fliser og historien om dette smukke palæ, der blev bygget til de spanske muslimske herskere. Sidst besøger du Generalife-haverne, som tidligere var et fritidsområde for kongerne af Granada, hvor de kunne slappe af fra paladsets officielle anliggender. Afslut dagen på en god måde og slap af og slap af i haverne. Beundr den storslåede arkitektur, de fascinerende dekorationer, haverne, springvandene og gårdhaverne.

Granada: Billet til Alhambra-haverne og Generalife

4. Granada: Billet til Alhambra-haverne og Generalife

Oplev de imponerende Alhambra-haver i dit eget tempo. Gå gennem Alhambras fascinerende haver, der er fyldt med springvand, hængende planter og asfalterede stier. Adgang til Nasrid-paladserne er ikke inkluderet i denne billet. Lad dig indhylle i den mauriske kulturs atmosfære, og nyd vegetationen omkring fæstningen. Beundr den dekadente arkitektur i Generalife, paladset overfor Alhambra, som engang var hjemsted for de granadinske konger. Spadser hen til det militære område, Alcazaba, og se de befæstede sandfarvede tårne. Fortsæt din rejse gennem komplekset og mød Charles V's palads, moskeens bad og skjulte gangstier i haverne.

Alhambra: Billet og rundvisning inkl. Nasrid-paladserne

5. Alhambra: Billet og rundvisning inkl. Nasrid-paladserne

Oplev stemningen fra middelalderens Granada med en uforglemmelig guidet rundvisning i Alhambra og Generalife, som er på UNESCO's verdensarvliste. Vær rolig ved tanken om, at din billet til den prægtige by inkluderer adgang til Nasrid-paladserne, Alcazaba-fæstningen og Generalife. Du kan endda vælge mellem en rundvisning i lille gruppe eller en privat oplevelse, alt efter hvad du foretrækker.  Din lokale ekspertguide vil hente dig lige uden for komplekset, så du er sikker på at få adgang til Alhambra via en separat gruppeindgang. Du vil også have fornøjelsen af separat gruppeadgang sammen med din guide, når du skal ind i Generalife-paladset.  Nyd roen i emirens gamle sommerpalads Generalife, der omfatter en smuk rosenhave, beplantede gårdhaver og afslappende vandinstallationer. Hør alt om byen Granada og Alhambras historie i disse rolige omgivelser.  Sammen med din guide besøger du Nasrid-paladserne, de gamle mauriske paladser, hvor du kan se de ikoniske islamiske dekorative detaljer helt tæt på. Nyd de farverige geometriske fliser og diverse vandinstallationer i gårdhaven, herunder den berømte Patio de los Leones. Fans af arkitektur og kunst vil nyde stedets ikoniske islamiske og mudéjar stilarter. Besøg Alcazaba med din guide, hvor du vil se den kongelige fæstning, der er så solid, at den blev brugt i flere århundreder efter, den blev bygget. Tag trapperne op i klokketårnet, hvor du ville kunne nyde en uovertruffen udsigt over Granada, herunder kvartererne Albaicín og Sacromonte. Du er velkommen til at udforske komplekset ved turens afslutning, hvis du har lyst til at nyde haverne eller besøge andre steder som Karl 5.s palads, et renæssancepalads fra det 16. århundrede. Nyd den betagende udsigt over det gamle arabiske kvarter i Granada, Albaicín, fra mange udsigtspunkter i det mauriske paladskompleks.

Fra Sevilla: Alhambra-paladset med mulighed for Albaycin-tur

6. Fra Sevilla: Alhambra-paladset med mulighed for Albaycin-tur

Følg den rute, som forfatteren Washington Irving tog, og se Alhambra-paladset og Generalife-haverne samt byen Granada. Din guide tager dig med ind i Tusind og én nats magiske verden, mens du går på opdagelse bag den mauriske arkitektur og lærer om paladsets historie. Gør dit besøg til en ekstraordinær og rig oplevelse. Med en guidet tur i Alhambra har du en af de officielle turistguider til din rådighed, en ekspertfortolker af Granadas arv. Din guide vil føre dig gennem alle dele, der udgør den "røde fæstning", og vil også besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have om dette spektakulære monument. Forundres over små og smalle gader, hvis du vælger den valgfri tur i det unikke og magiske distrikt Albayzin

Granada: Alhambra-tur i en førsteklasses gruppe

7. Granada: Alhambra-tur i en førsteklasses gruppe

Alhambra er det vigtigste og mest fascinerende monument i det muslimske Spanien og en af de mest besøgte seværdigheder i landet. Dette historiske sted emmer af Nasrid-dynastiets vidunderlige arv, som du kan afdække, når du udforsker Alcazaba, Comares-paladset og Generalife-haverne. Benyt denne mulighed for at besøge Alhambras paladser på 3 timer, ledsaget af en officiel guide, der vil forklare dig alle hemmelighederne, historierne, legenderne og de kunstneriske detaljer på stedet. Se den imponerende mauriske arkitektur i Nasridpaladserne, og oplev, hvordan sultanerne levede på toppen af deres regeringstid. Undgå at stå i kø udenfor takket være din fast-track entrébillet, og du vil være sikker på at nyde rejsen gennem dette betagende monument. Din tur vil foregå i små grupper på op til 10 personer, hvilket giver en mere personlig og afslappende tur.

Granada: Hurtig guidet tur til Alhambra og Nasrid-paladserne

8. Granada: Hurtig guidet tur til Alhambra og Nasrid-paladserne

Opdag det fascinerende og mystiske Alhambra. I årevis har det gamle paladsanlæg været det mest besøgte monument i Spanien og det største overlevende symbol på den islamiske kultur i den vestlige civilisation. Vælg en gruppetur, eller vælg den private mulighed for en tur med dig og dit selskab alene. Lær Alhambra og dets paladser at kende på en afslappet og detaljeret måde med hjælp fra din kyndige ekspertguide. Historie og legende er blandet sammen i denne juvel af Nasrid-arkitektur, der på perfekt vis kombinerer vand, lys, arkitektur og vegetation. Alhambra er den eneste paladsby fra det islamiske herredømmes tid over den iberiske halvø, der er bevaret. Denne tur giver dig adgang til hele fæstningskomplekset, herunder Alcazaba, Generalife, Carlos V's palads og moskébadene. Udnyt dit besøg i dette arkitektoniske vidunder til at meditere og forstå, med hjælp fra din guide, den magi og symbolik, der omgiver hver af disse bygninger.

Granada: Alhambra og Generalife-haver med rundvisning

9. Granada: Alhambra og Generalife-haver med rundvisning

Alhambra er et af de mest besøgte monumenter i verden, og den bedste måde at besøge det på er med en guidet tur. Din officielle rejseleder vil fortælle dig alle detaljerne og hemmelighederne om dette henrivende sted. Start ved hovedindgangen til Alhambra, din guide vil have en orange paraply med. Når du er sammen med dem, begynder eventyret. Det første stop er Paseo de los Cipreses, Secano og San Francisco Gardens. Under turen kan du se, hvor vigtig naturen var for paladsets prinser. Derefter er det tid til at gå til Alcazaba, den lange mur, som omgiver paladset for at forsvare det. Derefter er det tid til paladsarkaden, dens haver, Rauda, Yusuf III-paladset og Paseo de las Torres. Afslut turen i Generalife-paladset og dets skattehave, et monument, som du ikke må gå glip af.

Fra Costa del Sol: Tur til Granada og Alhambra Rundvisning i Nasridernes palads

10. Fra Costa del Sol: Tur til Granada og Alhambra Rundvisning i Nasridernes palads

Opdag hemmelighederne ved Alhambra Palace, den mest besøgte attraktion i Spanien. Slap af med afhentning fra forskellige mødesteder på Costa del Sol og i Malaga, før du tager til paladset. Undervejs kan du nyde panoramaudsigten over Sierra de Malaga, før du når den historiske by Granada. Ved ankomsten til Alhambra kan du besøge Charles V -paladset, Generalife -haverne, Nasrid -paladserne og den berømte Patio de los Leones. Nyd fritiden i Granadas centrum, hvor du kan udforske arkitekturen i en af de mest magiske og emblematiske byer i verden. Tag dig også tid til at nyde områdets udsøgte gastronomi, inden du vender tilbage til Costa de Sol.

25 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Moské-badene i Alhambra

Andre seværdigheder i Moské-badene i Alhambra

Vil du se alle oplevelser i Moské-badene i Alhambra? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Moské-badene i Alhambra

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 16.711 anmeldelser

Vi reserverede en engelsk Alhambra-tur gennem GetYourGuide. Instruktionerne om obligatoriske ID'er, mødested og inklusion og ekskluderinger var meget klare. Jeg ved ikke, hvordan det var muligt, men nogle mennesker i vores gruppe formåede at glemme deres ID, på trods af de adskillige påmindelser og advarsler, men Special Plans løste det alligevel for dem (ved ikke om dette er muligt i højsæsonen) . Vores guide, Laura, var fantastisk! Hun talte med entusiasme, interessante historier og var meget professionel. Jeg kan ikke forestille mig en bedre guide til dette smukke sted!

Fantastisk tur og meget flot og kompetent rejseleder. Masser af tid til at se alt i fred. Kan absolut anbefales, for det er svært at læse så meget information selv. Tip: Gå derefter 10 minutter til byen og nyd Granada. Vend tilbage til parkeringspladsen med buslinje 30 og 32 for €1,40.

Kyndig guide, der viser alle hovedområderne, der giver 10 minutter til at klatre op i tårnet og en pause på 30 minutter. Lydenheden skar ud, når den var rundt om hjørner, hvilket skete et par gange på smalle stier.

En fransktalende guide (Sow) var fantastisk, lærte meget. Fuldstændig bevidst om arkitekturen og historien, og havde fordelen af at kende fortidens arabiske sprog. Positivt præsenteret, i et godt gangtempo.

Turen med Laura har været fantastisk, meget underholdende, interessant og sjov. Jeg vil aldrig glemme, da jeg ringede til Christopher Columbus, Christofer Colombo. Vi ville gentage uden tvivl.