Moulin Rouge: Billet til showet "Féerie" inkl. middag
Tag plads i en af verdens mest berømte kabareter til en opførelse af Moulin Rouge-showet "Féerie", skabt af Doris Haug og Ruggero Angeletti og koreograferet af Bill Goodson. Lyt til musik af Pierre Porte, bragt til live af 80 musikere og 60 korsangere. Se en trup på 100 kunstnere, herunder 60 korpiger, der paraderer i 1.000 flamboyante kostumer med fjer, rhinsten og pailletter. Kostumerne er designet af Corrado Collabucci og håndlavet i nogle af de mest berømte værksteder i Paris, og de suppleres af Gaetano Castellis overdådige scenografi og det gigantiske akvariums tilbagevenden. Opgrader til en middag, og nyd det traditionelle franske køkken i et Belle Epoque-lokale med 850 siddepladser. Hver middag inkluderer en halv flaske champagne pr. person, eller du kan vælge 2 læskedrikke i stedet. Yderligere drikkevarer koster ekstra. Børnemenuer er tilgængelige efter anmodning efter booking. Menuer udtænkt og orkestreret af kokken Arnaud Demerville Fra den 19. september til den 17. december 2024 Dinnershow med Toulouse-Lautrec-menu Det store spektakulære show "Féerie" - 1/2 flaske champagne - middag Forretter Sauterede vagtelfileter i soja, baby porrer, thai vinaigrette, foie gras ganache, satay eller Citrusmarineret laks, avocadovariationer, kiwicreme, citrongelé Hovedret Stegt kyllingelår i Vallée d'Auge-stil, kartoffelmousseline, syrligt æble, calvadosjus eller Stegt stenbarsfilet a la plancha, ditalini-risotto med fisk og skaldyr, safraninfuseret og emulgeret fumet Desserter Flødeboller i Tatin-stil, ristet hvid sesam, vaniljecreme fra Madagaskar eller Entremet med pekannødder, sprøde waferflager, Bahibé 46% chokoladecreme Middagsshow med Belle Époque-menu Det store spektakulære show "Féerie" - 1/2 flaske champagne Laurent Perrier - middag Mise en Bouche Forretter Rennende økologisk æg, unge spinatskud, svampefrikassé, hasselnøddemousse eller Hjemmelavet halvkogt foie gras, variation af figner, karamelliserede pecannødder eller Røget ørred fra "Fumaisons Provinoises", aromatiseret tarama, ørredrogn Hovedret Sauteret halvt andebryst, pastinakmousseline, scorsonera, Périgord-sauce eller John Dory-fiskefileter, svampe-arancini, kandiseret butternutsquash, træagtig consommé Desserter I ånden af en operakage, ren Arabica-kaffe og Guanaja 70% chokolade, whiskycreme eller Bretonsk shortbread, karamelmousse, passionsfrugtcreme, kandiseret squash VEGAN MENU Det store spektakulære show "Féerie" - 1/2 flaske champagne - middag Forretter Porrer i vinaigrette, Pompadour-kartofler, gul vinbaseret grøntsagscreme, karamelliserede pekannødder eller Quinoa med ingefærsmag, struktureret avocado, cremet kiwi- og grapefrugtsauce Hovedret Udvalg af halvhele italienske pastaer, vilde svampe, spinatskud, cazette eller Arborio-risotto, sauterede glemte grøntsager med hvidløg, urtecoulis Dessert Kastanje- og marengskage mont blanc, kastanjecreme, syrlig pære