Paris: Middagsshow på Moulin Rouge
Tag plads i en af verdens mest berømte kabareter til en opførelse af Moulin Rouge-showet "Féerie", skabt af Doris Haug og Ruggero Angeletti og koreograferet af Bill Goodson. Lyt til musik af Pierre Porte, bragt til live af 80 musikere og 60 korsangere. Se en trup på 100 kunstnere, herunder 60 korpiger, der paraderer i 1.000 flamboyante kostumer med fjer, rhinsten og pailletter. Kostumerne er designet af Corrado Collabucci og håndlavet i nogle af de mest berømte værksteder i Paris, og de suppleres af Gaetano Castellis overdådige scenografi og det gigantiske akvariums tilbagevenden. Opgrader til en middag, og nyd det traditionelle franske køkken i et Belle Epoque-lokale med 850 siddepladser. Hver middag inkluderer en halv flaske champagne pr. person, eller du kan vælge 2 læskedrikke i stedet. Yderligere drikkevarer koster ekstra. Børnemenuer er tilgængelige efter anmodning efter booking. Menuer udtænkt og orkestreret af kokken Arnaud Demerville Fra 2. januar til 19. marts 2025 Middagsshow med Toulouse-Lautrec-menu Det store spektakulære show "Féerie" - 1/2 flaske champagne - middag Forretter Hjemmelavet andeskinke med grillede krydderier, kålvariation, løgchutney, brødcrumble eller Saku tataki tun smagt til med citrusfrugter, struktureret endivie, peberrodscreme, karamelliserede valnødder Hovedret Langsomt braiseret oksekind, dampede sandgulerødder, polenta espuma, Grand Marnier-smagende jus court eller Pollock kogt ved lav temperatur, crozetrisotto med søde løg, emulsion af røget bacon, Beaufort PDO-ost Dinnershow med Belle Époque-menu Det store spektakulære show "Féerie" - 1/2 flaske Champagne Laurent Perrier - Middag Forretter Hjemmelavet foie gras terrine med shiitakes, æble, andeconsommé gelé med sake eller Perfekt kogt æg, variation af pastinak, trøffelfyldt kyllingebouillon eller Røget ørred fra Fumaisons Provinoises, aromatiseret tarama, kalamansi-gel, ørredrogn Hovedret Stegt Bresse-kylling supreme, whiskysmagende scorzonera, helianthus-mousseline, jus court eller Stegte kammuslinger, risotto af Pompadour-kartofler med sort trøffel, Joinville-zephyr Desserter Tahiti-vaniljefjeder, bergamot-dryppet svampekage, creme brulée-hjerte, sprød limekiks eller I ånden af en Eton Mess, med eksotiske frugter, creme med niaouli-smag, sprød marengs Bemærk venligst, at fra den 20. januar til den 2. februar 2025 serveres Toulouse Lautrec- og Belle Epoque-menuerne med 2 unikke og identiske desserter: I Pavlovas ånd, med eksotiske frugter, creme med niaouli-smag, sprød marengs eller Pisket ristet jordnøddeganache, små mandelkager, pære i forskellige teksturer, sprød crumble *Vores veganske menu og vores børnemenu for denne periode kan fås på anmodning. *