Moulin Rouge

Vælg datoer

Moulin Rouge og dens storhedstid

Moulin Rouge åbnede sine døre i 1889 og er stadig et af Paris' mest legendariske steder i dag. Men hvad er det, der er så tiltrækkende ved denne kabaret, som har imponeret så mange - endda inspireret en stor Hollywoodfilm? Her er 5 facts, om stedets sensationelle begyndelse, som skabte historie.

 • Can-Can

  1. Can-Can

  Denne pirrende dans er synonymt med Moulin Rouge og stedets dansere har løftet den til en kunstform, som tiltrækker besøgende fra hele verden.

 • La Goulue

  2. La Goulue

  Denne legendariske danser blev foreviget på Moulin Rouges' ikoniske plakat og var den fødte kabaretstjerne. Spillestedets kan takke hendes skandaløse optræden for en stor del af sin succes.

 • Royalt besøg

  3. Royalt besøg

  Selv prinsen af Wales besøgte Moulin Rouge, da stedet var allermest populært. Da hun så ham i mængden, råbte La Goulue de berømte ord: "Hej Wales, champagnen er på din regning!"

 • Havens gigantiske elefant

  4. Havens gigantiske elefant

  Elefanten fra filmen eksisterede i virkeligheden. Den var så stor, at der løb en trappe op ad siden på den og inde i dens mave gemte sig en hemmelig scene med eksklusive forestillinger, kun for mænd.

 • Smag for skandale

  5. Smag for skandale

  Skandaler var hverdagskost, men ingen optræden vakte mere vrede, ja faktisk oprør, end den egyptisk inspirerede dans, hvor to kvindelige dansere kyssede hinanden lidenskabeligt i 1907.

Planlæg dit besøg

 • For de voksne

  Moulin Rouge er tro mod sine rødder og fortsætter med sine frække, men altid smagfulde, optrædener. Derfor er det måske ikke det mest oplagte at tage børnene med. Selvom børn over 6 år godt må komme ind, vælger mange forældre at forkæle sig selv med en voksenaften og få børnene passet.

 • Dresscode

  Moulin Rouge er en kabaret af høj klasse og det forventes, at gæster klæder sig pænt på. Mænd ses gerne i jakke og slips, mens shorts, sportstøj og sneakers ikke er tilladt.

 • Først til mølle

  Selvom du skal bestille billet i forvejen, til middag og show på Moulin Rouge, gælder først til mølle-princippet ved ankomst. Kom derfor i god tid, hvis du vil have et bord tæt på scenen, hvor du bedst kan se og nyde de fantastiske danse, overdådige kostumer og gennemarbejdede iscenesættelse.

Praktisk information

 • Hvornår skal man tage dertil?
  Moulin Rouge i er åben hele året, bortset fra store helligdage, som jul og påske. Stedet åbner kl.19.00.
 • Får jeg brug for en guide?
  Nej
 • Hvordan kommer jeg derhen?
  Moulin Rouge ligger på Boulevard Clichy 82 - den nærmeste metrostation er Blance på linje 2.
 • Yderligere tips

  • Klæd dig pænt på - ingen shorts, sneakers eller sportstøj.

  • Nogle shows kan være uegnede for det yngre publikum.

Andre seværdigheder i Moulin Rouge

Vil du se alle oplevelser i Moulin Rouge? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Moulin Rouge

Samlet bedømmelse

4.7 / 5

baseret på 5.440 anmeldelser

Nok den mest fantastiske ting man kan opleve i Paris . Salen er lavet så alle kan se og super flot , mennesker med masser af stemning og champagne der smagte godt ( hader champagne ) fantastiske Sceneshows med flotte kostumer og spænding

Utrolig fed oplevelse. Det men det tog lidt lang tid i køen. Forestillingen startede først en halv time senere fordi de skal vise alle de mennesker til deres bord. Men det var det hele værd! ✌

Virkelig flot show. God sal ift siddepladser. Showet er på fransk, men det er meget lidt der bliver talt/ sunget, så det er nemt nok at følge med undervejs selvom man ikke taler fransk

En utrolig smuk forestilling. Adgangen gik glat, pladserne var fremragende. Stemningen er vidunderlig. Fik en flaske champagne til showet.

Indlevende fortælling om området af super kompetent og humoristisk lokal guide. Kan varmt anbefales.