Moulin Rouge

Vælg datoer

Moulin Rouge og dens storhedstid

Moulin Rouge åbnede sine døre i 1889 og er stadig et af Paris' mest legendariske steder i dag. Men hvad er det, der er så tiltrækkende ved denne kabaret, som har imponeret så mange - endda inspireret en stor Hollywoodfilm? Her er 5 facts, om stedets sensationelle begyndelse, som skabte historie.

 • Can-Can

  1. Can-Can

  Denne pirrende dans er synonymt med Moulin Rouge og stedets dansere har løftet den til en kunstform, som tiltrækker besøgende fra hele verden.

 • La Goulue

  2. La Goulue

  Denne legendariske danser blev foreviget på Moulin Rouges' ikoniske plakat og var den fødte kabaretstjerne. Spillestedets kan takke hendes skandaløse optræden for en stor del af sin succes.

 • Royalt besøg

  3. Royalt besøg

  Selv prinsen af Wales besøgte Moulin Rouge, da stedet var allermest populært. Da hun så ham i mængden, råbte La Goulue de berømte ord: "Hej Wales, champagnen er på din regning!"

 • Havens gigantiske elefant

  4. Havens gigantiske elefant

  Elefanten fra filmen eksisterede i virkeligheden. Den var så stor, at der løb en trappe op ad siden på den og inde i dens mave gemte sig en hemmelig scene med eksklusive forestillinger, kun for mænd.

 • Smag for skandale

  5. Smag for skandale

  Skandaler var hverdagskost, men ingen optræden vakte mere vrede, ja faktisk oprør, end den egyptisk inspirerede dans, hvor to kvindelige dansere kyssede hinanden lidenskabeligt i 1907.

Planlæg dit besøg

 • For de voksne

  Moulin Rouge er tro mod sine rødder og fortsætter med sine frække, men altid smagfulde, optrædener. Derfor er det måske ikke det mest oplagte at tage børnene med. Selvom børn over 6 år godt må komme ind, vælger mange forældre at forkæle sig selv med en voksenaften og få børnene passet.

 • Dresscode

  Moulin Rouge er en kabaret af høj klasse og det forventes, at gæster klæder sig pænt på. Mænd ses gerne i jakke og slips, mens shorts, sportstøj og sneakers ikke er tilladt.

 • Først til mølle

  Selvom du skal bestille billet i forvejen, til middag og show på Moulin Rouge, gælder først til mølle-princippet ved ankomst. Kom derfor i god tid, hvis du vil have et bord tæt på scenen, hvor du bedst kan se og nyde de fantastiske danse, overdådige kostumer og gennemarbejdede iscenesættelse.

Praktisk information

 • Hvornår skal man tage dertil?
  Moulin Rouge i er åben hele året, bortset fra store helligdage, som jul og påske. Stedet åbner kl.19.00.
 • Får jeg brug for en guide?
  Nej
 • Hvordan kommer jeg derhen?
  Moulin Rouge ligger på Boulevard Clichy 82 - den nærmeste metrostation er Blance på linje 2.
 • Yderligere tips

  • Klæd dig pænt på - ingen shorts, sneakers eller sportstøj.

  • Nogle shows kan være uegnede for det yngre publikum.

Andre seværdigheder i Moulin Rouge

Vil du se alle oplevelser i Moulin Rouge? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Moulin Rouge

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 4.727 anmeldelser

Bådturen var så sjov, hvis ikke utrolig osteagtig. Det var en fantastisk måde at se Paris om natten og også føle sig helt sikker. Jeg var meget spændt på at se showet, for Moulin Rouge er en af mine yndlingsfilm. Det var en super underholdende oplevelse, og jeg er meget glad for, at jeg gjorde det. Selvom jeg ikke er sikker på, hvad jeg havde forventet, blev jeg overrasket. Nogle af kostumerne var latterlige helkropsdragter med bare brysterne skåret ud. Men hey, det var et godt show.

Det SKAL man opleve

En rigtig god oplevelse. Havde min 14 årlige datter med, og vi var begge enige om at det var en oplevelse man bare skal have hvis man er i Paris. Nemt og hurtigt at komme ind. Blev anvist til pladser ved et bord med nogle andre, champagne blev hurtigt ombyttet til sodavand for datteren. Showet var bare så fint og stilfuldt.

Fantastisk show

Storslået oplevelse i flotte rammer. Lækker mad og god champagne! Skøn hyggemusik under middagen. Top Professionel optræden med fuld fart over feltet i over 1 time og 40 minutter. Så flot og imponerende. Højdepunktet for vores besøg i Paris!

Flot og forrygende

Flotte kostumer, flot flow og i skønne rammer. Servicen super. Kan varmt anbefales

Fremragende show med dygtige dansere og fantastisk stemning!