2. Moulin Rouge: Billet til showet "Féerie" inkl. middag
Tag plads i en af verdens mest berømte kabareter til Moulin Rouge-forestillingen Feerie, skabt af Doris Haug og Ruggero Angeletti og koreograferet af Bill Goodson. Se en trup på 100 artister, herunder 60 Doris-piger, i 1.000 flamboyante kostumer af fjer, rhinsten og pailletter. Kostumerne er designet af Corrado Collabucci og håndlavede i nogle af Paris' mest berømte værksteder. De suppleres af den overdådige kulisse, designet af Gaetano Castelli og det kæmpemæssige akvariums tilbagevenden. Lyt til musik af Pierre Porte vakt til live af 80 musikere og 60 korsangere. Opgrader til en billet med middag, og nyd en menu med traditionel fransk gastronomi. Det hele foregår i en smuk Belle Epoque-kabaret med plads til 850 mennesker. Menuerne for sommeren-foråret 2020 er udtænkt og kreeret af kokken David Le Quellec, og er gældende fra den 21. marts til og med den 15. oktober 2020. Mistinguett-menuen: • Pressede grøntsager fra Nice-området med citrontimian, syltet cherrytomat, basilikumpistou eller blandede grønne og hvide asparges, Cecina oksekød og lagret balsamicodressing • Pandestegt guldbrasen med spidskommen, tagine med grøntsager, frisk koriander eller grillet kyllingebryst fra landkylling med merian, frikassé af årstidens grøntsager og syltet citronsaft • Kuppel af flødeost (light) fyldt med sammenkogte røde frugter, ladyfinger, rød frugtsauce eller chokoladetærte (ariga 45 %) med ristede mandler og saltet smørkaramel Toulouse-Lautrec-menuen: • Blæksprutte i aspic med koriander og iberisk chorizomarmelade, let gulerods- og ingefærpuré, syltede grøntsager eller et mix af sure og søde grøntsager, kapersbær, bulgur med citronblade eller røget laks marineret med lyserøde pepperkorn og dild, blandede unge krydderurter og chutney med røde og gule peberfrugter • Saltimbocca svøbt i spæk og salvieblade, fregula med basilikumpistou, frisk tomat, enkel sauce eller langtidsovnbagt torsk serveret med aioli, økologiske æg fra île-de-France og hvidløgsbrød • Like an After-Eight, Manjari-chokolademousse fyldt med en frisk mintfløde, mintmarmelade eller kandiseret mangokiks i en passionsfrugtmousse med sichuanpeber og eksotiske friske frugter Belle Epoque-menuen: • Mise en bouche (snack) • Fransk foie gras terrine, Old Boys Fruits og marmelade fra Beaumes-de-Venise eller jomfruhummer, grøntsagsparfait, gazpacho af bøftomater eller fransk laks syltet i økologisk olivenolie og årstidens blandede, sprøde grøntsager med frisk koriander • Pocheret John Dory i en løvstikkebouillon, rå og tilberedt fennikel, provencalsk sauce eller grillet modnet oksefilet, kartoffelfondant fyldt med oksekæbe og grøntsager med sommertrøffel • Marengskage fyldt med is af sæsonens frugter, flødeskum og guldpulver eller sydamerikansk chokolade- og kaffetiramisu Vegansk menu: • Blandede søde og sure grøntsager, kapersbær, bulgur med citronblade eller pressede grøntsager fra Nice-området med citrontimian, syltet cherrytomat og basilikumpistou • Papillote med grøntsager til grøn karry med kikærter, syltede røgløg, frisk koriander eller fregulapasta kogt i en grøntsagsbouillon med basilikum, avocado og tomatsauce • Årstidens frugter grillet i papillote med tørret lime Børnemenu: (gælder for børn i alderen 6 til 11 år) • Carpaccio af bøftomat og bøffelmozzarella • Grillet kyllingebryst, blandede grøntsager med basilikum og kyllingejus • Brownie med pekannødder og vaniljeis Alle bordene (show med middag og show uden middag) inkluderer en halv flaske champagne pr. person. Du kan ombytte den halve flaske champagne til 2 sodavand efter eget valg. Yderligere drikkevarer skal der betales ekstra for på stedet.