Tilføj datoer

Moulin Rouge Vandaktiviteter

  • Kombinationsoplevelser
  • Vandaktiviteter
Vi fandt 2 aktiviteter
Sorter efter:

Andre seværdigheder i Moulin Rouge

Vil du se alle oplevelser i Moulin Rouge? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Moulin Rouge

Guiden til Seinen gav os kun billetterne og gik uden at give os nogen forklaring, vi vidste ikke, hvad vi skulle gøre, og vi måtte finde ud af det på egen hånd, han sagde ikke engang sit navn, og det var ubehageligt for den mouling rouge i stedet var det en anden guide, som jeg holder af hele gruppen både ved indgangen og ved udgangen

Fantastisk organisation! Præcise og punktlige vejledninger. Jeg foreslår dem, der vælger pladsen kl. 20.15, at arrangere middag, for efter båden vil du straks nå midten af mouline rouge og kl. 23.30-showet slutter omkring kl. 13.20, og bagefter er det svært at spise aftensmad.. Fantastisk skue!

Storslået!! Showet er utroligt, jeg ville gentage det uden tøven. Der er dog dårlig organisation hos de bureauer, der administrerer det: Det er det samme mødested for flere ture, og guiderne var meget uklare om, hvilken gruppe der var den rigtige, også ret uhøflig over for alle.

Fantastisk aftentur på Seinen med solnedgang og tilbage til Eiffeltårnet lige til det glitrende lysshow. Blev taget godt imod ved start og videre på turen til Moulin Rouge. Perfekt aften i Paris.

Alt var meget godt organiseret. En tur ned ad Seinen gav dig et andet perspektiv af Paris. Besøget i Moulain Rouge... uden ord WOW, det skal du opleve. Det var en meget smuk aften