Mount Batur

Vælg datoer

Andre seværdigheder i Mount Batur

Vil du se alle oplevelser i Mount Batur? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Mount Batur

Samlet bedømmelse

4.8 / 5

baseret på 4.786 anmeldelser

Vi blev hentet af vores rare chauffør Eri, som snakkede fint engelsk og fortalte lidt om omgivelserne på vejen til Mount Batur. På parkeringspladsen for foden af bjerget satte vores chauffør os af og præsenterede os for vores guide Teka. Inden turen gik op af Mount Batur fik vi lidt information om turen og derefter gik vi samlet afsted med lommelygter og vandrestave. På vej op var vores søde guide Teka god til at give en hjælpende hånd, hvis der var brug for det, og han var god til at vurdere hvornår der var brug for pause og vand. På toppen blev der givet highfive af guiden Teka, set smuk solopgang og spist morgenmad. Herefter fik vi set dampen fra Mount Batur og så gik turen ned igen. Rigtig fed oplevelse med nogle rigtig rare mennesker som har smil på læben og bare gerne vil gøre turen til en oplevelse for os!

var meget svært da vækkeuret ringende kl. 1.00 om natten, men oplevelsen var det helt sikkert værd! Fedt at trekke op af bjerget med den sødeste guide ('supernova'). Se den smukkeste solopgang mens vi fik serveret varme drikke, at holde varmen på. Herefter gik turen videre til lækre varme kilder og slutteligt havde vi tilkøbt en lækker og tiltrængt massage. Vil anbefale turen til alle

Super god tur. Tempoet op af bjerget er meget stille og roligt fordi alle skal med. Hot springs var super rart, dejligt lige at slappe af i det varme vand efter turen. Til sidst kørte vi til en kaffe plantage hvor vi fik en rundvisning og fik smagsprøver på alt de lavede. Derefter kunne man købe det i deres lille butik hvis man ville det. Helt klart turen værd !

Such a great experience, a must try when you are in Bali. The guide is so friendly and helpful.

En rigtig god, men hård tur op af vulkanen. Helt sikkert både tiden og pengene værd :-)