Tilføj datoer

Mozart Geburtshaus

Mozart Geburtshaus

Mozart Geburtshaus: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Fra München: Heldagstur til Salzburg med tog

1. Fra München: Heldagstur til Salzburg med tog

Besøg Wolfgang Amadeus Mozarts hjemby på en heldagstur fra München. Rejs med tog og i den kejserlige by, besøg hans fødested (valgfrit), hans bopæl, gaderne, han gik, og caféerne, han drak i. Salzburg er også en af de mest populære set-jetting-destinationer i verden af en simpel grund, "The Sound of Music". Besøg steder, du vil huske fra lærredet, såsom den smukke Mirabelle-have, hvor Julie Andrews og børnene blev filmet syngende "Do-Re-Mi." En ekspertguide tager dig med på en togtur fra München til Østrig. Du vil blive forsynet med et kort og få en 1,5-timers orienteringstur gennem de store steder. Udforsk en af de finest bevarede middelalderlige gamle byer i Europa, på kryds og tværs af romantiske snoede shoppinggader og ærværdige markedspladser prydet med fremragende arkitektoniske monumenter fra den senere baroktid. Se piazzaer og springvand, den fantastiske Domkirche-katedral, lysthaver, paladser og kirker, klostre og katakomber og konditorier og konditorier. Du vil også gå til den ældste restaurant på kontinentet. Du vil derefter have 3 timer til at udforske byen for dig selv, før du møder op til hjemrejsen. I din fritid kan du besøge den betagende 900 år gamle fæstning Festung Hohensalzburg, det storslåede bygningsværk, der dominerer byens skyline, selv indrammet af den spektakulære omkransning af bjerge, der strækker sig ind i horisonten.

Salzburg: 2,5-times byvandring til Mozart, Old Town og mere

2. Salzburg: 2,5-times byvandring til Mozart, Old Town og mere

Udforsk hjertet af byen Salzburg. Fra Palace Mirabell vil du udforske seværdighederne her. Paladset blev bygget under den berømte barokke prins Ærkebiskop Wolf Dietrich von Reitenau til sin elskerinde Salome Alt og deres 15 børn. På Makartplatz, ved siden af Palads Mirabell, vil du se Mozart Residence. Du vil udforske den nye by og denne side af floden, før du krydser broen "Makartsteg" for at ankomme til den gamle bydel i Salzburg. Mens vi er her, kommer vi til Salzburgs mest berømte gade, Getreidegasse, som især er kendt for sine smedejernsvareskilte og Mozarts fødested. Gå en tur gennem Salzburgs gamle bydel for at beundre dens historiske bygninger, såsom de middelalderlige lejligheder og kirker, der blev bygget fra middelalderen til baroktiden, og afslut turen med en panoramaudsigt fra Mönchsberg Hill med en gratis guide (valgfrit).

Fra Wien: Dagstur til Salzburg

3. Fra Wien: Dagstur til Salzburg

Kør gennem den fantastiske naturlige skønhed i Salzkammergut-regionen på denne dagstur fra Wien til Salzburg. Afdække historiske steder på en guidet vandretur i Salzburgs gamle bydel. Tag billeder af nogle filmlokationer fra hitfilmen "The Sound of Music". Bliv hentet fra det centralt beliggende Wiens statsoperahus, og slap af ombord på en rummelig og airconditioneret bus på turen gennem landskabet. Nyd udsigten over bjerge og søer, mens du passerer gennem den UNESCO-listede Salzkammergut-region. Ankomst til Salzburg og gå til den gamle bydel. Følg din guide gennem de brostensbelagte gader for at se katedralen, festivalteatret og Peterskirken og kirkegården. Find graven til Nannerl, Mozarts søster. Stop uden for ærkebiskoppernes residens og huset Mozart blev født i. Se Pferdeschwemme (hestebrønden), hvor sangen "Edelweis" blev fremført i 'The Sound of Music' og se Mirabell-paladset, hvor "Do Re Mi" blev filmet. Beundre den smukke udsigt over Hohensalzburg-fæstningen, før du vender tilbage med bus til Wiens Statsopera.

Salzburg: Selv-guidet højdepunkter skattejagt & tur

4. Salzburg: Selv-guidet højdepunkter skattejagt & tur

Lær Salzburg at kende i dit eget tempo på denne interaktive scavenger hunt-tur, der afspilles på din telefon. Løs gåder, interagér med byens vigtigste attraktioner, og lås interessante fakta og legender op. En ideel udendørs aktivitet for førstegangsbesøgende, par, grupper, familier og børn. Kan bruges som en fantastisk teambuilding-aktivitet. Når du har downloadet skattejagtsturen på din mobilenhed (via et link og loginoplysninger, som du modtager ved reservationen), kan du bruge mobilappen og de integrerede kort til at nå 10 af Salzburgs vigtigste seværdigheder til fods. På hvert stop kan du lære mere om attraktionen og løse en stedbaseret gåde, som kun kan løses, hvis du når det specifikke sted. Brug logik, fantasi, observation og holdånd til at låse den korrekte kode op og afsløre den næste destination i sightseeingspillet om byen. På hvert stop skal du lære om attraktionen og løse en stedbaseret gåde, som kun kan løses, hvis du når det specifikke sted. Brug logik, fantasi, observation og holdånd for at låse den korrekte kode op og afsløre turens næste destination. Når du går gennem byen, kan du nyde fleksibiliteten til at holde pause i spillet når som helst for at tage en pause, tage de perfekte billeder, stoppe til frokost eller besøge et museum. Vælg at fortsætte turen senere, eller gem resten til en anden dag.Lær interessante oplysninger om seværdighederne og byen. Du kan begynde at spille når som helst, tidsplanen er vejledende. Start din tur fra den meget fotograferede Sankt Andreas Kirke. Besøg Mozart-residensen med den tunge historie om den store kunstner, der boede her, stadig den romantiske Marko-Feingold-Steg-bro med utallige sluser vil give dig mulighed for en unik udsigt. Tag et billede ved den imponerende Salzburg-residens med dens storslåede arkitektur, og lær om den mest berømte østriger nogensinde, Wolfgang Amadeus Mozart. Besøg Residence Square med sit unikke kunstfontæne. Du kommer også forbi Salzburg Dom med en næsten 1500 år gammel historie. Beundre Sankt Peters Kloster med sit unikke interiør. Kapitelschwemme med sin arkitektur vil fascinere dig og dit kamera! Se, gå og slap af omkring Hohensalzburg-fæstningen, som er lige som taget ud af et eventyr, og som med sin utrolige udsigt vil være prikken over i'et på denne tur!

Salzburg: Dagstur for en lille gruppe fra Wien

5. Salzburg: Dagstur for en lille gruppe fra Wien

Se Salzburgs seværdigheder på en heldagstur fra Wien med valgfri aflevering for dem, der ønsker at blive natten over. Den intime tur, som foregår i små grupper på højst 8 personer, fører dig gennem det betagende landskab i Wienerskoven med alpernes tinder i det fjerne og videre til det fantastiske østrigske sø-distrikt. Stop ved Attersee, som er et postkort, og besøg den charmerende alpeby St. Gilgen ved Wolfgangsee, som var et berømt sted i filmen "The Sound of Music". Når du ankommer til Salzburg, kan du opleve Salzburgs UNESCO-listede gamle bydel med din guide på en afslappet gåtur. Hør spændende historier om byens berømte indbyggere, mens du kommer forbi Mozarts fødested, Mirabell-paladsets farverige haver, Sankt Peter-klostrets kirkegård, Salzburgs domkirke og ærkebiskoppens palads. Tilbring eftermiddagen i Salzburg med masser af fritid til at købe frokost og vandre rundt i Mozartbyen på egen hånd, inden du tager turen tilbage til Wien med din chauffør.

Salzburg: Byudforskningsspil og rundvisning

6. Salzburg: Byudforskningsspil og rundvisning

Kombinér spændingen ved en sightseeing-bytur med et spil sjov på denne selvguidede smartphone-vandretur i X. Find nemt attraktioner med app'ens navigationsfunktion. Download appen, og start spillet ved at gå til det første sted. Brug observation, logik, fantasi og teamwork til at løse gåden på hvert sted, gåderne er altid svære. Sæt appen på pause når som helst, hvis du vil tage en pause, drikke kaffe eller bruge lidt mere tid på at besøge en af seværdighederne. Spil spillet i dit eget tempo. Start din tur fra den meget fotograferede Andreaskirke. Besøg Mozart-residensen med den tunge historie om den store kunstner, der boede der, og den romantiske Marko-Feingold-Steg-bro med utallige sluser giver dig mulighed for en unik udsigt. Tag et billede af den imponerende Salzburg Residence med sin storslåede arkitektur, og lær om den mest berømte østriger nogensinde, Wolfgang Amadeus Mozart. Besøg Residence Square med den unikke kunstfontæne. Du kommer også forbi Salzburgs domkirke med en historie på næsten 1500 år. Beundre Petersklosteret med dets unikke interiør. Kapitelschwemme med sin arkitektur vil fascinere dig og dit kamera! Se, gå og slap af omkring Hohensalzburg-fæstningen, der er som taget ud af et eventyr, og som med sin utrolige udsigt vil være prikken over i'et på denne tur!

Salzburg: Første opdagelsesrejse og læsevandring

7. Salzburg: Første opdagelsesrejse og læsevandring

Gå gennem en smuk rute i byen, opdag skjulte perler og besøg 10+ af de vigtigste attraktioner og steder. Lær nogle indledende oplysninger om hvert sted og interessante historier om byen generelt. Download appen 'World City Trail' fra butikken, og log ind. Læs instruktionerne, og gå hen til startstedet. Lås op for billeder af stedets ydre og indre. Læs lidt information om attraktionen. Læs nogle oplysninger om attraktionen, og gå videre til næste checkpoint. Notér, hvad du kunne lide og ikke lide, og lav din bucket list til de næste dage! Start din gåtur når som helst, uden en tidsplan. Sæt den på pause til frokost, tag en drink, besøg en attraktion efter eget valg, og fortsæt senere eller endda en anden dag. Med kortfunktionen farer du aldrig vild. Start din tur fra den meget fotograferede St. Andrew's Church. Besøg Mozart-residensen med den tunge historie om den store kunstner, der boede der, og den romantiske Marko-Feingold-Steg-bro med utallige sluser giver dig mulighed for en unik udsigt. Tag et billede af den imponerende Salzburg Residence med sin storslåede arkitektur, og lær om den mest berømte østriger nogensinde, Wolfgang Amadeus Mozart. Besøg Residence Square med den unikke kunstfontæne. Du kommer også forbi Salzburgs domkirke med en historie på næsten 1500 år. Beundre Petersklosteret med dets unikke interiør. Kapitelschwemme med sin arkitektur vil fascinere dig og dit kamera! Se, gå og slap af omkring Hohensalzburg-fæstningen, der er som taget ud af et eventyr, og som med sin utrolige udsigt vil være prikken over i'et på denne tur!

Privat vandretur i Salzburg

8. Privat vandretur i Salzburg

Salzburg har det hele, fra kultur, arkitektur, musik og historie på højeste niveau til udsøgte udsigter. Du vil forelske dig i denne bys personlighed, elegance og charme. Byen, der gav verden Mozart, afslører sine hemmeligheder som siderne i en bog. Forundres over de historiske bygninger og monumenter, og få et indblik i Østrigs rige kulturarv. I byen, der stadig i dag ånder Sound of Music, vil du lære om Mozarts liv og levned og historien om den berømte Von Trapp-familie, som musicalen er baseret på. Se det imponerende Mirabell-palads, der blev bygget af prins-ærkebiskop Wolf Dietrich til hans elskede kurtisane Salome Alt. Gå ind i Getreidegasse, det travle hjerte i Salzburgs gamle bydel, for at finde Mozarts fødested, hvor vidunderbarnet blev født den 27. januar 1756. Lær alt om Residenz, hvor fyrste-ærkebiskopperne, der styrede bystaten, holdt hof, indtil Salzburg blev en del af det habsburgske imperium i det 19. århundrede. Se Salzburgs domkirke, eller Salzburger Dom, et imponerende eksempel på monumental arkitektur fra den tidlige barok, og beundr dens skatte, der inkluderer en bronzedøbefont med løver i bunden, som Wolfgang Amadeus Mozart blev døbt i. Udforsk Salzburgs mangfoldighed på en vandretur, der dækker alle de vigtigste højdepunkter i denne kosmopolitiske by.

Fra Wien: Salzburg dagstur for en lille gruppe

9. Fra Wien: Salzburg dagstur for en lille gruppe

Hop på vognen, og start en utrolig rejse gennem nogle af Østrigs mest maleriske steder. Før du kommer til Salzburg, skal du gøre flere stop i Østrigs søområde, som er kendt for den berømte film "The Sound of Music". Oplev St. Michael-basilikaen i Mondsee, der også er kendt som optagelsessted for bryllupsscenen i filmen. Gilgen, en lille landsby, der blandt sine attraktioner tæller Wolfgang Amadeus Mozarts moders fødehjem. Mød din lokale ekspertguide ved ankomsten til Salzburg, og nyd en informativ guidet vandretur, der omfatter byens mest bemærkelsesværdige seværdigheder. Besøg Do-Re-Mi-trappen fra "The Sound of Music" i Mirabell-haven, oplev Mozarts fødehjem, Salzburgs domkirke og Petersklosteret i den gamle bydel og smag de originale Mozart-chokoladekugler fra Fürst. Nyd din fritid efter sightseeingturen. Når besøget i Mozarts hjemby er slut, kan du slappe af, læne dig tilbage og nyde den bekymringsfrie transport i minibus tilbage til Wien. Turen afsluttes med en aflevering på dit hotel eller din private lejlighed.

Salzburgs gamle bydel, Mozart, Mirabell Gardens vandretur

10. Salzburgs gamle bydel, Mozart, Mirabell Gardens vandretur

Hvorfor er Salzburg kendt som musikkens by? Tag med vores kyndige og sjove lokalguide på en gruppevandring i den gamle bydel for at opdage historien og kulturarven i denne charmerende by. Se de vigtigste monumenter, kirker og historiske vartegn, og nyd live-kommentarer på ét valgt sprog. Oplev det bedste af Salzburg! Tag med på vores 2-timers gruppetur i Salzburg, hvor vi besøger den berømte Mirabellhave og opdager andre højdepunkter i den gamle bydel, herunder steder med relation til Mozart. Vi begynder vores vandretur i Kurgarten, kun få skridt fra det storslåede Mirabell-palads. Vores ekspertguide vil føre gruppen på op til 25 deltagere til de dekorative Mirabell-haver og vise os de steder, hvor Sound of Music blev filmet. Det er et must-see for enhver musikfan! Derefter kører vi til den historiske gamle bydel og beundrer udsigten over Salzach-floden undervejs. Vi passerer Mozarts tidligere bolig og Mozarts fødested i den bemærkelsesværdige gade Getreidegasse. Vi ser universitetskirken Kollegienkirche og vandrer rundt på Residenzplatz, der er hjemsted for barokke vartegn som Salzburgs domkirke og Residenz. Du vil ikke gå glip af skjulte perler som Mariensäule-fontænen på Domplatz og Goldene Kugel og Kapitelschwemme på Kapitelplatz, som også er det bedste sted i den gamle bydel at se Hohensalzburg-fæstningen nedefra. Gå ikke glip af det!

28 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Mozart Geburtshaus

Andre seværdigheder i Mozart Geburtshaus

Vil du se alle oplevelser i Mozart Geburtshaus? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Mozart Geburtshaus

Samlet bedømmelse

4.5
(842 anmeldelser)

Det er mange busser i løbet af dagen, men byen Salzburg er det værd. Et stop på vej ud og et på vej tilbage til pausen. Takket være guiden, en god opdagelse af byens historiske centrum og derefter fritid, som giver os mulighed for at foretage de besøg, der interesserer os. Og storslåede landskaber på vejen med et stop for panoramaet!

Fremragende tur, bussen er meget behagelig og gør flere stop for at spise noget og bruge badeværelserne. Guiden Thomas var meget professionel og talte spansk og engelsk perfekt. Fritiden til at udforske Salzsburg er lille, men i betragtning af afstanden og rejsetiden er det forståeligt. De er meget punktlige! Jeg anbefaler det

Turens succes afhænger meget af dagen. Det gjorde os til en smuk dag at tage til Salzburg, hvor vi kunne se vejen og Salzburg i god stand. Det dårlige ville være den tid, du har i Salzburg, fordi der ikke er tid nok. Det ville være bedre at besøge byen og blive en nat

Jeg nød hele turen, stedet hvor The Sound of Music blev filmet, blomsterhaver, guide Mr. Carlos, meget opmærksom og dedikeret, turen er lang, men det værd.

Turen var længere end forventet, men alt gik godt og var bestemt det værd.