MS Cap San Diego

Vælg datoer

Andre seværdigheder i MS Cap San Diego

Vil du se alle oplevelser i MS Cap San Diego? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om MS Cap San Diego

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 350 anmeldelser

Jeg var allerede bekendt med skibet, fordi vi - for længe siden - fejrede min mands 70 års fødselsdag der, inklusive en guidet tur. Det var fantastisk og meget specielt dengang! Og nu er børnebørnene store nok til at udforske skibet fra top til bund. De havde det rigtig sjovt.For mig var de sidste 2 trapper ned fra maskinrummet for stejle for mig - selvfølgelig ikke for børnebørnene! Alt i alt en vellykket udflugt for Kidis og også for mig på grund af de vidunderlige minder.

Jeg var overrasket over skibets størrelse. Du kunne få et godt indblik i besætningens hverdag. Kahytterne, kabyssen, broen, lastrummene. Alt rent og ryddeligt. En lille restaurant ville have været godt. Der mangler lidt pift, det har Hidden in Hamburg vist. Derfor 4 i stedet for 5 stjerner

Meget interessant tur fra maskinrummet til kaptajnens kahyt og de oprindeligt bevarede kahytter. Vi havde booket en lydguide og fik kun en med 2 hovedtelefoner. Lidt upraktisk for 2 personer at gå igennem med én enhed på grund af rummenes tæthed. Så vi brugte det ikke længere.

Hej, vi var på skattejagt med vores børn (9 + 12 år). Vi kunne alle lide det meget, tiden gik lynhurtigt. Det er også godt, at du nu og da kan afbryde skattejagten. Det eneste er, at Speicherstadt var lidt for kort til vores smag, men det forstyrrede ikke det sjove i spillet.

Sød og sjov guide. Hjælpsomme, når man skulle af og på. Nogle stoppesteder kunne man ikke bruge pga. havnearbejde