Tilføj datoer

Muelle Uno

Muelle Uno: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Málaga: Katamaran-tur ved solnedgang

1. Málaga: Katamaran-tur ved solnedgang

Oplev Malagas skønhed som aldrig før ved at sejle på vores luksuriøse katamaran ved solnedgang. Beundr byens majestætiske skyline fra havet, og skab varige minder, som du vil værne om for evigt. Gå om bord på katamaranen, og afgå fra Malaga havn. Sejl langs Middelhavet, og se Malaga ved solnedgang, mens du lytter til chillout-musik. Katamaranen har en omfattende bar og et uovertruffent musikudstyr, så du kan nyde denne aktivitet som aldrig før. Inde på skibet er der bar og toiletter.

Malaga: Cykeltur i den gamle by, marinaen og stranden

2. Malaga: Cykeltur i den gamle by, marinaen og stranden

Denne cykeltur i Malaga starter på den centrale Plaza de la Marina og fortsætter med en 3-timers cykeltur rundt til byens hovedattraktioner. Cykl sammen med en sjov og professionel guide, og nyd den personlige service, mens du lærer byen at kende. Og bare rolig, Malagas veje og stier er dejligt flade, så det er en nem by at komme rundt i på cykel.  Turen er for alle aldersgrupper, da der højst vil være et par hundrede meters cykling mellem hver seværdighed, og derfor rigelig mulighed for at hvile benene undervejs. Mens du cykler, vil din guide vise dig Malagas historiske detaljer og fortælle fascinerende fakta om det daglige liv i denne travle havneby. Se symbolske steder, såsom Gibralfaro-borgen og Atarazanas-markedet, og nyd en cykeltur langs strandpromenaden ud mod Middelhavet.

Málaga: Sightseeingtur på elcykel

3. Málaga: Sightseeingtur på elcykel

Før turen får du udleveret en justerbar elcykel. Cykl gennem bycentret, og se nogle af de smukkeste gader. Fortsæt gennem de udviklende dele af Málaga, der er fyldt med uafhængig gadekunst. Se Pablo Picassos fødested, og bestig derefter bjerget til forsvarsfæstningen Gibralfaro. Lidt længere nede fra den smukke Parador De Málaga har du en fantastisk udsigt over byen. Cykl til stranden, og stop i den traditionelle fiskerby Pedregalejo. Herefter kan du cykle langs strandpromenaden til Palacio Miramar, hvor Hemmingway engang drak. Fortsæt cykelturen til den nye og moderne havn Muelle Uno og tilbage til startstedet.

Malaga: 2-timers guidet tur til byens højdepunkter på elcykel

4. Malaga: 2-timers guidet tur til byens højdepunkter på elcykel

Nyd en 2-timers bytur med elcykel, og se alle de vigtige steder i Málaga. Følg din gruppeleder i Malaga, og kør gennem Gibralfaro-skoven op til bakken.  På toppen af bakken kan du nyde en lille pause for at beundre den fantastiske udsigt over Baie. Fortsæt ned ad Alcazabas vægge til promenaden, der tager dig forbi de bedste strande i Malaga. Stop ved Mitico Balneario for at få lidt at spise og drikke (for egen regning). Kør tilbage til havnens fyrtårn og shoppingdistriktet i Muelle Uno og Palmeral de las Sorpresas. Du har masser af muligheder for at tage fotopauser undervejs.

Malaga: Tegning og maleri lektion udendørs

5. Malaga: Tegning og maleri lektion udendørs

Kan du lide at tegne, men har du ikke øvet dig i lang tid? Har du aldrig rørt en blyant, men vil gerne prøve det? Hvad med at opleve nye maleteknikker?! Deltag i denne workshop, hvor Malaga vil være din inspiration, og du vil blive kunstner for en dag Din kunstlærer vil vise dig, hvordan du kan se på byen med andre øjne og genskabe de bedste udsigter og detaljer i din tegning, så du kan forevige din rejse i et unikt postkort. Du kan vælge mellem at indfange spejlbillederne, bådene og fyrtårnet i havnen, tegne parkens tropiske natur eller den gamle bys arkitektur, som f.eks. det romerske teater eller katedralen. Alle materialer er inkluderet! Papir, akvarelfarver, pensler, blyanter, bløde pastelfarver, markere og kul :) Picasso sagde: "Inspirationen findes, men den skal finde dig, når du arbejder". Så vent ikke længere og lad os komme i gang!

Málaga: Bådfest i Málaga centrum

6. Málaga: Bådfest i Málaga centrum

En halv time før båden starter, skal du møde op ved check in-punktet ved Muelle Uno, Malagas centrale havn. Når alt er klar, sejler båden mod kysten med den bedste urban-, hit- og popmusik, og dj'en og animationen vil gøre det sjovt for alle om bord. En katamaran i ét plan er til dig, nyd oplevelserne, som du vil; dans på dansegulvet nu, eller hvil dig i den forreste zone og nyd den gyldne sol, du bestemmer, hvad du vil gøre hele tiden. I baren kan du bestille så mange drinks eller typer, du ønsker, priserne starter fra 3 € og er overkommelige for alle, du kan også få snacks eller vapes. Du kan få nye venner, møde folk fra hele verden og have det sjovt, når alt kommer til alt, starte weekenden på den bedste måde nogensinde. Hvis havet er ok, vil der være mulighed for at svømme, det kan aldrig garanteres, men det er sandsynligt til hver fest, og kun når båden er stoppet, og sikkerhedspersonalet råder til det. Du kan medbringe dit svømmeudstyr som flydere, oppustelige ting og andet for at få det endnu sjovere. Fotografen vil tage billeder til alle, så smil, når du ser det! Vær opmærksom på, at minimumsalderen for at komme ind til festen er 18 år, og der kræves ID. Sikkerhedspersonalet tillader heller ikke adgang til båden, hvis de opdager nogen form for dårlig opførsel eller beruselse før bådfesten. Ifølge lokal lovgivning er det forbudt at gå klædt i erotisk tøj/kostumer på gaden, men når du er på båden, kan du klæde dig, som du vil, og personalet tillader ikke, at du går ombord på båden, hvis du allerede er klædt i erotisk tøj eller kostumer.

Afhentning i krydstogtterminal. Malaga på 2 timer i elbil

7. Afhentning i krydstogtterminal. Malaga på 2 timer i elbil

Lær Malaga at kende på en anderledes, sjov, sikker og unik måde med vores guidede tur i elbil! Kør selv! Du vil hele tiden være ledsaget af vores lokale guide, som kører i en anden bil og kommunikerer gennem lydsystemet og forklarer de vigtigste aspekter af ruten. Under turen vil der være flere stop for at nyde den vidunderlige udsigt, som byen giver os, og hvor du vil få fortalt lidt om Malagas historie. Det er en meget privat tur, fordi du kører med din ledsager i den samme bil, uden menneskemængder og i kontakt med få mennesker. Oplev Twizy, vi venter på dig! Det er vigtigt: Chauffør over 25 år, med gyldigt kørekort, for co-pilot fra 3 år.

Málaga: Guidet tur i elbil med adgang til skattegrotte

8. Málaga: Guidet tur i elbil med adgang til skattegrotte

Lær Málaga at kende på en sjov måde ved at tage på en guidet tur i elbil. Kør langs kysten og gør stop undervejs. Når du når Rincón de la Victoria, skal du besøge Cueva del Tesoro og slappe af i vished om, at din adgangsbillet er betalt. Kør tilbage til Málaga centrum, når du er færdig. Begynd din tur ved at mødes i centrum af Málaga og vælge din egen mini elbil. Få en introduktion om, hvordan køretøjet fungerer, af din guide. Tag af sted på en fredelig køretur langs kysten, og nyd udsigten undervejs. Lav stop undervejs, og få mulighed for at tage billeder. Kør til den moderne kystby Rincón de la Victoria. Hop ud og aflæg et besøg til Cueva del Tesoro. Hør din guide fortælle dig om historierne og legenderne om denne grotte, som går tilbage til den gamle stenalder. Lær om den mystiske arabiske skat, der siges at være gemt derinde. Hvis du vælger din tur om eftermiddagen, kan du nyde solnedgangen. Når turen er slut, kan du køre tilbage til Málaga centrum for at aflevere bilerne.

Malaga: Entré til Hard Rock Cafe med frokost eller middag

9. Malaga: Entré til Hard Rock Cafe med frokost eller middag

Nyd en smag af americana på Hard Rock Cafe Malaga under dit besøg i den smukke havneby. Nyd den fantastiske udsigt over marinaen fra tagterrassen, slap af med en 2-retters menu, og gå på opdagelse i den 1.500 kvadratmeter store restaurant. Tag ind på Hard Rock Cafe Malaga i butikskomplekset Muelle Uno. Gå en tur op på tagterrassen for at få en betagende udsigt over marinaen og det historiske centrum, inden du begynder din frokost eller middag med en velkomstdrink. Mens du spiser, kan du læne dig tilbage, lytte til klassiske rockmelodier og tjekke de musikminorabilier, der står på væggene. Tjek hjemmesiden på forhånd for at se en liveoptræden. Når du har nydt dagens velkomstdrink, skal du vælge 2 retter fra menuen. Til din hovedret skal du vælge 1 sodavand, lille øl, husets vin eller vand.Til din hovedret skal du vælge mellem: - Den store cheeseburger Nyd 3 skiver ost smeltet på en bøfburger med bladsalat, vinmodnet tomat og rødløg, serveret med krydrede pommes frites. - Den grillede kyllingesandwich Bid i et grillet kyllingebryst på 227 gram med smeltet Monterey Jack-ost, røget bacon, salat og vinmodnet tomat serveret på en ristet bolle med honning-sennepssauce. Nyd krydrede fritter ved siden af. - Kylling Ceasar-salat Forfrisk dig selv med et 227 grams kyllingebryst, grillet og skåret i skiver med frisk romainesalat vendt i en klassisk cæsardressing, toppet med parmesanchips, croutoner og barberet parmesanost. - Burger fra Moving Mountains Gå uden kød med den 100 % plantebaserede veganske patty, der er toppet med cheddarost, en sprød løgring, løvsalat og vinmodnet tomat serveret med krydrede fritter. - Twisted Mac, kylling og ost Nyd dette grillede kyllingebryst serveret på cavatappi-pasta vendt i blandet ostesauce med rød peberfrugt i tern, serveret med hvidløgsbrød. Afslut dit måltid med en chokoladebrownie og en kaffe eller te. Når du har spist, kan du gå til Rock Shop ved siden af og kigge på den spændende kollektion af tøj og tilbehør.

Malaga: Privat cykeltur med byens højdepunkter og den gamle bydel

10. Malaga: Privat cykeltur med byens højdepunkter og den gamle bydel

Oplev det bedste af Malaga på cykel, og lær om byen af din guide. Hop på cyklen og cykl til Calle Larios. Se det romerske teater og meget mere. Nyd landskabet her, og tjek derefter udsigten over bugten. Afslut turen ved havnen i nærheden af indkøbscentret Muelle Uno. Tag af sted fra mødestedet i Malagas havn mod "Paseo del Palmeral". Gå derefter gennem "Calle Larios" for at besøge den gamle bydel, inklusive Plaza de la Constitución, Malaga-katedralen og det romerske teater i Alcazaba. Besøg også Paseo marítimo de la Malagueta, og nyd udsigten over Malaga-bugten. Vend tilbage til havnen i Málaga og afslut turen ved det nye indkøbscenter Muelle Uno.

15 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Muelle Uno

Andre seværdigheder i Muelle Uno

Vil du se alle oplevelser i Muelle Uno? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Muelle Uno

Samlet bedømmelse

4.6
(160 anmeldelser)

Oplev byen fra en anden vinkel. Det hjalp meget, at vi havde elcykler. Hovedsageligt for at besøge de fjernere strande. Det eneste negative punkt er, at vi valgte en guide, der talte spansk, men han talte kun engelsk. Men det lykkedes os at kommunikere, og han er meget venlig.

Alt perfekt. Meget venlig. Vi lejede e-cykler dagen efter. Var også fantastisk!

Fantastisk rejseguide James. Forklarede alt klart, gode cykler. anbefalede!

Super! Jeg råder til at tage en tynd buks for at undgå fedtede problemer

Gode el-cykler. gode guider og udsigten er fantastisk.