München Lufthavn

München Lufthavn: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

München: Lufthavnstransport med bus

1. München: Lufthavnstransport med bus

Nyd bekvemmeligheden ved denne hurtige og komfortable transport mellem München by og lufthavnen. Lufthansa Express-bussen kører hvert 20. minut, 7 dage om ugen, og har to stop i München by (München Hovedbanegård og München Nord/Schwabing) og fire stop i München lufthavn (München lufthavnsterminal 2, München lufthavnsterminal 1A, München lufthavnscenter (MAC) og München lufthavnsterminal 1D). Ankomst- og afgangsstederne ligger direkte foran terminalerne. Alle busser har aircondition, gratis wi-fi og gratis aviser og er åbne for passagerer, der rejser med alle flyselskaber.

Europa eSIM Ubegrænset data

2. Europa eSIM Ubegrænset data

Hold kontakten med familie og venner på din rejse i Europa med et ubegrænset data eSIM fra ConnectPhone. Surf på internettet med din smartphone, uanset om du er i Paris, Amsterdam, Barcelona eller andre steder i Europa. Vælg forskellige gyldighedsmuligheder, der passer til dine behov. Vælg en 7, 15 eller 30 dages ubegrænset dataplan, og køb og download derefter eSIM'et. Aktivér det straks ved ankomsten til Europa. Få adgang til teknisk kundesupport, hvis du har problemer. Brug højhastighedsdata til at opdatere sociale medier, foretage videoopkald og meget mere.

München lufthavn: Envejs privat transfer til München

3. München lufthavn: Envejs privat transfer til München

Nyd en bekvem privat transfer fra München Internationale Lufthavn til din destination i München. Slap af i vished om, at du rejser sikkert i et godkendt køretøj. Din chauffør vil vente på dig uden for lufthavnsterminalen. Oplev en behagelig rejse i et køretøj med aircondition direkte fra lufthavnen.

Tyskland: Europa eSim mobildataabonnement

4. Tyskland: Europa eSim mobildataabonnement

Gør din rejse problemfri med et praktisk eSIM. Hold forbindelsen på dine rejser med højhastighedsdækning i Tyskland og de andre 41 mest besøgte regioner i Europa. Køb og installer dit eSIM når som helst og hvor som helst, og vælg mellem en række datapakker, gyldighedsindstillinger og dækning i flere lande. Du skal blot scanne eSIM QR-koden for at få adgang til alle dine vigtige apps på din rejse. Undgå besværet med at administrere flere SIM-kort med denne nul-affaldsløsning. Få ét eSIM pr. enhed, og fyld op ved blot at købe og aktivere yderligere eSIM-planer, mens du er på farten. Når det er aktiveret, begynder din dækning i henhold til din valgte varighed. Fordel ved dækning i Østrig, Albanien, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Cypern, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Gibraltar, Ungarn, Isle of Man, Island, Irland, Italien (inklusive San Marino og Vatikanet), Jersey Island, Kasakhstan, Letland, Litauen, Liechtenstein, Luxembourg, . Også dækket er Malta, Holland, Nordmakedonien, Norge, Portugal, Polen, Rumænien, Serbien, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz, Tyrkiet, Ukraine, Usbekistan, Storbritannien og Nordirland. Alle iPhone-modeller, der er lanceret efter iPhone XS, kan understøtte eSIM. For Android, hvis du er usikker, bedes du tjekke med det vejledende billede for berettigelse. Hvis du ikke kan oprette forbindelse til internettet efter installation af dette eSIM, bedes du følge selvhjælpsvejledningen til fejlfinding i din GYG-kupon. Lokal operatørinfo: Tyskland: T-Mobile / Vodafone D2 / Telefonica

München: Privat transfer til/fra München Lufthavn (MUC)

5. München: Privat transfer til/fra München Lufthavn (MUC)

Book en sikker og pålidelig privat lufthavnstransport mellem München Lufthavn (MUC) og dit overnatningssted i München. Du kan færdiggøre dine rejseplaner ved at vælge den transfer, du ønsker, baseret på køretøjstype og pris, og nyde roen i sindet på den første og sidste kilometer af din rejse. Book nemt din lufthavnstransport i et par trin: 1. Vælg antal passagerer og afhentningsdato 2. Vælg den løsning, der passer bedst til dine behov, og læg den i indkøbskurven 3. Vælg nu eventuelle tilføjelser, du måtte have brug for Når din transfer bringer dig til dit hotel, er det selvfølgelig muligt at bringe dig tilbage til lufthavnen, når dit ophold er slut. Så til alle dine rejser er du på den rigtige adresse hos os! Læn dig tilbage og slap af under en behagelig og bekvem rejse!

Tyskland eSIM Ubegrænset data

6. Tyskland eSIM Ubegrænset data

Sig farvel til besværet med fysiske SIM-kort og at finde mobiloperatørens butikker med vores e-SIM-tjeneste. Efter købet modtager du en QR-kode, som du kan scanne på din kompatible enhed for at installere e-SIM'et, hvor og hvornår du har brug for det. Vælg mellem en række datamængder, gyldighedsperioder og dækningsmuligheder i forskellige lande, så du nemt kan holde forbindelsen. De fleste iPhone-modeller ud over XS understøtter e-SIM, og følg vores instruktioner i fotosessionen for at tjekke kompatibiliteten for andre enheder. Installer e-SIM ved at oprette forbindelse til WiFi eller et netværk, og husk at slå roaming til for e-SIM. Hvis du har problemer med at oprette forbindelse til netværket, kan du se vores guide til selvfejlfinding. Hold forbindelsen under hele din rejse i Tyskland med vores højhastigheds 5G-netværk eSIM. Oplev problemfri internetforbindelse med vores ubegrænsede dataabonnementer, der er skræddersyet til rejsende. Vælg mellem 7, 15 eller 30 dage, så det passer til dine rejseplaner, uden at skulle bekymre dig om at overskride datagrænser eller finde Wi-Fi-hotspots. Vores eSIM giver dig en sikker og robust 5G-forbindelse, der sikrer hurtige downloads, hurtige uploads og minimal ventetid. Uanset om du arbejder eksternt fra en solrig café, streamer videoer på dit hotel, navigerer dig gennem den charmerende tyske sightseeing eller deler dine mindeværdige øjeblikke på sociale medier, vil vores eSIM holde dig forbundet. Bemærk venligst, at vores tjeneste dækker dataforbrug i Tyskland og er designet til enheder, der understøtter eSIM og 5G-teknologi. Taleopkald og sms-tjenester er ikke inkluderet, og dækningen kan variere i områder uden netværkstjeneste. Refusion for ubrugte data eller tidlig opsigelse er ikke tilgængelig.

Tyskland/Europa: 5G eSim mobildataplan

7. Tyskland/Europa: 5G eSim mobildataplan

Gør din rejse til Tyskland problemfri med dit praktiske eSIM. Hold forbindelsen på dine rejser med højhastighedsdækning i Tyskland og andre 43 europæiske regioner (fuld liste nedenfor). Køb og installer dit eSIM når som helst og hvor som helst, og vælg mellem en række forskellige datapakker, gyldighedsmuligheder og dækning i flere lande. Du skal blot scanne eSIM QR-koden for at få adgang til alle dine vigtige apps på din rejse. Undgå besværet med at administrere flere SIM-kort med denne nulspildsløsning. Få ét eSIM pr. enhed, og fyld op ved blot at købe og aktivere yderligere eSIM-abonnementer, mens du er på farten. Når det er aktiveret, begynder din dækning i henhold til din valgte varighed. De fleste enheder, der er udgivet efter 2019, er kompatible med eSIM (f.eks. iPhone XR, XS og efterfølgende modeller, Google Pixel 4 og efterfølgende). Hvis du er i tvivl, bedes du tjekke billederne af kompatibilitetsretningslinjerne for at bekræfte, at du er berettiget. Netværksdækning: Albanien, Belgien, Bulgarien, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Grækenland (inkl. Kykladerne), Irland, Island, Israel, Italien (inkl. Vatikanet, San Marino, Sardinien), Kroatien, Letland, Litauen, Luxembourg, Malta, Holland, Norge, Polen, Portugal (inkl. Azorerne og Madeira), Rumænien, Slovakiet, Slovenien, Spanien (inkl. De Kanariske Øer og Balearerne), Sverige, Schweiz, Tyrkiet, Ukraine, Storbritannien, Tyskland, Ungarn og Usbekistan.

München: Tyskland/Europa eSIM Roaming Mobildataplan

8. München: Tyskland/Europa eSIM Roaming Mobildataplan

Sig farvel til besværet med fysiske SIM-kort og at finde mobiloperatørens butikker med vores e-SIM-tjeneste. Efter købet modtager du en QR-kode, som du kan scanne på din kompatible enhed for at installere e-SIM'et, hvor og hvornår du har brug for det. Vælg mellem en række datamængder, gyldighedsperioder og dækningsmuligheder i forskellige lande, så du nemt kan holde forbindelsen. De fleste iPhone-modeller ud over XS understøtter e-SIM, og følg vores instruktioner i fotosessionen for at tjekke kompatibiliteten for andre enheder. Del QR-koden via AirDrop, eller scan den til en anden enhed. Installer e-SIM'et ved at oprette forbindelse til WiFi eller et netværk, og husk at slå roaming til for e-SIM'et. Hvis du har problemer med at oprette forbindelse til netværket, kan du se vores guide til selvfejlfinding. Hvis du har en tilsluttet rejse i Europa, skal du blot vælge indstillingen 42 europæiske lande, som dækker:Østrig, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Cypern, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Ungarn, Island, Irland, Italien, Letland, Litauen, Luxembourg, Malta, Holland, Polen, Portugal, Rumænien, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz, Ukraine, Storbritannien, Aaland Islands, Isle of Man, Jersey, Den Russiske Føderation, Guernsey, Liechtenstein, Makedonien, Norge, Serbien, Gibraltar, Tyrkiet. Hvis dine data er brugt op? Det er nemt, du skal bare købe et nyt e-SIM for at fylde op. APN (Access Point Name): iboots Lokalt netværk:T-mobile/Telekom

Tyskland eSIM Ubegrænset data

9. Tyskland eSIM Ubegrænset data

Oplev magien i Tyskland, mens du ubesværet holder forbindelsen med ConnectPhones eSIM med ubegrænset data. Vores eSIM sikrer, at du forbliver forbundet til verden, mens du udforsker Tysklands skønhed og livskraft. Vores eSIM giver en masse ubegrænset højhastighedsdata, hvilket gør det ideelt for rejsende, der har brug for en pålidelig internetforbindelse til at navigere, streame, dele deres oplevelser på sociale medier eller holde kontakten med familie og arbejde. Vores eSIM-pakke er tilgængelig i 7, 15 og 30 dage og giver dig fleksibilitet til at vælge en plan, der passer bedst til din rejseplan. Uanset hvor længe du beslutter dig for at rejse, har vi en plan, der sikrer din onlineforbindelse.

Europa: 5G eSim Roaming Data Plan (0,5-2GB/dag)

10. Europa: 5G eSim Roaming Data Plan (0,5-2GB/dag)

Gør din rejse til EU problemfri med dit praktiske eSIM. Hold forbindelsen på dine rejser med højhastighedsdækning i 37 lande i Europa og Storbritannien. (fuld liste nedenfor). Køb og installer dit eSIM når som helst og hvor som helst, og vælg mellem en række datapakker, gyldighedsmuligheder og dækning i flere lande. Du skal blot scanne eSIM QR-koden for at få adgang til alle dine vigtige apps på din rejse. Undgå besværet med at administrere flere SIM-kort med denne nul-affaldsløsning. Få ét eSIM pr. enhed, og fyld op ved blot at købe og aktivere yderligere eSIM-planer, mens du er på farten. Når det er aktiveret, begynder din dækning i henhold til din valgte varighed. De fleste enheder, der er udgivet efter 2019, er kompatible med eSIM (f.eks. iPhone XR, XS og modeller derefter, Google Pixel 4 og derefter). Hvis du er i tvivl, bedes du tjekke billederne i kompatibilitetsvejledningen for at bekræfte, at du er berettiget. Netværksdækning: Albanien, Østrig, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Cypern, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland (inklusive Kykladerne), Ungarn, Island, Irland, Israel, Italien (inklusive Vatikanet, San Marino, Sardinien), Letland, Litauen, Luxembourg, Malta, Holland, Norge, Polen, Portugal (inklusive Azorerne og Madeira), Rumænien, Slovakiet, Slovenien, Spanien (inklusive De Kanariske Øer og Balearerne), Sverige, Schweiz, Tyrkiet, Ukraine, Storbritannien, og Usbekistan.

24 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på München Lufthavn

München Lufthavn: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

München: Lufthavnstransport med bus

München: Lufthavnstransport med bus

Nyd bekvemmeligheden ved denne hurtige og komfortable transport mellem München by og lufthavnen. Lufthansa Express-bussen kører hvert 20. minut, 7 dage om ugen, og har to stop i München by (München Hovedbanegård og München Nord/Schwabing) og fire stop i München lufthavn (München lufthavnsterminal 2, München lufthavnsterminal 1A, München lufthavnscenter (MAC) og München lufthavnsterminal 1D). Ankomst- og afgangsstederne ligger direkte foran terminalerne. Alle busser har aircondition, gratis wi-fi og gratis aviser og er åbne for passagerer, der rejser med alle flyselskaber.

Europa eSIM Ubegrænset data

Europa eSIM Ubegrænset data

Hold kontakten med familie og venner på din rejse i Europa med et ubegrænset data eSIM fra ConnectPhone. Surf på internettet med din smartphone, uanset om du er i Paris, Amsterdam, Barcelona eller andre steder i Europa. Vælg forskellige gyldighedsmuligheder, der passer til dine behov. Vælg en 7, 15 eller 30 dages ubegrænset dataplan, og køb og download derefter eSIM'et. Aktivér det straks ved ankomsten til Europa. Få adgang til teknisk kundesupport, hvis du har problemer. Brug højhastighedsdata til at opdatere sociale medier, foretage videoopkald og meget mere.

München lufthavn: Envejs privat transfer til München

München lufthavn: Envejs privat transfer til München

Nyd en bekvem privat transfer fra München Internationale Lufthavn til din destination i München. Slap af i vished om, at du rejser sikkert i et godkendt køretøj. Din chauffør vil vente på dig uden for lufthavnsterminalen. Oplev en behagelig rejse i et køretøj med aircondition direkte fra lufthavnen.

Tyskland: Europa eSim mobildataabonnement

Tyskland: Europa eSim mobildataabonnement

Gør din rejse problemfri med et praktisk eSIM. Hold forbindelsen på dine rejser med højhastighedsdækning i Tyskland og de andre 41 mest besøgte regioner i Europa. Køb og installer dit eSIM når som helst og hvor som helst, og vælg mellem en række datapakker, gyldighedsindstillinger og dækning i flere lande. Du skal blot scanne eSIM QR-koden for at få adgang til alle dine vigtige apps på din rejse. Undgå besværet med at administrere flere SIM-kort med denne nul-affaldsløsning. Få ét eSIM pr. enhed, og fyld op ved blot at købe og aktivere yderligere eSIM-planer, mens du er på farten. Når det er aktiveret, begynder din dækning i henhold til din valgte varighed. Fordel ved dækning i Østrig, Albanien, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Cypern, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Gibraltar, Ungarn, Isle of Man, Island, Irland, Italien (inklusive San Marino og Vatikanet), Jersey Island, Kasakhstan, Letland, Litauen, Liechtenstein, Luxembourg, . Også dækket er Malta, Holland, Nordmakedonien, Norge, Portugal, Polen, Rumænien, Serbien, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz, Tyrkiet, Ukraine, Usbekistan, Storbritannien og Nordirland. Alle iPhone-modeller, der er lanceret efter iPhone XS, kan understøtte eSIM. For Android, hvis du er usikker, bedes du tjekke med det vejledende billede for berettigelse. Hvis du ikke kan oprette forbindelse til internettet efter installation af dette eSIM, bedes du følge selvhjælpsvejledningen til fejlfinding i din GYG-kupon. Lokal operatørinfo: Tyskland: T-Mobile / Vodafone D2 / Telefonica

München: Privat transfer til/fra München Lufthavn (MUC)

München: Privat transfer til/fra München Lufthavn (MUC)

Book en sikker og pålidelig privat lufthavnstransport mellem München Lufthavn (MUC) og dit overnatningssted i München. Du kan færdiggøre dine rejseplaner ved at vælge den transfer, du ønsker, baseret på køretøjstype og pris, og nyde roen i sindet på den første og sidste kilometer af din rejse. Book nemt din lufthavnstransport i et par trin: 1. Vælg antal passagerer og afhentningsdato 2. Vælg den løsning, der passer bedst til dine behov, og læg den i indkøbskurven 3. Vælg nu eventuelle tilføjelser, du måtte have brug for Når din transfer bringer dig til dit hotel, er det selvfølgelig muligt at bringe dig tilbage til lufthavnen, når dit ophold er slut. Så til alle dine rejser er du på den rigtige adresse hos os! Læn dig tilbage og slap af under en behagelig og bekvem rejse!

Tyskland eSIM Ubegrænset data

Tyskland eSIM Ubegrænset data

Sig farvel til besværet med fysiske SIM-kort og at finde mobiloperatørens butikker med vores e-SIM-tjeneste. Efter købet modtager du en QR-kode, som du kan scanne på din kompatible enhed for at installere e-SIM'et, hvor og hvornår du har brug for det. Vælg mellem en række datamængder, gyldighedsperioder og dækningsmuligheder i forskellige lande, så du nemt kan holde forbindelsen. De fleste iPhone-modeller ud over XS understøtter e-SIM, og følg vores instruktioner i fotosessionen for at tjekke kompatibiliteten for andre enheder. Installer e-SIM ved at oprette forbindelse til WiFi eller et netværk, og husk at slå roaming til for e-SIM. Hvis du har problemer med at oprette forbindelse til netværket, kan du se vores guide til selvfejlfinding. Hold forbindelsen under hele din rejse i Tyskland med vores højhastigheds 5G-netværk eSIM. Oplev problemfri internetforbindelse med vores ubegrænsede dataabonnementer, der er skræddersyet til rejsende. Vælg mellem 7, 15 eller 30 dage, så det passer til dine rejseplaner, uden at skulle bekymre dig om at overskride datagrænser eller finde Wi-Fi-hotspots. Vores eSIM giver dig en sikker og robust 5G-forbindelse, der sikrer hurtige downloads, hurtige uploads og minimal ventetid. Uanset om du arbejder eksternt fra en solrig café, streamer videoer på dit hotel, navigerer dig gennem den charmerende tyske sightseeing eller deler dine mindeværdige øjeblikke på sociale medier, vil vores eSIM holde dig forbundet. Bemærk venligst, at vores tjeneste dækker dataforbrug i Tyskland og er designet til enheder, der understøtter eSIM og 5G-teknologi. Taleopkald og sms-tjenester er ikke inkluderet, og dækningen kan variere i områder uden netværkstjeneste. Refusion for ubrugte data eller tidlig opsigelse er ikke tilgængelig.

Tyskland/Europa: 5G eSim mobildataplan

Tyskland/Europa: 5G eSim mobildataplan

Gør din rejse til Tyskland problemfri med dit praktiske eSIM. Hold forbindelsen på dine rejser med højhastighedsdækning i Tyskland og andre 43 europæiske regioner (fuld liste nedenfor). Køb og installer dit eSIM når som helst og hvor som helst, og vælg mellem en række forskellige datapakker, gyldighedsmuligheder og dækning i flere lande. Du skal blot scanne eSIM QR-koden for at få adgang til alle dine vigtige apps på din rejse. Undgå besværet med at administrere flere SIM-kort med denne nulspildsløsning. Få ét eSIM pr. enhed, og fyld op ved blot at købe og aktivere yderligere eSIM-abonnementer, mens du er på farten. Når det er aktiveret, begynder din dækning i henhold til din valgte varighed. De fleste enheder, der er udgivet efter 2019, er kompatible med eSIM (f.eks. iPhone XR, XS og efterfølgende modeller, Google Pixel 4 og efterfølgende). Hvis du er i tvivl, bedes du tjekke billederne af kompatibilitetsretningslinjerne for at bekræfte, at du er berettiget. Netværksdækning: Albanien, Belgien, Bulgarien, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Grækenland (inkl. Kykladerne), Irland, Island, Israel, Italien (inkl. Vatikanet, San Marino, Sardinien), Kroatien, Letland, Litauen, Luxembourg, Malta, Holland, Norge, Polen, Portugal (inkl. Azorerne og Madeira), Rumænien, Slovakiet, Slovenien, Spanien (inkl. De Kanariske Øer og Balearerne), Sverige, Schweiz, Tyrkiet, Ukraine, Storbritannien, Tyskland, Ungarn og Usbekistan.

München: Tyskland/Europa eSIM Roaming Mobildataplan

München: Tyskland/Europa eSIM Roaming Mobildataplan

Sig farvel til besværet med fysiske SIM-kort og at finde mobiloperatørens butikker med vores e-SIM-tjeneste. Efter købet modtager du en QR-kode, som du kan scanne på din kompatible enhed for at installere e-SIM'et, hvor og hvornår du har brug for det. Vælg mellem en række datamængder, gyldighedsperioder og dækningsmuligheder i forskellige lande, så du nemt kan holde forbindelsen. De fleste iPhone-modeller ud over XS understøtter e-SIM, og følg vores instruktioner i fotosessionen for at tjekke kompatibiliteten for andre enheder. Del QR-koden via AirDrop, eller scan den til en anden enhed. Installer e-SIM'et ved at oprette forbindelse til WiFi eller et netværk, og husk at slå roaming til for e-SIM'et. Hvis du har problemer med at oprette forbindelse til netværket, kan du se vores guide til selvfejlfinding. Hvis du har en tilsluttet rejse i Europa, skal du blot vælge indstillingen 42 europæiske lande, som dækker:Østrig, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Cypern, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Ungarn, Island, Irland, Italien, Letland, Litauen, Luxembourg, Malta, Holland, Polen, Portugal, Rumænien, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz, Ukraine, Storbritannien, Aaland Islands, Isle of Man, Jersey, Den Russiske Føderation, Guernsey, Liechtenstein, Makedonien, Norge, Serbien, Gibraltar, Tyrkiet. Hvis dine data er brugt op? Det er nemt, du skal bare købe et nyt e-SIM for at fylde op. APN (Access Point Name): iboots Lokalt netværk:T-mobile/Telekom

Tyskland eSIM Ubegrænset data

Tyskland eSIM Ubegrænset data

Oplev magien i Tyskland, mens du ubesværet holder forbindelsen med ConnectPhones eSIM med ubegrænset data. Vores eSIM sikrer, at du forbliver forbundet til verden, mens du udforsker Tysklands skønhed og livskraft. Vores eSIM giver en masse ubegrænset højhastighedsdata, hvilket gør det ideelt for rejsende, der har brug for en pålidelig internetforbindelse til at navigere, streame, dele deres oplevelser på sociale medier eller holde kontakten med familie og arbejde. Vores eSIM-pakke er tilgængelig i 7, 15 og 30 dage og giver dig fleksibilitet til at vælge en plan, der passer bedst til din rejseplan. Uanset hvor længe du beslutter dig for at rejse, har vi en plan, der sikrer din onlineforbindelse.

Europa: 5G eSim Roaming Data Plan (0,5-2GB/dag)

Europa: 5G eSim Roaming Data Plan (0,5-2GB/dag)

Gør din rejse til EU problemfri med dit praktiske eSIM. Hold forbindelsen på dine rejser med højhastighedsdækning i 37 lande i Europa og Storbritannien. (fuld liste nedenfor). Køb og installer dit eSIM når som helst og hvor som helst, og vælg mellem en række datapakker, gyldighedsmuligheder og dækning i flere lande. Du skal blot scanne eSIM QR-koden for at få adgang til alle dine vigtige apps på din rejse. Undgå besværet med at administrere flere SIM-kort med denne nul-affaldsløsning. Få ét eSIM pr. enhed, og fyld op ved blot at købe og aktivere yderligere eSIM-planer, mens du er på farten. Når det er aktiveret, begynder din dækning i henhold til din valgte varighed. De fleste enheder, der er udgivet efter 2019, er kompatible med eSIM (f.eks. iPhone XR, XS og modeller derefter, Google Pixel 4 og derefter). Hvis du er i tvivl, bedes du tjekke billederne i kompatibilitetsvejledningen for at bekræfte, at du er berettiget. Netværksdækning: Albanien, Østrig, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Cypern, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland (inklusive Kykladerne), Ungarn, Island, Irland, Israel, Italien (inklusive Vatikanet, San Marino, Sardinien), Letland, Litauen, Luxembourg, Malta, Holland, Norge, Polen, Portugal (inklusive Azorerne og Madeira), Rumænien, Slovakiet, Slovenien, Spanien (inklusive De Kanariske Øer og Balearerne), Sverige, Schweiz, Tyrkiet, Ukraine, Storbritannien, og Usbekistan.

De mest populære seværdigheder i München

Oplevelser i München Lufthavn

Byer i Tyskland

Andre seværdigheder i München Lufthavn

Vil du se alle oplevelser i München Lufthavn? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om München Lufthavn

Samlet bedømmelse

4.5
(209 anmeldelser)

Havde købt via appen, og skulle vise den, men da vi skulle retur til lufthavnen skulle vi pludselig bruge den billet vi havde fået ved starten. Det havde vi ikke fået nogen besked om, men heldigvis havde vi ikke smidt den ud, og fandt den. Men underligt at man ikke også kan bruge appen til returrejsen.

Bussen kører sidste gang fra lufthavnen ved 22-tiden, og var meget forsinket, så måtte tage en taxa. Nemt at finde busstoppestedet både i lufthavnen og ved banegården. Ville klart gøre det igen.

Ideel og hurtig at gå fra lufthavnen til centrum af München. Bare et lille råd ... tøv ikke med at gå rundt i lufthavnen, hvis du lander ved T1

Glat. Stabil. Driver hjælpsom. Flere anvisninger til mødestedet ville have hjulpet mig. Og større skiltning.

En 40-minutters tur fra lufthavnen til byens centrum, uden problemer. den bedste overførselsmulighed