Tilføj datoer

Ting at gøre Murano

Venedigs rolige nabo kan prale af ubegrænset charme med farverige huse, lokal fisk og skaldyr og udsøgt glas,

Tilgængelige aktiviteter

  • Muranos glashøjdepunkter
  • Øhop i Venedig
  • Udforsk Venedigs gamle bydel
Vi fandt 44 aktiviteter
Sorter efter:
Side 1 af 3

Ofte stillede spørgsmål om Murano

Hvad er de bedste ture, man kan tage på i Murano med børn?

Andre seværdigheder i Murano

Vil du se alle oplevelser i Murano? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Murano

Samlet bedømmelse

4.2 / 5

baseret på 25.455 anmeldelser

En meget flot og lærerig oplevelse. Vi ankom til mødestedet flere timer før starten for at bytte vores kuponer til billetter. I det øjeblik var der allerede en kø klar til sejlturen. Vi fik lov til at gå med det samme, så vi behøvede ikke vente til kl. 11.00. Besøget på glasfabrikken var imponerende og for mig højdepunktet på sejlturen. Den levende lydguidekommentar på båden var nogle gange svær at forstå på grund af støj.

Det var en god tur, det var sjovt, turen var på 3 sprog, glasfabrikken var super spændende, hvis du vil spise noget i Torcello, er det bedst at gøre det lige i starten, vi tjekkede lidt tid og derefter måtte købe vores fries i 2 minutter mens walking. tag nok vand med, for det bliver meget varmt på båden!

Fine tour with glass blowing and a beautiful glass showroom. Burano is also a nice place - don’t spend all your time on eating lunch like we did. It is worth spending some time on a walk. We had a very good guide who provided interesting information and a lot of funny stories

Alle arrangørens ekstra tilbud, såsom gondolturen og turen på Canal Grande, var lidt dyrere, men ingen tid blev spildt. Til gengæld kan du spare på frokosten. For 20 € kan du spise meget bedre i San Marcos sidegader.

Super god tur, nemt og vi nåede meget. God service på færgen og dygtige, informative og venlige guider.