Murano

Introduce tus fechas para encontrar actividades disponibles

Seværdigheder i Murano

Más actividades y cosas que hacer en Murano

¿Quieres descubrir todas las actividades disponibles en Murano? Pincha aquí para ver la lista completa.

Det synes rejsende om Murano

Samlet bedømmelse

4.1 / 5

baseret på 12.710 anmeldelser

En super tur rundt på et par af de nærliggende øer, Murano med de fine glaspusterier, besøget virkede dog som om hovedformålet var at man skulle købe noget glaskunst, fremfor at se sig om på øen. Burano, med de mange flotte farvede huse var en fantastisk oplevelse, absolut mit favorit sted. Den 3. Ø var i min optik ligegyldig, en lang gåtur for at komme op til en gammel kirke og en antikforetning.

Turen var godt gennemført, og en god afveksling til at gå rundt i Venedig selv. De 2 første øer var underholdende. Den første med glaspusteri, og den anden med malede huse. Den sidste ø var der ikke noget på. Den var virkelig dødsyg. Der var intet at se. Alle sad bare og ventere på at sejle tilbage til Venedig.

en god måde at opleve andet end Venedig på.

det var en god tur det var dog lidt træls at guiden blev tilbage på båden på Burino, fordi vi ikke kunne finde den blondefabrik der var tale om, det var lidt irriterende for det blev et fortravlet besøg på øen. Det var svært at høre hvad guiden fortalte på båden da der blev brugt forskellige sprog samtidig.

Super fin tur med perfekt tid på hver ø! Sød og let forståelig guide. Spændende glaspusteri, og sjovt at se de smukke huse på Burano. Torcello var dog ikke noget specielt. OBS: Det er billigere at købe ved færgen end på GetYourGuide (2€ billigere pr billet)

Dejlig tur til Murano og Burano med en super god guide

Vores Guide Alexandra var meget vidende og meget behagelig at være sammen med. På Murano var der for meget fokus på salg af glas på det besøgte glaspusteri, der blev derfor for lidt tid til at opleve øen. På Burano var der tid til at opleve og nyde øen.