Musee de l'Orangerie

Vælg datoer

Andre seværdigheder i Musee de l'Orangerie

Vil du se alle oplevelser i Musee de l'Orangerie? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Musee de l'Orangerie

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 2.376 anmeldelser

Vi ankom tidligt til Musee de L'Orangerie og måtte stå i kø for at komme til en person, der tjekkede billetter, som så fortalte os, at vi skulle vende tilbage 5 minutter før vores tid. Fair nok, men køen voksede og vi måtte stå i kø igen for at komme ind i Orangeriet, så det var lidt skuffende, da billetten vi havde købt hed "skip-køen over!.. dog er det et lille sted, så køen var forståelig. Absolut ikke noget problem at vise værdikuponerne for at få adgang til museet. Der var ingen kø ved Musee d'Orsay næste dag, men det var virkelig overfyldt, så jeg tror ikke, at tallene blev så strengt kontrolleret; det er en større bygning, men vi måtte stadig vente tålmodigt på at se nogle af de mere populære malerier. Alt i alt vil jeg anbefale denne billet, det var en betydelig besparelse på prisen på individuelle billetter til de to gallerier. Bare tøv ikke med at blive kunne springe køen over.

Generelt meget positiv oplevelse, da passet tilbyder et meget varieret udvalg af valgmuligheder på de aktiviteter, du vil lave. Selvfølgelig er det i en storby som Paris ret svært at besøge alt, hvad der foreslås, men ved at organisere dig selv på en sådan måde, at du vælger de tætteste attraktioner til hinanden, kan du planlægge dagene efter området, hvor du får mest muligt ud af passets potentiale.

Stort set det hele fungerede, MEN vi kunne simpelthen ikke gennemskue, hvordan vi skulle booke en bådtur, som var inkluderet i passet. Vi endte med at købe en tur, da passet ikke kunne bruges der hvor vi fandt en bådtur. Det kunne godt have været beskrevet, hvor man skulle gå hen for at booke en tur med sit pas.

Det var nemt at booke billetterne online. Vi kom ind med det samme. Personalet var gode til at guide os.

dejlig oplevelse - ikke lang kø ved forudbestilling af billetter til Louvre