Musée Rodin

Vælg datoer

Andre seværdigheder i Musée Rodin

Vil du se alle oplevelser i Musée Rodin? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Musée Rodin

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 3.010 anmeldelser

Generelt meget positiv oplevelse, da passet tilbyder et meget varieret udvalg af valgmuligheder på de aktiviteter, du vil lave. Selvfølgelig er det i en storby som Paris ret svært at besøge alt, hvad der foreslås, men ved at organisere dig selv på en sådan måde, at du vælger de tætteste attraktioner til hinanden, kan du planlægge dagene efter området, hvor du får mest muligt ud af passets potentiale.

Det er meget praktisk, men det er en skam, at tiden er begrænset. Som om jeg bestilte et to-dages kort, kan jeg faktisk gå til seks eller syv steder. Jeg hader mig virkelig. Derudover husker alle at gå til besøgscentret for at bytte billetter, ellers kan du ikke komme ind på museet.

Det giver dig mulighed for at spare tid ved at springe stort set alle ting og penge over med en fast sats, der i sidste ende er mindre end, hvad du ville bruge på at købe hver billet, selv online. Og med mulighed for at besøge steder, som du i første omgang ikke havde forudset.

Det var en fremragende mulighed. Jeg er meget tilfreds og alt gik meget godt! Det er vigtigt ikke at glemme at bestille et besøg på louvre på forhånd.

Super effektiv og hjælpsom, god værdi også, bemærk bare, at du stadig har brug for en tidsbestemt adgang til Louvre sammen med dit pas