Tilføj datoer

Museu d'Art Contemporani de Barcelona

Andre seværdigheder i Museu d'Art Contemporani de Barcelona

Vil du se alle oplevelser i Museu d'Art Contemporani de Barcelona? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Museu d'Art Contemporani de Barcelona

Samlet bedømmelse

4.2 / 5

baseret på 1.255 anmeldelser

Dette kort er fantastisk, hvis du har en streng annonceplanlægning, der holder sig til det. I mit tilfælde fungerede det ikke, for jeg brugte taxaerne meget. Jeg havde planer om at besøge mindst to steder om dagen, men i Barcelona er det umuligt, hvorfor? Der er så mange ting at se og nyde udover de 25 steder, som dette kort tilbyder. Jeg fik de 5 dage en. Min disciplin var ikke at følge min oprindelige plan fejl. Hvis jeg spiste frokost på en fantastisk gårdhave og nød det smukke klima, god mad og sangria, ville jeg ikke stå op og tage et andet sted hen. Men jeg anbefaler stærkt at købe transport- og museumskortene. BARCELONA er smuk, du har brug for mindst to uger der for virkelig at se de mest ikoniske steder. Jeg må tilføje, at folk derfra er meget høflige.

Jeg mener, at de museer, som der var gratis adgang til, er højere end dem, der også blev betalt for at sikre Sagrada Famiglia (som jeg så for mere end tredive år siden, og jeg kan ikke huske, at den var pakket ind af en barriere, der kan kun ses i fængslerne er skammeligt) Desuden er de meget dyre indgange til den samme kirke og nogle andre steder, der er populære, skandaløse.

Uundværligt! Super nemt at benytte, vi hentede metro app, som man lige skal gennemskue. Det er bestemt ikke sidste gang vi køber flerdagskort til transport!

Stor hjælp til at komme hurtigt og smidigt frem i hele byen

Fantastisk guide Catharina gav os en oplevelse for livet