Museum for kunst, arkitektur og teknologi, Lissabon

Museum for kunst, arkitektur og teknologi, Lissabon

Museum for kunst, arkitektur og teknologi, Lissabon: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Lissabon: 24-, 48- eller 72-timers Lisbon Card

1. Lissabon: 24-, 48- eller 72-timers Lisbon Card

Lås op for byen Lissabon med det fleksible Lissabon-kort. Nyd ubegrænset rejse med byens transportmidler og gratis adgang til 51 museer, historiske bygninger og meget mere. Få rabat på en lang række attraktioner, værdikuponer til forskellige butikker og en praktisk guide, der forklarer, hvordan du bruger kortet. Når du har byttet din GetYourGuide-kupon til magnetkortet, giver Lissabon-kortet straks adgang til det offentlige transportsystem i 24 timer, 48 timer eller 72 timer. Det kan bruges på Carris metro, busser, sporvogne og kabelbaner, og det fungerer også på CP-tog mellem Cais do Sodré og Cascais og tog mellem Oriente, Rossio og Sintra. Nyd den gratis adgang til Jerónimos-klosteret, Belem-tårnet, det nationale flisemuseum, det nationale busmuseum og meget mere. Beundre fantastiske paladser, herunder Mafra National Palace og Ajuda National Palace. Tag den berømte Santa Justa-lift og meget mere - alt sammen med ét kort.

Lissabon: Sunset Boat Party Cruise med DJ og åben bar

2. Lissabon: Sunset Boat Party Cruise med DJ og åben bar

Oplev en unik og elektrificerende oplevelse med vores Boat Party! Tag på en fascinerende rejse ved solnedgang langs Tejo-floden, og udforsk Lissabons charme. Vores Boat Party er den perfekte kombination af sjov, betagende udsigt og fængslende musik. Vores åbne bar giver dig ubegrænset adgang til vores udvalg af drikkevarer. Nyd vores øl, vin og sangria, mens du fordyber dig i den festlige atmosfære, ledsaget af håndplukkede rytmer fra vores talentfulde DJ. Under krydstogtet får du mulighed for at beundre nogle af byens mest ikoniske vartegn, herunder Commerce Square, 25. april-broen, Christ the King og Belém-tårnet. Hvert øjeblik er en chance for at skabe uforglemmelige minder. Kom og vær en del af denne unikke fejring på Boat Party, hvor hvert øjeblik er en fest, og hvert glimt er et skue. Gør dig klar til en oplevelse, der går ud over det sædvanlige og skaber minder, der vil vare evigt.

Lissabon: Hop-på-hop-af-bustur

3. Lissabon: Hop-på-hop-af-bustur

Se hele Lissabon på en udflugt, der giver dig frihed til at planlægge din egen rute med denne heldags hop-på-hop-af sightseeingtur, der dækker fire separate ruter. Med regelmæssige stop undervejs har du fuld kontrol. Hop af og på når som helst og hvor som helst, og besøg så mange seværdigheder, haver eller shoppinggader, som du har lyst til. Du kan også benytte dig af audioguider om bord på 16 sprog. Organiser din tur, som du vil, du kan hoppe af ved de mange stop på ruterne og nyde en spadseretur langs de promenader, der findes i området. Belém-linjen, også kendt som "Portuguese Discoveries Line", tager dig med til uforglemmelige steder i vores by. Kultur, arkitektur og historie: Opdag hemmelighederne bag Lissabons smukkeste monumenter. Orient Line tager dig med til Parque das Nações, et moderne område, hvor verdensudstillingen blev afholdt i 1998, og hvor du kan besøge det smukke Lissabon Oceanarium eller shoppe i Vasco da Gama Shopping Centre. Du kommer også forbi et område med et væld af museer, mode-, kunst- og antikvitetsbutikker, caféer og restauranter samt udsigtspunkter - det traditionelle kvarter Alfama. The Castle Line, langs denne rute får du mulighed for at besøge Lissabons traditionelle kvarterer og nyde vores bys traditioner: Fado-musik, de lave huse og de smalle gader. Cascais-linjen viser dig den smukke by Lissabon og den storslåede natur på Costa do Sol. Nyd de lange sandstrande, som er ideelle til afslapning eller sport, nyd skønheden i byer som Cascais og Estoril, og opdag deres historie.

Lissabon: Katamaran-tur ved solnedgang med musik og drinks

4. Lissabon: Katamaran-tur ved solnedgang med musik og drinks

Har du nogensinde tænkt på en oplevelse, hvor du besøger den fantastiske by Lissabon med en privilegeret udsigt? Kan du forestille dig en scene ved solnedgang med 25 de Abril-broen som baggrund? Dette er det perfekte sted! Stig ombord på et katamarankrydstogt ved solnedgang langs Tejo-floden i Lissabon. Se ikoniske seværdigheder som Kristuskongen og 25 de Abril-broen samt det elegante Belém-tårn og monumentet for opdagelserne. Nyd en inkluderet drink, og slap af med musik om bord. Tag plads på bådens terrasse eller lounge, når båden tager afsted på vandet. Stræk dig ud og slap af på et af katamaranens 2 net, mens du nyder din drink. Tag billeder af elektricitetsmuseets unikke arkitektur, og nyd solnedgangens farver reflekteret på vandet. Skab uforglemmelige minder med venner eller familie, som vil vare hele livet, når du udforsker Lissabons skønhed fra vandet. I slutningen af turen vender du tilbage til Doca de Santo Amaro.

Lissabon: 1- eller 2-dages Hop-On Hop-Off Bustur

5. Lissabon: 1- eller 2-dages Hop-On Hop-Off Bustur

Oplev Lissabon og dets forskellige attraktioner på en eller to hop-on hop-off busture kombineret med offentlig transport og kabelbaner. Mærk solen på øverste dæk, og nyd seværdighederne, herunder Torre de Belém. Hop på og af den åbne dobbeltdækkerbus, når du har tid, og se de steder, du ønsker at se. Beundre de vigtigste pladser og monumenter tæt på Tejo-floden. Derefter kan du opleve den smarte og moderne del af byen med det moderne Lissabon. Belém Lissabon omfatter Lissabons mest berømte steder som f.eks. den storslåede Rossio-plads. Kør ned ad den elegante Avenida da Liberdade til Praça do Marquês de Pombal, og forundres over dette historiske monument. Få en smagsprøve på Belém-området, hvor monumenterne fra Portugals "Opdagelsernes tidsalder" ligger. Oplev en mere moderne side af Lissabon på det moderne Lissabon på turen til det moderne Lissabon. Du kan hoppe af ved Oceanarium for at se mere end 16.000 fugle, pattedyr og havdyr (entré ikke inkluderet). Passér forbi det storslåede Casa dos Bicos med sin facade af diamantformede sten. Stop her og bliv klogere på Portugals berømte fliser på Azulejo Museum. Udforsk fadoens historie på Fado Museum. Du kan vælge, hvilke attraktioner der fanger din opmærksomhed - enten på Belém Lissabon-turen eller turen til det moderne Lissabon ─ eller, hvis du har tid, få det hele på én billet. Belém Lissabon Hop-on Hop-ff bus STOP 1. Praça da Figueira (Figueira-pladsen) 2. Restauradores (Restauradores-pladsen) 3. Marquês de Pombal 4. El Corte Inglés indkøbscenter 5. Parque Eduardo VII (Eduardo VII-parken) 6. Amoreiras Shopping 7. Basílica da Estrela 8. Pilar 7 9. Belém/ Museu dos Coches (Vognmuseet) 10. Mosteiro dos Jerónimos (Jeronimos-klosteret) 11. Torre de Belém (Belém-tårnet) 12. Padrão dos Descobrimentos (Monument for opdagelserne) 13. MAAT (museum for kunst, arkitektur og teknologi) 14. Docas krydstogtterminal 15. Avenida da Liberdade (Liberdade Avenue) 16. Praça da Figueira (Figueira-pladsen) Moderne Lissabon Hop-on Hop-ff-bus STOP 1. Praça da Figueira (Figueira-pladsen) 2. Restauradores (Restauradores-pladsen) 3. Avenida da Liberdade (Liberdade Avenue) 4. Lissabon Cruise Terminal 5. Museu do Azulejo (Flisemuseum) 6. Oceanário (Oceanarium, Lissabon-akvarium) 7. Vasco da Gama Shopping 8. FIL (udstillings- og kongrescenter i Lissabon) 9. Torre Vasco da Gama (Vasco da Gama-tårnet)/ Hotel Myriad 10. Praça da Figueira (Figueira-pladsen)

Lissabon: Bådtur ved solnedgang med musik og drinks

6. Lissabon: Bådtur ved solnedgang med musik og drinks

Løft afslutningen på din dag ved at begive dig ud på en bådtur langs den fortryllende flod i Lissabon. Slap af efter en dag med udforskning, mens du nipper til en forfriskende drink og danser med venner eller familie. Forundre dig over nogle af byens ikoniske vartegn og bliv betaget af den betagende solnedgang over Tagus-floden. Gå ombord på en rejse ombord på en historisk betydningsfuld båd, omhyggeligt udformet i Tyskland med planker, der er genanvendt fra tanke fra første verdenskrig. Udforsk det banebrydende fartøj, der kan prale af propeller i rustfrit stål, hvilket markerer en global første, og står som Portugals første dieseldrevne skib. Slip dine bekymringer og nyd den ærefrygtindgydende udsigt over solnedgangen under din sejlads. Uanset om du foretrækker at slappe af i det indendørs område med et glas vin eller øl eller føle rytmen og danse til livlig musik, lover denne oplevelse en perfekt afslutning på din dag.

Lissabon: Tagus River Sunset Cruise med velkomstdrink

7. Lissabon: Tagus River Sunset Cruise med velkomstdrink

Oplev et uforglemmeligt aftencruise på Tejo-floden, og nyd den bedste udsigt over Lissabons monumenter i en varm portugisisk solnedgang. Kom om bord på vores komfortable og moderne skib til et behageligt solnedgangskrydstogt, hvor du vil blive mødt med en forfriskende velkomstdrink, mens du begiver dig ud på en afslappende rejse langs den fantastiske kystlinje. Vores barrierefri panoramabåd giver dig fleksibilitet til at sidde under åben himmel eller dække dig til, som du ønsker. Med mulighed for at lukke taget eller sætte en markise op kan du nyde den behagelige brise, mens du nyder den magiske udsigt over byen. Båden har et 360-graders vindue, der giver dig en imponerende panoramaudsigt fra hvert sæde. Mens du glider langs Tejo, kan du se store monumenter som 25. april-broen, Praça do Comércio og Belém-tårnet, som alle er badet i det gyldne lys fra den nedgående sol. Tag fantastiske billeder undervejs, og nyd en unik sightseeingtur, der fremhæver skønheden i Lissabons arkitektur. På vores solnedgangskrydstogter kan du nyde den afslappende atmosfære med chill-out-musik og vores cafeteria om bord, som byder på snacks og drikkevarer til at runde din tur af med. Med lidt held kan du endda få øje på delfiner! Vores kaptajn holder øje med disse venlige dyr og tager af og til en omvej, så du kan se dem helt tæt på. Børn kan også få mulighed for at udforske broen eller sidde i kaptajnens sæde, hvilket skaber uforglemmelige øjeblikke for dem og hele familien. Tag på en rejse langs Lissabons kyst, og opdag byens skønhed og historie - en bådtur, du ikke vil gå glip af.

Lissabon: Krydstogt på Tagus-floden

8. Lissabon: Krydstogt på Tagus-floden

Udforsk en af de smukkeste floder i Portugal på en bådtur. Slap af, mens du beundrer seværdighederne og landskabet, der passerer forbi. Gå om bord på båden, og vælg din plads: under tag eller under åben himmel. Læn dig derefter tilbage og slap af, mens rundturen begynder. Køb nogle autentiske snacks og drikkevarer, som du kan nyde om bord. Din rejse begynder ved South and Southeast River Station ved Commerce Square, et historisk omdrejningspunkt i byen. Hop om bord på en af Lissabons mest moderne og komfortable både, og glid langs byens maleriske kystlinje. Undervejs kan du beundre vartegn som den imponerende 25. april-bro, Commerce Square og Belém-tårnet. Tag billeder af disse ikoniske monumenter, og nyd et unikt sightseeingeventyr. Nyd bekvemmelighederne i vores cafeteria om bord, og forkæl dig selv med en forfriskning, mens du nyder rejsen og landskabet. Hold øjnene åbne - måske får du endda øje på delfiner! Vores opmærksomme kaptajn vil af og til afvige fra kursen for at give dig et nærmere kig på disse venlige skabninger. Børn har også mulighed for at udforske broen eller tage plads i kaptajnens sæde og skabe gode minder for hele familien.

Lissabon: Dag-, eftermiddags- eller solnedgangskrydstogt med vin

9. Lissabon: Dag-, eftermiddags- eller solnedgangskrydstogt med vin

Nyd denne sejltur på Tagus-floden. Oplev solnedgangen som aldrig før, på denne fabelagtige aftensejltur. Deltag i   den bedste sightseeing i Lissabon, mens du sejler på en moderne og behagelig båd.  Start ved Padrão dos Descobrimentos, og sejl mod Cais das Colunas, Praça do Comércio indtil Alfama, og passer så under broen tæt ved Cristo Rei. Fra floden vil du kunne se Lissabon fra et nyt perspektiv og   nyde den fantastiske udsigt mens du sejler på det rolige vand i Tagus-floden. Oplev privilegiet ved at  se Lissabons monumenter   belyst, såsom Padrão dos Descobrimentos, Jerónimos-klosteret, Belém-tårnet og broen over Tagus. Tag unikke billeder, og husk din rejse.

Lissabon 3-i-1 Hop-On Hop-Off bus- og sporvognsture

10. Lissabon 3-i-1 Hop-On Hop-Off bus- og sporvognsture

Brug 48 timer på at nyde Lissabon på 2 dobbeltdækker-busture og en historisk sporvognstur. Dyk ned i Lissabons vigtigste pladser, gader og monumenter med din audioguide. Kom nemt rundt med adgang til byens offentlige sporvogne, kabelbaner og indgang til Santa Justa urban lift. Tag på rundtur i byens traditionelle kvarterer som Alfama, Mouraria, Baixa, Chiado, Estrela og Lapa om bord på en historisk vintage-sporvogn. Dette er en unik mulighed for at nyde en tur med traditionel transport i Lissabon. Lær nogle af byens smukkeste udsigtspunkter at kende, og nyd den betagende udsigt. Jerónimos-klosteret, Belem-tårnet og Padrão dos descobrimentos er nogle af de must-see seværdigheder. Hop på og af, når og hvor du vil ved et af disse stop. Belém Lissabon Hop-on Hop-off Bus 24 timer Stop 1. Praça da Figueira (Figueira-pladsen) 2. Restauradores (Restauradores-pladsen) 3. Marquês de Pombal 4. El Corte Inglés indkøbscenter 5. Parque Eduardo VII (Eduardo VII-parken) 6. Amoreiras Shopping 7. Basílica da Estrela 8. Pilar 7 9. Belém/ Museu dos Coches (busmuseet) 10. Mosteiro dos Jerónimos (Jeronimos-klosteret) 11. Torre de Belém (Belém-tårnet) 12. Padrão dos Descobrimentos (Monumentet for opdagelserne) 13. MAAT (Museum for kunst, arkitektur og teknologi) 14. Docas krydstogtterminal 15. Avenida da Liberdade (Liberdade Avenue) 16. Praça da Figueira (Figueira-pladsen) Moderne Lissabon Hop-on Hop-off Bus 24 timer Stop 1. Praça da Figueira (Figueira-pladsen) 2. Restauradores (Restauradores-pladsen) 3. Avenida da Liberdade (Liberdade Avenue) 4. Lissabon Krydstogtterminal 5. Museu do Azulejo (Flisemuseet) 6. Oceanário (Oceanarium, Lissabons akvarium) 7. Vasco da Gama Shopping 8. FIL (Lissabons udstillings- og kongrescenter) 9. Torre Vasco da Gama (Vasco da Gama-tårnet)/Hotel Myriad 10. Praça da Figueira (Figueira-pladsen) Tur med sporvogn i bakkerne (ingen stop på ruten) 1. Praça do Comércio 2. Praça do Comércio Interessepunkter, som Hills Tramcar Tour passerer, men ikke stopper ved: - Portas do Sol - Katedralen Sé/Lisbon - Rua da Conceição - Chiado - Camões - Estrela - Calçada do Combro - Chiado - Portas do Sol - Graça

139 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Museum for kunst, arkitektur og teknologi, Lissabon

Andre seværdigheder i Museum for kunst, arkitektur og teknologi, Lissabon

Vil du se alle oplevelser i Museum for kunst, arkitektur og teknologi, Lissabon? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Museum for kunst, arkitektur og teknologi, Lissabon

Samlet bedømmelse

4.4
(6.661 anmeldelser)

Meget flot aktivitet med en lidenskabelig og munter guide. Pragtfulde landskaber, respekterede krydstogttider og god stemning. På grund af varmen og hovedpine før ombordstigning, var der et øjeblik, hvor jeg havde det dårligt, bådholdet tog stor omhu og gjorde alt for at få mig til at føle mig bedre, en oprigtig tak for det! Jeg anbefaler dette krydstogt!

Dette kort er meget nyttigt, hvis du planlægger at besøge flere monumenter og tage offentlig transport. Hun springer køen over visse steder, hvilket er et plus i betragtning af antallet af turister i Lissabon! 72h-versionen er den mest økonomiske.

Vi blev meget godt modtaget, meget venligt personale. Et meget behageligt lille øjeblik, som gav os valget mellem at lytte til de historiske forklaringer af monumenter eller slentre rundt foran båden. Meget gode romantiske øjeblikke! TAK

Lissabon-kortet er ekstremt praktisk. Giver adgang til en masse ting, men pas på, det undgår ikke køer. Under alle omstændigheder tilfredsstillede hun os 100%

Fantastisk tur med en utrolig udsigt. Nem adgang, nøjagtig placering. Venligt, venligt og hjælpsomt mandskab.