Museum of Broken Relationships: Billetter og ture

Museum of Broken Relationships: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Zagreb: Museet for ødelagte forhold uden billetbestilling

1. Zagreb: Museet for ødelagte forhold uden billetbestilling

Få adgang med billetter til at springe køen over og tag på en følelsesmæssig rejse rundt i verden gennem hundredvis af opbrud og opdag, at kunst kan findes i hverdagen og i genstande. Museum of Broken Relationships tilbyder et unikt offentligt rum, der forbinder folk i deres fælles oplevelse af at føle kærlighed og hjertesorg. Føl dig velkommen af det venlige personale, der er der for at besvare alle de spørgsmål, du måtte have. Begynd at udforske udstillingerne, der tæller omkring 100 historier doneret af mennesker fra hele verden som en måde at afslutte et brudt forhold på. Du inviteres med på en empatisk rejse til dybden af det menneskelige hjerte for at udforske vores ultimative behov for kærlighed og forbindelse på trods af de vanskeligheder, der følger med det. Det er et ønske om at forbinde jer på meningsfulde måder på tværs af de voksende klasser, samfund og kulturer, der synes at definere verden.

Zagreb: Byvandring med kabelbane og tunneler fra 2. verdenskrig

2. Zagreb: Byvandring med kabelbane og tunneler fra 2. verdenskrig

Tag en tur med os i et par timer, mens vi viser dig Zagrebs højdepunkter. Din guide vil have den lokale indsigt og de praktiske tips, så du får lyst til at udforske mere. Start turen ved Zagrebs berømte Zrinjevac Park, som vil give dig nogle fantastiske selfies og fotomuligheder. Fra parken fortsætter du til Bogovićeva-gaden, der er kendt for sine barer og restauranter. Derefter går du over Ban Jelačić-pladsen til næste stop ved den historiske Zagreb-katedral. Efter katedralen kan du gå gennem Dolac Farmers Market til tunnellerne fra 2. verdenskrig og få lidt nyere historie om byen. Nyd et lille hvil i kabelbanen til toppen af Grič Hill. På toppen af bakken ligger Gradec (den øvre by), hvor du kan nyde den smukke panoramaudsigt over byen. Fra Gradec skal du ned til Tkalčićeva-gaden. Gaden er også berømt for sine barer og restauranter, så du kan selv bestemme, hvor du vil stoppe for at få en snack. Afslut turen på Ban Jelačić-pladsen.

Zagreb: Byvandring med kabelbane og tunneller fra 2. verdenskrig

3. Zagreb: Byvandring med kabelbane og tunneller fra 2. verdenskrig

Få en introduktion til den kroatiske hovedstads rige historie, der går helt tilbage til middelalderen, på en 2,5 timers guidet gåtur. Din lokale guide fører dig fra Zrinjevac-parken til hovedtorvet Ban Jelacic, hvor du lærer, hvordan Zagreb fik sit navn, og derefter videre til katedralen, som er et af byens vigtigste vartegn. Hør om oprindelsen til Jomfru Marias Himmelfartskatedral, de vanskeligheder, den har været udsat for, og dens renovering. Din rute fører dig til Dolac-markedet, Zagrebs mave, og til den livlige Tkalciceva-gade, bedre kendt som bargaden, hvor der altid er en lind strøm af mennesker. Hør om filosofien bag lounging og andre af de lokales hverdagsvaner. Gå ikke glip af at se tunnelen fra 2. verdenskrig, før du fortsætter til den øvre bydel (Gradec). En kort spadseretur væk ligger den charmerende kabelbane. Det er den ældste form for offentlig transport i byen, som har bragt glæde til Zagrebs borgere i over 135 år. Hop på og tag en tur. Den øvre bydel (Gradec) er en af de to middelalderlige bebyggelser, der dannede Zagreb. Gå en tur langs den charmerende Strossmayer-promenade, som er det bedste sted at nyde panoramaudsigten over Zagrebs tage. Se Lotrscak-tårnet og Markuskirken. Kirken med dens maleriske tag er med på det postkort, der oftest sendes fra Zagreb. Gå ned til det ældste apotek i Zagreb, som stammer fra det 14. århundrede. Gå gennem Stenporten, når du forlader den øvre bydel. Porten var en del af bymuren og er den eneste port, der har overlevet. Indenfor er der et lille kapel, som huser det mirakuløse billede af Vor Frue, Zagrebs skytshelgen. Efter dit besøg i den gamle bydel vil din guide fortælle dig om heksekunst og vise dig nogle af byens skjulte perler. Turen slutter tilbage på hovedtorvet, hvor du siger farvel til din guide.

Zagreb Big tour - privat rundvisning

4. Zagreb Big tour - privat rundvisning

Få et større billede af livet i Zagreb ved at besøge en række forskellige kvarterer. Udforsk den nye del af byen, Novi Zagreb, samt forskellige steder, hvor de lokale bruger deres fritid. Din venlige rejseleder henter dig på din indkvartering og kører dig til seværdigheder uden for byens centrum, såsom Mirogoj-kirkegården, Jarun-søen, Novi Zagreb, Republic Croatia-pladsen, Tomislav-pladsen og Botanisk Have. Efter panoramadelen af turen begynder den gående del af turen i den øvre bydel, den ældste del af byen. Din guide vil vise dig rundt og fortælle dig mange interessante historier om seværdighederne, herunder katedralen, Jelačić-pladsen, Stenporten, Den Blodige Bro, Markuspladsen, Museet for ødelagte relationer, kabelbanen og meget mere. Når din rundvisning er slut, kan din guide derefter køre dig tilbage til din bolig, eller du kan i stedet vælge at blive i byen og slappe af.

Zagreb: Højdepunkter - selvguidet skattejagt og tur

5. Zagreb: Højdepunkter - selvguidet skattejagt og tur

Lær Zagreb at kende i dit eget tempo på denne interaktive skattejagtstur, der afspilles på din telefon. Løs gåder, interager med byens vigtigste attraktioner, og find interessante fakta og legender. En ideel udendørs aktivitet for førstegangsbesøgende, par, grupper, familier og børn. Kan bruges som en fantastisk teambuilding-aktivitet. For at komme i gang skal du downloade appen på din enhed og derefter bruge appen og de integrerede kort til at finde vej til 10 attraktioner i London. Ved hvert stop skal du lære om attraktionen og løse en lokationsbaseret gåde, som kun kan løses, hvis du når frem til den specifikke lokation. Brug logik, fantasi, observation og holdånd til at låse op for den rigtige kode og afsløre den næste destination i byens sightseeing-spil. Løs en lokationsbaseret gåde ved hver attraktion for at låse op for den næste lokation. Arbejd som et team, og brug logik, fantasi, observation og problemløsning for at komme rundt i byen. Undervejs kan I til enhver tid stoppe for at drikke en kop kaffe, spise frokost eller holde en pause. Start din tur i det naturvidenskabelige fakultets botaniske have! Besøg det verdensberømte kroatiske nationalteater i Zagreb. Fotografer Oktogonen, og beundr det berømte Dolac-marked. Zagrebs katedral vil efterlade dig målløs, da dens unikke ydre og indre arkitektur fortryller de besøgende. Lær mere om Stone Gate. Markuskirken med sin imponerende arkitektur vil overraske dig! Museum of Broken Relationships er værd at bruge tid og plads på i din mobilhukommelse. Det berømte Lotrščak-tårn bliver dit næste skridt, et vartegn i Zagreb, mens prikken over i'et på denne unikke tur bliver Tunel Grič. Download appen ''World City Trail'' fra butikken. Start derefter din tur, og god fornøjelse!

Zagreb: Første opdagelsesrejse og læsevandring

6. Zagreb: Første opdagelsesrejse og læsevandring

Gå gennem en smuk rute i byen, opdag skjulte perler og besøg 10+ af de vigtigste attraktioner og steder. Lær nogle indledende oplysninger om hvert sted og interessante historier om byen generelt. Download appen 'World City Trail' fra butikken, og log ind. Læs instruktionerne, og gå til startstedet. Lås op for billeder af det ydre og det indre af stedet. Læs nogle oplysninger om attraktionen, og gå videre til det næste checkpoint. Notér, hvad du kunne lide og ikke lide, og lav din bucket list til de næste dage! Start din gåtur når som helst, uden en tidsplan. Sæt den på pause til frokost, tag en drink, besøg en attraktion efter eget valg, og fortsæt senere eller endda en anden dag. Med kortfunktionen farer du aldrig vild. Start din tur i det naturvidenskabelige fakultets botaniske have! Besøg det verdensberømte kroatiske nationalteater i Zagreb. Fotografer Oktogonen, og beundr det berømte Dolac-marked. Zagrebs katedral vil efterlade dig målløs, da dens unikke ydre og indre arkitektur fortryller de besøgende. Lær mere om Stone Gate. Markuskirken med sin imponerende arkitektur vil overraske dig! Museum of Broken Relationships er værd at bruge tid og plads på i din mobilhukommelse. Det berømte Lotrščak-tårn bliver dit næste skridt, et vartegn i Zagreb, mens prikken over i'et på denne unikke tur bliver Tunel Grič. Download appen ''World City Trail'' fra butikken. Start derefter din tur og nyd den!

Zagreb: Byudforskningsspil og rundvisning

7. Zagreb: Byudforskningsspil og rundvisning

Kombiner spændingen ved en sightseeingtur med et City Exploration-spil på denne selvguidede smartphone-vandretur i Zagreb. Find nemt frem til seværdighederne med appens navigationsfunktion. Download appen, og start spillet ved at gå hen til det første sted. Brug observation, logik, fantasi og teamwork til at løse gåden på hvert sted, gåderne er altid svære. Sæt appen på pause når som helst, hvis du vil tage en pause, drikke kaffe eller bruge lidt mere tid på at besøge en af seværdighederne. Spil spillet i dit eget tempo. Start din tur i det naturvidenskabelige fakultets botaniske have! Besøg det verdensberømte kroatiske nationalteater i Zagreb. Fotografer Oktogonen, og beundr det berømte Dolac-marked. Zagrebs katedral vil efterlade dig målløs, da dens unikke ydre og indre arkitektur fortryller de besøgende. Lær mere om Stone Gate. Markuskirken med sin imponerende arkitektur vil overraske dig! Museum of Broken Relationships er værd at bruge tid og plads på i din mobilhukommelse. Det berømte Lotrščak-tårn bliver dit næste skridt, et vartegn i Zagreb, mens prikken over i'et på denne unikke tur bliver Tunel Grič. Download appen ''World City Trail'' fra butikken. Start derefter din tur, og god fornøjelse!

Zagreb: En uforglemmelig komplet rundvisning i Zagreb

8. Zagreb: En uforglemmelig komplet rundvisning i Zagreb

Denne tur er ideel, hvis du har en hel dag til rådighed i Zagreb og ønsker at se det meste af byen! Det er den mest afslappede og komplette rundvisning i Zagreb, så du går aldrig glip af højdepunkterne eller den sande essens af kulturen. En komfortabel panoramatur fra dit hotel er der for at få fat i hele den nederste del af byen. En lækker kaffepause er også inkluderet. Der vil være et besøg på den monumentale kirkegård Mirogoj, en af de bedste af Europas skulpturelle kirkegårde, som mange sammenligner med den i Paris! Nyd Zagreb gennem øjnene på den lokale guide, som vil give liv til en fantastisk tur, fuld af interessante indsigter!

Zagrebs gamle bydel: Audio-tur i appen (ENG)

9. Zagrebs gamle bydel: Audio-tur i appen (ENG)

Tag på en fængslende rejse gennem Kroatiens fortryllende hovedstad med denne selvguidede audiotour! Fordyb dig i den rige historie i Zagrebs gamle bydel, mens du afdækker de spændende historier bag de ikoniske vartegn. Forundres over den indviklede gotiske arkitektur i Zagrebs katedral, prut om skatte på det gamle Dolac-marked, og nyd det lokale køkkens forskellige smage på de berømte restauranter langs den gastronomiske Tkalčićeva-gade. Nyd den betagende udsigt over den gamle bydel fra det ikoniske Lotrščak-tårn, og slentre langs den charmerende Strossmayer Promenade. De velbevarede smalle, snoede gader i den hyggelige bymidte og den imponerende arkitektur i hovedattraktionerne vil helt sikkert betage selv de mest erfarne rejsende fra hele verden! I løbet af audioturen kan du dykke ned i byens historie, stifte bekendtskab med vigtige historiske personer i Kroatien og opklare fascinerende fakta og underholdende legender om den gamle bydel. Alt, hvad du behøver for at udforske Zagrebs gamle bydel, venter på dig i denne omfattende audiotour! HVORDAN FORLØBER TUREN? - Forbliv fleksibel: [Deltag i turen, når du vil, og] udforsk seværdighederne, så længe du vil. - Nyd turen selv offline: Alle audioture er testet for høj kvalitet og nem navigation.

12 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Museum of Broken Relationships

Andre seværdigheder i Museum of Broken Relationships

Vil du se alle oplevelser i Museum of Broken Relationships? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Museum of Broken Relationships

Samlet bedømmelse

4.7
(148 anmeldelser)

Masser af information, historiske fakta og sjove anekdoter - meget professionel guide😊