Museum of Modern Art (MoMA)
Vælg datoer
New York State Covid-19 Travel Advisory har besluttet, at besøgende fra visse stater skal i 14 dages karantæne. Hvis du rejser til New York fra en af disse stater, skal du udfylde denne rejsesundhedsformular.
Køb din billet nu

Museum of Modern Art (MoMA): Ture og billetter

Topseværdigheder i New York

Se alle 541 oplevelser

Museum of Modern Art - tips og råd

MoMA er et af New Yorks mest imponerende museer, selve bygningens arkitektur er lige så fantastisk, som de kunstværker du finder indvendigt. Her er et par tips til, hvordan du får mest ud af dit besøg.

Hvornår skal jeg tage dertil?

Hvornår skal jeg tage dertil?

MoMA er åbent dagligt fra kl. 10.30 til kl. 17.30, undtagen til jul og Thanksgiving. Hver fredag er åbent til kl. 20.00 med gratis entré fra kl 16.00, også kaldet UNIQLO Free Fridays. Vær opmærksom på, at der plejer at være travlt på de gratis dage.

Kort og ture

Kort og ture

Der er udstillinger på 6 etager, så det er en god ide at se på et kort over museet før dit besøg på MoMA. Der er desuden ture og gratis foredrag dagligt fra kl. 11.30 til kl. 13.30.

Begynd oppefra

Begynd oppefra

Maleri- og skulpturgallerierne, der ligger på 4. og 5. sal, er et godt udgangspunkt, hvis du har svært ved at bestemme dig for, hvor du skal begynde.

Audioture

Audioture

Audioturene er interessante, giver dig større indblik i udstillingerne og er inkluderet i billetten. Men husk at du skal aflevere billedlegitimation i receptionen for at få en tur.

Mad og drikke

Mad og drikke

Der er adskillige barer og restauranter i MoMA. Så hvorfor ikke tage en kunstpause og nyde noget af al den vidunderlige mad, der er at få.

Vores gode råd

Spring køerne over

MoMA udstiller ikoniske kunstnere, som Henri Matisse og er i sig selv en meget populær arkitektonisk seværdighed, så der er ofte kø foran gallerierne. Men bare rolig, selv på UNIQLO Free Fridays bevæger køerne sig hurtigt fremad. Hvis du helt vil undgå kø, kan du købe en spring køen over-billet på forhånd.

Garderobe

Garderobe er inkluderet i entréen og det anbefales at efterlade tøj og tasker, før du bevæger dig rundt på museet. Men bemærk, at selv om sommeren kan der være lidt koldt i gallerierne, så tag en trøje med.

MoMA-butikken

Gavebutikker står måske ikke øverst på din liste, men MoMA-butikken er virkelig noget helt særligt og værd at lægge vejen forbi, før du går.

Praktisk information

 • Hvornår skal man tage dertil?
  MoMAs åbningstider er dagligt fra kl. 10.30 til kl. 17.30, og på UNIQLO-fredage til kl. 20.00
 • Hvad er prisen?
  Prisen på voksenbilletter til MoMA er 25 USD
 • Får jeg brug for en guide?
  Billetter til MoMA inkluderer en virkelig god audiotur, som dækker de fleste særudstillinger.
 • Hvordan kommer jeg derhen?
  Tag toglinjerne E eller M til 53rd Street og Fifth Avenue, eller linjerne B, D eller F til 47 - 50 Street Rockefeller Center.
 • Yderligere tips

  • Ikke alle udstillinger er åbne hele året , så planlæg dit besøg et stykke tid i forvejen.

  • Billetkøen er længst om morgenen, så kom kl. 11.30 hvis du vil slippe for trængsel.

  • Det er tilladt at tage billeder til eget brug, men blitz, stativer og andet ekstraudstyr er ikke tilladt.

Det synes rejsende om Museum of Modern Art (MoMA)

Samlet bedømmelse
4.4 / 5
baseret på 2.779 anmeldelser

Det var meget let at bruge New York City Explorer Pass.

Vi havde købt 3 valg. Det ene valg var "Hop-On Hop-Off. Det var let at komme med og vi valgte først "Den røde rute" og det gik fint, men da vi ville med "Den grønne rute" måtte vi opgive, da der ingen busser kom som ville have os med! Der kom 2 forskellige, men de sagde vores billetter ikke var gyldige til deres ture :-( De 2 andre valg var der ingen problemer med :-)

Hej Vi synes at det var lidt dårlig info vedr start . Der stod man skulle aktiver kortet i parken , men da vi ringe til jeg skulle vi bare gøre det ved første aktivitet det gik det noget tid med at finde ud af . Ellers super god måde at gøre det på Mvh Tina jul