Museum of Modern Art (MoMA)

Vælg datoer

Museum of Modern Art - tips og råd

MoMA er et af New Yorks mest imponerende museer, selve bygningens arkitektur er lige så fantastisk, som de kunstværker du finder indvendigt. Her er et par tips til, hvordan du får mest ud af dit besøg.

 • Hvornår skal jeg tage dertil?

  1. Hvornår skal jeg tage dertil?

  MoMA er åbent dagligt fra kl. 10.30 til kl. 17.30, undtagen til jul og Thanksgiving. Hver fredag er åbent til kl. 20.00 med gratis entré fra kl 16.00, også kaldet UNIQLO Free Fridays. Vær opmærksom på, at der plejer at være travlt på de gratis dage.

 • Kort og ture

  2. Kort og ture

  Der er udstillinger på 6 etager, så det er en god ide at se på et kort over museet før dit besøg på MoMA. Der er desuden ture og gratis foredrag dagligt fra kl. 11.30 til kl. 13.30.

 • Begynd oppefra

  3. Begynd oppefra

  Maleri- og skulpturgallerierne, der ligger på 4. og 5. sal, er et godt udgangspunkt, hvis du har svært ved at bestemme dig for, hvor du skal begynde.

 • Audioture

  4. Audioture

  Audioturene er interessante, giver dig større indblik i udstillingerne og er inkluderet i billetten. Men husk at du skal aflevere billedlegitimation i receptionen for at få en tur.

 • Mad og drikke

  5. Mad og drikke

  Der er adskillige barer og restauranter i MoMA. Så hvorfor ikke tage en kunstpause og nyde noget af al den vidunderlige mad, der er at få.

Planlæg dit besøg

 • Spring køerne over

  MoMA udstiller ikoniske kunstnere, som Henri Matisse og er i sig selv en meget populær arkitektonisk seværdighed, så der er ofte kø foran gallerierne. Men bare rolig, selv på UNIQLO Free Fridays bevæger køerne sig hurtigt fremad. Hvis du helt vil undgå kø, kan du købe en spring køen over-billet på forhånd.

 • Garderobe

  Garderobe er inkluderet i entréen og det anbefales at efterlade tøj og tasker, før du bevæger dig rundt på museet. Men bemærk, at selv om sommeren kan der være lidt koldt i gallerierne, så tag en trøje med.

 • MoMA-butikken

  Gavebutikker står måske ikke øverst på din liste, men MoMA-butikken er virkelig noget helt særligt og værd at lægge vejen forbi, før du går.

Praktisk information

 • Hvornår skal man tage dertil?
  MoMAs åbningstider er dagligt fra kl. 10.30 til kl. 17.30, og på UNIQLO-fredage til kl. 20.00
 • Hvad er prisen?
  Prisen på voksenbilletter til MoMA er 25 USD
 • Får jeg brug for en guide?
  Billetter til MoMA inkluderer en virkelig god audiotur, som dækker de fleste særudstillinger.
 • Hvordan kommer jeg derhen?
  Tag toglinjerne E eller M til 53rd Street og Fifth Avenue, eller linjerne B, D eller F til 47 - 50 Street Rockefeller Center.
 • Yderligere tips

  • Ikke alle udstillinger er åbne hele året , så planlæg dit besøg et stykke tid i forvejen.

  • Billetkøen er længst om morgenen, så kom kl. 11.30 hvis du vil slippe for trængsel.

  • Det er tilladt at tage billeder til eget brug, men blitz, stativer og andet ekstraudstyr er ikke tilladt.

Andre seværdigheder i Museum of Modern Art (MoMA)

Vil du se alle oplevelser i Museum of Modern Art (MoMA)? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Museum of Modern Art (MoMA)

Samlet bedømmelse

4.3 / 5

baseret på 1.882 anmeldelser

To-delt oplevelser: Attraktionen og kuponen er stor, støtten fra få din guide er absolut dårlig. Hvorfor? På spørgsmålet om, hvor billetten skulle udveksles, var der et klart svar, men spørgsmålet om, hvorfor der findes to forskellige adresser mellem internettet og appen, var en stor overraskelse. Da du ankom til New York, gik jeg for at udveksle billetter, men udbyderen var også forbløffet, for få dine guider forudsat det digitale sightseeingkort i appen. Derfor er ingen udveksling nødvendig! Adgang med kuponen gik glat, men jeg er meget forbløffet over, at denne udbyder næsten ikke kender deres egne produkter. En anden lille note: Som en tjenesteudbyder er et seriøst udseende også vigtigt i WhatsApp-chat. Der er stadig et betydeligt potentiale her. Ikke desto mindre er den kupon, du får her, sightseeingpasset, og det anbefales stærkt.

Vi reserverede 5 seværdigheder og brugte dem faktisk. Alt gik ret godt. Det, vi kunne lide bedst, var, at vi derefter altid kunne bruge hop on hop off bus i 72 timer, hvilket var meget praktisk, da vi undertiden kunne komme fra A til B på denne måde. Ellers besøgte vi: Rockefeller Center, National Museum of History, One World Trade Center og Central Park Zoo. Det var bestemt prisen værd!

Passet var tilgængeligt med det samme og fungerede godt sammen med smartphonen. Det eneste negative punkt - ingen returtransport inkluderet som direkte hos udbyderen. Men da prisforskellen direkte til udbyderen var næsten € 70 på tidspunktet for reservationen, havde vi det bedre her. :-)

Vores familie nød grundigt busstur gennem Manhattan. Vores tour guide var meget informativ og underholdende.

Gode priser og meget nemme at bruge på forskellige turiststeder. Stærkt anbefale.