Museum of Modern Art (MoMA)

Andre seværdigheder i Museum of Modern Art (MoMA)

Vil du se alle oplevelser i Museum of Modern Art (MoMA)? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Museum of Modern Art (MoMA)

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 3.677 anmeldelser

Med Go City Explorer Pass til 5 attraktioner var vi i stand til at vælge vores ture uafhængigt. Kun i Empire State Building var vi nødt til at reservere en tid på forhånd. Til Empire State Building og Edge var vores New York Pass på telefonen fint. Til andre attraktioner såsom Top of the Rock eller One World Observatory eller 9/11 Memorial, skulle du stadig få en billet ved at fremvise dit pas. Men i hvert fald med en enorm besparelse i prisen. For os var passet absolut det værd.

Vi kan kun anbefale dette pas. Du bestemmer bare, hvor mange seværdigheder du vil se, og du kan besøge dem hver dag under dit ophold. Nogle kræver, at du står i kø for en billet, mens andre bruger dit pas som adgangsbillet. Alt er beskrevet detaljeret i Sightseeing Pass-appen.

Meget nyttigt til problemfri besøg....Kun minus....hvis du ikke møder op på aftalestedet....pengene for besøget trækkes...Ikke særlig rart at vide, at passagen er sæt!

Jeg tænkte på forhånd, hvor mange attraktioner vi ville lave og besluttede mig for 3, som vi vil gøre i hvert tilfælde. Top afgjort

Det var bestemt det værd. Lange køer til at købe billetter kunne undgås, og vi kunne endda spare mange penge. Ville vi købe igen!